מחזור ה1 בפרמיירליג - עונת 06/07 יוצאת לדרך

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Bill Shankly, Aug 18, 2006.

  1. Claret&Blue Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    4,149
    Likes Received:
    0
    מצטרף לשבחים לבולטון.
    ביג סאם מוכיח מה הוא יכול לעשות, אין לו שחקנים מבריקים בסגל, ובכל זאת הקבוצה הזו משחקת כיחידה אחת.
    בן חיים עם משחק פנטסטי לטעמי, והשוער הכי אנדר-רייטד בעולם, יאסקלאינן, עם עוד הופעה נהדרת.
    פורצ'ן היה טוב, ודיוף נהדר.
     
  2. נדב מיכאלי Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    0
    ג'רארד לא חלש אבל הוא עדיין לא בשיא כושרו.
     
  3. vivalaunited Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    512
    Likes Received:
    0
    כן הוא היה מאוד חלש.
    אז הוא הביא כמה מסירות שבאו למקום שלהם, אבל לא מסירות חשובות חוץ ממסירה אחד או שתיים לתוך הרחבה, ואחת מהם הייתה שהוא פשוט השאיר את הכדור לבלמי.
    כמה מסירות אורך היו לו חזקות מדי ולא מדוייקות? הרבה.
     
  4. spurs229 Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Messages:
    5,840
    Likes Received:
    0
    בולטון לא היו משהו מיוחד, היה להם טיפת מזל בהתחלה ומשחק איום שלנו.
     
  5. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    סטרטפורד- לא מסכים איתך לגבי הגודל באשברטון כחיסרון לעומת הייבורי , לדעתי אף שחקן ארסנל לא יתגעגע למגרש צר המידות הזה ובמיוחד כשמשחקים נגד קבוצה כמו וילה , המרחב באגפים היום לעומת הייבורי נתן לארסנל המון אפשריות לפתיחת הבונקר , בגדול בעלת הבית היא שסבלה כל השנים בקופסה ההיבורית , גם ביציעים היתרונות של אשברטון גוברים על הייבורי , התוספת של 22 אלף אוהדי ארסנל הורגשה היום בגדול ,אמנם הם רחוקים יותר (מאחורי השערים ב2 מטר בסך הכל) אבל הקירות הגבוהים באשברטון ממש מפחידים , לדעתי אשברטון יהפוך למבצר אמיתי , אוהדי ארסנל דחפו ונשמעו היום בווליום הרבה יותר רציני מהייבורי , שלא לדבר על שבתות שהייבורי היה הופך לספריה במשחקים נגד וילה .
     
  6. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,624
    Likes Received:
    3,520
    Gender:
    Male
    ארסנל וליברפול פותחות את העונה לא טובה ומסיימות רק בתיקו את משחקיהן נגד יריבות קלות יחסית.

    ליברפול הגדולה לא הצליחה לכבוש במחצית הראשונה ולסכן את השער של העולה החדשה שפילד במשחק חוץ. במחצית השנייה היא ספגה שער מהיר מהעולה החדשה שפילד שהייתה בטירוף, עדיין לא הגיעה ליותר מדיי מצבים והשוותה מפנדל שלא ידוע אם היא או לא, שער של פאולר בהופעה ה-400 שלו בפריימרליג. ליברפול נראית רע, אבל זה מוקדם לשפוט, יש עוד זמן.

    ארסנל לא רצתה ככה לפתוח את העונה, היא תכננה לחגוג על וילה של אוניל שספגה חמישייה אשתקד. התותחנים סיימו בתיקו 1 עם וילה במשחק הראשון שלהם באיצטדיון החדש, אחרי שפיגרו, וג'ילברטו סילבה האיש האחרון שהייתי מהמר עליו שיבקיע, השווה את התוצאה 5 דקות לסיום. למרות שארסנל אולי הגבירה את הלחץ והייתה יותר טובה עם כניסתם של ואן פרסי ווולקוט שערך הופעת בכורה בארסנל, אבל זה עדיין לא זה וזה לא מספיק. בכל מקרה החלודה תרד בשבוע עד שבועיים הקרובים ארסנל תחזור לקצב ולמשחק האיכותי שלה.

    פורטסמות של גאיידמאק השני, פתחה את העונה ברגל ימין עם שליישיה לרשת של בלקברון. קאנו שנכנס כמחליף לאחר שעה כבש צמד תוך 25 דקות וחתם למעשה את המשחק, למרות שפורטסמות כבשה בהמשך עוד אחד. פורטסמות יכולה בהחלט להיות הפתעת העונה. קמפבל וג'יימס עזרו לה לשמור על שער נקי.

    מידלסבורו פשוט ביזתה את עצמה. היא הובילה 2-0 בבית נגד קבוצה שזו ההופעה הראשונה שלה בפריימרליג, והיא הצליחה להפסיד לה את המשחק בתוצאה של 3-2 גדול. כל הכבוד לרדינג על האופי ועל הקאמבק הגדול. מידלסבורו זו קבוצה שעושים עלייה קאמבקים. לפחות איגביני יעקובו כבש שער.

    אברטון הצליחה לנצח 2-1 את ווטפורד של מלר בבית ופתחה את העונה כמו שצריך. ניוקאסל פתחה את העונה גם היא כמו שצריך נגד הפתעת העונה שעברה שנחלשה השנה. למרות שיוויון זמני ניוקאסל לא התרגשה וגמרה את המשחק בניצחון.

    כל הכבוד לבולטון של בן חיים ועידן טל(למרות שלא שותף). היא פתחה את העונה בניצחון 2-0 ביתי על טוטהנאם, קבוצה שגמרה שנה שעברה במקום החמישי וכמעט העפילה למוקדמות ליגת האלופות, כמעט רק יוסי בניון. בולטון גם שמרה על רשת נקייה אחרי משחק טוב של בן-חיים. ברבאטוב הרכש הטרי של טוטהנאם עדיין לא מספיק חד.

    ווסטהאם של בניון פתחה את העונה גם היא כמו שצריך(אני תמיד שוכח גם את פנסטיל שהוסיף המון להתקפה למרות שתופקד כמגן ימני כצפוי), וכבשה שלישייה לרשת צ'רלטון בביתה לאחר פיגור. בהצלחה לך ווסטהאם.
     
  7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    איסטלנדס, קודם כל - כל מילה בסלע, ממש עכשיו רשמתי הודעה כמעט חופפת לשלך בפורום האוהדים של ארסנל!

    הייבורי בעבר הגביל את ארסנל בגלל מידותיו הקטנות, תמיד התלוננו על כך, כשקבוצה אורחת היתה מתגוננת, הרבה פעמים ההתקפה של ארסנל כלל לא הגיעה למצבים. כעת זה הרבה יותר קשה לקבוצה לצמצם רווחים, ארסנל הגיעה להמון מצבים קורצים והחמיצה, עם הזמן השחקנים ירגישו יותר ביתיות בגרוב וכמו שאיסטלנדס אמר, יחד עם האקוסטיקה המדהימה באצטדיון אשברטון יכול להפוך למבצר אמיתי.
     
  8. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    מציע לך לבדוק שוב, פאולר הוא זה שהחליק, אחרי מסירת אומן של הקפטן.
     
  9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    אני חושב שאנחנו אולי לא מדברים על אותו המהלך. אני מדבר על הפנדל, שבו פאולר החזיר כדור לסטיבי, שחקן שפילד גלש אליו, ג'רארד דילג מעליו והחליק.
     
  10. vivalaunited Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    512
    Likes Received:
    0
    איפה אפשר לראות את התקצירים של חלק מן המשחקים?
     
  11. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    נכון ואת העצירה שלו שהפרשן הגדיר "עצירת העונה" לקראת הסוף כל שוער באנגליה יכול נכון ???
    שיגעת אותנו עם הקירקלנד שלך כבר 10 שנים.
    אף אחד לא מדגדג את רובו.
     
  12. נדב מיכאלי Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    0
    לא יודע למה קשה לכם לפרגן לבולטון.
    אם מגיע להם (והיום בהחלט מגיע להם) אז תפרגנו מכל הלב ולא בגלל שנאת יתר לטוטנהאם.
     
  13. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    ערן-"אף אחד לא מדגדג את רובו ". תמשיך לחיות באשליה שהוא שוער גדול , אל תבקש חיזוקים מימני , נגמרו ימי השכנוע העצמי שהוא שוער גדול , הספיק לי היציאות האומללות בגרמניה .לא חושב שרובו מספר 1 ,אף פעם לא חשבתי כך , ימי החסד שלו בעידן מקלארן ספורים .
    לגבי העצירה - כל הכבוד ,באמת עצירה יפה , האם אתה זוכר במחצית השניה 3\4 קרנות שרובו פיספס ? חוסר הביטחון ביציאות משפיע גם על הבלמים המבולבלים (במיוחד קאלום המבולבל)

    נזכור מרובו את הטורניר היחיד שבו הוא היה מספר 1 ,ראשון ואחרון בהחלט , ממש לא מובן לי אך שוער גבוה תקוע כל הזמן על הקו (גם כשהוא מחליט לצאת הוא תופס אויר) -שערוריה , כנראה שזה כבר מאוחר לעבוד על זה.
    אני בכלל לא אתפלא אם יול יחפש שוער תותח כבר בקרוב ,עם כל המליונים שעוד נותרו לרכש .
     
    Last edited: Aug 19, 2006
  14. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    אז בו תזכיר לי גולים שהוא קיבל ביציאות לכדורים בטוטנהאם ובאנגליה.
    המונים הא ???

    תעצור את עצמך תביט לצדדים ותראה שאין עוד מלבדו !
    אפילו וונגר הודה שטעה בגדול לגביו .

    " מקלארן יחליף אותו " , "יול יחפש שוער "...
    אתה יום לפני משחק לא אמור לקחת את הכדורים האדומים ?
     
  15. chucky Member

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    453
    Likes Received:
    5
    אמנם בולטון הסיגה ניצחון יפה על טוטנהאם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שאמורה להיתמודד על כרטיס לליגת האלופות.
    זה לא סוד שהם קבוצה ביתית אופיינית ואת רוב הנקודות החוץ שלה היא משאירה ליריבות.
    לפחות אצלי התמונת מצב מידבהרת כבר מהמחזור הראשון .
    מיליונרים נגד השדים.