מחזור מספר 37: סטטוס קוו בצמרת אחרי דרמה אדירה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/6/07.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קשה לי להאמין שהוא אמר למישהו להגביה לו, ותיכנן מראש לגעת ביד, בידיעה שעלולים לפסול לו גול כ"כ חשוב וקריטי, מחזור לפניי הסוף.

'שטות' של רגע ? רגע של איבוד עשתונות ?
    הייתי אומר שכן.

2. Red Left Winger Member

אני אגיד לך בדיוק מה עבר לו בראש באותו רגע.

"הנה הכדור באוויר, אני לא מגיע אליו, מה דייגו היה עושה?"

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כן אני בטוח שהוא באוויר היה לו זמן לחשוב על הכל, אתה צודק.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה היה בציניות אם לא הבנת..

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בימים אלה אני סוגר שנה רביעית בפורום. רשמתי כמה וכמה הודעות כאן, אבל אני לא זוכר משחק אחד, מחזור אחד שהמשחקים בו הביאו אותי להגיד:
    "פשוט אין לי מה להגיד".

לא השופטים (מסי, סנטנדר), לא הקוונים (השני של מיליטו) לא ברצלונה ולא סביליה ולא אף אחד ייקח לנו את האליפות.
    אני לא בטוח שאני אצליח להרדם עכשיו, ואם כן, חולם על להיות בברנביאו בראשון הבא. שבוע טוב.

6. Wave Member

לטוטי יש 26 שערים, ואן ניסטלרוי עם 25 כבר, רק עוד אחד מול מיורקה ויש לו את נעל הזהב האירופאית
    ואיך אפשר בלי להכניס לאנגלים? ואן-באסטן, כל הכבוד שהצלחת להשחיל לנו אחת, גם כאן. אוהדי יובנטוס, אל תתנו סתם לינקים, כי אני לא מצליח להבין את הקשר ביניהם לבין הדיון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/07
  7. M_T_A Member

נעל הזהב האירופית לא שייכת לאלפונסו אלבס מהרנביין עם 34 הגולים שלו?

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין לא , כי לא נגמר בספרד .

אבל הניקוד לשער בליגה ההולנדית יותר נמוך מניקוד בשער בליגה הספרדית/איטליקת/אנגלית .

9. Engel Del Madrid Member

במשך 6-7 דקות ירדו לי דמעות וידידה שלי הרגיעה אותי וכל מה שהיא הצליחה לומר זה " זה סה"כ כדורגל .." פשוט לא ייאמן . מעולם לא הייתי כל כך מאוהב בריאל .

אה וריבאלדו, אתה יוצק מצודק שואן ניסטלרוי נגע ביד , אבל דבר ראשון הוא לא הכניס את הכדור עם היד , דבר שני , ניצחנו 3-1 ולא 1:0 .

10. Engonga Member

מה ההבדל הוא גרם לשער כשנגע עם היד,אם הוא לא היה נוגע ביד לא היה גול.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

להכנס לקטנות ?

נכון שהוא לא כבש אבל בזכות היד שלו הכדור הגיע לראמוס שמול שער ריק כבש , ואם לא היה השער הזה אף אחד לא יודע איך היה נגמר .
    יכול להיות שריאל היתה לוחצת יותר ומשיגה את השער הראשון בסוף , ויכול להיות שהיא הייתה נלחצת וסופגת .

12. Reyes Member

זה מה שקרה אחרי שראול כבש שער ביד מול לידס בליגת האלופות:

"However, after the match he did enter the Leeds dressing-room to personally apologise to David O'Leary and his team for failing to spot the offence."

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/07
  13. Efm Member

רק עכשיו סיימתי לעבור על כל ההודעות פה..

ראיתי את המשחק בפאב בת"א עם אוהדים של ריאל. אני לא נוהג לראות משחקים מחוץ לבית (אני אוהב את השקט שלי או לשבת עם אחותי ולראות), אבל ידעתי שבמשחק כזה אני חייב אוהדי ריאל שאני אוכל לשמוח או לבכות איתם. הדקה שבה ואן ניסטלרוי השווה ומיד התבשרנו על השיוויון של טאמודו (מי אמר שראול לא מביא אליפות לריאל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx תישאר בלתי נשכחת מבחינתי אם נזכה באליפות בסופו של דבר.

בקשר למסי, בדיעבד אני שמח שזה קרה כי כמו שאומרים פה אוהדי בארסה, עכשיו אנחנו פיטים. הרגשתי ממש רע עם הגול שרוד בישל מול לה קורוניה ושמחתי שהמשחק ההוא הסתיים ב2 הפרש ולא ב1. עכשיו אני עוד יותר שלם עם האליפות הזו אם היא אכן תקרה. קשה לי לשפוט אותו כי זה נובע מרצון לנצח והפעולה היא סוג של אינסטינקט- אתה לא חושב, פשוט עושה.

מקווה שבשבוע הבא נחגוג אליפות סוף סוף, כי באמת סבלנו ב4 השנים האחרונות, כי לרוברטו קרלוס ובקהאם מגיעה מתנת פרידה (עד לפני שתי עונות הייתי מהמבקרים של בקהאם, מגיעה לו התנצלות ממני אבל לא טעיתי בזמנו, הוא פשוט הציג התקדמות אדירה בשתי העונות האחרונות, עם כמה שזה מוזר בגילו).

מעל הכל אני מקווה שבשבוע הבא ניקח אליפות כדי שכשריאל תבוא לארץ (חלום שמתגשם, באמת)- נוכל לחגוג איתה, ולא להתאבל.

14. FelaKaT Member

עכשיו אתה מצליח?
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. -=Messi=- Member

ב-2001 לקחה מנצ"סטר את האלפות באנגליה ובאותה שנה לקחה ריאל בספרד.2002 זאת הייתה ארסנל באנגליה וולנסיה בספרד.2003 עוד פעם מנצ"סטר וריאל.2004 עוד פעם ארסנל וולנסיה.2005 ו- 2006 פעמיים צלסי באנגליה וברצלונה פעמיים בספרד.עכשיו אנחנו ב-2007 ובאנגליה לקחה מנצ"סטר את האליפות כבר אז מה אתם אומרים?? זאת העונה של ריאל לא??

תגובה מוואלה...אין מה לעשות. ככה כנראה רוצה אלוהים.