מחזור אחרון בתחתון ו-34 בעליון: מכבי ת"א אלופה בפעם ה-22, אשדוד יורדת ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/5/15.

1. DRORIKO Member

זה לא רק המסירה,זה כל המהלך. אבל בסדר זאת דעתך וכנראה שלא נסכים. מה שבטוח זה שבב"ש ארבייטמן הוא אפילו לא החלוץ השני הכי טוב, אפילו ברדה במצבו עדיף עליו בתור חלוץ. מבחינתי ארבייטמן הוא פלופ העונה, ה-11 שערים הם שקר וכבר הסברתי בשרשור אחר למה.

2. alexshw Member

גרבייג' מבחינת התואר, אבל מבחינת אירופה לא. השאלה אם אנחנו צריכים את זה במצבינו ואת דעתי כבר כתבתי.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כמה צופים היו בסמי עופר ? פירסמו מספר רישמי ?

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אכן.
    21,000 שזה מספר מרשים בטח ביחס לשעה ולרמת העניין ומצב הקבוצה. (ניצחון אחד בפלייאוף, 5 משחקים רצופים בלי ניצחון).

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה מספר מרשים ביחס למה שראו בטלוויזיה. המון המון קרחות.

6. oranfu Member

ראיוס לא "עובד עליי" ולא נעליים. אבל אני מסתכל על הסגל שלנו, על הליגה בכלל ולא רואה שחקן שעדיף עליו מאחורי חלוץ ויש סיכוי להביא (אם מישהו מהמאמנים יואיל בטובו לשחק איתו בעמדה הזאת סוף סוף).

הרי בעונה הבאה מי שימלא את התפקיד הזה הוא בניון, ולהאמין בראיוס זה הרבה פחות להיות תמים מאשר להאמין בבניון שחקן העבר.

לטאווטחה יש גם הכנסות כדור לא רעות לרחבה. אין ממש חלוצים שינצלו אותם אבל הוא עדיין יודע לעשות את זה.
    כמובן שעיקר הכח שלו זה מהירות. מה התכונה הבולטת של שיימן? הוא לא טאווטחה.
    שיימן שחקן סולידי.

7. alexshw Member

שחקן סולידי עם יסודות הגנתיים והבנת משחק. טווטחה רץ כמו תרנגול עיוור. לא יודע איפה ראית הכנסות טובות שלו לרחבה, כי זה קורה לעיתים נדירות. הרמות שלו סתמיות לגמרי

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

התכונה הבולטת של שיימן? הוא יודע להגן. עוד תכונה? הוא יודע להרים כדור קשתי. דבר שטוואטחה גם אחרי 3 שנים בהרכב לא למד.
    לגבי ראיוס, אותה הדיעה שיש לי על קאמרה. לצערי אצלנו זה או שחקן בינוני או שחקן חלש. ראיוס וקאמרה אולי לא זרים תותחים, אבל אני לא זוכר מתי החתמנו כאלה בשנים האחרונות, כך שהנטייה היא להמשיך איתם.

9. DRORIKO Member

אין חלוצים שינצלו את זה? מעניין שכשעזרא מכניס להם כדורים לרחבה הם כן מנצלים את זה. אז מה הם עושים לטווטחה דווקא בגלל שהוא שחור?

10. oranfu Member

לא רואה שום יסודות הגנתיים אצל שיימן. חלש מבחינה הגנתית באותה מידה של טאווטחה. הוא פשוט מצטרף פחות להתקפה.

אני רואה הכנסות כדור טובות של טאווטחה.

עזרא מבשל בהגבהות מהאגף? לא ממש. ושוב, זה לא אותו דבר כי טאווטחה מגביה מרחוק יותר הודות לחוסר אימון.

אנחנו פשוט לא נסכים. אני חושב שמשיימן מחזיקים בעיקר כי הוא לא טאוווחה, בדומה לגבאי שכולם היללו שהרבה יותר טוב ממשומר, עד שהוא התחיל לשחק באופן קבוע וראו שהוא גרוע באותה מידה פחות או יותר.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה זה ביחס לשעה? זו השעה הכי נוחה שקיימת.
    אני חושב שהגיע הזמן שיפסיקו להתרגש. כשיש 18 אלף מנויים, המחירים נוחים והאצטדיון כזה, ואחרי שזה מגמתי, 21 אלף צופים זה סטנדרטי לגמרי למועדון אהוד כמו מכבי חיפה.

וזה לא בא כדי להקטין את אוהדי חיפה, פשוט צריך להתקדם.

12. קשר שמאלי Member

שיימן כבד ואיטי
    הוא לא מסוגל ללחוץ גבוה
    ברוב הזמן הוא עומד כמו גולם ליד דגל הקרן ומזמין התקפות
    המשחק שלו היום זה לא מדד לכלום
    אני אשמח ביום שהוא יעזוב את הקבוצה

13. alexshw Member

גבאי העונה לא היה מדהים, אבל כשנתנו לו לרוץ ברצף היה טוב יותר ממשומר מאז תחילת העונה שעברה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כותב את ההודעה בחזרה מסמי עופר, כמה הערות:
    1. מצחיק אותי לקרוא ביקורת של אוהדים שלנו כאן בפורום בזמן משחק על הקבוצה. נכון, הראש של השחקנים שלנו היום היה כבר בגמר הגביע, הם עלו כדי לשמור על הרגליים, אבל מה איתכם? לגמר ביום רביעי אתם תגיעו נכון? אז למה לא הגעתם היום? הראש שלכם לא בגמר? לפחות אל תהיו צבועים, גם אתם ויתרתם מראש על המשחק היום.

2. הקהל שהיה היום עודד כל המשחק וגרם לאליניב לבוא בסוף המשחק בטירוף כשהוא גוער בשחקנים ואומר להם לא מגיע לקהל הזה לחטוף 4 ביום רביעי אנחנו מחזירים להם ומביאים להם את הגביע.

וזה הדבר הכי חשוב שיוצאים ממנו מהמשחק היום. המשחק היה מאכזב ומבזה אבל הוא עבר. יש יום רביעי מלחמת עולם משחק על עונה שלמה וכל מה שהיה לפני לא מעניין. כל אוהד שבא למשחק צריך לבוא בטירוף עם מטרה אחת והיא לדחוף את הקבוצה לניצחון.

לעולם לא תצעדי לבד הפועל באר שבע!

Maccabi Diamond אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

אתה רציני? לפני שהצטרפתי אליכם טינפתי על גבאי בפורום בתפוז על ימין ועל שמאל. הבן אדם פשוט לא יודע מה זה הגנה,ובניגוד לטווטחה שפשוט לא רוצה לעשות הגנה, גבאי הוא סתם אהבל שלא יודע לעשות התאמות עם הבלמים. אני אישית הכי הייתי רוצה לראות את דגני מגן ימני,אבל בשביל זה צריך להביא במקומו בלם טוב לצד פס(שהוא שלעצמו אין לו עוד הרבה שנים לתת)