מחזור אחרון בתחתון ו-34 בעליון: מכבי ת"א אלופה בפעם ה-22, אשדוד יורדת ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/5/15.

1. DRORIKO Member

הכוונה שלי היא שהגזענים של מכבי לא שולטים בקבוצה כמו לה פמיליה

2. Don Joan Roman Member

כי לא נתנו להם לצמוח ולשלוט

3. Telkiyski Member

כמה אופייני היה שבמשחק האליפות שלהם הם כמובן יהנו מעוד טעות שיפוט טיפוסית כאשר ליאני (שופט הבובה התורן של מכבי) התעלם מפנדל ברור על אופיר מזרחי שהיה מעניק לק"ש 2-0 מבטיח.
    אבל היי, זה חגיגות האליפות, ומיטש הגיע, מה ניתן להם פנדל עכשיו?

כמובן שהם גם התחילו כבר בשבוע שעבר בנסיונות הפעלת הלחץ על השופט בגמר הגביע (אדלר, זה שרץ למוניטור לבטל פנדל ששרק נגדם בעונה שעברה), על מנת להבטיח כי מה שקורה במשחקי ליגה מכריעים מול יריבות בצמרת יקרה גם בגמר הגביע בסמי עופר.
    אוהדי ב"ש החביבים שכותבים פה, תדעו שאם יקרה הנס ותובילו 1-0 או שיהיה שוויון בשלב מאוחר יחסית של המשחק, השופט כבר ידאג לזה שגביע אחרי 18 שנה אתם לא תניפו.

לא מספיק שיש להם תקציב של 120 מליון, הם גם עושים מניפולציות על שופטים במשחקי מכריעים, בטענה ש"לא מנצחים" עם אותו שופט.
    שיבקשו גם להחליף את ב"ש באשדוד ואת סמי עופר במושבה, למה לא?

ולעניין ראדי וזה של"ג'ורדי" יש גב וכל השטויות האלה.
    מישהו ראה עד היום מעשה אמיתי של ההנהלה שלהם נגד האוהדים הגזענים שמקללים את ראדי?
    פעם שמעתם את אדון מיטש או את "ג'ורדי" או מישהו מההנלה שם יוצא באופן מוצהר נגד אותם אוהדים? אומר משהו?

מקווה שגם האליפויות הבאות שבהן יזכו יהיו אליפויות פלסטיק חסרות כל רגש כמו זו האחרונה ואפילו גרוע מכך.

4. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מניפולציה על מה?
    על עוד שחקן פח שנפל ולא רוצה לחזור להגנה אז הוא נשכב כאילו ירו בו ואז הוא קולט שעוד רגע מגיעים לרחבה שלו אז הוא קם כמו גדול ואז הופ פריצה כובש?
    הרי אותו מזרחי שכב באמצע המשחק כשכביכול תוקל ואז איגבור כן הוציא החוצה את הכדור אבל הופ מזרחי קם כאילו כלום לא קרה.
    על מה מניפולציה? על יו"ר שערב משחק "מאחל" לשופט שיפוט הוגן?
    בזה שאף אחד מההנהלה לא באמת מגנה את הקריאות לראדי אתה צודק אבל מצד שני מה עם הקריאות לשמעון מזרחי?
    מתי ראית את יו"ר הפועל בכדורסל (לא מתעניין בכדורסל אז אני לא יודע מה שמו) בא ואומר "אני סוגר את היציע בגלל הקריאות" או עושה משו אמיתי מול האוהדים?
    אה וזה אגב לא מספיק לך?
    3 אוהדי מכבי ת"א נאשמים בקריאות גזעניות נגד מהראן ראדי - גלובס

אליפות פלסטיק לא אליפות פלסטיק אנחנו לא משתינים לכיוון שלכם ידידי.
    תמשיכו לקנות שחקנים בשוטף+365 ולא לשלם משכורות לצוות המקצועי.

5. Raulito Madridista

איזה גבר אתה, 'לא משתינים לכיוון שלכם'.
    יש לי שאלה, אתה אוהד מכבי מימי ערן זהבי או שגם אכלת קצת חרא לפניכן, משהו כמו 4 שנים בלי לנצח דרבי או לראות לנו את הגב?

אלי טביב כן גינה את שירי השואו המביכים וגם את הקללות לעבר שמעון מזרחי ומוני פנאן. כנ"ל חיים רמון הנוכל. זה לא עזר.
    אתה אגב באמת לא מבין את ההבדל בין לקלל אחד שהוא 'בשר מבשרכם' לבין אויב?(לא שאני מצדיק חלילה את השירים של הקהל של הפועל והלוואי והיה אפשר פשוט להפסיק עם זה).

- מכבי הייתה זוכה באליפות בכל-מקרה והיא הייתה הקבוצה הטובה יותר במשך כל העונה, כמה לא מפתיע.
    ועדיין אי-אפשר להתעלם מטעויות השיפוט. ב-1:1 ההוא נגד ק"ש, כשגארסיה לא הורחק נגד הפועל באר-שבע. זה סתם מעצבן כי ברור שנגד מכבי בבלומפילד לא יכולים לשרוק.

אליפות ראויה, אליפות מכובדת, אליפות זה אליפות והיא מרגשת גם אם אין יריבה אמיתית שקורת תיגר או שזה נהיה עניין שבשיגרה. ועדיין, לא צריך להאדיר את מכבי יתר על המידה. במכבי בעצמם יודעים שהם שיחקו כדורגל פושר מאוד ושזה לא יספיק לליגת האלופות. עובדה שהמאמן בסימן שאלה גדול למרות הטרבל שעומד לבוא.

6. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בן 30 אחי, אוהד מכבי עוד כשמלמיליאן חתם אצלנו וכשבשנות ה90 הפועל לא זכרו מה זה לנצח דרבי.
    שמחתי ב4-0 ב92 והייתי בהלם כשמוסקאל הביא בין הרגליים של אובארוב.
    אני לא בא להתלהם על אף אחד בפורום, בטח שלא מאחורי מקלדת.
    אכלתי חרא בשנים שבהם בדצמבר ידעתי שנגמרה העונה אבל הייתה תקווה שהעתיד יהיה יותר טוב והנה זה הגיע.
    אז מכבי ת"א קונה את השופטים, מכבי חיפה שולטת בהתאחדות, מה עוד בעצם?
    מזל שהנבחרת בנויה על מודל של הפועל כי אז גם בזה היינו אשמים לא?

7. Telkiyski Member

אם אלי טביב (זה שהכה את הנער והעלים ראיות) גינה את אוהדי בית"ר שמקללים שחקנים ערבים, אני חושב שמן הראוי היה שגם מיטש גולדהאר, גו'רדי קרויף, או דמות סמכותית כלשהי אחרת מההנהלה האירופית שבאה לעשות לכל הליגה פה בית ספר (עם תקציב בלתי נגמר של 120 מליון ובלי אף יתרון יחסי בשום פרמטר על אף יריבה אחרת שלה לצמרת) היה יוצא נגד אותם אוהדים. לפחות איזה גינוי, משפט כלשהו, משהו.
    אבל כלום, דום שתיקה.
    בתכלס אוהדי בית"ר צודקים בקטע הזה, כשהם שרים לאחמד עבד שהוא מחבל ישר מזיינים אותם בבית הדין, אבל בשקט בשקט בלי יותר מדי רעש, יש פה קבוצת אוהדים של קבוצה אחרת שהיא גזענית לא פחות, אבל לא עושים להם כלום. ואצלם הבעלים וההנהלה אפילו לא יוצאים נגד זה למראית עין.

והמשתמש jakur, קריאות גזעניות הן אסורות על פי חוק בישראל. קריאות נוראיות (נוראיות ככל שיהיו, ונניח שהן נוראיות), שאינן גזעניות - לא אסורות על פי חוק.

ואם כבר מדברים על זה, באמת לא ברור לי מי בארץ (ובכלל בעולם) החליט שגזענות היא הדבר הנוראי מכל מבחינת אלימות מילולית.
    לקלל מישהו עם כל מיני איחולים נוראיים זה כן בסדר אבל לקלל מישהו בגלל צבע העור שלו זה יותר נורא מזה? באמת?

אפילו לצחוק על מישהו על המראה החיצוני שלו. למה זה נחשב פחות חמור מגזענות?

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/15
  8. Telkiyski Member

מה כזה "מודל של הפועל" בנבחרת?
    ומכבי לא קונה שופטים בכסף, פשוט יש להם המון כח ונוצר מצב שאין שופט אחד בליגה הזו שמסוגל לקחת החלטת שיפוט קריטית (ומוצדקת) נגד מכבי כשצריך. וזה חמור מאוד שזה המצב.
    זה כמו אולימיפאקוס ביוון (כדורגל).

9. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי, אני איתך במחשבה הזו.
    אין לי בעיה שאוהדי מכבי ישבו בכלא על קללות גזעניות.
    ההיפך, צריך לשים סוף לתופעה הזו.

10. Turgi Guest

אחד הדברים הכי נכונים שנאמרו פה.
    שופטים לא שורקים נגד מכבי בבלומפילד כי הם פחדנים.

חושב שהוא התכוון אבוקוף ואלי גוטמן.

11. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

די נו, אותו דבר אמרו על מנצ'סטר יונייטד באנגליה בתקופת פרגוסון.

12. Raulito Madridista

מה עם כמה מילים על המאמן הכושל בליגה ניר קלינגר? אני זוכר איך 'הרימו אותו על הכתפיים' כשאשדוד הייתה במקום חמישי ובשבת ביציע הוא העז ברוב חוצפתו לדבר על הנבחרת. מועדון נטול לחץ וציפיות ובכל זאת ירדו מהמקום האחרון למרות סגל מוכשר. לא עשה כלום כבר עשר שנים. "לקח אחריות" רק מול המיקרופון. היה חייב להתפטר

13. קשר שמאלי Member

בן זקן הוא המאמן של אשדוד, קלינגר היה העונה העוזר שלו

14. עידן444 Member

כי זה נכון...
    אגב, שם זה גם נבע כתוצאה ממניפולציות שלו עצמו, במקרה של מכבי ת"א באמת שאין לי מושג ממה השופטים מפחדים...

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. סמואל אטו Member