מחזור האיקסים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 7, 2006.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השאלה למה סרחיו גארסיה התכוון בבעיטה המופרעת שלו.
    אוואט קודם כל צריך להחליף את דוידוביץ' בנבחרת. ובספרד, נראה לי לבטיס אין שוער העונה.

באטלטיקו הכליף ניסה אתמול מהפכה בהרכב: ולאסקו ופטרוב בחוץ, גלטי משמאל, מולינרו וולרה מימין. לא יצא מזה כלום. חוץ מזה איבגסה לא סיים את המחצית בגלל פציעה, ומקסי עדיין לא חזר מהפציעה. ביאנקי גרם לקבוצה נזק בלתי הפיך כשלא דאג שלפטרוב ואיבגסה יהיו מחליפים. אבל בקיץ כל הצעירים המוכשרים שנופו ע"י הטמבל יחזרו מההשאלות.

2. EL Capitan Member

דני, אגב, היו דיבורים על זה שאתלטי החליטה לא להתנגד למכירה של פטרוב בקיץ. יש אמת בדבר?

פרננדו ואסקז, אחרי שהחלום של סלטה להיות שוב בליגת האלופות נגמר: "גביע אופ"א יהיה בשבילנו פרס יוצא מן הכלל".

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא שמעתי מי יחליף את פטרוב. אולי זה הסימן שהבולגרי ימשיך עוד עונה.
    מה ששמעתי זה שלגלטסרי אין כסף. אז שתמשיך להתעניין. :aaa021:

4. Jose Mourinho Member

אתם יודעים, שמתי לב למשהו. אינטר, ודווקא אותה אני אביא כדוגמה, ממעמקי המקום השלישי בליגה האיטלקית, יש מאזן טוב יותר מזה של בארסה(עם משחק חסר). לאינטר, ב-33 מחזורי ליגה יש 71 נקודות, ולבארסה, ב-32 מחזורי ליגה יש 70 נקודות. גם למנצ'סטר יונייטד, מקום שני בליגה האנגלית, יש למשל 75 נקודות ב-33 משחקים.

זה באמת מעיד על היריבות העלובות של בארסה העונה בצמרת הליגה....

השער של סרחיו גארסייה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    האמת, לדעתי גם אם השוער היה רוצה הוא לא היה מגיע

Last edited by a moderator: Apr 11, 2006
  5. Barcik Member

אם כבר, דווקא ההפך. הנתון (המאוד מפתיע) הזה מצביע על כך שלבארסה יש למי לאבד נקודות, ובאיטליה ממש לא.

6. ManUtd Fan Member

שער מדהים, אני לא חושב שהשוער היה יכול לעשות משהו נגד זה, הכדור היה מאוד גבוה, ובדיוק ברגע הנכון הוא נחת בשער. אני לא חושב שהשוער יכול לעשות משהו נגד זה. שער מדהים.

7. Mourinho Member

הקבוצה במקום ה7 בליגה הספרדית הדיחה אותכם, זה גם מראה על העליבות של הליגה האיטלקית. בליגה האיטלקית, במקום ה7 נמצאת קייבו, יריבה שאתם מנצחים בהרכב שני.
    הליגה האיטלקית התדרדרה בשנים האחרונות, זה לא חדש.

רואים אתזה כל מחזור, מילאן\יובה ואינטר לא מתאמצות לנצח, אינטר בהרכב שני מנצחת את מסינה(או שזה היה אסקולי?), 3-0, ובאה למדריגל בהרכב מלא, ומפסידה.

כמו שבוריס רשם, בדיוק ההפך לפי הטענה שלך, לבארסה יש למי לאבד נקודות, לאינטר אין למי לאבד נקודות, רק בגלל שהיריבות שלה בליגה עלובות, שלא נדבר על יובה שמנצחת בקלות יתר, ובאה לליגה האלופות ומול יריבות ראוייות מפסידה.

Last edited: Apr 10, 2006
  8. Jose Mourinho Member

התכוונתי ליריבות של בארסה בצמרת....

9. Yeste Member

היריבות של בארסה בצמרת, כלומר ולנסיה, ריאל ואתלטיקו(פוטנציאלית לפחות) באמת חלשות השנה(בעיקר ריאל), אך זה לא מעיד דבר ולו במעט על איכות הליגה הספרדית. הליגה הספרדית חזקה השנה יותר משהיתה אשתקד, הרבה בזכות התחזקותן של קבוצות מרכז הטבלה. עם זאת, יש לי אכזבה מקבוצות כמו בטיס, אספניול, מאיורקה וסוסיאדד - קבוצות עם סגלים מוכשרים ביותר, שמתמקמות השנה בתחתית.

ועמי, תפסיק לקחת את זה באופן אישי. כול אחד מחזיק בדעה אחרת. יש אנשים שבטוחים שהליגה הספרדית היא כמו הNBA של הכדורגל, הליגה הטובה ביותר בעולם שנמצאת בהפרש עצום מהשאר(כמוני למשל), ויש כאלה שפשוט לא מודעים לאכויותיו של השחקן הספרדי בפרט והשחקנים הזרים שממלאים את הליגה הזו בכלל, וכתוצאה מכך בטוחים שהליגה הספרדית יותר קרובה בחוזקתה לליגות כמו גרמניה או צרפת מאשר לטופ. שיחשבו.

Last edited: Apr 10, 2006
  10. EL Capitan Member

זה קשור לחשיפה. קשה להאשים את פורזה אינטר, או כל אחד אחר. עמי, אתה צריך להבין שאנשים כמוך, כמוני וכמו דניאל, למשל, הם לא דוגמא לשאר האנשים, שלא יודעים מה הולך בקבוצות שהם לא בארסה וריאל.

11. Jose Mourinho Member

יותר מעצבן זה שאתם, הספרדים, חושבים שחוץ ממכם אף אחד לא יודע מה הולך בקבוצות שהן לא בארסה וריאל.

12. EL Capitan Member

לא שחצנות, אבל זאת האמת.

13. Mourinho Member

לא נכון, לא כולם.

14. EL Capitan Member

טוב, כדי שאף אחד לא יתווכח- אני לא מדבר רק על אתלטי, ולנסיה וכאלה.

15. Jose Mourinho Member

לא, אני מדבר גם על קבוצות כמו מלאגה, ויאריאל, בילבאו, קאדיז, חטאפה, וכו'