מחזור אחרון בתחתון ו-34 בעליון: מכבי ת"א אלופה בפעם ה-22, אשדוד יורדת ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/5/15.

  1. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    גם היום גוזלן כבש(צמד) ולא חגג
    חתיכת אידיוט!, לאסור עליו לשחק בליגת העל!
     
    oranfu ו-Turgi אוהבים את זה.
  2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    יש סיבה שהוא לא חוגג ? בשער השני שלו הייתה אפילו הרגשה שהוא מתנצל כשהרים ידיים כמי שמבקש סליחה
    ברור לי שזה לא קשור אלינו כי אין לו שום קשר אלינו אז על מה זה ?
     
  3. Lostdolphin Member

    הצטרף ב:
    ‏6/2/15
    הודעות:
    119
    לייקים שהתקבלו:
    58
    מין:
    זכר
    יש אלוהים!!
     
  4. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    למה אסור לו לא לחגוג?
     
  5. Turgi Guest

    דור המאמנים הזה שגדל בכרמל הוא לבטח אחד הגרועים שהיה במדינה הזאת.
    עטר, בנין וקלינגר ממש מנסים בכוח להוכיח מי מהם יותר גרוע.
     
    Love Is Red אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,115
    לייקים שהתקבלו:
    8,470

    האני מאמין שלך נכון לגביך, לא לגבי אחרים. אף אחד לא ביקש ממך להתחבר ולהגיב תוך כדי משחק, אז זה לא רלוונטי. אני ואחרים לא רואים שום בעיה להיכנס ולהגיב תוך כדי משחק, גם שזה קורה זה רק כדי לפרוק עצבים, זה האני מאמין שלנו וזה מה שאני עושה ואמשיך לעשות שאראה לנכון. אף אחד לא בא אליך בטענות שאתה לא מגיב תוך כדי משחק, אז גם אתה אל תפנה להיפך.. בטח שאין לך סיבה הגיונית.. שאוהדים באותו זמן מעודדים..? מה לעזאזל הקשר..? אבל בסדר. כל אחד והאני מאמין שלו.

    אני לא אסתכל על עצמי לפני שאני מעביר הביקורת. השחקנים משחקים בשבילי קודם כל, משלמים להם הון תועפות כדי להשאיר את הדם על המגרש, ברגע שזה לא קורה וארגיש צורך אני גם אקלל או לא אבוא אם יתחשק לי, להם אין את הפריבילגיה הזו והם חייבים לי, לא אני חייב להם. כי בסופו של יום, אותם שחקנים עוד שנתיים לא יהיו פה ולא יראו אותך בעיניים, ואני תמיד אשאר פה עם אותה הקבוצה , אותו סמל ולא משנה באיזה ליגה. לשים בקנה אחד אותנו ואת השחקנים זה מגוחך. האוהדים מקריבים דברים כדי להיות ביציע ולדחוף, השחקנים בדיוק להיפך, להם יש בעיקר זכויות.


    בשורה התחתונה, כולנו מתפללים שלהשפלה הענקית מאתמול לא תהיה השפעה בגמר. בגלל אותה השפלה כולנו מקווים שכל הקלישאות שזרקת לאוויר יוכיחו את עצמם ביום רביעי.
     
    שי ו-Nave אוהבים את זה.
  7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    שחקן שכובש גול צריך לשמוח לא? זה מרגיש יותר כאילו הוא מדוכא מהגול
    מילא אם הוא כובש נגד קבוצה שיש לו משהו אליה ורוצה לתת כבוד אבל מה הרעיון לא לחגוג בכלל שום גול?
     
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    ובגלל זה להרחיק אותו מהליגה?
    גם ורמוט כזה, אולי זו בכלל מחאה... לכו תדעו.
     
  9. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,637
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    השניים וחצי משפטים שלי על אשדוד, קבוצה של שקל וחצי - ירדו ליגה, אף-אחד לא באמת בכה חוץ ממרציאנו ועוד איזה ילד. התגובה של ג'קי אחרי המשחק, למרות שהוא כביכול הבוגר האחראי וצריך לשדר אופטימיות - גם מביכה. משחק על החיים והגיעו יותר אוהדי בני-יהודה כדי 'להוריד את אשדוד' מאשר אוהדים של הקבוצה מהנמל. סגל שחקנים מעולה שפשוט הזוי שהתדרדר ככה. קלינגר תמיד היה מאסטר בתקשורת, כבר כמעט עשור שהוא לא מאמן ולא הצליח, היה חייב לשים את המפתחות וללכת. שלומי דורה עשה ריענון ענק בעכו, רוני לוי המריא עם נתניה, בני-סכנין השתפרה עם אלי כהן וגם קורצקי הביא את הפועל פ"ת למקום סביר. ורק ג'קי לא ריענן את השורות. כמו שאמרתי - הפועל תשמח לקבל כמה שחקנים מאשדוד.

    גם במשחק אתמול מול עשרה שחקנים כמעט והצלחנו לבעוט בדלי(כמה נאיבית אשדוד - הפנדל, המשחקים האלה מול השער), שמח שניצחנו למען הספורטיביות. מקווה שכמעט אף-אחד מאלה ששיחקו אתמול לא יישאר בעונה הבאה. ותודה לאלי כהן שהשאיר אותנו בליגה.
     
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    אשדוד היא אסופה של שחקנים מוכשרים, אך טיפשים ולא יעילים.
    חלקם לא מסרו כדור מאז אפרוחים ב'.

    אי אפשר לשחק ככה כדורגל.
     
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,210
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    כפי שכבר כתבתי, אני מסתכל על הדברים בצורה אחרת. אני תמיד מסתכל לא רק על השחקנים אלא גם עלינו, על הקהל, כשאני מחפש סיבות לכישלון. לדעתי חלק לא מבוטל מהסיבה שההופעה אתמול הייתה כל כך חלשה הייתה האווירה סביב המשחק. משחק ב15:30, אנחנו בקושי 500 איש ביציע (5 דקות לפני שריקת הפתיחה היינו רק 300, עד שהארגון הגיע לאיצטדיון, מה שגרם לחימום להתנהל באווירת של משחק אימון בלי עידוד לשחקנים ולקבוצה), הכל הרגיש כמו משחק אימון, בטח ובטח כשיש גמר ביום רביעי. הפעם האחרונה ששיחקנו בשעה כזאת ואווירה כזאת הייתה במשחק הבית מול רעננה, שהתקיים באותה מתוכנת, וזה גם היה הפסד הבית היחידי שלנו העונה.
    אלישע לוי הוא לא מאמן מספיק חזק מנטלית כדי להרים לבד את השחקנים במשחק כזה וזאת התוצאה.

    בשורה התחתונה, אנחנו היינו אנדרדוג בגמר לפני המשחק והיינו ממשיכים להיות אנדרדוג בגמר גם אם התוצאה הייתה 4-0 לטובתנו. אנחנו ביום רביעי הולכים לפגוש את אלופת ישראל בשלוש השנים האחרונות, הולכים לפגוש קבוצה עם תקציב שהוא פי 3 ואף יותר מהתקציב שלנו, הולכים לפגוש את השחקן הכי טוב בארץ בפער ניכר, הולכים לפגוש את הקבוצה הכי טובה בישראל השנה, וזה הופך אותם לפייבוריטים ברורים ואותנו לאנדרדוג.
    לא יודע אם נפסיד או ננצח, כן יודע שלא יהיה קשר בין המשחק אתמול למשחק ביום רביעי. המחויבות תהיה אחרת, גם אצל השחקנים וגם אצל הקהל, ההרכב יהיה אחר (אליניב יהיה בהרכב וזה כבר שינוי עצום, לדעתי גם מליקסון וגבאי יפתחו) והמשמעות של המשחק תהיה אחרת.

    מבחינתי ומבחינת הקהל שהגיע למגרש, כבר ב 3-0 לחיפה המשחק נגמר ונשכח והתרכזנו בעידוד ודחיפה בעיקר בגלל הידיעה שיש גמר עוד כמה ימים.
     
  12. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,637
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אני מגיב רק בשם עצמי. אתה אוהד אמיתי, ולא מתפקידי או מתפקידך להגיד מי לא אוהד אמיתי. בכל-מקרה, לא ציפיתי שבאר-שבע תנצח מחר, אין ספק שדברים משפיעים(ובין-כה היא קבוצת חוץ גרועה), אבל אסור לה לשמש כשטיח, גם אם אין גמר גביע על הראש. הקבוצה עלתה בהרכב החזק ביותר שלה חוץ מברדה(ויסלח לי מאור מליקסון). אוהדים רשאיים מן הסתם להחליט אם מתאים להם לנסוע למשחק או לא. השחקנים מקבלים כסף, זה המקצוע שלהם. ואני אומר שוב - גם את ק"ש לא ילוו הרבה אוהדים הערב, היא משחקת נגד קבוצה טובה פי כמה, ללא המאמן שלה וסערה לא פחות גדולה. מעניין אם גם היא תשמש כשטיח.
     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,210
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    דור, מכבי ת"א אחרי אחת האליפויות הובסה 3-0 בבית מול בני יהודה. מישהו התייחס לאותו משחק? ספר אותו בכלל? זוכר אותו? מישהו יזכור את המשחק אתמול אם נזכה בגביע?

    חלק מהקטע של קבוצה גדולה, של קבוצה שרוצה לזכות בתארים, הוא לדעת להבדיל בין העיקר לטפל. אם ננצח ביום רביעי, אף אחד לא יזכור את המשחק אתמול.
     
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    זה היה במחזור האחרון ובהגנה שיחקו תומר חנצ'ינסקי, איגנסיו פידלף וריף פרץ.
     
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    התעסקות מיותרת.

    ננצח? אף אחד לא יזכור, זאת אומרת, רק שועלי ההיסטוריה יזכרו, כאשר זה יקרה שוב בעוד איזה 18 שנה ואז יקריצו "אוי אז ב2015 הפסדנו 0-4 למכבי חיפה ואז ניצחנו את מכבי ת"א בגמר".
    נפסיד? מחול השדים רק יימשך, כולם יזכרו וידברו על זה עד שננצח את ק"ש/בית"ר/עד סוף העונה.

    ככה יהיה. כל הדיבורים עכשיו על "קהל שמעודד, מי יזכור, לא יזכור" לא רלוונטים.