מחזור אמצע השבוע בספרד. במוקד: ברצלונה-סראגוסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 25, 2007.

1. מדרידיסטה בדם Member

או, מזל טוב. בידיוק מה שאמרתי שצריך ליהיות. רובן ורוביניו ניכנסים, עכשיו נוכל ליראות מריאל כדורגל יצירתי ולא צפוי. זה לא היה יכול להימשך ככה ריאל הייתה פשוט אפטית.

Last edited: Sep 28, 2007
  2. guyholl Member

זה היה כזה ברור שזה יקרה עם כל החחמצות האלה של בטיס.ריאל מנצחת בעוד משחק חלש והפעם זאת טעות שיפוט ומהלך גדול של רובן שהביאו לה את השער הזה.מתי יגמר להם המזל,מתי?
    זה פשוט לא יאמן שתי קורות ב2 דקות.

3. xavi6 Member

לא יאומן, כל פעם הם עושים את זה! פנדל שלא היה נברא לזכותם, ומהצד השני פאול גבולי שעדיין לא בדקו בבירור אם זה היה מיחוץ לרחבה או ברחבה+פנדל שהיה והגיע להם אחרי תפיסה של קנבארו ברחבה, 3 קורות, ומהצד השני בפטיסטה כובש.
    הסבר? זה מאוד פשוט, יותר ממה שאתם חושבים. לריאל יש את הכלים ההתקפיים הכי טובים באירופה. יש להם עומק התקפי פשוט מפחיד, כל שחקן ששוסטר יכניס יכול לשנות משחק.

4. REAL MADRID Member

ג'וליו באפטיסטה אמור להיות גרוע בשביל לחסוך לנו את התירוצים למה הוא יעזוב בינואר/בתום העונה, ובמקום זה הוא נותן משחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. xavi6 Member

מסכן שלי....
    אוהדי ריאל של היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

6. REAL MADRID Member

קצת צינויות.. התגובה החפרנית הרגילה תגיע הקרוב.

7. guyholl Member

אני דווקא יותר בכיוון של יותר מזל משכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

8. Mehmet Member

הגול של בפטיסטה, אין מילים לתאר, פשוט מדהים.

למרות שהיה משחק די מבעס...

9. xavi6 Member

יש מזל, אבל לא משהו מיוחד, לא משהו שברצלונה\ולנסיה\סיביליה לא מקבלות ממנו טיפה. הסגל שלהם בחלק ההתקפי פשוט מפחיד. גם שחקני הספסל.
    ארז, יאללה כבר, תן לי את התגובה החפרנית אני מצפה לה (למה אין פה סמיילי של קריצה?!)

10. Sergio Ramos Member

כדורגל פושר ביותר של ריאל, אין יותר מידי דברים להגיד. משחק דל במיוחד, חוסר אטרקטיביות בהתקפה, אין תנועה ופשוט שום כלום. מה שנכון, האו שניצחנו ולפחות מיזה אני שמח, שלקחנו את 3 הנקודות וחזרנו לפיסגה.

הייתי אומר משחק שווה של שתי הקבוצות, שריאל קצת שלטה באחוזי הכדור במגרש אבל זה לא עזר וסטיב היא זאת שלאב דווקא יצרה והגיע ליותר מצבים מאיתנו ויכלה לנעוץ לנו איזה 2-3 שלושה גולים אילולא היה לה קצת מזל.
    ריאל ממשכיה מצידה להזכיר את היכולת הדלה שלה מהמחזור הקודם. אין מספיק תנועה של השחקנים ואין מספיק להט. במיוחד במחצית הראשונה. השחקנים משחקים רחוק מאוד מהשער. אם היה דבר אחד שהיה אפשר לסמוך עליו לפחות עד שרובן ורוביניו נכנסו(שאגב הברזילאי היה לא רע והראה שיפור קטן)זה היה סניידר. כפי שכולם ראו ריאל בקושי מצליחה להגיע לרחבה של היריבה ורק בזכות איזו הברקה של כדור ארוך ומדויק של ווסלי יכולנו לפחות ליצור איזה מצב. חוסר היצירתיות שלנו בלט בהחלט. גוטי לא עזר ממש בהתקפה ולא היה מעורב מספיק בהתקפות של ריאל, היה מן שמרן כזה. היגואין דווקא פתח את המשחק טוב, אבל שוב מה שפוגם אותו זה חוסר הריכוז שגורם לו לחוסר דיוק. כומ בהתחלה, השחקנים משדרים חוסר מוטיבציה ואין מחץ, בכלל אין. דווקא נגד יריבה כמו בטיס, שבמחצית א' הייתה כה גרועה, היינו צריכים לנצל זאת אבל נגררנו יחד איתה למשחק פושר,משעמם ואיטי מאוד.
    הכניסה של רובן את רוביניו עשתה שינוי די טוב למשחק שלנו. לא היה אופציה אחרת מלבד להכניס את השתיים. שוסטר עשה את הדבר הנכון שהכניס שתי שחקני אגף חופשיים. ברגע שהאמצע שלנו היה גרוע למדי ברוב חלקי המשחק, רובן ורוביניו שתי שחקנים חופשיים נכנסו המשחק החל בטיפה להשתפר. רובן היה די טוב ועשה כמה מהלכים יפייפיים שאחד מהם הביא לפנדל הבאמת שנוי במחלוקת.

אני אולי ישמע נאיבי למה שאני יגיד עכשיו כי אומנם שתי השחקנים שנכנסו למשחק שיחקו 30 דקות בלבד ולרובנו זה עדיין לא מדד. אז כה רובן ורוביניו, יש לי תחושה שהילוב בין השתיים האו שילוב מנצח ואמרתי זאת מזמן, עוד בקית בחלון העברות, פינטזתי לראות את שניהם משחקים ביחד ועושים חילופי מקומות. רוביניו שפתח עונה רע מאוד, נכנס והיה די יעיל. אומנם זה לא מדד עדיין לא מדד, אבל אולי אולי ונקווה שזה יחזיר לבחור קצת את הכישרון.

אז בקיצור, משחק פושר ביותר ויכולת דלה שאני די מודאג. משהו לא עובד לנו וההכנה הטקטי של ברנד שוסטר למשחק הזו, נראת גרועה למידי על פי המשחק שהצגנו כאן היום.
    אני שמח שלפחות לפחות מה שעשה כאן את השינוי, זה איכויות השחקנים של שתי הקבוצות ויאמר לזכותנו שאנחנו עולים על בטיס בזה כמובן ואני שמח שלפחות לקחנו את 3 הנקודות החשובות האלה. כי איזה תיקו או הפסד יכל להכניס אותנו לאיזה משברון.

11. REAL MADRID Member

אל תמהר, איך אני אמור מלא כמה שורות כשאין לי איזה סלגאדו לקלל?

12. מדרידיסטה בדם Member

ידעתי שככה זה ייגמר עם שתיים שלוש חתכות אחרי שרובן ורוביניו ייכנסו. ריאל נהייתה לא צפויה ויותר מסוכנת כשההתקפות באו מהאגפים עם שני שחקנים מהירים עם טכניקה מצויינת. במחצית הראשונה לריאל פשוט לא היה משחק אגפים, הכל עבר דרך האמצע גם היגוואין ושניידר שהיו על הנייר באגפים ניכנסו כל הזמן לאמצע.

לריאל אכן יש כלים התקפיים אדירים. אם זה לא רובן זה רוביניו, אם לא רוביניו היגוואין או סביולה או בפטיסטה, זה פשוט לא ניגמר. כל שחקן גם יכול לשחק בשתי עמדות ויותר.

אם רוביניו ורובן היו משחקים מתחילת המשחק וואן ניסטלרוי גם היה משחק, המשחק היה שונה לגמרי וריאל הייתה מביסה את בטיס.

13. xavi6 Member

ממתי המילה "אם" נהפכה לעובדה? אני יכול להגיד שאם ריאל לא היו מקבלות פנדל בטיס היו כובשים. חלאס, אנחנו לא מנבאי עתידות.

ארז, תן כבר את התגובה, ותמצא מישהו אחר לקלל, כמה זה קשה? הוא שחקן ריאל! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

14. מדרידיסטה בדם Member

איפה ראיתה שאמרתי שזה עובדה? כניראה שזה מה שהיה קורה. כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות כי זה לא קרה.

בטיס קבוצה חלשה מאוד. הופתעתי מהיכולת החלשה שלה, מול ריאל הצפויה של המחצית הראשונה היא יכלה לעשות הרבה יותר.

15. Sergio Ramos Member

חכה צ'אבי 6 תן לו קצת זמן, יש חופש עכשיו, יושנים מאוחר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx