מרק גונזאלס איזה שחקן גדול הוא הולך להיות, איזו טכניקה, איזה בעיטות, נמצא ממש בכל מקום. מה נסגר איתו? אני זוכר ליברפול רצו אותו אבל הוא לא קיבל רישיון עבודה.
הוא שחקן של ליברפול, אבל מושאל לסוסיאדד, כי לא קיבל רישיון עבודה או משהו כזה בכל מקרה, נראה לי שבגלל שיש בעיות, והוא לא יוכל לקבל הוא ימכר לקבוצה אחרת, דפורטיבו, ועוד קבוצות רוצות את הצ'יליאני הצעיר והמוכשר הזה, אבל תסמוכו עלי, רפא בניטז לא יוותר על השחקן המדהים הזה, רק בן 23. אני זוכר אותו עוד בימיים שלו באלבסטה, היה תענוג לראות אותו. באקרו הפחדן, שיכניס את ניהאט.
ריאל- סוסיאדד:: סיכום קצר שלי לאחר המחצית: משחק סביר ויפה, האומנם לא גדול אך בהחלט משכנע. ריאל שלטה במחצית, הירבתה במתפרצות מאוד יפות, כאלו שלדעתי הרבה זמן לא ראינו. חבל שקרלוס לא יכל לשחק. לדעתי עם העלייה שלו להתקפה הוא יכל להוסיף הרבה פלפל והיה בטוח עוד שער. בראבו שמחליף אותו לא עולה מספיק כמוהו. לגביי רונאלדו: אני מאוד מרוצה וזאת עוד הוכחה שהתקופה הרעה שהיתה לו לא מזמן היתה קצרה מאוד, הוא חזר למסלול והוא כבש את כל השערים האחרונים של הקבוצה. השער כמובן.. גולאסו גדול. מה שכן ההיתי מאוכזב מההחטאה שלו, כדור יפה שקיבל מרוביניו. לגביי ההתקפות של סוסיאדד: לא סיכנו במיוחד את ריאל, בפעמים הבודדות שכן כמו שאמר "ריבאלדו" קסיאס עצר יפה. עריכה: מאוד מאכזב. ההתחלה היתה מאוד יפה, אבל השיוויון מאוד מאכזב כמובן. מה שהופתעתי זה מקסיאס.. הציג משחק כל כך טוב במחצית הראשונה, לא מתאים לו. גם מראול הופתעתי.. ציפיתי למשחק יותר טוב שלו. http://www.realmadrid.com/addon/img/7ab616288zidanep.Xxx
רייקארד יכול לצלצל לאטו ודקו ולהגיד להם: "איך שריאל מדריד נראית , גם אתם יכול לנוח" אם קצת אומץ ולהעיז קצת יותר ועם ניאהט בהרכב סוסידאד גם מנצחת .
חוץ מבוריס, אני לא מכיר עוד אוהד בארסה שבאמת חשש מריאל, מדובר בבלופ אחד גדול. אם קצת רצון, סוסיאדד היו מנצחים היום את המשחק, שמח על השער של מארק גונזלאס. אם ולנסיה מנצחת את סלטה, ולנסיה שנייה.
אכזבה עצומה שלי עם שריקת הסיום ובעיקר אין סוף קללות. אני מתחיל להבין לאט לאט שאנחנו כבר לא ריאל מדריד הגדולה, בכלל לא נהנתי מהמשחק מלבד 5 דקות שהיה התקפות מסודרות שלנו. מה שווה ה4-0 על לה קורוניה לפני שבועיים אם אין המשכיות? מה יגידו שבקהאם היה חסר? איך ריאל סוסיאדד שהשיגה רק 7 נקודות מתוך 45 אפשריות בחוץ, מוציאה נקודה דווקא אצלינו בהיכל הקדוש? איך לעזאזל, ריאל נחה על המגרש בכל המחצית השנייה? אני זוכר פעם שהיה לנו תקופה של 50 משחקים ביתיים עם 37 נצחונות וכמעט לא הפסדנו בליגה! שקבוצות היו יורקדות דם לנצח אותנו, אבל היום זה לא ככה. רונאלדו עם השער ה-100 בריאל מדריד, היה אחלה גול, הוא יכל לגמור את המשחק עם צמד אבל לא נורא, איזו מתפרצת קטלנית זו הייתה. הייתי בטוח שגוטי ובפטיסטה בקישור האחורי ונראה טוב אבל לא, סוסיאדד בעטו יותר מאיתנו. כמה עצוב לראות את ראול כבד, לא ממוקם נכון, תמיד שיש כדורים חופשיים או הגבהות או שהוא לא מגיע או לא נמצא ברחבה, לא מובן לי הוצאת רונאלדו שהיה מספר 1 על המגרש, נמאס לי מסיסיניו עם כל האהבה שלי ליד הזה שהוא עובר שחקנים בקלליות, הוא ממש ניהיה כמו בקהאם למה רק הגבהות למה? טעות חמורה של איקר הובילה לשוויון שהגיע לסוסיאדד, אבל אם לולא הטעות הם לא היו משיגים אותו לפי דעתי. אני יגיד עכשיו משהו מוזר: אני דווקא שמח מהאדום של גוטי, זה מראה שאיכפת לו מהקבוצה והוא לא יכול להשתלט על עצמו וזה יפה, מי שנשאר שקט זה הרגיז אותי, כאילו לא אכפת לו, השיפוט היה מכפיר, אינסוף עבירות על סיסיניו לא נשרקו, הגיע לנו פנדל אחד, פשוט בושה. כל שופט בספרד יותר אידיוט מהשני. סאן איקר עשה טעות גדולה, אבל הוא הציל לנו הרבה הרבה הרבה גולים העונה. בכלל לא אהבתי את המשחק שלו היום, עם כל ההצלות שהיו לו איזה 3 בעיטות מסוכנות הוא הדף, הוא היה אדיש וזלזלן ולא מתאים בקיצר. המקום השני בסכנה גדולה, כמה חבל.
רונאלדו נפצע והוחלף. נכון , באמת עוד הפעם השופטים האלה דופקים את ריאל , אתם ממש מסכנים . מה לא טוב היה בשיפוט היום כבר ???? מה נראה לשחקנים הבלרינות שלכם שמותר לקלל את השופטים ולצאת מזה נקי ? ובאמת , ראול מעורר רחמים . אבל תענוג לראות אותו ככה.
עגלה! לראול אין מקום בנבחרת ספרד כיום, הוא פשוט חלש. וייה, רייס(במערך, לא בחוד), גארסיה, חואקין(גם הם במערך), עדיפים עליו. אין לו מקום. אבל בגלל שקוראים לו ראול בלאנקו, אז הוא יקבל את המקום בלי שום קשר ליכולת, הלוואי. עוד כישלון של ספרד.
אויי רק שזה לא רציני, היחיד שמסוגל לתת גול בקבוצה העייפה שלנו. תגיד ריבאלדו, יש לך זיכרון קצר? מה היה בסופר קלאסיקו הקודם? גם אדום לקרלוס וגם פנדל שלא היה ולא נברא עם מארק ואן בומל שיכול להיות שחקן גם במובנים אחרים. כל הזמן הוא צולל ההולנדי המעפן הזה, גם נגד ריאל, גם נגד סראגוסה, בשני המקרים קיבלתם פנדל. אני מעולם לא ראיתי משחק של 12 שחקנים נגד 10. הגיע לנו היום פנדל, אינסוף עבירות על סיסיניו לא נשרקו, ואני זוכר גם קרן אחת שלא קיבלנו. לפחות אין לנו בקבוצה גן חיות. רונאלדיניו - ארנב, אטו- קוף, פויול- כבשה , ואלדז - שועל. בקשר לראול: תהנה מגול גדול של שחקן גדול בשיאו - http://jeanno02.free.fr/raul/videos/0102/R...rcelona0102.avi Arsenal fan, עד לפציעה שלו הוא היה מעולה עם 7 גולים ב16 משחקים וקח בחשבון את הקישור המקרטע של ריאל מדריד, אני מאמין ומקווה שעד למונדיאל הוא יחזור. דבר שני, גם רייס לא בעונה כזו טובה, התעורר לפני חודשיים אז מה?, ואם כבר את רייס אז קשר שמאלי. אתה מדבר במקרה על דניס ברקאמפ? כמה שערים יש לו העונה? ואני לא מזלזל בשחקן הזה כי פעם הוא היה ענק.
וואוו, בשיאו. ראול משחק כמו אחד בן 36, שהוא 3 שנים אחרי השיא. להגיד ולהציג את הנתונים שלו בעבר אפשר לעשות, הוא היה שחקן גדול. אבל הווה, הוא עגלה.
תמשיך לקוות. הסיכויים שזה יקרה שואפים ל-0. ושוב אתה מביא נתונים מהעבר, כאשר אני מדבר על ההווה, כאשר ראול שחקן אפרורי שאין לו מקום בהרכב נבחרת ספרד. לעומת ראול, רייס בעונה ענקית. אמרתי בסוגריים שהוא לוקח את המקום שלו במערך. הבנת הנקרא. ראול משחק כמו בן 36. לגבי ברגי, אני מעדיף לא להגיב. ברגי אחד השחקנים הגאוניים שהביא הכדורגל.
הוא פשוט צודק, ראול פשוט נראה איום ונורא, הוא נראה בדיחה עצובה, כמו ברוב המשחקים, גם היום, היה השחקן הכי חלש של ריאל מדריד. איפה ראול שלדעתי היה השחקן הטוב בעולם בעשור הקודם, בדיוק כמו דל פיירו, רק שראול בן 29 בסך הכל, ודל פיירו הזדקן, בכל מקרה דל פיירו חזר לעצמו, ראול לא נראה כאחד שהולך לחזור לעצמו, אולי זה הפציעות, אבל לראול אין כרגע מקום בסגל, אם איך שהוא נראה, אין לו מה למכור. עצוב לראות אותו ככה, באמת.
לפחות יש גם אוהדי ברצלונה שזה לא משנה להם אם זה שחקן ריאל מדריד והם עצובים לראות שחקן גדול כמו ראול בדעיכה. האמת, בהתחלה דיברתי עם אנשים שיותר מבינים ממני, הם אמרו זה הקישור, הבנתי למשל, הם אמרו זה הפציעה, אבל היום ראול כבר החלים מהפציעה ממזמן, היו לו כמה מצבים לנגוח, אבל פשוט כל פעם שמרימים כדור אם זה מצב נייח או תוך כדי התקפה, לא יודע הוא לא שם מעולם, ושהוא עם הכדור פשוט לא מסוכן, לא זריז, איטי, וכבד בפעולות למרות שהוא לא שמן . התקווה שלי היא שראול יתעורר במונדיאל עצמו, אני מקווה שעוד נראה ממנו עונה יפה כמו בימים הגדולים שלו. בכל מקרה, עוד תקווה שלי שיהיה כמו אינזאגי, גם שהוא מעל 30, שחקן של מאני טיים וסקורר שהוא משחק. גם אני חושב שראול ודל-פיירו היו שחקנים גדולים בעשור הקודם כמו ברגקאמפ, אבל ראול בגיל שהוא דווקא צריך להיות טוב מאוד. * השיער הארוך שלו מביא מזל רע, אם הוא מסתפר אני מבטיח שינוי. איך הוא לא חשב על זה.