מחזור הפתיחה: רוסיה דורסת את צ'כיה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י cazzo, ‏7/6/12.

1. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אלו הכפפות שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Ricky van Wolfswinkel Member

Malafeev, Anyukov, Ignashevich, Zhirkov, Berezutski, Shirokov, Denisov, Zyryanov, Dzagoev, Arshavin, Kerzhakov

Akinfeev, Shunin, Sharonov, Granat, Nababkin, Izmailov, Kombarov, Kokorin, Glushakov, Semshov, Pavlyuchenko, Pogrebnyak.

Čech, Gebre Selassie, Kadlec, Hubník, Sivok, Rezek, Rosický, Plašil, Pilař, Jiráček, Baroš

Laštuvka, Drobný, Suchý, Limberský, Rajtoral, Petržela, Hübschman, Kolář, Darida, Necid, Pekhart, Lafata

באמת שאני לא מבין מה המאמן הצ'כי כל כך מחזיק מרזק.

3. Ice Cream חסה

"Piekła, a nawet trzecią grę będę pokazać z ławki"

כמה אגב יכולים לשבת על הספסל? כל ה-12?

4. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאלו הכפפות שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.

יופי של מנת פתיחה סידר לנו הטורניר. אמנם, אני נוטה להסכים עם הסברה הגורסת כי המשחק לא התעלה לרמה גבוהה במיוחד - אך מלבד זאת, היה בו כל מה שהאוהד הנייטרלי יכול לבקש: קצב טוב, דרמה משובחת, הקרבה גדולה ותהפוכות אינספור. בכלל, אם יש איזושהי נבחרת באליפות אשר מסוגלת לקום מן המתים בכל סיטואציה שהיא - זו יוון. הכדורגל שמציגים חניכיו של פרננדו סנטוס רחוק מלהיות כובש או מלא השראה, אבל על רוח הלחימה של קראגוניס, סמראס, קצוראניס וחבריהם עוד יכתבו שירים ואגדות. פולין, מנגד, הפגינה גם היא רצון רב לנצח - אך חבל שזה כל מה שהיה ביכולתה לתרום להתמודדות; לו סמודה היה מצליח להקנות בחניכיו מעט ארגון ומשמעת טקטית, סביר להניח שהם היו ממנפים את השער הנפלא של לבאנדובסקי והאדום (הבלתי מוצדק בעליל) של סוקראטיס לנצחון. בסיכומו של דבר - אינני נביא, אמנם, אך אני מוכן לשים את כל כספי על כך שהתיקו המאכזב הזה יעלה למארחת הסימפטית ביוקר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/12
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שני צהובים מפוברקים לאותו השחקן מריחים מאוד לא טוב. טההרחקה של הליצן מארסנל רק עזרה לפולנים לחזור לעצמם.
    סלפינגידיס האיש שלי בנבחרת יוון. עשה צרות גם לאטטליקו ועדיין אני מחבב אותו וסומך עליו. חבל שלא הוא בעט את הפנדל.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה נכון. זה מה שיש לו לתת, ניצול של המשחק שלו עם הגב לשער. שנדרש ממנו קצת לחשוב ולקבל החלטות, או להביא לידי ביטוי טכניקת מסירת/בעיטה הוא נראה רע מאוד.

7. ראיין אדלי Member

פספוס גדול של יוון במחצית השניה. אבל מאוד משמח לראות שלמרות השיפוט האיום והנורא ולמרות האדום הם לא נשברו והמשיכו לעשות מה שהם יודעים.
    אני אופטימי לגבי נבחרת יוון, נבחרת עם נשמה גדולה, נראה מה יעשו מול צ'כיה ורוסיה

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

פתיחה מעולה במשחק בין רוסיה וצ'כיה והנה גם מגיע השער הראשון. כל המהלך היה סוג של העתק של המהלך שהוביל לשער של פולין, ראיתי שזה עומד להיכנס.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

גברה סלאסה הוא מגן שכונתי וגרוע שמכניס את כל ההגנה הצ'כית לפאניקה.
    הגיע להם לחטוף את השער הזה.

10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם אתה מודע לכך שהשער נבע דווקא מחור באגף השמאלי?

11. Ricky van Wolfswinkel Member

קודם כל הוא השאיר את קרז'אקוב חופשי בקפיצה ודבר שני, היה כמה דקות קודם שהוא הרחיק את הכדור לקרן בלי סיבה.

לשירוקוב יש קילר אינסטינקט של חלוץ, איך הוא קשר רק הוא יודע.

12. מזגן Member

הרוסים הפתיעו אותי. כדורגל נהדר.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרוסים לא מפתיעים אותי, לא סתם הימרתי שהם יהיו בחצי הגמר. צ'כיה מול זה מתקשה להגיע למצבים וחוץ מהקשר עם השיער הארוך לא ראיתי הרבה. בארוש ורוזיסקי לא מורגשים כלל.

14. Raulito Madridista

יופי של מחצית, רק לטעמי הקצב יילך וידעך בחצי השני בעקבות השער של שירוקוב שגמר את הסיפור עבור הצ'כים, ורוסיה שמשחקת כדורגל מצויין תשמור כוחות. ארשבין > רוזיצקי ו- רוסיה > צ'כיה, למרות שהנבחרת הצ'כית הפתיעה בחולשתה למרות עשר דקות סבירות שכללו לחץ עקר. ממש התלהבתי מהמתפרצת של הרוסים שהובילה לגול הראשון - חטיפת כדור אימתנית באמצע, כמה מסירות מהירות, כל אחת לכתובת, הרמה לשחקן הרחוק ואז דזאגוייב שהגיע מהקו השני השתלט על הכדור ומבקיע. מהלך שספק אם נראה בכל משחקי ליגת העל העונה. הרוסים קטלניים במתפרצות שלהם, ארשבין משחק טוב והצ'כים עם בעייה קשה בצד שמאל של ההגנה.

בנוגע למשחק הפתיחה - תוצאה טובה. לא רציתי שהיוונים יצאו מהערב הזה עם ניצחון למרות ששיחקו עם עשרה שחקנים בחלק משמעותי, ומצד שני הפולנים ממש איכזבו בחצי השני ולא הגיע להם לנצח. הזוי משהו איך יתרון 1:0 במחצית טובה ושחקן אחד פחות של היריבה ממול - גרם לדעיכה כל-כך גדולה. כשהציפיות גברו הנבחרת קיבלה פיק-בירכיים. בראבו לשוער הפולני שהדף את הפנדל וקארגוניס היה מסוגל ליותר.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

החלק ההתקפי של רוסיה גדול על הצ'כים, הרוסים היו יכולים לסיים פה גם עם 4, להגנה הצ'כית אין פיתרונות.
    בהתקפה הצ'כים מתוסכלים, רוסיצקי לא קיים, בארוש מתוסכל, כל שאר הניסיונות שקופים ובינתיים לא מוצלחים. רוסיה מביאה את היתרון שלה לידי ביטוי בקלות, וזה דבר שהיא תצטרך איתה גם בהמשך, בינתיים לא נראה שלצ'כים יש מה לתת. אמרתי לפני המשחק שזה משחק של התקפה רוסית מול הגנה צ'כית- בינתיים זה לא כוחות.