מחזור אחרון בתחתון ו-34 בעליון: מכבי ת"א אלופה בפעם ה-22, אשדוד יורדת ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/5/15.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, מי שלא נסע למשחק שלא יהיה צבוע וידבר על מחויבות, בטח בזמן משחק! ביום רביעי יהיו 15,000 אדומים בסמי, היום היו 500, אז כמו השחקנים גם לך ולאוהדים רבים התאים לנוח השבת ולא להתאבד על המשחק, אז אין לכם את הזכות לדבר על מחויבות. בטח ובטח לדבר על ביזיון. מי שהיה באיצטדיון והרגיש תקבוצה יודע שהם שמרו על הרגליים וגם שביום רביעי הכל יהיה אחרת, בדיוק כמו הקהל שלנו שהיום הגיע במספרים נמוכים וביום רביעי יצבע את חיפה באדום.

ביום רביעי באים לקחת את הגביע, לא פחות.

אני אדום, אדום בנשמה, אני אוהב, את הפועל, באר שבע!

2. DRORIKO Member

זה נכון שהפערים בין אירופה לליגה גדלו משנות ה-90 ועד היום,אבל זה לא אומר שהליגה של ה-90 יותר טוב מזאת של היום. זה רק אומר שבזמן שאירופה התקדמה 10 צעדים מבחינת שכלול הכדורגל,אנחנו התקדמנו צעד אחד. אני מסתכל לפעמים בערוץ של שירזי גולד ביוטיוב על משחקים מה-90, זה נראה כל כך פרימיטיבי. שתבין שחקנים גדולים כמו ברקוביץ' וזוהר ונמני לא היו עושים הגנה ועדיין הם היו ביג סטארס. היום קשר שלא עושה הגנה אין לו מקום אפילו בהפועל עכו.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משה ברור שאתה מנסה בסך הכל להאדיר איזה אוהד גדול אתה שנסעת למשחק היום, אז באמת שאפו.

אז רגע, זה שהחלטתי שלא מתאים או לא מסתדר לסוע למשחק היום אז אסור לי לדבר על המחויבות של הקבוצה? אסור לי, אוהד ממוצע שמשקיע מאות ואלפי שקלים עונה אחר עונה על הקבוצה להעביר ביקורת על שחקנים שמקבלים כל חודש 80000 שח בחודש? מצחיק אתה.
    אם סבתא שלי נפטרה לפני יומיים וזו הסיבה שלא באתי אז כן יהיה מותר לי לדבר עליהם?

תעשה לי טובה. אין לך מושג ידידי. כל פעם שמדברים על הקבוצה אתה מתעקש להוכיח למה לא צריך להתייחס יותר מדי להודעות המנותקות שלך. וואלה יופי, אתה תקבע מי יכול להעביר ביקורת ומי לא.. ליצן.

4. עידן444 Member

גם היום יש הרבה שחקנים גדולים שלא עושים הגנה ומסתדרים מצוין ואפילו ברמות הגבוהות ביותר.

5. South Boy Member

אתה נשמע כמו ילד בן 12 ואני בטוח שאתה לא כזה, אני לא חושב שמישהו פה צריך להוכיח לך או למישהו אחר את רמת האהדה שלו לקבוצה, או לבקש ממישהו רשות לבקר את הקבוצה. לפני שאתה משווה אותי לשחקנים תזכור שהם מקבלים כסף עבור מחויבות לעבודה שהם לא ביצעו (לשחק כדורגל, לא לנצח), אני אדון לעצמי ואם ויתרתי על המשחק הספציפי הזה כי ידעתי שככה הוא יגמר כנראה שאני לא כפוף לאף אחד להבדיל מהשחקנים, ובכלל אף אחד כאן לא חייב ללכת למשחקים כדי שתהיה לו הזכות לבקר את הקבוצה שהוא אוהד (ואם בא לו לאהוד מהטלויזיה זאת זכותו) כשהיא משחקת לא טוב. אתה לא אוהד יותר טוב ממני או מכל מי שביקר כאן את הקבוצה כי הלכת היום למשחק, ואני גם ממש לא מתכוון לעשות תחרויות בעניין הזה.

6. עידן444 Member

לא יודע אם שמרו על הרגליים או לא. בכל אופן אם כן זה לא מקצועני- שלא לומר ביזיון!
    אז סבבה שאף אחד לא נפצע או קיבל אדום, אבל הבור שהם חפרו לעצמם לקראת יום רביעי הוא לא פשוט ואולי יותר גרוע מאשר אם איזה שחקן היה נפצע... כי כששחקן נפצע המחליף שלו יכול לתת שער ניצחון ביום רביעי, כשקבוצה שלמה נראית כמו קונוסים כמה ימים לפני משחק חשוב זה לפעמים הרבה יותר גרוע!

7. DRORIKO Member

אתה מדבר על חלוצים, אני מדבר עכשיו על קשרים(ועזוב עכשיו מסי או רונאלדו שברור שהם לא דוגמא מייצגת)

8. עידן444 Member

יש עוד הרבה... גם קשרים...

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, לא קובע מי אוהד ומי לא, כן יודע שכשאני לא מגיע למשחק, אני לא מעביר ביקורת במהלכו, בזמן שהשחקנים עדין משחקים והאוהדים עדין מעודדים.

אז יכול להיות שלאוהד x ולאוהד y יש סיבות מוצדקות למה לא להגיע היום, אבל מה בנוגע לכל היתר? לחצי גמר הגיעו 10,000 אוהדים שלנו לגמר יגיעו יותר מ12,000 אוהדים שלנו, למשחק מול בית״ר בפתח תקוווה הגיעו 700 בפתח תקווה מול מכבי פתח תקווה הגיעו 400 ולמשחק היום הגיעו 500, אז גם הקהל שלנו מעדיף את הגביע ומתרכז בו. אולי אם היינו היום 6,000 ולא 500 אז גם השחקנים היו נראים אחרת.

אני תמיד מצפה לשחקנים את אותה המחויבות שאני מצפה מעצמי ומהקהל שלנו. אז כמו שהראש של הקהל שלנו בגמר הגביע ככה גם הראש של השחקנים. מאכזב? כמובן, אבל אפשר להבין ואני בטוח שאם נקח את הגביע אף אחד לא יזכור את המשחק היום.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אבל מי שם אותך לשפוט את הסיבות למה לא מגיע אוהד? מי אתה? אם יש אוהד שבא רק למשחקי בית והוא נשוי פלוס 3 ואין לו כסף לנסיעות חוץ, אתה יותר אוהד ממנו? יש לי חדשות בשבילך- ממש לא.

ואם מישהו מרגיש מתוסכל וצורך להעביר ביקורת בדקה ה 40.. זכותו מותר לו וזה בסדר. הם מחוייבים אליי כי הם מקבלים הרבה כסף. אני גם מחוייב אליהם אבל לי מותר דברים שלהם אסור.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ועוד דבר, ראינו שלשמור את הרגליים לא עזר לנו שנה שעברה שהפסדנו גם בליגה וגם בחצי גמר. כל עוד הקבוצה תמשיך לשמור על הרגליים היא תישאר קבוצה קטנה ולרוב תצא קרחת מכאן ומכאן

12. DRORIKO Member

לגמרי. מבלי לראות מכבי-ק"ש אני אומר לך בודאות שמכבי תיראה טוב בהרבה מבאר שבע. מן הסתם היא לא תהייה 100 אחוז,וגם לא תעלה עם ההרכב הכי טוב שלה,אבל היא בטח לא תתבזה כמו ב"ש

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

המשחק בבלומפילד פשוט איום ונורא.
    זה סרטן לעיניים.

14. alexshw Member

אשדוד ירדה. נימני בטח צוהל בתוך תוכו בשידור :)

15. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

כרטיס אדום מנותק מהמציאות. זו לא היתה נגיעה מכוונת ומניעה של שער.

de Middenweg אוהב/ת את זה.