מחזור אחרון בתחתון ו-34 בעליון: מכבי ת"א אלופה בפעם ה-22, אשדוד יורדת ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/5/15.

1. alexshw Member

מעניין אם זה נשאר ככה מיץ' יגיד ש THE FANS CAME ONLY FOR CELEBRATION

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אחרי החמצות מסמרות שיער של קריית שמונה, מכבי מבקיעה גול מזליקי ומגעיל, או במילים אחרות - בשלב מאוד מאוד מאוחר של העונה, מכבי סוף סוף אלופה. אבל באמת.

3. קשר שמאלי Member

שאפו לפאקו, לקח אליפות עם סגל בינוני שמחוזק בערן זהבי
    מאמן אנדרייטד
    אגב ברק יצחקי נראה כמו שחקן בן 45 וחצי מליגת ותיקים

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/15
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

סגל בינוני?
    א'. לא מסכים.
    ב'. כדי להיות אנדרייטד הוא היה צריך לקחת אליפות בקצת פחות משני מחזורים לסוף. בטח עם היריבות האלה.

יש משהו שמדהים אותי בכל פעם מחדש עם הקבוצות שמגיעות לבלומפילד. יש איזהשהו הרתעה שהאיצטדיון והקבוצה גורמים לקבוצות פשוט לא להאמין או להתבלבל כשהם מגיעים למצב של אולי ניצחון. אני רואה את זה כמעט בכל משחק. אני זוכר שפעם היתה תקופה שהיה לנו את זה גם בקרית אליעזר. פשוט מצבים שאתה אומר "אם הם לא היו במעמד הזה הם בטוח היו כובשים".

דבר אחרון.
    וובה בראון הקשר האחורי של קרית שמונה מרשים אותי בכל פעם שאני רואה את המשחקים של הקבוצה. אשמח אם ייצטרף לקבוצה שלי.

5. oFiRzZz Member

עונה מיותרת ..
    https://33.media.tumblr.com/87951e73a18ade22ea1341a31699f621/tumblr_nb0fcw5BUn1tjfpseo1_250.Xxx

ומזל טוב למכבי ת"א ..

Nave אוהב/ת את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

סגל בינוני שבסיסו זהה לסגל שדרס את הליגה בעונה שעברה ולקח אליפות הרבה יותר משכנעת.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

שוב כל עונה אומרים על סגל אלופה שהוא בינוני. כל זה תיאורים יחסיים.
    הסגל שלה איכותי יותר מכל קבוצה אחרת, במיוחד בעומק שלו.

שי, וובה בראון מרשים בק"ש כמו שגרזיצ'יץ' הרשים שם בדיוק באותה עמדה.
    איפה הוא היום?

קהת השחקן היחיד ששווה באמת לקחת משם. אולי גם קאסיו

8. DRORIKO Member

עם כל הכבוד,זה סגל שרץ כבר עונה שניה,עם התאמות פה ושם.אי אפשר שלא לתת קצת קרדיט לסוזה. מכבי העונה היתה הכי קטלנית כשזהבי באמצע-מיכה מימין-טב"ח משמאל-ומלפניהם חלוץ. זה היה קיים גם אצל סוזה.

פאקו מאמן טוב,סוזה הוא לא,לא קרוב אפילו. כשסוזה היה עושה רוטציות היית רואה את ההיגיון בזה,כשפאקו עושה רוטציות זה הרבה פעמים מוזר והרבה פעמים הוא גם מתקן את זה במחצית ועוד אחרי זה מחמיאים לו על "יכולת האילתור שלו". מכבי של סוזה היתה יותר דורסנית גם מבחינת נקודות וגם מבחינת יכולת.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/15
  9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

דיי אני לא יכול לראות את איזי שרצקי יותר. וואו, מה הוא קשור ? נדחף לכל מקום!

קשר שמאלי ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע, קהת נראה לי ילד יותר מידי טוב כדי לשקוע במועדון שלנו. אנחנו צריכים משהו עם אופי חזק והוא לא נראה לי שכזה.

11. hai60 Member

שי, קהת שחקן מעולה. יש לו כל מה שצריך כדי להצליח, היו פרסומים שהוא סגר במכבי, אני מקווה שהם אינם נכונים. הוא לא ישחק שם באופן רציף וכשחקן צעיר וכל כך מוכשר הוא צריך לשחק כמה שיותר. חבל שזה יהרוס לו את ההתקדמות. לצד ראיית משחק וטאצ' יש לו יכולת כיבוש נפלאה והוא עושה גם עבודת הגנה טובה, אם הוא לא ממשיך בק"ש אז מקווה לראות אותו בקבוצה שאפתנית אבל שיהיה שם שחקן מן המניין.

בקשר לפאקו, הוא זכה בכל התארים ועמד במבחן התוצאה. אבל היה לו את הסגל הכי טוב בליגה והמתחרות שלו הפכו את העבודה לקלה אף יותר. ק"ש נחנקה לקראת הסוף ואלישע הוכיח שוב שהוא מאמן בינוני ולא זה שיביא את הבשורה. תוסיפו את העונה המאכזבת של מליקסון וברדה וקיבלתם אליפות ללא מתחרה אמיתית. מגיע לפאקו הכבוד כי עמד במבחן התוצאה אבל הוא לא מאמן על ולהגיד שלמכבי יש סגל בינוני מחוזק בזהבי זאת גניבת דעת.

שי אוהב/ת את זה.
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סגל בינוני אולי ביחס לשנים עברו, אתם זוכרים שאצל ה"מתחרות" של מכבי דובב גבאי ואדריאן רוצ'ט נחשבים כמעט שחקני הרכב?
    אפשר לומר שמכבי זחלה, שיעממה וכמעט נרדמה בדרך לאליפות ולציין את רצף משחקי החוץ ללא ניצחון אבל זה לא באמת משנה אליפות זאת אליפות, אפשר לקרוא לה הקבוצה הטובה ביותר או הקבוצה הפחות גרועה בארץ אבל הצלחת שלהם עונה שלישית ברצף ולא סתם, כבר עכשיו אפשר לומר שהם הפייבוריטים להניף גם בשנה הבאה.

עכשיו שישחקו ברביעי 120 דקות ויבואו לטדי עם כל מיני מרגוליסים בהרכב ויפתחו רגליים.

oranfu ו-שי אוהבים את זה.
  13. Raulito Madridista

אליפות שלישית ברציפות זה לא הולך ברגל ופתיחת העונה עם כל נושא אוסקר גארסיה בטח לא העלה את רף הציפיות, וצריך לכבד גם את הרצף הפסיכי של מכבי בבלומפילד, שנתיים בלי הפסד בית זה לא הולך ברגל וכמובן שזה הישג השיא של קבוצה ישראלית. אפשר לציין גם את דור מיכה שעשה שדרוג נהדר ביכולת, אבל בגדול - זהו. גורנישט, אלופה ראויה לליגה פח. מכבי הציגה פלייאוף מביך ששם בפרופורציות את העונה שלה, שלא נדבר על טריליון משחקי החוץ הרצופים ללא ניצחון. כצפוי אחוזי ההצלחה של סוזה נמוכים יותר במידה ניכרת משני המאמנים הקודמים.

אהיה הוגן ואומר שאת המשחק של מכבי היום לא ראיתי במלואו, רק את התקציר. אבל מכבי כבשה שער ניצחון מסריח דווקא אחרי שק"ש החמיצה מצבים מעולים - חואן פאבלו הדף נגיחה מטווח אפס ועוד איזה גליץ' ברחבה שכמעט נכנס. ק"ש, כפי שציפיתי, לא היוותה שטיח והיא שווה מקום שני הרבה יותר מבאר-שבע. ומכבי לא יכולה להשתמש בתירוץ של 'סגל חסר' ובלה בלה בלה. ק"ש חבולה גם כן, חלק מהשחקנים כבר מחפשים את עצמם(שיר צדק כבר מצא את התחנה הבאה שלו) וחשוב מכך - היא הגיעה בלי מאמן.

אני משוכנע שאם מכבי תשמר את הקיים היא תזכה גם באליפות רביעית ברציפות, עם כל הכבוד לרצון של באר-שבע ולתיקונים הרבים של מכבי חיפה שתעבוד שעות נוספות בקיץ. ואם כבר הסגל הנוכחי - ראדה פריצה הוא האיש שמכבי רוצה שיעלה מהספסל כשמשהו לא עובד. הוא לא יכול להיות חלוץ ראשון בגלל הגיל והפציעות. אבל הוא צריך להיות 'הסופר-סאב'. לא ברק בדש הייצור ולא עדן בן-בסט שבטח ייפרד ואף-אחד לא יהיה מאוכזב מזה יותר מדי.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

22!!! 3 ברצף!!! אבל לא חוגגים עדיין, עם הראש ליום רביעי!

אחריו או שנחגוג אליפות או שנחגוג טרבל. מה שבטוח זה שנחגוג.

רועי קהת לא חגג היום כי הוא סגור במכבי לעונה הבאה? אממממממ

שמחתי שפריצה כבש היום!!! כל כך מגיע לו.

15. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

3 אליפויות ברצף זה בהחלט לא הולך ברגל,. קחו בחשבון גם המשך שיא של משחקי בית ללא הפסד ועכשיו פנינו לגמר גביע המדינה ברביעי הקרוב.
    נקודה קטנה שמאוד הפריעה לי היום - המערך איתו פאקו עלה, ממש לא מובן מה "עשה" ראדי בצד ימין של ההתקפה ושלא נדבר על החילוף הפנימי במערך בו פריצה הפך להיות שחקן כנף ימין ודור מיכה החלוץ, למה פאקו? למה? זה הכי טוב שיצא לך?
    מעצבן אותי ההתעקשות לא להשתמש בשפונגין שהיה סביר ביותר בדקות שקיבל.
    מצד אחד אי אפשר לוותר על מאמן שהולך להביא טרבל לקבוצה (קשטן והדאבל הותירו צלקות לכמה שנים טובות אבל אנחנו מנוהלים אחרת מאז) טהך מצד שני ותקנו אותי אם אני טועה (אין צורך להתהלם) אבל פאקו לא באמת החדיר/חידש משו בקבוצה וזה משו שכן ראינו מאוסקר וסוזה בשנתיים האחרונות.

נקודה אחרונה - על אפם ועל חמתם של כל מתנגדי ראדי שהוא זה שכבש את השער שהביא בעצם את האליפות, בן אדם נדיר שמגיע לו להישאר כמה שנים טובות גם בתור איש צוות בקבוצה.

David De Gea אוהב/ת את זה.