טוב חברים, חאלאס עם זיוני השכל שלכם פה ומי שאני מדבר עליו יודע בוודאות. צ'אבי6, לא נמאס לך כל פעם עם ההצגות האלה שהשופטים לטובתינו? תבין, אם לא היה פנדל, אז השופט היה מאשר גול. קנבארו תפס בחולצה של שחקן בטיס ולא בפעם הראשונה, אבל מעט מאוד שופטים באירופה מצביעים על הנקודה הלבנה לאחר מקרה כזה. כל בלם באירופה תופס בחולצה וזה לא רק קנבארו. ובכן, אז בטיס שיחקה לא רע והיוותה יריב. אז היו לה שלושה משקופים, אז מה? אחד בכלל מטעות של דיארה שכמעט הבקיע שער עצמי, אחד מזווית אפס שלא היה סיכוי שהכדור ייכנס וגם המשקוף הראשון היה מטעות בהגנה. בטיס שיחקה כדורגל חביב, אבל להגיד שהגיע לה לנצח? בכלל לא. ראול הגיע לכמה מצבים היום וריאל החמיצה. guyholl, אתה גם לא הכי אובייקטיבי... כל משחק אני קורא את השטויות שלך ואת 'עוד חוזר הניגון' שלך. כל פעם אנחנו לא טובים ומנצחים בפוקס, נכון? חאלאס... המשחק שלנו לא היה מדהים, אבל ריאל שלטה במגרש ברוב הדקות, עד למצב הראשון של בטיס שקצת הכניס את השחקנים לפאניקה. היגואין היה הטוב בשורותינו בחלק הקדמי, הוא יצר מצבים וניסה, אבל סיומת אין לו-מה לעשות וגם להרים הוא לא יודע. בכל אופן, אני מבין למה הוא התאכזב מהחילוף שלו. ראול הבקיע את שערו ה-190 במדי ריאל מדריד בליגה ואני כמובן שמח על כך, 4 גולים לראול בכל המסגרות ואשתקד היו לו 12 בעונה שלמה... מקווה שראול ימשיך בקצב הזה. הוא לא בעט אצלינו פנדל המון זמן. הוא גם הגיע לכמה מצבים בהתקפה אבל לא היה חד. אחד בימין הוא בעט חלש ואחד בשמאל במחצית השנייה אחרי שהשתלט טוב על הכדור והטעה שחקן הגנה. http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/09/27/raul_gol270907.Xxx שער מספר 190 בליגה, שימשיך ככה! כל ההזדמנויות של בטיס והמשקופים הגיעו מטעויות שלנו. דיארה כמעט הבקיע עצמי, סגירה לא טובה בפעם הראשונה של ההגנה והמשקוף האחרון היה מהתקפה יפה של בטיס, אבל הזווית הייתה קשה. אני קצת מאוכזב למרות הכל כי חשבתי שזה יילך לנו יותר בקלות וכבר התחלתי לחשוב בדקות מסויימות שריאל שוב לא תנצח את בטיס בבית, כמו בשנתיים האחרונת. רוביניו שנכנס היה בסדר, אבל אני מצפה ממנו ליותר. אריאן רובן היה טוב מאוד, התפקיד שלו בריאל זה לדרבל עד שהוא מאבד, ככה זה מהתרשמות ראשונית שלי. רובן הצליח היום יותר בדריבלים ולא היה רחוק מכיבוש, אני מחכה כבר לראותו בכושר מלא. סביולה היה היום בינוני מאוד, גוטי לא הורגש וסניידר ניסה אבל לא היה הצלחה גדולה כל-כך, פרט למסירה הגדולה לרובן. דיארה בעוד יום בינוני. בפטיסטה שנכנס היה חד והגול שלו - וואו!!! מיגל טורס היה טוב הגנתית וגם היינצה. ראמוס במשחק מצויין בחלק האחורי וגם קנבארו. קסיאס - צריך להוסיף? אני מקווה שהיכולת תשתפר, היא חייבת להשתפר. העיקר שאנחנו בינתיים במקום הראשון.
שוסטר מתחיל ליצור לעצמו תדמית בניטזית. רוד מקבל מנוחה/פציעה/וואטבר וזאת לא פעם ראשונה, רובן שוב פעם מתחיל על הספסל למרות שראינו שכשהוא נכנס הוא הפיח בריאל חיים, עם המהירות והדריבל שלו, אבל שוסטר בשלו. והתירוץ של התאקלמות/פציעה/כושר לא תקפים, כי רובן כבר מתאמן עם ריאל מספיק זמן. בקשר למשחק עצמו, שיעמומון אחד גדול, לפחות קיבלנו שער גדול. בטיס יצאה לוזרית, עם היא היתה מנצלת את המצבים קצת יותר טוב היא היתה מנצחת. מילה על היגוואין, פתח את המשחק נהדר, רוב המהלכים עברו דרכו, אבל הוא כל-כך לא יציב והמשחק היום הוא דוגמה אחת מבין רבים.
השם זה ירדן, בפעם ה-3. מצטער דור, נגמר לי הגלידה אתמול, דווקא היה בטעם תות! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx איפה טענתי שהשופטים תמיד לטובת ריאל? רק לצורך העניין אני יגיד את זה עכשיו שלא תגיד שנאי מאלה שאומרים זאת-גם ברצלונה מקבלות "הטבות" וטעויות מהשופטים, ובסוף זה מיתאזן. השחקנים עצרו ברגע שהגיע השריקה, אין לדעת מה היה קורה אילו זה היה ממשיך. (הפנדל של ברסה מול סיביליה היה בידיוק מאותה סיבה. פאולסן חיבק את דוס סנטוס. זכור לי עוד מיקרים דומים. תשאל את היירו, גם הוא הרס לעצמו מונדיאל אחרון בתפיסת חולצה של שחקן מדרום קוריאה) אז אם אם כולם עושים את זה, ושופטים לא שורקים לזה פנדל אז זה אומר שזה לא באמת פנדל? זה פנדל, נקודה. אגב דור, דווקא בגלל שאתה מנהל, הייתי ממליץ לך טיפה לדבר יפה ולכבד אנשים שאתה ממונה עליהם. בתור מנהל, תשמש דוגמא, תדבר טיפה יותר יפה. אתה יודע טוב מאוד להגיד לי להרגיע את הטונים, תשתמש בעצה שלך לעצמך.
יגיע הזמן שתבין את הגאוניות של הגרמני.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ושימו לב להגנה של ריאל,שאפו!
יניב, אריאן רובן לא כשיר עדיין למשחק שלם, אני בטוח שאת תמונת ההרכב הקבוע שוסטר כבר יוצר לעצמו. מה גם, שבריאל מדריד השנה יש ארסנל התקפי מצויין, זה לא שבליברפול יש ליצנים שמחליפים את שחקני ההרכב. רוביניו, היגואין ורובן מתחרים על עמדה אחת וזה כבר משהו חיובי מאוד. העונה עוד ארוכה וכולם ייקבלו את החלק שלהם. עוד משהו בקשר לרובן, הוא לא התחיל את העונה הזו טוב והוא בפיגור משאר הסגל מבחינת כושר. מה גם שעד בניטס יש עוד זמן...הבחור לא עלה עם הרכב אחיד משהו כמו 50 משחקים. שיעמומון? רק אתה השתעממת... אולי זה לא היה משחק מדהים כמו אתמול, הרי ברצלונה וסראגוסה הפיקו חמישה שערים ואינסוף הזדמנויות, אבל גם בין ריאל מדריד לבטיס המשחק זרם והיו המון מצבים. ברצלונה מוכשרת יותר מריאל מדריד וסראגוסה עולה על בטיס בכל פרמטר. באמת שהיה שווה לחכות לגול של בפטיסטה. בטיס לא הייתה טובה יותר מריאל מדריד וניצחנו בצדק, אגיד זאת שוב ושוב. היגואין שחקן מהיר וזריז שכמעט תמיד עובר את המגן, השאלה מה קורה אחר-כך, הוא לא בועט מספיק טוב לשער והוא גם לא יודע להרים ויכולת המסירה שלו לא מדהימה. בכל אופן, הוא צריך קצת גיבוי משוסטר לדעתי, הוא צריך עוד ביטחון. אני מאוד מקווה שהיגואין יישפר את הנקודות החלשות שלו, אז הוא יהיה שחקן הרבה יותר טוב ויהיה קשה לרוביניו להתחרות איתו על העמדה(אני מניח שנשחק עם שני קיצוניים ולא כמו עכשיו, גוטי יסופסל וסניידר לצד דיארה שחייב לחזור ליכולת הטובה שלו). ירדן, שים לב מה רשמת כאן: בכל מקרה, בקשר לפנדל שלדעתך היה לטובת בטיס, בכל אופן, אז הבאת לי 3 דוגמאות או משהו כזה לפנדלים שנשרקו, זה קורה אחת לאלף. לא נורא, אז ריאל ניצחה שוב, תתאושש? בקשר לשורה האחרונה, ערכתי את ההודעה שלי,אבל נמאס לראות כל פעם אותה תגובה שלו על כל משחק. כאילו הוא שומר אותה בוורד ומעתיק אותה כל פעם מחדש. לילה טוב לכם חברים, האללה מדריד!
העניין של ביגואים זה כבר עניין הסימות הדיוק והריכוז שלו. הוא חייב לשפר את זה כי זה פוגם אותו כל פעם מחדש. ריאל פתחה טוב ושלטה בכדור, בטיס, הגיע ליותר מצבים. בשורה תחתונה, להגיד שמגיע לבטיס לנצח בגלל 3 מצבים שהם היו מטעויות שלנו, זה נאיבי למידי לומר זאת. שלטנו בכדור יותר מבטיס, אומנם זה לא היה יעיל כל כך וזה התרחש רחוק מאוד מהשער מכוון שלא הייתה מספיק תנועה ומהירות במשחק של ריאל. אך עדיין ההבדלים בין ריאל לבטיס הם עצומים. אני מדבר על איכויות השחקנים. יש לנו סגל עמוק ביותר וראינו ששוסטר בבין שתי חילופים משנה כאן משחק שלהם ובקיצור, ההבדלים של הרמות עשו את שלהם .
לא כשיר למשחק שלם? אפילו לרנאטו יש כושר טוב משלו... ארסנל התקפי? ממה שראיתי היום הארסנל הזה לא פוגע כבר שני משחקים. היגוואין עושה דברים יפים עד הנגיעה האחרונה, ואחרי זה נעלם בשאר המשחק. רוביניו עושה פדאלדה יפה מאוד, אבל הוא כל-כל לא יעיל. מה גם שלפי איך שהוא פתח את העונה עדיף לריאל שישאר על הספסל. יש לריאל ארסנל התקפי, אבל כמו שהוא נראה כרגע הם צריכים את רובן כשיר כמו אוויר לנשימה. אני בטוח שלא רק אני השתעממתי. מחצית ראשונה חלשה, פה ושם ראול שלח כדור ליציע, אבל ציפיתי מריאל להרבה יותר. ובטיס? אני לא ספרתי, אבל אני משוכנע שחצי מהמצבים שלה היו ממצבים נייחים, אבל עדיין מגיע לה שאפו, הגיע לה לפחות נקודה היום. ויכול להיות שאחרי בארסה-סראגוסה אתמול ציפיתי ליותר ובהחלט התאכזבתי.
"כל פעם עושים" את זה זה לא אומר שכל פעם הם מקבלים פנדל שלא היה ונברא ואז כובשים גול שני שמשכיח הכל, זה אומר שכל פעם צץ להם משהו שמציל אותם. מצב נייח, פנדל שכן היה, גול דקה 90, מהפך מחצית שניה וכאלה. אתה פשוט מפרש את דברי לא נכון, זה הכל. אתה תלמד לאט לאט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני יכול להביא לך עוד 200, זה לא משנה, זה עדיין פנדל. וכן, תודה על הדאגה, לקח לי חופש שלם במיטה עם כדורים להיתאושש מהעונה שעברה, אני חושב שאני יתאושש מעוד ניצחון מעצבן שלכם B )
נכון משחק עצמו היה אפור מבחינת ריאל. אבל דור לדעתי התכוון שיש לריאל המון גיוון בהתקפה ובזכות זה שיש לנו הרבה המון כלים בהתקפה, ובכל משחק אפשר למצוא על הספסל שתי שחקנים מצוינים. זה נותן לנו יתרון רב וגם במשחקים לא טובים יש לשוסטר את היתרון שהוא יודע שאם ההרכב הנוכחי שמשחק כרגע על המגרש לא טוב, תמיד יהיו איזה שתי שחקנים מסכונים על הספסל שהמאמן יוכל להכניסם למשחק בכדי ליצור שינוי(במקרה הזה אלו היו רובן את רוביניו). וזה בעצם גם המשמעות של ארסנל התקפי.
אני חייב להגיד שראיתי גם את המשחק והיה שעמומון. לקראת הסוף היה כל כך משעמם שהעברתי ופספסתי את הגול. ומה הקטע שואן ניסטלרוי לא פתח? גם ריאל חושבת על הצ'מפיונס יותר מאשר על הליגה?
תשמע,יכול להיות שאני לא אובייקטיבי אבל להגיד שהגיע לכם לנצח?על מי אתה עובד דור, חוץ מכמה בעיטות מ20 מטר לא עשיתם שום דבר מיוחד עד לגול ורק אחרי הגול התחלתם קצת לשחק כדורגל.לעומת זאת בטיס הייתה שקולה לריאל אם לא יותר ורק בזכותו מסירה אחרונה גרועה זה וחוסר מזל זה לא נגמר בשער אחד לפחות.אולי אני קצת מגזים אבל אתם מציגים כדורגל רע ובכל זאת מנצחים,על זה אי אפשר להתווכח. ובקשר לתגובה שלי,אתה יכול להתעלם מזה עם זה כל כך מפריע לך כמו שאתה מתעלם מ3 קורות והחמצה מול שער ריק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxxלילה טוב. והשם הוא גיא.
אתה צודק בשני משחקים האחרונים ריאל נראת רע, אני מקווה שזה יפסק אצלה והיא תחזור לשחק את הכדורגל שהיא יודעת.
היום היה המבחן הראשון של שוסטר בשליטה בשחקנים שלו. כל שחקן שנכנס כמחליף משקיע כפול מבדרך כלל, אני מאוד שמח לראות שהמחליפים לא מתמרמרים ודווקא להפך, נראים מצוין. אבל זאת גם הבעיה של ריאל מדריד, גונזו הייגואין, חאבייר סביולה, ומעל כולם רוביניו. כל השלושה הנ"ל נראים מצוין כשהם עולים כמחליפים וגורמים לך לחשוב 'למה שסוטר לא פותח איתם בהרכב' אבל מסיבה לא ברורה, השחקנים שכלולין ברוטצייה ומרביחים את המקום בהרכב נראים כמו שחקנים אחרים לגמרי כשהם פותחים בהרכב. למה השחקנים שעבדו קשה בשביל המקום בהרכב מרשים לעצמם לזלזל, או שאולי זאת בכלל בעיה מנטלית והלחץ של להיות בהרכב. אני לא מדבר על כל השחקנים, אלא רק על השחקנים הכלולים ברוטציה באופן קבוע, רוביניו, היגוואין, סביולה, דרנתה וכ'ו.. בכל אופן אני מתכוון להמשיך לעקוב אחרי התופעה. בסופו ש דבר ריאל מדריד ניצחה, ריאל הייתה יותר טובה והחזיקה הרבה יותר מבטיס בכדור, זה שבטיס סיכנה יותר השער של ריאל מאשר להפך זה רק מראה על הקישור שהיה בינוני, אבל על זה אני כבר אכתוב בהמשך. כמו כל פעם, נתחיל מהשער, איקר קסיאס בתקופה רעה. אך כמו שאמרתי בסיכום המשחק נגד ויאדוליד תקופה רעה שלו זה השיא של חצי מהשוערים בעולם. קסיאס לא קולט כדורים כמו שצריך מצד אחד, אבל הרפקלסים שלו חדים מתמיד. קסיאס מאבד ביטחון אך ורק בגלל דבר אחד, הבעיטות שלו. רק היום ראינו את ראמוס מוריד לקסיאס כמה כדורים בשביל שישלח אותם קדימה. אך כמו שראינו מספר פעמים נגד ורדר ברמן קסיאס לא שולט בדיוק של הכדור, הכדורים עפים במקרה הטוב לאזור של ראול שנמצא לבד ולא יכול לעשות כלום, או במקרה הרע לשחני ההתקפה של ריאל מדריד. נגד ברמן כמעט ספגנו, נגד בטיס היה לנו מזל שהשחקנים של בטיס הם השחקנים האפורים ביותר בליגה הספרדית (פתאום התחלתי לדמיין את השחקנים שלהם עם הראשים של שחקני מכבי חיפה, מבחינת הכדורגל לא היה שום הבדל, כדורגל חסר תכלית). היינצה נתן משחק לא רע בכלל, המהירות וראיית המשחק שלו יורדות משל מרסלו, אבל יכולת ההגנה שלו טובה יותר משל מרסלו. אני חושב שכבר כתבתי את זה אפישהו, אבל אניי אחזור על זה, השילוב בין המהירות, הטכניקה, והבעיטות של מרסלו לבין החוזק והעוצמה של היינצה יוצרות לנו את רוברטו קרלוס. בכל מקרה, היינצה היה לא רע, הוא חייב לשפר את הדיוק שלו. היינצה הלך יותר מידי לכיוון המרכז ולא ריווח את המשחק דרך האגף. במידה והיינצה היה הולך יותר לכיוון האגף היינו רואים יותר חופשיות של סניידר שהיה סגור לחלוטין. אני מאמין ששוסטר יעבוד איתו על זה, הטקטיקה של ריאל מדריד דרושה שיפור. פאביו קנאברו במשחק טוב, אין יותר מידי מה להרחיב. הוא עוד לא משחזר את היכולת האדירה מתקופת המונדיאל אבל הוא בדרך הנכונה. הוא הרבה יותר שקט מהעונה שעברה, הוא למד לא לזלזל גם בשחקנים שעל הנייר נחותים ממנו. הוא עשה את הטעויות שלו, כשיצא קדימה והשאיר את ראמוס מידי פעם לבד, אבל כבר בעונה שעברה ראינו שהוא וראמוס משתפים פעולה מצוין כבלם ומגן, ככשניהם משחקים כבלמים, האופי שלהם דומה יותר מידי, ההפך הגמור מפפה ומצלדר שמשלימים את קנאברו. סרחיו ראמוס במשחק הגנתי מצוין, פשוט לגזור ולשמור. סגר שחקנים בצורה נהדרת ומשום מה הזכיר לי מאוד את הלגרה של הזמנים הטובים (אולי זה רק האף האדום שגרם לו להיראות כמו הלגרה שכל ררגע מתחיל לבכות). ראמוס הוכיח לי את ההפך ממה שחשבתי, כנראה שהמשחק החלש שלו נגד ויאדלויד הייתה סתם מעידה קטנה, בכל אופן, הוא ביצע באופן מושלם את המעבר ממגן לבלם, מעבר שחשבתי שיפגע בו. התיאום שלו עם מיגל טורס לא היה טוב, אבל על זה אני אכתוב בפסקה הבאה שתהיה על מיגל טורס. ראמוס במשחק מצוין כבלם, אבל למרות זאת אני מקווה שהוא יחזור מהר ככל האפשר לעמדת המגן הימני, שם הוא נותן לקהל שואו ענק וגם יוצא לו לבשל/לכבוש בעצמו. מיגל טורס קיבל אובר-קרדיט משוסטר. ראינו בכל המשחק שמיגל טורס לא שכח לשחק כדורגל והראה חלק מהניצוצות של העונה שעברה, אבל מצד שני התיאום שלו עם יתר השחקנים הייתה רעה מאוד ושסוטר עשה לטעמי טעות שפתח איתו בהרכב כבר היום, הוא היה צריך להעלות אותו כמחליף. נכון שזה סוטר את מה שרשמתי בפיסקה על סלגאדו (בעע) בשבוע שעבר, אבל אחרי שראיתי את המשחק הבינוני של טורס היום הבנתי את ההחלטות של שוסטר. בכל אופן לא הכל היה רע, מיגל טורס מראה שבימין הוא הרבה יותר אפקטיבי משמאל, נכון שכשיש לנו את ראמוס בעמדה שלו לא נראה אותו הרבה אבל ראמוס ישחק לפעמים כבלם ולפעמים לא ישחק. חוץ מזה שגם בשמאל הוא יכול לשחק ואנחנו לא יודעים מתי נצטרך את טורס שם. משחק לא רע של טורס, חשוב מאוד שהוא ישחק מחצית אם לא משחק שלם גם ביום ראשון נגד חטאפה. דיארה, שחקן שיודע לעשות את העבירות החשובות באמת כשאף אחד לא שם לב (לפי דעתי הוא למד מקנאברו). דיארה הופך להיות אחד מחוטבי העצים הטובים ביבשת. דיארה הוא מהשחקנים שלא מקבלים מספיק קרדיט על העבודה שלו, בכדורגל של היום אי אפשר לשחק נקי כל המשחק, גם היום למי שעקב לעיתים אחרי דיארה והזניח את הכדור ראה את ראיית המשחק הגאונית שלו. יודע מדי לצאת קדימה, יודע להרגיש מתי שחקן מתקרב אליו מאחור, יודע למסור ברגע האחרון ויודע לעצור בלי השופט ירגיש. דיארה נתן משחק מצוין וכמו בכך פעם שמדברים על קישור אחורי אני חייב להגיד, אנחנו חייבים עוד קשר אחורי זאת העמדה הראשונה ששוסטר צריך לתחזק בחלון העברות הקרוב. ווסלי סניידר חזר להרכב לאחר מנוחה, עושה הרושם שהוא לא נח מספיק. סניידר שפתח טוב את העונה בקושי הורגש במשחק היום נגד בטיס, מסירות לא מדויקות, חוסר מעורבות במשחק והפקרה בחלק ההגנתי. הפקרה שעלתה לריאל מדריד בשלושה זעזוזים בקורות וכמעט בשערים. לאחר ויאדוליד ציפיתי ממרכז השדה שלנו לבוא מרוכז אך דווקא משחק האגפים הוביל את ריאל היום. שוסטר צריך לחזור ולעבוד על הקשר שבין גוטי וסניידר לדיארה ולבמים מאחור, ועל הקשר שבין גוטי וסניידר לחולייה ההתקפית ולשחקנים הבאים בתנועה מהאגף. בלי לשים הרבה לב כתבתי פה גם על גוטי. כל מה שכתבתי על גוטי תקף גם על סניידר, אך גוטי חייב לקבל את המנוחה שלו ולאפשר לגאגו לקבל עוד דקות. אני מקווה ששוסטר יהיה משחק חכם בשביל לעשות זאת במשחק הקרוב נגד חטאפה. גונזלו הייגואין, בתור מחליף הוא מראה ניצוצות כל פעם מחדש. ניצוצות שגורמות לנו לחשוב 'אם רק היינו נותנים לו עוד כמה דקות...' אני מתחיל להיזכר במשחקי קדם העונה של ריאל ואני רואה שהיגוואין לא התקדם בכלום מאז. היגוואין עדיין מגיע למצבים מסוכנים, ההחלטה שלו לבעוט או למסור היא איטית מאוד. האיומים שלו על השער מעטים מידי וכמו כל ההתקפה של ריאל, הוא לא חד מספיק. יותר עבודה באימונים, בינתיים הוא צריך לרדת לספסל, לתת לרובן או לבאפטיסטה שהיו לא רעים בכלל בדקות ששיחקו למלא את מקומו בהרכב. את הייגואין החליף רובן, רובן הראה ניצוצות (פתאום אני שם לב שאני משתמש במילה 'ניצוצות' יותר מידי). התירום שלו אם יתר שחקני הקבוצה עדיין לא משהו אבל זה משתפר מדקה לדקה. אין כל כך מה לרשום מכיוון שלא ראינו יותר מידי, הוא היה מעורב מרכזי בפנדל על ראול, יכל לכבוש בעצמו אך פספס בסנטימטרים בודדים את הקורה. עושה הרושם שהשילוב שלו עם רוביניו שנכנס במקום סביולה יהיה מצוין. רובינו ורובן שני שחקנים שמושכים עליהם באופן תמידי מספר לא קטן של שחקנים. אני בטוח שאם שניהם באגפים, סניידר /גוטי חד במרכז ועם ראול ורוד ערניים בחוד אנחנו נהיה בדרך המלך. על רוביניו אין מה להוסיף, כמו בכל פעם שהוא נכנס כמחליף הוא היה מצוין, דריבל, מסירות, בעיטות הכל מצוין. אך כל שכבר כתבתי פעם, רוביניו פותח כל משחק בהתלהבות ושוקע תוך במהלכו. רוביניו צריך כוח רצון ולהוביל את יתר השחקנים קדימה, לא לשקוע יחד איתם כשלא הולך. סביולה, סביולה כמו היגוואין נראה מצוין כמחליף אך לא מצליח לשחזר את היכולת הזאת כשהוא פותח בהרכב. הפסיקה הראשונה פשוט תפורה עליו ולכן אני אסגור את השורה הזאת ואעבור לכתוב ישר עם ראול. ראול פתח את המשחק מצוין, יצר לעצמו וקיבל מאחרים הרבה הזדמנויות רק חבל שראול לא מספיק חד בשביל לנצל אותם. ראול כרגיל היה ערני מאוד ושותף מלא בכל המגרש, אמנם היום כשמרכז השדה כלל את סניידר בנוסף לדיארה וגוטי הוא פחות בלט בעבודה ההגנתית. בכל אופן (גם במילים האלה אני משתמש יותר מידי) הוא חייב לקבל את המנוחה שלו, רוד מתח שריר וקיבל את המנוחה, היום ראינו שראול עיקם את הרגל במהלך המשחק מרוב עייפות. אני מקווה לראות את ראול פותח על הספסל או לפחות יוחלף נגד חטאפה בשביל לאפשר לו לנוח לקראת ליגת האלופות. ראול בדרך הנכונה, צריך רק לשמור על איזון ולא להפריז בדברים הקשורים אליו ואנחנו בסדר. ג'וליו באפטיסטה נכנס כמחליף, קשר שער מרהיב, וביחס לכמות הדקות המועטה ששיחק ראינו אותו הרבה מאוד. אני אצטרך לראות את באפטיסטה נגד חטאפה בשביל להרחיב את דעתי עליו, אבל תבינו אותי אם אני אעדיף לראות את סולדאדו במקומו?
רוד נפצע קלות עקב עוס ומתיחה בשוק בריאל מעדיפים לתת לו הקלה בעומס. http://www.realmadrid.com/addon/img/1febe7288rm-villarrealraulp.Xxx אני בטוח שראיתי איפשהו את את התמונה מהצד ההפוך, אם אני אמצע אני אשלח לך בפרטי.