ריבאלדו הצגת אותי בתור אחד שכל הזמן מתלונן ואני בכלל לא אוהב את זה, לדעתי אני גם לא כזה. מה קרה היום ללא רונאלדיניו אין ברצלונה? לא ראיתי את המשחק מודה אני משער ובטוח ששלטתם במגרש, עליתם עם הרכב לא משני בכלל, אטו היה, לארסון, דקו, פויול, ואן בומל, זו שחקנים שחייבים לנצח את ראסינג. אגב לדעתי גם אם ריאל היו מנצחים, הייתם עולים עם הרכב משני היום. תוצאות בכלל לא טובות לריאל מדריד, אוססונה חזרה לנצח וכך גם ולנסיה שניצחה את סלטה בבלאידוס, אחד המגרשים הקשים בספרד, אחרי הקאמפ נואו, ריאזור, מאסטייה ואולי גם הקאלדרון. למזלה של ריאל, הפער מהמקום החמישי הוא 7 נקודות וזה מספיק יחסית, אבל בכושר הנוכחי ועם הזלזול המגעיל אולי נראה את ריאל במוקדמות, והאמת מגיע להם על היכולת, כי לאורך כל העונה לא הצגנו את הכדורגל השני בטיבו בספד. קים, מה שאמרת בקשר לקאדיז מעניין, הייתי רוצה לראות אותה נשארת לבסוף, וכמובן שאני שמח שבטיס נשארו. אולי השער החשוב העונה של חואקין לבטיס לא? קאדיז קבוצה עם כדורגל חיובי, היא עשתה לריאל בית ספר בבית במחזור הראשון עד כניסת רוביניו(לצערי זה לא כזה קשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ). לקאדיז יש משחקים קשים מאוד עד תום העונה, יש לה את סראגוסה בחוץ, לה קורוניה בבית, ברצלונה בקאמפ נואו, ואלה שלושה משחקים שאני לא בטוח שקאדיז תנצח. יש להם רק משחק אחד קל, מאלגה בבית. חטאפה בחוץ זו לא משיגה קלה, ונגד סוסיאדד יהיה לה קרב.
הכדור ננגח לו אל היד , בדיוק כמו בצהוב הראשון שהוא קיבל. אבל לשיפוט הספרדי התרגלנו. וללא רונאלדיניו יש ברצלונה . אם היינו צריכים לנצח את המשחק הזה תאמין לי שהיינו מנצחים ללא רונאלדיניו. אבל זה לא רק רונאלדיניו שהיה בחוץ זה גם אולגר שלמרות שהוא לא איזה כוכב בברצלונה אבל כשהוא חסר רואים שהוא חסר רודרי לא היה משהו , ועם קצת ניסיון הוא היה עומד בגול הראשון ולא ממשיך את התנועה שלו וככה אנטוניטו לא היה כובש.
חזרתי עכשיו הביתה וראיתי בAS שאיכסאסונה בסופו של דבר ניצחה את אלאבס, ועוד אלואיסי הספיק להחמיץ פנדל לפני שאיכסאסונה נשארה ב-10 שחקנים. תודות לאלבס, נותר לנו רק להתפלל שויאריאל תזכה השנה באליפות, כי רק כך תהיינה לספרד 4 נציגות בעונה הבאה. סביליה לא הצליחה לנצח את סארגוסה בביתה, וגם היא מתרחקת מליגת האלופות. בילבאו אמנם לא השכילה לנצח את מיורקה בסן ממאס, אבל פחות שמרה על הרקורד הנפלא מהחודשיים האחרונים - הפסד אחד בלבד ב 9 מחזורים. אתלטיקו ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx לגבי בארסה, את מי זה מעניין, הם בין כה וכה זכו כבר באליפות.
עוד איקס לאוסף, ויאריאל ודפור מסימות ב1-1, ויאריאל היית טובה יותר, אבל הרבתה להחמיץ, סרחיו כבש ראשון לדפור, אבל גיז'רמו פרנקו רק צימק בנגיחה.
אני חייב לשאול, כל פעם אני קורא על יכולת מצויינת של אוואט ומעבר אפשרי במעלי הטבלה הספרדית. אלה בינכם שרואים אותו בפעולה, הוא באמת לא עושה את השטויות הקבועות שלו? מה לעזאזל עובר על השוער הזה, רק כשיש יהודים מסביב הוא לא מסוגל לתפוס כדור?
אוואט מציג יכולת מצויינת העונה והוא ללא ספק אחד מהשוערים הטובים בליגה הספרדית, לא עושה שטויות, נותן הצלות מרהיבות, והציל את ראסינג לא מעט פעמים העונה. האוהדים שלה אף בחרו בו כשחקן המצטיין של הקבוצה העונה. לגבי הטעויות שלו, אז היו לו כמה טעויות קטנות במכבי חיפה ואולי איזה 2 בנבחרת, So fucking what? גם קסיאס טועה לפעמים(כמו בשבת מול סוסיאדד). דודו שוער נהדר, ובהחלט מגיע לו לעמוד בשער של קבוצה גדולה יותר מראסינג. לגבי המחזור, הרבה זמן לא ראיתי מחזור עם 8(!) תוצאות תיקו מתוך 10 משחקים...
WTF?! שמונה תצואות תיקו במחזור אחד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx מתי זה היה בפעם האחרונה אם בכלל? זה מגיע לו. הוא נותן עונה מצוינת, הוא אחד השוערים הכי טובים בליגה הספרדית, ומגיע לו קבוצה יותר טובה מראסניג. אני מקווה שבסופו של דבר הוא יעבור לולנסיה, שם הוא יקבל את הדקות שהוא צריך, ויש לציין כי קאניזארס כבר בן 37 (תקנו אותי אם אני טועה) ועוד עונה מקסימום הוא יפרוש. מידי פעם יש לו טעיות, אבל טעיות יש לכל אחד.
אני נשמע כמו תקליט שבור, אבל זה כל כך פאקינג מרגיז!!! 3 נקודות מתוך 9 האחרונות בליגה. 3 מתוך 9! יכלנו כבר מזמן לארוז את הליגה, להניחה הצידה, לסמן וי גדול על לוח המטרות, ולהפנות 99% תשומת לב לליגת האלופות (ועוד אחוז בודד למלכות השערים של אטו). אמנם היריבות של בארסה בליגה העונה עלובות בצורה בלתי רגילה, וכנראה לא יצליחו לעקוף אותנו גם אם נשמיט יותר מחצי הנקודות שנותרו, אבל למה בכלל להותיר מקום כלשהו לחשש? הרי ברור שאם במחזור הבא, חס וחלילה, ברצלונה תפסיד וריאל מדריד תנצח, מיד יפתח קרנבל "Hay Liga", עקצוץ מנטלי מיותר לחלוטין לקראת מלחמת העולם מול מילאן. אז למה לא לנצח?! מיכאל, אוואט ניחן ביכולת בלתי רגילה למגנט אליו כדורים. לא רק שאיננו מרבה לקחת בעיטות קשות (דווקא אתמול היה מקרה יוצא דופן בהצלה מצויינת מלארסון), הוא לרוב אפילו לא מנסה להגיע אליהן. בשער הכדורים הוא מטפל יפה, ולא מרבה לעשות טעויות גדולות. אבל סיכוייו לקחת כדורים מעבר לרמת קושי מסויימת שואפים לאפס. מחריף המאבק על המקום השני, ויהיה מעניין לראות מי ימנע מהמוקדמות עונה הבאה. תחושת בטן אומרת לי שזו ולנסיה. ראוליטו צודק. ריאל מדריד כבר לא שמים על העונה הזו. בגדול, לאור כל האיקסים (אי-שם, יש ממלאי ווינר מאושרים), הטבלה כמעט ולא השתנתה המחזור. בארסה גומעת עוד מחזור בדרך לאליפות, וקאדיז מתרחקת מחוף מבטחים. אוסאסונה וולנסיה סוגרות על ריאל מדריד. כל השאר, נותרו היכן שהיו.
http://www.zaragocistas.com/videos/2005sev0zar1.wmv הגול של סרחיו גארסיה אתמול בפיחואן. סיקרן אותי לראות את השער הזה בעקבות דבריו של יעקובי בשידור המשחק של ברצלונה אמר שזה מכמעט חצי מגרש ואמרו שזה אחד השערים היפים העונה,אבל יש קצת מזה. טווח של 35 מטר בערך ועוד כשהשוער נמצא על קו השער ולא כמו השער של וייאה כשמולינה עמד מחוץ לשער והוא בעט לו מחצי מגרש.
רודרי איכזב. בגול של אוסקר סראנו, אם אני לא טועה, הוא היה זה שעזב את אוסקר סראנו, במחשבה שיש נבדל, בגול השני של ראסינג. לפני כן, בספק נבדל של אנטוניו הוא המשיך את התנועה שלו וכמעט עוד גול היה באשמתו. ראסינג פשוט גנבו אתמול שני שערים, ולקחו נקודה חשובה במאבקי התחתית. ובקשר לאוואט, בוריס, לקחת לי את המילים מהפה. הכדורים פשוט מגיעים לאוואט כמו מגנט. אז כשוער, גם לי זה קורה לא מעט, אני חייב להודות. זה כנראה גם מיקום טוב וגם עניין של מזל. בכל מקרה, גם העונה ראינו את הטעויות שאנחנו רגילים לראות מאוואט. אבל לזכותו יש לציין, שהעונה הוא עשה את הכי מעט טעויות בקריירה שלו. ואחרי שנגמר המחזור, אפשר להגיד שזה אולי המחזור הכי משעמם שהיה לנו העונה?
צודק כשאני אני רואה את השער הזה אני מתבייש בשוער השני שלנו לשעבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל אין ספק שסרחיו גארסיה שחרר פצצה אדירה