אתם הובלתם לויכוח הדבילי הזה . אף אחד גם לא שם לב לשאר המחזור כמו 4-2 של לבאנטה על ולנסיה (משחק בו היה 4 מורחקים , אחד מהם קאניזארס כבר בדקה העשירית) . וה5-0 המדהים של אוסאסונה בבטיס , וה3-2 המדהים של סלטה בקלדרון (וגם שם הורחק שחקן) ובתחתית ניהיה לא פחות בוער מבצמרת , ואף אחד גם לא הזכיר את הגולאסו של איימאר את מיליטו
איסטלנדס בגדול אני בצד שלך בויכוח הזה, אבל אני באמת חושב שאף שחקן בעולם לא היה מתנהג אחרת בסיטואציה דומה (קרב לאליפות הכוונה), קשה לי לחשוב שמישהו היה מחזור אחד לסיום מוותר על שער כל כך יקר בשביל קצת הגינות. הלוואי שהמצב היה שונה, הלוואי ששחקנים היו הוגנים ולא נוכלים אבל זה המצב. מסי צריך לקבל את כל הנזיפות שבעולם ולחטוף השעייה רצינית כי מה שהוא עשה היה בכוונה תחילה ועל זה הוא חייב להיענש. על הקטע שהוא לא התוודה בפני השופט קשה לי לבוא אליו בטענות כי אני לא רואה מישהו אחר שהיה מתנהג אחרת.
כמה שטויות וצביעות יוצאת פה מכל אוהדי בארסה המתוסכלים. אני בטוח ב-100% שאם שחקן כזה או אחר של ריאל היה כובש היום שער דומה לשער של מסי, והיה גורלי בקביעת האלופה, כולכם הייתם באים לבכות כאן, אבל כשזה בצד שלכם, פתאום אתם יפי נפש, פתאום מדובר במשחק חשוב והספורטיביות היא לא בראש מעייניו של כל שחקן, בולשיט. עופר צדק במליון אחוז כשאמר שמסי יזכה להרבה יותר כבוד אם יודה בשער הלא חוקי שכבש, מהכבוד של האליפות (למרות שכבר מאוחר מדי). הספורטיביות קודמת לכל, גם אם מדובר במחזור ה-37, גם אם הפרש הנקודות הוא 0, גם אם מדובר במשחק על אליפות. תארים משיגים ביושר, תארים משיגים עם כדורגל טוב ותצוגות מרהיבות, מסי חתם היום את העונה של בארסה בצורה העלובה ביותר שאפשר היה לתאר.
לירן - אתה לא יכול להעניש שחקן על כך שהוא כבש בצורה לא חוקית והשופט לא שם לב... השאלה של איימאר את מיליטו אחד היפים של המחזור, אולי אחד היפים של העונה [לא אמרתי הכי יפה].
קצת הגינות אתה קורה לזה ? אתה לא יכול להיות בצד שלי בויכוח ,ומיצד שני להסכים עם הרמאות ,אין פשרות , הספורט מעל הכל , אליפות , גביע , או ידידות ,לא משנה בכלל.
מה אתה אומר... בדיוק כמו שמענישים שחקן שעשה עבירה בלתי ספורטיבית והשופט לא ראה אבל מצלמות הטלוויזיה קלטו... אותו דבר. יכולים להעניש אותו על מעשה בלתי ספורטיבי. ברור שלא יעשו את זה אבל מבחינת ההקבלה זה אותו הדבר.
התגובה שלך מכוערת וחסרת הגיון אבל אחרי שתסיים להתבייש לך, רק תדע שממש, אבל ממש הזכרת לי את הקטע הזה יו לאורי ענק!! :aaa021:
איפה ראית שאני מסכים עם הרמאות? שחקנים שעושים כאלה מעשים צריכים לשבור להם את הרגליים, אבל שוב. מה שאני אומר זה שאף שחקן בעולם לא היה מתנהג אחרת. ואני לא אומר זה בנימה של הבנה כלפי מסי אלא אני אומר זה מכאב. אגב ה"קצת" היה בשביל להקצין בדיוק להיפך...
מה להרחיק אותו מ10 משחקים כי הבקיע גול לא ספורטיבי ? אותו דבר אתה יכול להגיד על שחקן שעשה הצגה ברחבה, הבקיע גול בנבדל וכו' וכו', וזה שטויות.
בדיוק. אם מסי היה הולך לשופט אני בטוח שעם כדורגל נטו הוא היה יכול לקרוע לבד את אספניול ללא קושי.. והיה יוצא גדול. הכל מלמעלה חברים.. הכל מלמעלה.
זה בערך מסכם הכל מבחינתי. כל הדיונים על כן הוגן או לא הוגן מתגמדים אל מול המשפט המצוטט. כן, גם אותי זה מחליא, גם אני מתקשה להבין מה גורם לשחקן לעשות כזה דבר, אבל זו תרבות אחרת וקודים אתיים אחרים כנראה. כל עוד מתדיינים בהגינות ובגבולות הטעם הטוב אפשר להעביר ביקורת נוקבת על כל מעשה של כל שחקן חברים.