מחזור חמישי בליגת העל: תיקו מאופס בין מכבי ת"א למכבי חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Blanco 7, ‏22/9/17.

1. Melikson24 Member

חיפה עם משחק מזעזע, הרכב מזעזע, שיטת משחק מזעזעת.
    ועוד אחרי הכל אזולאי נפצע דקה 5 כשקהת וגילי מחוץ לסגל. קטע.

הזיה שמכבי לא הצליחו לנצח את זה. גם עם 10 שחקנים היו צריכים להעז יותר. חיפה לא היו בכיוון. אשקלון היו נותנים הופעה טובה יותר כי בניגוד לחיפה הם יודעים מה הם רוצים מעצמם. צריך לפטר את לוזון אחרי משחק כזה, לא ברור למה שחר מחכה.

מרקו ואן באסטן ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Butragueño מנהלים

מת לראות את דראפיץ' או אבוקסיס מאמנים אותנו.

3. alexshw Member

מה אבוקסיס יתן לך? עוד מאמן שרוב חייו רגיל לשחק אנדרדוג ומתמחה בכדורגל הגנתי ובמכבי חיפה יתקל במצב שהוא צריך ליזום רוב הזמן.

דראפיץ'? אולי בין כל הסחלה בליגה הזו השם המעניין ביותר ומן הסתם לא רלוונטי. בכל אופן שחר זה לא טביב שיודע לבנות קבוצה, ככה שהוא יכול ללכת פה לאיבוד בקלות.

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/17
    EsheD, oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שקודם כל שחר יתן למאמן קבוצה נורמלית. אני האחרון שיגן על לוזון הליצן, אבל כמה שנים אנחנו כבר נראים ככה? כמה שנים מכבי חיפה עושה בקיץ (כאילו) רכש רציני ובסוף התוצאות נוראיות? אין לנו כרגע חלוץ נורמלי, לא קשר התקפי אחד ברמה הנחוצה וההגנה מונהגת ע"י שחקן גמור.

הבעיות מתחילות ונגמרות באיש אחד: יעקב שחר.

טל. אוהב/ת את זה.
  5. Drama2 הסמל מעל הכל

גיא לוזון זה בדיחה ידועה. תשאלו כל אוהד מכבי פ"ת עם קצת שכל.
    לפחות הוא בן אדם יחסית בסדר.

אבוקסיס זה בינונימי.

דראפיץ' וברדה מעולים. אבל בעיה קטנה. בבית"ר רמלה הם קיבלו יד חופשית, בבית"ר ירושלים היה להם מנג'ר מעולה, במכבי נתניה יש להם בעל בית שנותן להם גב ויד יחסית חופשית.
    איך הם יעבדו, לכאורה כביכול, עם המושכים בחוטים במכבי חיפה ? נראה לי שיש להם יותר שכל ממה שרובנו חושבים. הם לא ילכו למכבי חיפה.

שווה לחכות לראות מה סילבס יעשה העונה בקריה, בנתיים זה נראה טוב.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גיא לוזון כל כך חסר מושג שלידו לבאנדה נראה כמו מוריניו למרות שהוא בכלל מאמן זמני ושטביב קובע הרכבים. אמרו פה את השם דראפיץ׳, תנו לו את הסגל הזה מול מכבי ת״א ואני לא בטוח שהוא מנצח, אבל בטוח שהוא מציג משחק טוב עם התמקדות בחולשות של מכבי ת״א, אני חייב לציין ששיחקה טוב הערב ובפעם הראשונה העונה נתנה נחת לאוהדים מבחינת היכולת אם כי לא מבחינת התוצאה מין הסתם. יפת שפט מצוין, אמנם קצת יותר מדי שריקות, אבל הפעם הוא קיבל החלטות מאוד מדויקות ואף קבוצה לא קופחה הערב.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחר אולי אשם שמינה את לוזון למאמן אבל מה הוא אשם שאחרי שהעמיד תקציב של 100 מיליון זה מה שהוא מקבל, באמת שיותר קשה להיכשל עם תקציב כזה מאשר להצליח. תנו לטביב תקציב דומה והוא מעמיד בבית"ר קבוצה ברמה של רבע גמר ליגה אירופאית.

דודו דהאן גאון שהצליח להביא את האידיוט הזה עד לסטנדרד ליאז' ולצ'רלטון, לא להאמין.

EsheD, de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מוצא נקודות דימיון רבות בין גיא לוזון ליובל נעים, רק שיובל נעים בחור נורא מרגש שבעין נייטרלית קשה לשנוא וגיא לוזון סתם אידיוט.
    אם הייתי חייב לבחור אחד משניהם לקבוצה, הייתי מעדיף לשלם את המשכורת לנעים מאשר שלוזון יאמן בחינם.

9. Telkiyski Member

אין ספק שעם יובל נעים חיפה לא תיראה גרוע יותר.

אני בטוח שיובל נעים אומר למקורביו שבתכלס אין שום הבדל בינו לבין גיא לוזון רק שללוזון יש קשרים ובעיקר שם משפחה.

לוזון באשקלון לעומת זאת כנראה ישיג תוצאות פחות טובות וייתן את הנאומים המרגשים שלו אחרי משחקים. על איך איתן קסנטיני עוד לא מאשר לו תקציב לזר האלבני שהוא רוצה להנחית למבחנים וכאלה. ואיזה גבר הוא שהוא גרם לשחקנים לעלות לשחק למרות שלא שילמו להם דמי הבראה עדיין.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

אם טביב יקבע גם ללוזון הרכב אולי זה גם יראה טוב יותר. טביב מבין כדורגל יותר מ -99% מהמאמנים בארץ.

אתה צריך קודם לשאול מי האידיוט שישים כזה תקציב בקבוצה שלוזון המאמן שלה?
    חוץ מזה לאן הולכים חלק מהכספים אני מתאר לעצמי טוב מאוד.

לא סתם אני עומד על כך ששחר עומד בניגוד עניינים גמור במועדון, כי אחיינו עומד בניגוד עניינים גמור ומנהל עסקים לכאורה על גב המועדון.

11. Drama2 הסמל מעל הכל

אני אומר כבר הרבה זמן שהנבחרת צריכה מנג'ר.
    מי זה צריך להיות, זה די ברור.
    לא יודע לגבי תקציב, אבל גם איזי שירצקי, וגם טביב (האחרון לפי פירסומים), הציעו לגיא לוזון את משרת המאמן בקבוצתם.
    התשובה היא לא שם משפחה אלא:
    אני עד היום לא מאמין.

12. Butragueño מנהלים

אבוקסיס יודע לאסוף את הוחלערות האילו ולהכניס להם מבנה טקטי. ככה שאגב כשבאים כאנדרדוג, לפחות עושים את זה נורמלי. ולא כמו היום.

13. alexshw Member

איזי וטביב שמים תקציבים במקרה הטוב שהם חצי ממה ששחר שם. כמובן קשור גם להכנסות אבל בכל מקרה אין מה להשוות בכלים כספיים שקיימים.
    כמובן שהניצול הוא שמיים וארץ. ככה שיותר הגיוני שהיו ממנים את לוזון.

לגבי הבאתו לחו"ל, דודו דהאן התחבר עם דושאטלה, אחד הקומבינטורים המסריחים ביותר. מין מצא את מינו בעניין הזה.

אבוקסיס יודע להכניס להם מבנה טקטי של קבוצה קטנה. כמו שגאדיר חוגג בסכנין ונראה נגר בקבוצה גדולה. אותה סיבה שהוא מתאים למבנה ספציפי של מועדון צנוע ואנדרדוג.

לירן ו-Drama2 אוהבים את זה.
  14. Drama2 הסמל מעל הכל

דרך אגב, אני צופה כעת בתקציר של המשחק ויש קטע לפנתאון.

איזה בחור (עוזר מאמן או משהו בסגנון) מתדרך את נטע לביא לפני הכניסה למשחק, וגיא לוזון פשוט מושך אותו באמצע ההסבר ומורה לו להיכנס לדשא.
    מזכיר את הסיפור שסיפר כאן יוזר (שכחתי מי) על כך שבאו מאמנים צעירים ליום השתלמות במכבי חיפה, וגיא לוזון טען שהוא לא צריך דאטה מפני שהוא "מרגיש את השחקנים".

15. טל. Member

מה זה משנה איזה מאמן במכבי חיפה ואיזה מערך וכל החרטא הזה... בחייכם. הכל גניבת דעת.
    סגל של בית אבות.
    שחקנים משחקים בהליכה. חוץ מסירות רוחב אף אחד לא יודע לעשות כלום. אף אחד.
    שחקנים שבעים, מפוחדים, זקנים, נטולי אומץ, נטולי מוטיבציה ונטולי כושר.
    ראיתם מהלך אחד של כדורגל במשחק הזה מהשחקנים בירוק?

מאמן מוקיון מאמן פח, הכל נכון. אבל המאמן לא משחק. ולא דרוש קאפלו על הקווים כדי ששחקנים ירוצו יעשו תנועה בלי כדור... יילחמו, יראו שהם רוצים משהו מעצמם. ראיתם בכלל שחקנים בירוק רצים היום? משחק נגד מכבי ת''א ראבאק.

טקטיקה שמקטיקה מערך שמערך, הכל גניבת דעת.
    שחקנים משחקים בהליכה נגד יריב ב 10 שחקנים... מה זה משנה 442 או 451 או 555. מה זה משנה אם על הקווים עומד לוזון או שמוזון.

שחר - איפה שהוא נוגע לא צומח דשא. אין החלטה אחת טובה שלו באף עניין באף נושא, כבר שנים.
    נכשל בהכל.
    עד ששחר לא יימכור - לא משנה אם המאמן יהיה לוזון או כל מאמן אחר.