זה בדיוק מה שקאפלו לא רוצה. הוא לא רוצה וירטואוזיות הוא לא רוצה משהו יצירתי. הוא רוצה שהקבוצה תדפוק כמו שעון שוויצרי. אני לא מסכים עם השיטה הזאת, היא מכערת את הכדורגל אבל הוא הצליח ככה ביובנטוס (או שלא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ). אני לא מסכים איתך שרוביניו יכול לשחק על המשבצת של זידאן ואני עוד יותר לא מסכים איתך שרוביניו יכול לסגור את החור הזה. רוביניו הוא לא פליימייקר. רוביניו הוא אומנם אמן היצירתיות אבל הוא לא מנהל משחק טוב. הוא אוהב להרגיש את הכדור ולא מרבה להיפטר ממנו.
לא רק שאתה לא מסכים עם זה,הברנבאו לא מסכים עם זה,ומיליוני האוהדים של ריאל ברחבי העולם.לפניי שקאפלו הגיע הייתה לנו תקווה שיהיה לנו שחקן כמו רונאלדיניו,עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם רוביניו. קאפלו לא הצליח ביובנטוס,העובדה שהוא לא זכה עם יובנטוס בליגת האלופות מראה על כישלון.הסרייה A זה מאבק בין יובנטוס,מילאן ואינטר הלוזרית הנצחית,כך שעם עזרת השופטים זה לא היה קשה כול כך.וזה מאוד מטריד אותי,אולי בריאל יהיה אחרת,ימים יגידו. בינתיים אנחנו לא יכולים לתת פייט לאריות אירופה,גם אחריי הדריסה על קייב לא הייתה הרבה אופטימיות,ריאל מדריד כנראה בדרך לעונה רביעית ללא אף תואר. לגביי רוביניו וזידאן-לא התכוונתי שרוביניו יכנס לעמדת הפליימייקר,אף אחד לא רוצה גם לחזור לשיטה הזאת,מתיי שהפליימייקר פצוע הקבוצה צולעת.רוביניו יכול להחליף את זידאן בבישולים היצירתיים,ובמשחק יפה שידחוף את כול הקבוצה קדימה,כשרוביניו תופס פיקוד ומשחק טוב,כול השחקנים שמסביבו מתחילים לשחק טוב יותר. קאפלו לא רוצה את זה,אבלל בבוא הזמן עם היכולת של ריאל לא תעלה בהרבה מהיכולת של המשחק נגד אתלטיקו(שליטה של אתלטיקו בברנבאו),הוא יבין שזה הכרחי.
אני לא מבין מה אתם רוצים. לא צפיתם, שזה מה שיקרה? זה היה ברור, שזה מה שקאפלו יעשה בריאל, ולא סתם אמרתי, שרוביניו יתייבש על הספסל העונה.