מחזור אמצע השבוע בספרד. במוקד: ברצלונה-סראגוסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 25, 2007.

1. REAL MADRID Member

http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/sevilla.Xxx VS http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/espanyol.Xxx

סביליה - אספניול

סביליה תארח את חאפה בראמון סאנצ'ז פיחואן במטרה לשכוח את ההפסד הראשון העונה בליגה, 2:1 בקאמפ-נואו נגד ברצלונה. סביליה שכאמור ברשותה משחק חסר עקב מותו של פוארטה צברה עד כה 6 נק'. חואנדה ראמוס מאמן הקבוצה מאנדלוסיה יחסר את לואיס פביאנו שנפצע בכף רגלו הימנית, את פביאנו שלא שיחק במשחק נגד ברצלונה ימשיכו להחליף בחוד ההתקפה רנאטו וקאנוטה, האחרון נמצא בכושר מצוין וכבש את השער היחיד של קבוצתו נגד ברצלונה. קרז'אקוב וקונה יחכו להזדמנות שלהם מהספסל. ההרכב צפוי להיות אותו הרבה שפתח נגד ברצלונה, דיאגו קאפל המצוין יחכה גם הוא להזדמנות מהספסל. אלבס שהיה בינוני והוחלף נגד ברצלונה במרטי ימשיך לקבל את הקרדיט בהרכב מחואנדה ראמוס. שוב תוצאה מלבד ניצחון לא תרצה את האוהדים של סביליה שנכנסים למרתון של משחקים, כניסה לא טובה לתוך העומס עלולה להכניס את סביליה למשבר. כמו דני אלבס גם אדריאנו צפוי לפתוח בהרכב למרות שהוחלף כבר בדקה ה-45 נגד ברצלונה. דודה בן ה-27 שהחליף את אדריאנו יישב על הספסל.

הרכב משוער: פאלופ, אלבס, בולהרוז, אסקודה, דרגדטונביץ', נבאס, קייטה, פאולסן, אדריאנו, רנאטו וקאנוטה.

מנגד מגיעה אספניול שלא במצב טוב כלל וכלל. השחקנים של ואלוורדה לא שכבר היו בדרך החוצה מפתיחת העונה הגרועה לאחר הניצחון על חטאפה הפסידו במחזור האחרון 2:1 לרקראטיבו. למרות ההפסד לרקראטיבו ואלוורדה לא מתכנן לעשות שינויים גדולה בהרכב. טאמודו, ריארה ולואיס גרסיה ימשיכו להוביל את אספניול בחלק ההתקפי. אבל ככל הנראה לא תהיה לשלישייה הזאת הרבה עבודה. סביליה לא ירידה קלה והחלק ההגנתי חשוב יותר מהחלק ההתקפי כשמשחקים נגד האנדלוסים בבית שלהם. קמאני המצוין ינסה לשמור על רשת נקייה כשיעזרו לו זאבאלטה, חארקה, טורחון וקלמנטה רודריגז. אספניול שמלבד לניצחון 1:0 על חטאפה הוציאה נקודות רק מאוד משחק אחד, לא יהיה קל והמטרה תהיה לתפוס את סביליה ביום רע ולעקוץ. ולאדו חוזר מפציעה קלה ויפתח על הספסל יחד עם מויה ומויסס שירד לספסל עקב יכולת רעה. האס של אספניול יהיה סוריאנו שיפתח גם הוא מהספסל אך צפוי לעלות להרכב במהלך המחצית השנייה. השינוי היחיד בהרכב שהפסיד לרקראטיבו יהיה בעמדת הקשר כשסמיליאניץ' יכנס להרכב במקומו של מויסס.

הרכב משוער: קמאני, זאבאלטה, חארקה, טורחון, קלמנטה, סמיליאניץ', אנחל, קורו, לואיס גרסיה, ריארה וראול טאמודו.

2. guyholl Member

גם כנראה שגם למשחק של בארסה לא יהיה שידור.לפי מה שאני יודע המשחק האחרון היה אמור להיות משדור בppv איך הנהלת הקבוצה לא נתנה למצלמות של הערוץ להיכנס.הקימצר יש בלגן גדול ולא בטוח שהמשחק שלנו ישודר.

Last edited: Sep 25, 2007
  3. Raulito Madridista

המערך של חואנדה ראמוס פחדני מאוד ואני לא אתפלא אם אתר המארקה שגה(קרז'אקוב לדעתי ייפתח כחלוץ שני), לא הגיוני שראמוס ימשיך להעלות במערך שלו חלוץ אחד. ארז, רנאטו הוא קשר מרכזי ואם המערך הוא כפי שציינת אז המערך הוא 4-5-1 כדי לסגור את מרכז המגרש ובמשחק ביתי נגד אספניול אין שום סיבה לעשות את זה.
    סביליה הייתה חלשה מאוד נגד ארסנל בליגת האלופות ונגד ברצלונה בקאמפ נואו, היא הייתה יכולה להיראות קצת יותר טוב והיא באה לשם לא באמת מאמינה בעצמה, היום יש לה הזדמנות לתקן. סביליה בבית וסביליה בחוץ אלו קבוצות שונות מאוד.
    אספניול נראית רע מאוד עד עתה. היא הפסידה בבית לויאדוליד, הפסידה לרקראטיבו למרות שהובילה- מחזור שעבר וגם איבדה היתרון של שני שערים נגד בטיס וסיימה בתיקו. הקבוצה מאוד מתקשה ללא דלה-פנייה ובאמת שאם אספניול תחזור עם משהו הביתה זו תיהיה הפתעה.

יש לי תחושה שבילבאו תפתיע את אתלטיקו מדריד שנראתה נהדר נגד סנטאנדר. קשה לי להסביר למה, אבל אתלטיקו תמיד מזייפת במשחקים מהסוג הזה. היא תבוא במוטיבציה גבוהה מאוד לאחר שתי רביעיות רצופות, גם בליגה וגם באופ"א. אם היא תנצח בכל זאת את בילבאו שאני צופה לה שנה קשה בתחתית, זו לא תיהיה הפתעה כמובן ואז היא תתחיל לדבר יותר בצמרת, חשוב שאתלטיקו תשמור על יציבות.
    וולנסיה בכושר טוב ובמשחק נגד בטיס גם היכולת השתפרה, אוהד כדורגל הכי שמח שהוא רואה שהקבוצה שלו גם משיגה תוצאות וגם יש דרך. וולנסיה לא אמורה להיבהל מחטאפה החלשה שעוד לא ניצחה העונה.
    ויאריאל התאוששה סופית מהמכה שקיבלה מריאל מדריד במדריגל והיא כבר עם שלושה ניצחונות רצופים כולל גביע אופ"א, אני חושב שהיא תתקשה קצת בסנטאנדר שקיבלה בראש מאתלטיקו, אבל סנטאנדר קבוצה פחות איכותית ואין להשוות בין החלק הקדמי של שתי הקבוצות. רוסי כבש שער אדיר נגד מורסיה והוא צריך להמשיך ככה.

4. תומר22 Member

סביליה מול אספניול זה למעשה שיחזור של גמר גביע אופ"א האחרון. נעים לראות שבאספניול ממשיכים להאמין בשחקני הבית. בנוסף לטאמודו, גם קורומינאס, טורחון, חארקה ואנחל הם שחקנים שגדלו במועדון, כשבחוץ מחכים מויסס, סיוריאנו, צ'יקה ודויד גרסיה - כך צריך לנהוג מועדון בסדר גודל כזה. קצת שפיות בתוך כל הכסף הגדול. אני מקווה שהעונה פאבלו סבאלטה יעשה קפיצת מדרגה רצינית כי הוא אמור להיות היורש של חבייר זאנטי בצד ימין של נבחרת ארגנטינה. דרך אגב, איפה דה לה פניה? שוב פצוע?

5. Raulito Madridista

כנראה. הוא לא מופיע בסגל שלקח איתו המאמן ואלרדה למשחק.
    יש לציין שגם רופטה ייחסר. אספניול מתחילת העונה לא שיחקה בהרכב הכי חזק שלה אפילו לא פעם אחת ובשני המחזורים הראשונים נעדרו גם הקפטן טאמודו וגם דלה-פנייה שעדיין נעדר, זה מה שמונע מהקבוצה להציג יכולת טובה.

Last edited: Sep 25, 2007
  6. riquelme1 Member

דור, המערך שהוא הביא זה המערך ששיחק נגד ברצלונה, המארקה תמיד רושמים את ההרכב ששיחק במשחק האחרון, זה בטח לא יהיה המערך נגד אספניול. חואנדה ראמוס מתכנן מהפך בהרכב, לתת לשחקנים קצת לנוח אחרי שבוע מפרך עם 3 משחקים, פאולסן ודרגו ינוחו, ומי שצפוי לפתוח לראשונה בהרכב או הרכש החדש ארונה קונה מחוף השנהב שיפתח לצד קרז'אקוב הרוסי.

בכל מקרה, סביליה אחרי פתיחת עונה טובה קצת זייפה נגד הגדולות ארסנל וברצלונה, וחייבת ניצחון היום בבית בפיחואן נגד אספניול.

ניקולה זיגיץ' בסגל של ולנסיה לראשונה העונה, הסרבי הגבוה עלה 20 מיליון דולר, ובמסטאייה תולים בו הרבה תקוות.

עריכת מנהל: אני יודע שאתר ה'אס' נוהג ככה, אבל המארקה לא לפי מיטב ידיעתי. בכל אופן, ידעתי שמשהו כאן לא מובן.

Last edited by a moderator: Sep 25, 2007
  7. Sergio Ramos Member

מארקה נוהגים לעשות טעויות מידי פעם וקשה לי להאמין שראמוס יעלה במערך הגנץי שכזה. יש לו כלים חזקים בהתקפה וסביליה קבוצה שמתאפיינת על התקפה. במיוחד עכשיו שהם צריכים ניצחון אחרי שתי משחקים רצופים ללא ניצחון.

8. guyholl Member

טוב אז הערוץ הספורט עידכנו את הלוח שידורים שלהם..ויש שידור!וגם ריאל מדריד משודרת..יכול להיות שנגמר הסכסוך?

9. אביב סיטון Member

סבליה בבית אמורה לעשות את העבודה מול אספניול. סבליה בבית משחקת, כדורגל יפה התקפי ואטקרטבי. אספניול קבוצה בכלל לא יציבה.. ובלי דה לה פניה קשה לה לתפקד בקישור. סבליה בבית עם הקהל שלה אסור לה לאבד נקודות.

אני מאמין שהפעם,דניאל אלבס יחזור לעצמו.. ויתן משחק טוב

10. RubberSoul Member

שני המשחקים הבולטים במחזור הם של ברצלונה נגד סראגוסה ושחזור גמר אופ"א סביליה אספניול.

עריכת מנהל: קצת פירוט, תוכן ו'פלפל' להודעה, לא יזיק - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 26, 2007
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לברצלונה לא מחכה משחק קל. המיקום של סראגוסה משקר, משום שזו קבוצה ששווה מקומות 1-7 ואני מאמין שהיא תגיע לשם בסיום העונה. עם זאת, המשחק משוחק בקאמפ-נואו ועם הכושר הטוב שהקבוצה נכנסת אליו בהדרגתיות, שום דבר שהוא לא נצחון קטאלוני אינו מתקבל על הדעת.

אני מקווה מאוד שסביליה תנצח את המשחק מול אספניול. גם מכיוון שאני מחבב את הקבוצה הזאת ואני רוצה שהיא תתאושש מהמשחק מול ברצלונה וגם משום שאולי זה יתן את האות הרשמית לכך שאספניול זו קבוצה במשבר. מי יתן והחארות ירדו ליגה בסוף השנה. ונאמר אמן.

12. Raulito Madridista

אספניול כבר הובילה 2-0 בפיחואן משערים של אנחל(30) ולואיס גארסיה(55) והייתה קרובה לעשות סנסציה, אך סביליה השוותה תוך 9 דקות משער עצמי של בלם אספניול - חראקה(60) ושער בכורה לחלוץ החדש שהגיע מאיינדהובן בקיץ - קונה(69).
    מצד אחד אספניול מחמיצה הזדמנות אדירה לתת לעצמה דחיפה מוראלית ולשפר את המיקום בטבלה(גם תיקו בפיחואן זה אדיר מבחינתה, אך לנוכח הסיטואציה, שאתה כבר מוביל 2-0, נקודה זו אכזבה).
    מצד שני, סביליה לא אמורה לאבד נקודות בבית נגד קבוצות כמו אספניול שהיא לא אחת הקבוצות החזקות בליגה. סביליה חורקת מאוד לאחרונה, אך אני בטוח שבמשחק ליגת האלופות היא תתקן את הרושם. סביליה צריכה להיות רגועה. היא הפסידה לשתי קבוצות חזקות בחוץ- ארסנל וברצלונה וקרתה לה מעידה נגד אספניול, הרי ברור שרוב הקבוצות בספרד יפסידו בפיחואן. בסה"כ תקופה פחות טובה.

עריכה: אספניול מנצחת את סביליה בפיחואן משער בדקות האחרונות!!! ראול טאמודו הקפטן מבקיע בדקה ה-87. שער חשוב מאוד לאספניול שמשיגה את ניצחונה השני העונה בדרמטיות ובאחד המגרשים הקשים בספרד.

Last edited: Sep 26, 2007
  13. xavi6 Member

אספניול לא אחת הקבוצות הכי חזקות בליגה? כמה שחקנים החליפו לה, 22?

14. riquelme1 Member

לא יאמן, אספניול בסופו של דבר מנצחת 3-2 בפיחואן. הפסד שלישי לסביליה, כנראה שהמוות של פוארטה עדין משפע. כל כך חבל, מקווה שהם יצאו מיזה.

15. guyholl Member

אני לא יודע מי לוזרית יותר גדולה אספניול שאיבדה יתרון של 2?שערים או סביליה שכבר חזרה וקיבלה שער בדקה ה90?אני הולך על סביליה.זה נראה רע מאוד בשביל סביליה...היא נמצאת ברצף של שלושה הפסדים רצופים וחטפה בהם לא פחות מאשר 7 שערים!חאון דה ראמוס חייב לקחת את הקבוצה שלו ביידיים לפני שהעסק יתחיל להתפרק לו ואז זה כבר יהיה מאוחר מדי.

Last edited: Sep 26, 2007