http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בחיים לא, חס וחלילה שאחד המאמנים האלה יגיעו למילאן מילא ליפי אבל מוריניו האיש שהורס את כל מה שיפה בכדורגל. שיביא לנו עשרות אפרקאיים לא תודה. אסור להחליף את המאמן הטוב בעולם קארלו אנגלוטי :aaa8: .
לכל מי שיש לו מילה רעה להגיד על אנצ'לוטי (תלמדו לבטא את השם נכון, להיות אוטיסט זה כל כך אאוט) לא מבין בכדורגל. החיזוקים מתבקשים, אבל גם בלעדיהם אנחנו יכולים להצליח. זו תקופה רעה שעוברת עלינו, ויש לה את הסיבות שלה, אבל כרגע אין מה לעשות בנדון חוץ מלהניח למאמן הגדול שלנו לפתור את זה. זו בטח לא אשמתו של קרליטו שמפיק את המיטב ממה שההנהלה מציעה לו. אי אפשר לקנות עכשיו שחקנים חדשים, אי אפשר להחזיר את רונאלדו פתאום לכושר, אי אפשר לזייף את המסמכים של פאטו. השגיאות נעשו בקיץ, זה בעבר, אין מה להתבכיין על זה מדי שבוע. נשרוד עד ינואר, ואני בטוח שנעלה שוב על גל ההצלחה עד אז כדי שהליגה לא תברח לנו, ואחרי זה מילאן תדאג לחזק כל מה שצריך.
ללא ספק מילאן יכולה להצליח גם בלי חיזוקים.. יש לה שחקנים מנוסים מאוד, כמו קלארנס סיידורף שנמצא בכושר טוב מאוד, ומאיים על השער. כאשר אנצ'לוטי נותן לו את הבמה, ויד חופשית במגרש. יש גם את פירלו המנוסה, שמחזיק ביחד עם גאטוסו את מרכז המגרש. וקאקה התותח. ללא ספק עוברת על מילאן תקופה לא טובה, אבל אני מאמין שכבר במחזורים הבאים נראה מילאן אחרת, ראינו כבר אתמול, מילאן שתוקפת משחקת טוב שמגיעה להזדמניות מאימת על השער. כאשר ההנהלה תתן לאנצ'לוטי אפשרות לקנות רכש, קודם כל הוא חייב לקנות חלוץ. אנצ'לוטי מאמן ענק! אני מאמין שהוא עוד יוביל את מילאן להישגים!
כל הקטע שאם היה לנו מאמן כמו ליפי, קאפלו וכד', מילאן בכלל לא הייתה מגיעה למצב הזה מאחר והם היו עומדים על שלהם ומתעקשים על חיזוק לקבוצה. לא כולם בובות של ההנהלה כמו קרלטו הגדול...
אהה לא, זה אנצ'לוטי שמשחק עם שלושה חלוצים ואם חס וחלילה ליפי או קאפלו יאמנו אותנו נשחק הגנתי. למילאן יש את אחת הקבוצות היצירתיות באירופה (למרות הגיל), תאמין לי שגם אם קאפלו יאמן במילאן המימד הזה לא ישתנה בקבוצה. מילא אנצ'לוטי היה משחק התקפי, אבל גם הוא לא כזה. וכמו שאמרתי, גם לא היינו נקלעים למצב הזה מלכתחילה אם אחד מהם היה עומד על הקווים בשתי העונות האחרונות.
אם אנגלוטי לא משחק התקפי אז מי משחק התקפי? אודו קאפו ואפילו סתאם בתקופה של אנגלוטי משחקים כקיצוניים אותו דבר יאנקולובסקי קאלדזה מאלדי וסרגיניו בשמאל, אנגלוטי הפך את גאטוסו מבול עץ שיודע רק לתקל לקשר שיש לו הכל מסירות וגם דריבל כןכן דריבל, מילאן תמיד מגיע אם הרבה שחקנים לרחבה של היריב, וכן היא יודעת להסתגר כשצריך הרי ככה זוכים בתארים בקיצור אנגלוטי מאמן גדול ואני נהנה לראות משחקים של מילאן ואם יבוא מאמן אחר יש לי ספק שמילאן תשחק יותר יפה או אותו דבר. לגבי תארים זאת כבר שאלה אחרת, אני מעדיף שנשחק כמו עכשיו ונאבד לפעמים תואר מאשר שנשחק מגעיל ונזכה תמיד באליפות.
מאמנים כמו קאפלו מוריניו וליפי לא היו שורדים יום אחד בתפקיד עם ההנהלה הזאת שלכם,סביר להניח שהיה קורה אחד משני דברים,או שהם היו מתפטרים(או לא לוחקים בכלל את התפקיד לנוכח הדרישות) או שגליאני והחברה היו מתרככים ונותנים למאמן להחליט קצת יותר החלטות,מה היה קורה? לא נדע...
כל השמות שהזכרת הם של מגנים ימניים ושמאליים, בכל קבוצה נורמלית שני המגנים עולים להתקפה ומנסים לתמוך ולעזור כמה שיותר, מה כ"כ התקפי פה? גם מאמן שמשחק הגנתי, יצפה לתמיכה של המגנים שלו בהתקפה. בקיצור, הנקודה הזאת ממש לא מראה על כך שמילאן משחקת במערך התקפי. מה גם, שמילאן משחקת עם חמישה קשרים, 3 מתוכם דפנסיביים, זה נקרא מערך התקפי לעזאזל? מאמן שחוטף שער שוויון, מחליף חלוץ בחלוץ וקשר אחורי בקשר אחורי. מה אני אגיד לך, אם אתה קורא לזה התקפי, שיהיה לבריאות... עומרי, סביר להניח שהאופצייה השנייה הייתה מתממשת. הרי היו מאמנים לפני אנצ'לוטי ויהיו גם אחריו, כולם יהיו כמוהו? או שהם יפטרו כל יומיים מאמן בגלל זה? לא יכול לקרות מצב כזה.
אינזאגי וגילארדינו לא יכולים לשחק ביחד לכן אנגלוטי החליף חלוץ בחלוץ, ומערך לא אומר כלום לגבי אם הקבוצה התקפית(רומא משחקת 4-6-0 ולא משחקת הגנתי יובנטוס שיחקה מול רומא אם שלושה חלוצים ושיחקה הגנתי) וכן אנגלוטי משחק התקפי ואין לי כח להכנס לוויכוח איתך אם את חושבת שאנגלוטי משחקת הגנתי שיבושם לך.
הודגמאות שלך ספציפיות, לא תקפות לגבי כל מה שאמרנו. בכל מקרה נסיים את זה כאן באמת, כל אחד ודעתו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
הקשקושים האלה על אנצ'לוטי שמיצה את עצמו במילאן הם ממש ממש לא במקום, במיוחד לא אחרי משחק מצוין של מילאן. מה שכן, לאנצ'לוטי מצפה, כמו שאמרתי קודם, מבחן אמיתי עכשיו, הוא יהיה חייב להנחיל לשחקנים שחייבים לתת הכל בליגה כמו שקרה מול פארלמו. ושוב, הדיבורים על חיזוק בהתקפה הם משהו שכולם מדברים עליו כל הזמן, אבל זו בעיה שאפשר להתגבר עליה. ואנצ'לוטי לא אשם בה.
למרות המשחק המצויין בין פיורנטינה לרומא אני חייב לציין לרעה את אדריאן מוטו. לא מבין איך פראנדלי נותן לשחקן המלוכלך הזה להנהיג את הקבוצה. המרפק שהוא הביא לסיסיניו היה אמור לשלוח אותו להתקלח והשיא היה כשהוא הלהיב את הקהל אחריי הכניסה הברוטלית של דונדל עם שתי הרגליים באקווילני שלא יכול לשחק נגד אינטר ויונייטד.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx כל כך רציתי נקמה מתוקה בפרגוסון, אין ספק שאקווילאני יחסר לרומא. מי ימלא את מקומו?