ולטורה יש את היכולת לאבחן את חומרת הפציעה בשבריר השניה שהוא מנסה לקום? אולי אני סובייקטיבי אבל גם מציאותי
אה, הוא לא הרגיש איך הרגל שלו מפרקת את הרגל של מטוזלאם, צודק. אני באמצע משחק מרגיש כל נשימה של החלוץ שאני שומר עליו, אז טורה לא ירגיש את הרגל של מטוזלאם עפה ומיתעקמת?!
ראינו שחקנים קופצים על הרגליים לאחר פגיעות יותר חמורות... מאיפה לו לדעת איזה עצב בדיוק ברגל של מתושלח נפגע? ואגב, לדיארה באמת מגיע להיות מורחק לשנה. השחקן הכי מלוכלך, אלים ומגעיל בספרד בעונה שעברה
פספסתי את המשחק של בארסה, אבל ראיתי את התקציר ולא יכלתי שלא להתפעל. מחצית מושלמת של ברצלונה. מה שדקו, הנרי ומסי עשו להגנה הגרועה של סראגוסה היה פשוט אדיר. על מסי אין מה להגיד, נתן פס גדול לדקו שהוביל לשער של אינייסטה, והתחיל את המהלך של השער הראשון וכמובן סיים גם, נהדר. אבל דקו היה פשוט מעל כולם. אחרי השנה שעברה שהיתה לו מוצלחת מבחינתו, ואחרי שהביאו לקישור את יא-יא טורה, כולם הספידו את דקו ואמרו שאינייסטה יתפוס את מקומו ושהוא בכושר גרוע, אז עכשיו כולם אוכלים את הכובע. מה שהוא עשה היום להגנה של סראגוסה היה מהלכים של אומן. ראו שהוא נהנה בניגוד לשנה שעברה, הוא ומסי עשו בית-ספר להגנה של סראגוסה. גם היה נורא יפה לראות את הפרגון שלו לאינייסטה כשהוא יכל לכבוש בעצמו. רק מדבר אחד בבארסה צריכים לדאוג, הנרי. הוא עושה הכל נהדר, מבשל, מתחיל מהלכים, אבל דווקא הסיומת שלו לוקה בחסר. לפי התקציר הוא יכל לכבוש שלושער עם החמצות מזוויעות שבארסנל הוא היה שם ברשת בקלות. אם הנרי יסיים כמו שצריך וכמו שהוא יודע, בארסה תהיה בלתי ניתנת לעצירה.
זה רק מחזק את הטענה שלי, אתה לא אוביקטיבי לחלוטין. דיארה שחקן מגעיל? אולי, אבל הית רוצה שהוא יהיה שחקן ברצלונה, תאמין לי, דיארה הוא נכס לכל קבוצה בעולם. אולי נסגור עיניין, הנושא הזה מיצא את עצמו, וסתם יותר וויכוח לא רלוונטי.
חששתי מאוד מן המשחק הזה והוא נהפך לסתם טיול. ברצלונה יכלה להבקיע מספר דו ספרתי של שערים ואף אחד לא היה מרים גבה. תיירי הנרי, בשנותיו הטובות בארסנל, היה מבקיע לפחות ארבעה שערים במשחק שכזה. ליונל מסי ודקו נתנו משחק טוב מאוד. שמי שבלט מעל כולם היה אנדרס אינייסטה, המהנדס. שגיא כהן צודק כשהוא אומר שזאת תהיה השנה שלו. הוא שחקן כל כך טוב, שגם אם הביצוע לא הולך טוב, החשיבה והכוונה תמיד נכונות.
נהניתי אתמול מהמשחק של ברצלונה, הלוואי שיפגשו את ארסנל בצ'מפיונס, זה יכול להיות פנטזיה לאוהדי הכדורגל הנייטרלים. חוליית הקישור של טורה, דקו וצ'אבי, פשוט נהדרת. גם אינייסטה עשה עבודה גדולה, וכמובן מסי, איש המשחק לדעתי. גם תיירי הנרי היה טוב, טוב מאוד אפילו, פרט לסיומת. כבר בעונה שעברה ראו בארסנל שיש סדקים רציניים בסיומת שלו, אין ספק שהוא צריך את השער הראשון בשביל לפרוץ את הסכר אבל קשה לי להאמין שהוא ישחזר את המספרים בארסנל.
גם אני נהנתי, האמת אחרי רבע שעה של כדורגל חשבתי שיהיה את שיא השערים בכל הזמנים, לאחר 2-1 כבר בדקה ה11. בסוף זה נגמר רק 3-1, אבל המשחק של ברצלונה הוא ממש משובח ונעים לראות אותו :aaarse:
מחצית ראשונה אדירה של בארסה אתמול, אם לא יום גדול של השוער של סארגוסה (מה שמו?) המשחק היה יכול להגמר בקלות עם עוד 2-3 שערים ברשת שלהם. עם כל הכבוד לריאל, אם בארסה תמשיך לשחק אפילו בחצי מהיכולת שהיא מראה כרגע - רק בעיות אגו גדולות/פציעה ארוכה של מסי יקחו מבארסה את האליפות הזאת.
פשוט המשך ישיר של המשחק הקודם..ריאל במשחק כל כך שבלוני לא ממליחה להגיע למצב אחד רציני,סביליה שולטת במשחק אך לא מצליחה למצוא את הרשת וכמובן,איקר.איך אם בטיס לא תכבוש מהר זה רק עניין של זמן עד שריאל תכבוש.
מחצית: ריאל מדריד 0-0 בטיס חצי שעה ראשונה משחק משעמם של אמצע מגרש. הרבע השעה האחרונה של המחצית הראשונה בטיס תקפה ושלטה והייתה קרובה ליתרון. אני מאמין שמחצית שנייה ריאל תתאפס, ותנצח בסופו של דבר.
לריאל יש בעייה בחלק ההתקפי. הכל שבלוני ושקוף אין טיפת יצירתיות. רובן או רוביניו חייבים להיכנס במקום סביולה או היגוואין, למרות שלפיפיטה הייתה מחצית לא רעה. הקישור ההתקפי כימעט ולא קיים. אני לא מבין את שוסטר למה לא ליפתוח עם רוביניו ורובן באגפים וליראות משחק שוטף, מהנה ויצירתי? עד כמה הוא יימשוך את השיתוף פעולה הזה ביניהם? אין ספק שניראה כדורגל אחר לגמרי עם השניים האלה. אני לא מאמין שניראה חילופים לפחות לא עד הדקה ה60. המשחק של ריאל ימשיך ליהיות תקוע, ואם יגיע גול לפני שניספוג זה יהיה מאיזה מצב נייח. גם הבונקר של בטיס לא מקל על ריאל. דרך אגב, ממשחק למשחק אני שונא יותר את יעקובי כבר אי אפשר לישמוע אותו כואב ראש אחד גדול.