מחזור אמצע השבוע בספרד. במוקד: ברצלונה-סראגוסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/9/07.

1. Pipe Member

שאפו, אוהד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. Raulito Madridista

בקשר להיום, קשה לי לראות את סראגוסה חוזרת עם משהו מקאמפ-נואו. ברצלונה בכושר מצויין והיא מסתדרת ללא רונאלדיניו. סראגוסה העונה לא מספיק טובה, אולי הניצחון על אוססונה נתן לה קצת ביטחון. סראגוסה קבוצה שאוהבת לתקוף וזה מה שיפה בה, גם בקאמפ-נואו שנה שעברה ראינו אותה תוקפת עם שני מגנים ולא מתביישת.
    הרבה בסראגוסה תלוי בפאבלו איימאר ובדייגו מיליטו. אוליביירה ומיליטו בינתיים צמד לא רע בכלל, הראשון מראה ניצוצות של אותו שחקן ששיחק בבטיס והבקיע למעלה מ-20 גולים ב-05\2004 ומיליטו מבקיע לאחרונה.
    המשחק תלוי יותר בברצלונה. אם היא תכבוש בדקות הראשונות המשחק גמור, אבל לפעמים המצבים לא מנוצלים שם ואולי בדקות שבארסה תוריד את הרגל מהדוושה, סראגוסה תעקוץ.

אני חושב ששוסטר הביא את אריאן רובן על מנת ליצור בריאל מערך של 4-3-3 עם שני קיצוניים באגף, רוביניו ורובן או היגואין ורובן, ודיארה, סניידר וגוטי מיועדים למרכז המגרש. לא נראה את ההרכב הזה מחר כי רובן לא כשיר ל-90 דקות וגוטי וראול יסופסלו, סביולה יישחק כנראה בהתקפה.
    אני חושב שבמשחק ביתי בברנבאו אפשר לקחת את הסיכון ולשחק עם סניידר כקשר 50\50 ואת דיארה להציב לבד בעצם כגרזן - מערך של 4-4-2 עם סניידר כקשר התקפי, יותר בכיוון של דיארה לבד באמצע, רוביניו והיגואין באגפים...בטיס קבוצה עם חלק התקפי בינוני מאוד ולכן אפשר "להתפרע" כמו שאני אומר.
    נגד ויאדוליד לדוגמא, לא עבדה השיטה הזו עם קשר אחורי אחד, אבל סניידר עושה הגנה קצת יותר טוב מגוטי, דיארה היה ביום חלש והמשחק היה בחוץ.
    בכל אופן, סיכויים נמוכים שנראה את ההרכב הזה, אולי שהקבוצה תתחבר יותר ואריאן רובן יהיה כשיר למשחק שלם.
    אבל, וזה אבל גדול, קשה לראות את ראול לא משחק בכושרו הטוב יחסית.
    ההחלטה להשאיר את סאלגדו מחוץ לסגל מצויינת ואני מקווה שמיגל טורס ייפתח באגף ימין ומרסלו בשמאל(היינצה חלש התקפית). עוד אופצייה היא לשחק עם היינצה כבלם לצד קנבארו ועם ראמוס כמגן ימני.
    רוביניו היה דיי מעודד במשחק נגד ויאדוליד ואני מקווה שהוא יהיה בכושר טוב יותר.
    מקווה שהיגואין ייקבל צ'אנס באגף ימין ושיילמד כבר למסור כמו שצריך!!!
    כל דבר פחות מניצחון יהיה כישלון, ברצלונה יכולה להעפיל למקום הראשון על חשבונינו ואסור שזה ייקרה, מקווה שהיכולת תיהיה טובה ושהמשחק נגד ויאדוליד סתם היה משחק שריאל הייתה צריכה לזייף בו כדי לחזור לקרקע.
    רוצה לראות את ריאל מדריד משחקת כדורגל טוב! לא ניצחנו את בטיס בבית כבר שנתיים וזה חבל מאוד.
    השנה יהיה קרב קשה מאוד על האליפות ובהנעת הכדור אנחנו לא מתקרבים כל-כך לברצלונה, חשוב מאוד שהבית יהיה מבצר.
    האללה מדריד!!!

3. אביב סיטון Member

פפה עדין פצוע, והוא גם יחמיץ את המשחק הזה.. אבל חזר אתמול להתאמן יחד עם הכדור, אך את המשחק מול בטיס הוא יחמיץ. גם הבלם מנצלדר יחמיץ את המשחק עקב פציעה, מה שמשאיר את שוסטר בדילמה רצינית, אם מי לפתוח לצד קנאברו במרכז ההגנה? התלבטות קשה.. יש אפשרות שגם היינצה יפתח במרכז ההגנה, ויש אפשרות שגם שסרחיו ראמוס יפתח במרכז ההגנה...
    אני היתי אישית מעדיף את ראמוס בעמדץ המגן, ולא בעמדת הבלם.. כי יש לו יכולות התקפיות מעולות, ושוסטר חייב לחשוב קודם כל לטובת ההתקפה.
    בקישור אני היתי רוצה לראות במרכז המגרש בהרכב, את גוטי ושניידר, גוטי עם חוכמת המשחק, והמסירות הגואניות שלו.. יכול בהברקה אחת לשנות את המשחק. וסניידר היתי רוצה לראות אותו במרכז, מכיוון שבמרכז הוא לדעתי, יהיה הרבה יותר דומיננטי ואפקטבי.. מכיוון ששניידר לא מהיר כל כך לשחקן אגף, ואין לו יכולות טכניות גבוהות כל כך, לעבור שחקנים באד על אחד(בשביל זה יש לנו את רוביניו ורובן), שניידר אני חושב שצריך לשחק במרכז מכיוון.. שגם לו יש חוכמת משחק טובה, ובעיטות מצוינות, ובאמצע אני חושב שיהיה לו יותר קל, מאשר באגף.. באגף יש לו רק יתרון אחד, שהוא יכול לחתוך לאמצא ולאיים על השער.
    בכל מקרה אני מקווה ששוסטר, יפתח עם שניהם באמצע.. ובאגף אני היתי רוצה לראות את אריאן רובן שמתחיל את המשחק בהרכב.. ולא עולה מהספסל, אריאן רובן שחקן עם כישרון אדיר, ושוסטר חיב לתת בו אמון ולפתוח איתו בהרכב.
    רוד ונסטלרוי לא כשיר למשחק, ולכן סביולה יפתח במקומו

ואמוס מדריד :aaarse: :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/07
  4. REAL MADRID Member

אני מעריך שראול וגוטי יקבלו את המנוחה שלהם ולכן ההרכב יראה כזה:

קסיאס
    מרסלו--היינצה--קנאברו--ראמוס
    -----------דיארה-------------
    רובן/רוביניו---סניידר--רוביניו/היגוואין
    ------סביולה---רוד/ראול-----

5. xavi6 Member

איפה החלטתי את זה? מישהו אמר את זה?

נ.ב
    ירדן, קוראים לי ירדן.

מישהו אמר שאתה או אחרים מהפורום חייבים להקשיב לי, או להקשיב למה שה"גאון" אומר? אני לא יודע מה אתה רואה, אבל בקצב הזה עוד תגיע לשכן שלי שטוען שמסי לא מסוגל לעבור שחקן או שמסי נופח מרוביניו.

השאלה באיזה תדירות. יש הבדל בין יאפ סתאם שבחיים לא ראיתי מישהו עובר אותו, לבין שמעון גרשון.

גילוי מיבחינתי זה שחקן שלא ידעו מאיפה הוא בא, לא ידעו מה הוא מסוגל מה מי מו ובום-הוא הפציץ. לוקה טוני מיבחינתי הוא הגילוי.

בטוח. חזרתי מאימון וישבתי עם נסטי גדול ומשלוח מ"סיני ספיד".

אני מבין שאברהם גרנט מאמן אותם. אוקי.
    באמת, תצפה במשחק שוב. אין לי עצבים להיתווכח על דברים כאלה, זה מהריבים שנגמרים ב"איש איש באמונתו יחייה".

אתה התחלת בלהגיד דברים לא קשורים. אני אמור עכשיו להסביר לך מה אתה כותב ולמה אני מגיב על מה שאתה כותב?

בפעם האחרונה שראיתי, זה היה במוות של פוארטה, והמגן בישל...3.

כן גם אתה מברבר ומברבר ומברבר, אבל אתה לא מבין שכל קבוצה גדולה גם רוצה מגנים שידעו לעשות הגנה לא רק התקפה.

הלכתי לסדר לי טרמפ למאש ליראות את המשחק, ולנסות להיתחמק מהארוחה המעצבנת.
    חג שמח!

6. REAL MADRID Member

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/realmadrid.Xxx VS http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/betis.Xxx

ריאל מדריד - בטיס

זאת התקופה שבה נתחיל לראות את השליטה של שוסטר על הסגל. על הנייר לריאל מדריד יש קאדר שחקנים רחב מאוד שאמור להצליח לעמוד בעומד של 2 משחקים בשבוע, אבל פה נבחנת המנהיגות של שוסטר, האם השחקנים ששיחקו מעט עד עכשיו לא צברו מרמור מיותר? האם שוסטר יודע לשלב מספיק טוב בין סוגי השחקנים? נגד ויאדוליד שוסטר וריאל צלעו אבל הוציאו תיקו בסופו של דבר. לקראת המשחק מחר נגד בטיס שוסטר מיהר להפסיק לקחים מויאדוליד, מיצ'ל סלגאדו הזוועתי מחוץ לסגל ובמקומו זומן באיחור של מספר שבועות מיגל טורס הזכור לטובה לכולנו מהעונה האחרונה. עוד שחקן שמוצא את עצמו מחוץ לסגל הוא רויסטון דרנתה שאיכזב בגדול ומקומו בהרכב ובספסל נשלל ממנו, לפחות זמנית. כפי שכבר הורגלנו לראות רוברטו סולדאדו שחתם הקיץ להארכת חוזה נשאר גם הוא מחוץ לסגל. פפה שחזר להתאמן עם כדור מושך מעבר לצפוי את הפציעה, כמו כן כריסטוף מצלדר, שני הבלמים ימשיכו לשבת ביצעי הברנבאו. רוד ואניסטלרוי שמתח את הרצועה בשוק צפוי לקבל את המנוחה על הספסל. גוטי וראול נכללים בהרכב הקבוצה ע"פ המארקה, אך סביר להניח שלפחות אחד מהם יפתח על הספסל. טורס הצעיר עשוי לפתוח כמגן ימני ולהשאיר את ראמוס כבלם אך סביר להניח שלא. במידה וראמוס יפתח כמגן היינצה יפתח כבלם לצידו של קנאברו, מרסלו יפתח בהרכב רק אם מיגל טורס לא. מלבד זאת הקישור הוא בלגן גדול, סניידר יפתח ודיארה יפתחו מלבד זאת אפשר לרשום אלף ספוקולציות שונות. ריאל מדריד חייבת לנצח, פשוט חייבת, שום תוצאה אחרת לא תתקבל בהבנה. רצוי מאוד שהניצחון גם יהיה יפה.

הרכב משוער: קסיאס, ראמוס (טורס), קנאברו, היינצה, מרסלו, דיארה, גוטי (גאגו), סניידר, רוביניו (הייגואין), סביולה (רובן) וראול.

מנגד מגיעים בטיס. בטיס יודעת שניצחון שלה בברנבאו זה כמעט על תקן הבלתי אפשרי. בטיס צברה עד כה 2 נקודות בלבד מ-4 משחקים. הקטור קופר שמונה למאמן בטיס בקיץ האחרון יחסר רק שחקן אחד, נאנו שנפצע בברך במשחק נגד דפורטיבו לה קורוניה לפני שלושה שבועות ויעדר לפחות שישה חודשים במקרה הטוב, במקרה הרע הוא כבר לא יחזור לשחק העונה. בכל אופן, בטיס גם קיבלה חזרה את המגן השמאלי באביץ' ואת סיסוקו שחוזרים מפציעה, שניהם ישבו על הספסל ויחקו שקופר יעלה אותם כמחליפים, באביץ' ככל הנראה יחכה להזדמנות אחרת אך סיכוי גדול שנראה את סיסוקו משתלב. עושה הרושם שקופר לא מתלהב יותר מידי מרכש הקבוצה בקיץ האחרון, לימה, חוסה מארי ומריאנו פאבונה לא יצאון עם הקבוצה למדריד. ארזו וריברה נשארו גם הם באנדלוסיה עקב החלטות מקצועיות. לא צפויים שינויים גדולים בהרכב שהפסיד לולנסיה, ריקארדו יפתח בין הקורות, חואניטו ימשיך להוביל את את החלק האחורי של הקבוצה, השינוים היחידי שעשוי לבצע הקטור קופר ההכניס את הבלם מיי (או בשמו המלא חואן אלברטו אנדרו אלבראטו במקומו של ריבאס הוותיק. השינוי השני שעשוי להתבצע הוא שדוויד אודונקור יכנס להרכב במקומו של פרננדו. בטיס תנסה לעבור את המשחק בשלום, או שאולי נראה לה הפתעה?

הרכב משוער: ריקארדו, וגה, ריבאס (מיי), חואניטו, איליץ', גונזאלס, חואנדה, סומוסה, אודונקור (פרננדו), סוביס ואדו.

7. Sergio Ramos Member

משחק שבוא אנחנו אמרוים לבוא לנצחון נטו ותו לא. בטיס בתקוםה לא טובה בכלל ואנחנו שמגיעים לאחר תיקו אם ויאדוליד רוצים לחזור ולנצח. בטיס מגיע אם מוראל ירוד ופתיחת עונה עגומה בא הקטור קופר ורכשיו לא משביעים את רצונם של ראשי המועדון. אנחנו, חייבים לנצל את המצב העגום של הירוקים ולקרוע אותם.
    שום תוצאה חוץ מניצחון אל באה בחשבון בעיקר שבמצב הנוכחי של בטיס אנחנו חייבים לקחת כאן את 3 הנקודות. אנחנו חוזרים לשחק אם שלושה שחקנים באמצע ואולי זה יחזיר גם את היצירתיות שהייתה חסרה לנו בויאדוליד.
    אני מקווה ששוסטר יפיק לקחים ונראה שונים מאשר המפגש נגד ויאדוליד בוא נראנו חסרי אונים ושיחקנו בצורה רעה למידי.

אני שמח ששוסטר הלך על הכי סטנדרטי והכי טוב שזה היינצה את קאנבארו. אני דווקא חושב שההתלבטות היא בין מרסלו\טורס בשמאל. זו כבר החלטה של המאמן ומה ישראה לנכון כך יהיה.
    אני חושב שבמערך שיכלול את גאגו במקום גוטי, זה יוריד לנו מההתקפה כי כידוע גוטי שחקן יותר התקפי מגאגו. וגם לא ידוע איך יסתדר סניידר בצוותא אם גאגו. במשחקים האחרונים השתיים גוטי-סניידר הוכיחה שהם צמד מנצח ואחד גורם לשני להיות דומיננטי במשחק שלנו. סניידר אני מאמין יוכל להסתדר גם ללא גוטי. אומנם עד עכשיו את התצוגות הטובות הוא הביא שעל ידו משחק הגוטיירז, אבל סנידר סוג של שחקן מיוחד לדעתי שיוכל להסתדר בכל מצב, מן שחקן שלפעמיים שמרן, אך יודע לתרום לקבוצה ולא משנה באיזו דרך, את מירב האפקטיביות שלו.
    אינ בעד שרוביניו משיך לקבל הזדמניות, לא יעזור אם נספסל אותו, פשוט לט יעזור לנו. הביטחון העצמי שלו רק ירד בזמן שישב על הספסל ויראה את היגואין משחק על חשבונו. אני חושב שזה דבר לא נכון לספסל אותו כי זה רק יקבור אותו. הוא משתדל הוא רוצה כל כך ורואים את זה עליו ועל סמך זה שהוא כל כך מתאמץ ועובד קשה ורוצה(אך מה לעשות זה לא יוצא[לבינתיים לפחות])צריך לתת לו עוד קרדיט, כי אי אפשר לומר שהוא מזלזל או משהו כזה.
    הייתי רוה לקראות את רובן פותח בהרכב יחדיו אם רוביניו כי אני כל כך כל כך כל כך כל כך מחכה לזה לראות את שתיהם משחקים ביחד אבל זה לא קורה עדיין. אני תמיד אמרתי שעם רובן יגיע וישחק בצוותא בהרכב אם רוביניו זה אולי יעזור לו. נכון שזה לא מבטיח אך יש בי מן תקווה חזקה ואופטימית. אבל בינתיים שמעתי שרובן לא כשיר ל90 דקות אז נאלץ לחכות עדיין.

עכשיו, עפתי לצפות במפגש המעניין של בארסה-סרגוסה. שתהיה לכולכם צפייה מהנה ! ! ! !

8. Engonga Member

תסלחו לי אבל..ישששששששששששששששששש!!!! איזה אופי יש לקבוצה הזאת, פשוט מדהים!
    אין כמו ניצחון כזה אחרי שכל היום הייתי חולה..
    אמנם לא ראיתי את המשחק אבל התעדכנתי במארקה, ויאדוליד שוב מוכיחה איזה קבוצה נהדרת היא שיכולה לעשות צרות לכל קבוצה בליגה. אבל את מי ויאדוליד מעניינת עכשיו!? אראנגו חוזר להבקיע, דוד נבארו ערך הפועת בכורה, ניצחון גדול כזה וגם בלי 2 מהשחקנים הכי טובים שלנו באיאסטרוס ופריירה..אין מילים.

9. מדרידיסטה בדם Member

מסי שחקן גדול... אבל מה שאתם הולכים לישמוע מיעקובי עליו במשך המישחק יהיה מוגזם ופתטי.

תיתכוננו לבילבול שכל במשך 90 דקות על כמה מסי גדול ועל זה שהשרביט הועבר מרונאלדיניו אליו.

בינתיים סרגוסה מספיקה להשוות ולקבל עוד אחד בראש ממסי אחרי טעות גדולה בהגנה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/07
  10. JR-Riquelme Member

איזה מסי...
    למישהו יש ספק מי השחקן הטוב בעולם?

11. מדרידיסטה בדם Member

שתי הקבוצות ניראות קצת עייפות ונירפות. אנחנו הולכים ליראות כאן עוד שערים.

סראגוסה איומה. שחקני ברצלונה יותר מידיי חופשיים, כל קבוצה אחרת אפילו קבוצה קטנה לא הייתה נותנת לבארסה לשחק ככה.

12. JR-Riquelme Member

זה לא סראגוסה איומה זה פשוט ברסה בגדולתה...תבין שברסה בשיא יכולתה גם ריאל מדריד+מנצ'סטר+צ'לסי לא יכולות לעצור אותה.
    הפוטנציאל שיש בקבוצה הזו הכי גבוה בתבל.

13. RubberSoul Member

הרבה מאד זמן לא ראיתי משחק כזה אלוהי!
    בלי רונאלדיניו.

מסי פשוט אדיר,שער גדול(תרשו לי) של אינייסטה,ולא פחות של מארקס.
    שני שערים למסי,שני בישולים לדקו.
    אפילו מארקס כובש,מי הבא בתור,אולגר?אבידל?
    אבל תמיד צריך להיות משהו רע(זאמבו).

וזה רק מחצית!!

14. Bensh Member

ברצלונה עייפה ונרפה :aaarofl:

יאללה יאללה, אל תיתן לסובייקטיביות לדבר בשמך

אגב, אין ספק שרובצת על הנרי קללה
    ושמסי הכי טוב בעולם

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/9/07
  15. אביב סיטון Member

ברצלונה עם מחצית פשוט ענקית. סוגרים את סראגוסה כבר באמצע, דקו וטורה.. מנטרלים את מרכז המגרש של סראגוסה.
    דקו אנייסטה ומסי עושים מה שהם רוצים על המגרש .
    סראגוסה במחצית הזאת נראית פשוט אובדת עצות, ההגנה שלהם, לא מצליחה להסתדר.. עם ההתקפה המהירה של ברצלונה ,ומשחק הצירופים בהתקפה.חייב לבוא שינוי משמועתי במחצית השניה