מחזור אמצע השבוע בספרד. במוקד: ברצלונה-סראגוסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 25, 2007.

1. Bensh Member

טורה נכנס בו, הוא נפל על טורה ונשכב. טורה מן הסתם רצה לקום, אז הוא פשוט קם...

2. xavi6 Member

אל תהיה תמים, אתה ראית את האופן שהוא נפנף אותו בצורה כזאת מגעילה, אנחנו בני אדם וזה לא מלחמת העולם ה-3. הכניסה הייתה חזקה וגם טורה בעצמו ידע, אבל מה שאחרי היה מעשה מגעיל וברוטאלי שלדעתי צריך להשעות אותו למשחק אחד.
    אם זאת, סרחיו ראמוס ידידי, הסמיילי הקטן ששמת-מה אתה רוצה? אני באמת מצטער, אבל ממש מתנצל מעומק ליבי שכואב לי ליראות מידי משחק את מסי מקבל פצצות לברכיים, את דקו מקבל רגליים מאחורה, את צ'אבי נדרס ושלא נדבר על איניסטה ורונלדיניו שצריכים וחייבים ללכת להיתלונן על הטרדה מינית. אם אותם מכסחים משחק אחרי משחק והשחקנים בקושי מקבלים צהוב, אני חושב שגם אנחנו צריכים כזה אחד, זה לא יזיק. הבעיה שיש גבול בין פאולים כסחניים לבין מעשים מכוערים שלא קשורים לכדורגל.

3. Bensh Member

ברור שהוא לא עשה את זה בצורה הכי נחמדה שיש... אבל אתה לא רוצה קבוצה של חננות הרי, נכון?

4. riquelme1 Member

זה לא משנה מה אתה כן רוצה ומה לא רוצה, מה שבאים להסביר לך שזה הית עבירה מכוערת, שחיבה כרטיס אדום, ואני מאוד מקווה שמטוזאלם בסדר, זה לא פחות חשוב מהרצונות שלך ושל קבוצתך.

5. xavi6 Member

לא חננות נכון, שיכסחו, שישברו לואן ניסטלרוי רגל אם יהיה צריך, אבל שלא יבעטו לו בפרצוף אחרי ששברו לו את הרגל.

6. Bensh Member

זאת הנקודה - הוא לא עשה שום דבר ברמת האגרסיביות הזאת
    בסך הכל קם והפיל אותו, לא אשמתו שהוא נמרח עליו

7. xavi6 Member

הוא לא עשה את זה ברמה כזאת, אבל עדיין הוא עשה את המעשה ברמה מגעילה ואגרסיבית יותר מידי.
    בן, תפסיק לנסות לצייר את המעשה כ"הוא רק קם, הוא רק הרים אותו, המסכן הגדול רק רצה לקום, אוי כמה מסכן הוא, איך מטוזאלם נמרח עליו בכזאת ברוטליות מגעילה, אולי נלך ליקנות לו ממתק". הוא לא "סתם" קם, הוא קם ועוד הרים אותו למעלה בכוח ובכוונה תחילה.

אה, ודרך אגב, זה כן אשמתו שהוא נמרח עליו, הוא פירק לו את הרגל.

Last edited: Sep 27, 2007
  8. Bensh Member

מתושלח יכל לנחות כמה סנטימטרים ימינה... סתם
    אני לא מייפה את המעשה, אבל לא הייתי נותן לו אדום עליו. צהוב שני מקסימום

9. xavi6 Member

האמת, גם אני לא הייתי נותן אדום אם פויול היה שובר לואן ניסטלרוי את הרגל ואז בועט לו בראש, אז אפשר להבין אותך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. Bensh Member

לא פויול... פויול אדם טוב ושחקן נקי מדי
    יותר הגיוני שמארקז יבעט לראול כדור בראש ואז יבעט לו בראש כשהשופט לא מסתכל

11. xavi6 Member

אבל נכון שבשנה האחרונה חלמת ליראות דבר כזה? אני יחווה אורגזמה בשניות שזה יקרה.
    אם כבר כסחנים, רונלדיניו גם כסחן לא קטן. כנ"ל דקו שמסוגל באמת ליבעוט למישהו בראש כשמעצבנים אותו.
    קצת חרגנו מהנושא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

12. Sergio Ramos Member

באנדי,

אני חושב שאתה מגזים ואולי אולי מדבר מתוך סובייקטיביות. הרי מה שטורה עשה זה מלוכלך לגמרי. על הכניסה עצמה עוד נתפשר, הוא הלך לכדור והרגל השניה נכנסה למתוזאלם ברגל. אבל את ראית איך הרגל שלו התעקמה? היא התעקמה עד למצב כזה שהוא לא היה יכול לאזן את הגוף שלו ונפל על טורה בכלל לא בכוונה.

13. riquelme1 Member

טוב די מיצינו את הנושא, עם דיארה היה במקום טורה, באנדי היה אומר שצריך להרחיק אותו מהמגרשים לשנה. החוסר אוביקטיביות של אוהדי ריאל ובארסה פשוט בפורום הזה בולטת לעיין, וחבל.

14. xavi6 Member

ומה אני, עז?

15. riquelme1 Member

שכחתי לציין שיש אנשים כמוך וכמו כמה מאוהדי ריאל שעדיין אוביקטיביים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx