טל בן חיים לא יכול להגיע לשום מקום באירופה גם בבלגיה יזרקו אותו אחרי חודש כי הוא יריב שם עם מישהו ים כישרון אבל חרא בנאדם לא יצליח מעבר לארץ ישראל.
אתה צוחק איתי או מה? טל בן חיים הוא בועט הפנדלים הכי טוב הפועל תל אביב נקודה. מעבר לכך, אם הוא היה מוותר ודמארי היה בועט, אז דמארי הוא החרא ובן חיים הוא הקורבן? הוא שיחק בפ"ת 4 שנים בבוגרים ולא הייתה איתו שום בעיית משמעת, וגם שם, כששיחק עם דמארי ביחד, הוא היה בועט הפנדלים הקבוע. אז אל תקשקשו על הבנאדם, כי נכון להיום הוא השחקן הישראלי הכי קרוב לרמה אירופאית שיש. והוא לא יריב עם אף אחד שם, כי עם כל הכבוד להפועל ת"א, ארסנל זאת לא קבוצה ישראלית.
אוהד ביתר קרייזי בלו צודק טל בן חיים לא יצליח גם בהפועל תל אביב כי הוא בן אדם חרא כי במשחקים כמו דרבי או נגד ביתר/חיפה ירעדו לו הביצים הוא יתחבא כל המשחק ושהכדור יגיע אליו הוא רק יאבד אותו אחרי זה אוהד הפועל יקלל אותו החמור הזה יחזיר לו קללה וכך יגמר הסיפור שלו בהפועל תל אביב
הלוואי שאתה צודק, הדבר האחרון שאני רוצה לראות זה תל אביבית שלוקחת אליפות. קודם כל הוא הרבה יותר מוכשר מדמארי לדעתי, אבל אם אתם, כשני אוהדי מכבי פ"ת אומרים אותו דבר, אז כנראה שיש משהו בדבר. אבל אם להתייחס ליכולת מקצועית נטו, הוא הכישרון הישראלי הכי גדול היום לדעתי.
קרייזי בלו אוהד הפועל פ"ת, בעיניינים כאלה אסור לטעות. דרך אגב, עכשיו שראיתי את התקציר תבריזי לא היה צריך לשלוף את הכרטיס האדום לסבע, החלטה מוזרה.
קודם כל תתנצל על הטעות האיומה הזו אני לא נכנס בכלל למי בועט פנדלים יותר טוב או מי יותר מוכשר טל בן חיים ילד חרא עוד מהימים שלו בנוער כשאני אישית כמעט הלכתי איתו מכות בדרבי נוער דמארי מביא תוצאות טל בן חיים מביא פוזה מה הוא עשה במכבי פ"ת שהפכו אותו לכזה גדול? שדמארי היה לידו אז אמרו שדמארי לוקח ממנו פוקוס שנה שלמה הוא קיבל בלי דמארי בשביל להצעיד את מכבי פ"ת ואפילו את עומר גולן זרקו להגנה ונתנו לו הזדמנות להביא את עצמו לידי ביטוי בפועל הוא לא עשה כלום כל העונה פרט למבצע של חצי מגרש נגד ראשון לציון שאם נהיה כנים אף שחקן לא באמת הפריע לו לרוץ והדבר היחיד המרשים זה ההקפצה מעל השוער 3 דרבים נגדנו אני לא זוכר אותו אפילו בועט לשער דמארי היה מפחיד אותי לפני דרבי, טל בן חיים לא ואתה יודע למה? כי טל בן חיים נעלם במשחקים גדולים הוא לא קיים במגרש בכלל ובהפועל ת"א יהיו לו הרבה רגעים כאלה, מידי פעם הכישרון שלו יגרום לו להתעלות על עצמו ואולי הוא יכבוש 20 שערים בעונה שרובם במשחקים נגד קבוצות "שאר הליגה" אבל לא יותר מזה הפוזה של הכוכב שיש עליו גדולה מידי הרי כל הקיץ הוא דיבר על כמה הוא מתגעגע לדמארי ושהם חברים כאלה טובים שמתים לשחק ביחד ופתאום אחרי משחק אחד הם בנתק? תמצא לי בהיסטוריה של דמארי בעיית משמעת אחת, בתור אוהד הפועל פ"ת שעבר איתו דרבי עוד מימיו בנערים בחיים הוא לא עשה פרובוקציה או תנועה מגונה דבר שאצל בן חיים זה נורמה הוא לא יכול בלי זה, היה ילד חרא ויישאר כזה. תשאל את אוהדי מכבי פ"ת איך טל בן חיים ירק עליהם בהפסד שלהם 4-0 לעכו או איך הוא עשה להם אצבע משולשת ב2010 וזה לקהל שלו.
א- שלומי דורה מאמן דיי טוב. הוא עוד יגיע לקבוצות גדולות מאלה שהוא אימן עד היום עם כל הכבוד. ב- לא ראיתי את נתניה היום, אבל אם בזמן של עטר היה נראה שאין מאמן, והיום אני רואה את חיפה תחתיו (אמנם רק גביע הטוטו בינתיים) ומרגיש שסוף סוף אחרי שנים יש מאמן (ואני הייתי נגד המינוי שלו) אז באמת מה עוד נשאר להגיד על אלישע.. ג- אלישע. לאוהדי ב"ש פה שאומרים שזה רק מחזור ראשון וצריך לתת זמן. גם עוד שנה לא תראו קבוצה מאומנת. אין אצל אלישע הנעת כדור תכליתית, משחק לחץ מסודר, תנועה בלי כדור.. יש לתת את הכדור למגן על הקו, שירים מ30-40 מטר ולקוות שיש חלוץ עם משחק ראש מצויין ברחבה.
רק בקצרה. מה קרה לשחקני בית"ר? על מה ההיסטריה? הקבוצה קיבלה מתנה בשער השיוויון ובשער הניצחון אכן היתה עבירה. זה שהגיע במחצית הראשונה לקבוצה מעיר הבירה פנדל זה דבר אחר. שם הם יכולים לכעוס בצדק, אבל קצת לא מובן לי את ההמולה בסיום. אני חייב להודות שצחקתי כשקראתי את הדברים של מויאל: לנסוע 3 שעות לכאן, לשהות סוף שבוע בלי המשפחה ואחרי זה לחזור 3 שעות ולא מגיע לך להפסיד. זאת הרגשה קשה ובאיזשהו מקום אני מבין אותו". זה הדבר הכי אינפנטילי ששמעתי כבר הרבה זמן. בהולנד זה לוקח מעל ל-4 שעות לנסוע מקרקרדה שבדרום עד כרונינגן בצפון. שמויאל יחשוב איך זה ברוסיה...בחיי, זה באמת לא רציני ועדיף לו לחפש מקצוע אחר אם הוא לא יכול בסופי השבוע להיות עם משפחתו. יש בעולם אנשים שצריכים לעזוב לפעמים שבועות את המשפחה בשביל לפרנס את המשפחה. בקטע הזה מויאל באמת כפוי טובה.
1. סולליך לא יחליף את ואן פרסי בארסנל מסיבה אחת עיקרית - בגלל הסיבוכים עם עסקת מודריץ?, מוריניו החליט להביא אותו לריאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx 2. ממתי ליברפול היא קבוצה ברמות האירופאיות הגבוהות ביותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx?
קודם כל חשוב לציין שגם פרננדס וגםפ אלי כהן לא התנהגו בצורה נאותה והם צריכים לספוג עונשים(לדעתי אלי כהן הרחקה ממשחק אחד, סה"כ הוא לא עשה שום דבר חמור ופרננדס הרחקה מחמישה משחקים) ללא ספק, בכל מקרה העצבים היו על הפנדל שלא נשרק, על העבירה שלא הייתה ליד השער ובכלל על ההתנהלות של שמואלביץ'. בנוגע לדברים של מויאל: בהחלט מצחיק, אבל סילפו את הדברים שלו, הוא התכוון לומר שהוא מבין את דאריו בגלל שהם התכוננו המון למשחק הזה, השקיעו מאתיים אחוז מעצמם, חזרו מפיגור 2:0, קמו ב10 בבוקר כדי להגיע לבית וגן ב13:00 ולנסוע לק"ש, גם היו צריכים לחזור את כל הנסיעה ממש אחריי המשחק ואת כל זה הרסו להם בבעיטה חופשית אחת, זה מסתכל ורק שחקן יבין את זה אבל בוודאי שאין הצדקה להתנהגות.
למה מויאל צריך לחשוב על אנשים שלא רואים שבועות את המשפחות שלהם? זה יהפוך את הצרות שלו לטובות יותר? אז מויאל אמר מה שאמר, ביג דיל, ממתי אנחנו מייחסים חשיבות רבה כזו למה ששחקני כדורגל אומרים? הם יודעים לשחק כדורגל, לא לדבר. אני לא הייתי ממהר לייחס חשיבות רבה מדי למה שהוא אמר, וכמו שהרמה בליגה שלנו נראית הייתי מעדיף שמויאל לא יחפש מקצוע אחר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אל תתפוס אותי במילה אבל...מאז שזכינו 5 פעמים במפעל האירופי מס' 1 בחשיבותו? ושום שחקן ישראלי לא מתאים לרמות האלה, מעבר לכך שאין לו כישרון יוצא דופן המוסר עבודה של השחקן הישראלי ללא יוצא מן הכלל פשוט ברצפה.
אתה ממש מבקש שנתפוס אותך במילה... אף שחקן ישראלי? אין אף שחקן ישראלי אחד בעולם הזה שיש לו מוסר עבודה? אם זה המצב אצל כל השחקנים הישראלים אולי זה המצב בחברה הישראלית? אולי כולנו עם מוסר עבודה ברצפה? לא צריך להיסחף, יש מספיק שחקנים עם מוסר עבודה גבוה שעובדים קשה. כישרון זה כבר עניין אחר, אבל מוסר עבודה? אבי כהן, ויקי פרץ, בוני גינזבורג, יוסי בניון, תומר חמד, אליניב ברדה, דודו אוואט, ביברס נאתכו - אלה חסרי מוסר עבודה? רחוק מכך.
אני מדבר על שחקנים בליגת העל ולא ליגיונרים, אם הם יצאו לאירופה ומעטים מהם אפילו עושים חייל אז סימן שהם לא כאלה בטלנים נכון? לנו השאירו את הבטלנים. וגם אם יש שחקן ישראלי שיש לו מוסר עבודה מספיק בשביל ארסנל ליברפול או מילאן אין שחקן שמתאים לרמות האלה מבחינה מקצועית, ככה שזה לא משנה מוסר עבודה במקרה הספציפי הזה. אם המובילים שבשחקנים הישראלים מחממים את הספסלים של סוואנסי פלארמו והרטה אז מה יש להם לחפש במילאן ליברפול או ארסנל?