מחזורים שלישי ורביעי; בארסה לא מנצחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Reyes, ‏17/9/05.

1. Yeste Member

אי אפשר להיות בסדר ומצד שני לגרום לקבוצה החזקה בעולם להראות נחותה.אתלטי שיחקה הרבה יותר מבסדר,היא שיחקה מצוין.

2. אלי מתחן Member

ברצלונה מאוד משעממת, מחזיקה הרבה בכדור ומניעה אותו כל הזמן מסביב לרחבה עד שבסוף זה נגמר בבעיטה סתמית מרחוק או בניסיון שלא הולך של רונאלדיניו או אטו.
    למזלה של ברצלנוה ריאל נראית עוד יותר גרוע, היא אפילו בקושי מייצרת בעיטה סתמית למסגרת.

3. Yeste Member

קלייברט,לזכותו של אולגר יאמר שהוא התמודד מול אחד הקשרים השמאליים הטובים ביותר בעולם.
    ריאל מדריד זה כבר עצוב,גם שני העיתונים הגדולים של הקבוצה -'מארקה' ו'אס' התייאשו מהם כבר.עכשיו מבקשים לפטר את לושמבורגו.
    אולי איזו הגרלה נוחה באלופות תביא איזה תואר לחבורת הליצנים בראשות בקאהם .זה הסיכוי היחיד ,כי אין מה לעשות,הליגה הספרדית גדולה עליהם...

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/05
  4. קלייברט Member

שמע, זה חלק מהבעיה. אולגר שיחק כל העונה שעברה כבלם, זה היה המשחק השני שלו כמגן ימני כך הכל. קשה להאמין, אבל אני חושב שהייתי משחק עם בלטי במשחק הזה, במיוחד כשפטרוב כ"כ מהיר ואולגר כזה איטי וחסר קורדינציה.

אבל הבעיה בינתיים זה לא רק ההגנה. צ'אבי לא עשה כלום במשחק הזה, ג'יולי כרגיל רק החמיץ, ורונאלדיניו לא משחזר את היכולת שלו משנה שעברה.

אם אני רייקארד, אני פותח עם ואן בומל בקישור, מחזיר את בלטי להרכב, ומזיז את מארקז אחורה לשחק כבלם. ממש לא התלהבתי מאדמילסון היום.

רק שיתנו למסי לשחק כבר!

5. רפאל Member

אתלטיקו מדריד שיחקה מצוין ונלחמה על כל כדור.
    איזה קהל מדהים.

6. Alexander Hleb Member

כל שנה יש לריאל את התקופה הזאת של כמה הפסדים ברצף, אבל הפעם הם לא יתרגשו מזה יותר מדי ויפטרו תמאמן או משהו. אותי בטח לא מפתיע רצף ההפסדים שלהם. 2 הפסדים של ארסנל בליגה הפתיעו אותי הרבה יותר.

7. eman Member

לא הייתי שוחט את ריאל עדיין...אבל בינואר חייבים להביא איזה שחקן סטייל פירלו\ריקלמה שיהיה מחליף לזידאן כי בלעדיו אין קבוצה.בטח שלא הייתי אומר שהליגה הספרדית גדולה עליה.אולי שיפסיקו לחשוב שהם גדולים על הליגה ויתחילה לשחק עם מלחמה ולא כמו פרימדונות.

ד"א,Alexander Hleb,אהבתי את החתימה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

8. Yeste Member

וביום חמישי בילבאו מגיעה לברנבאו.
    בעונה שעברה ,עם לושמבורגו על הקווים, זה נגמר ככה:
    http://www.cooperativa.cl/p4_noticias/site/artic/20050219/imag/FOTO200120050219183110.Xxx

אגב,לפי איך שאספניול ניראתה היום,אז אתה בהחלט צודק. כי אם כך ניראת קבוצת אמצע טבלה טיפוסית בליגה,אז בטוח שהליגה לא גדולה על ריאל,אפילו לא על ריאל של עידן פרז. הבעיה היא שהיום אספניול שיחקה עם שני קונוסים על הקווים (סאבלטה ופוצ'טינו פצועים),בלי הכוכב הגדול ביותר שלה-ראול טאמודו ,ובלי חואנפראן. אז אם בהרכב כול כך חסר אספניול הצליחה לנצח אותם ,תחשוב מה יקרה כאשר ריאל תשחק מול קבוצות כמו ברצלונה,ויאריאל ,אתלטיקו,בטיס,בילבאו ,סביליה,סארגוסה,ולנסיה,דפורטיבו ,סלטה(בחוץ)וכ'ו... במשחקי החוץ,כמובן שבכושר הנוכחי ,עם האין שיטה שלושה בונה שם ,היא לא תוציא הרבה נקודות . גם בברנבאו,כמו שכבר ראינו עד לא מזמן,היא תאבד לא מעט...
    בקיצור,הליגה גדולה עליה.

9. Alexander Hleb Member

אגב יום רביעי, בארסה חייבת לחזור לעצמה מול ולנסיה אחרי ההפסד הערב.
    היא לא תרצה לחקות את ריאל עם הפסד ליגה 2 ברציפות ונגד ולנסיה זה לא יהיה קל למרות שההגנה של העטלפים לא נראתה טוב מול לה קורוניה וההיא בטח תחסר איזה שחקן או שניים(בראחה ועוד מישהו)

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל אהבתי את המחמאות על פטרוב, אני שמח שהוא מוערך כמו שמגיע לו, באמת אחד הקשרים השמאלים היותר טובים שיש היום( ואני מזכיר לכולכם , הוא יוצא בונדסליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx )...

דניאל אני איתך ביום חמישי, המן הבאסקים ינצחו את מדרידינים...

לגבי ברסה, אוקיי, הם לא בדיוק הקבוצה שחשבנו שהיא, בינתיים, SO WHAT
    הליגה עוד בחיתוליה וכבר אתם מתחילים ברסה לא ככה ,וברסה לא טובה , והמגינים לא טובים ובלה בלה בלה....
    עובדה היא שהאלופה המייועדת לא חייבת לפתוח את העונה בשיא הכושר אבל חייבת לסיים אותה בשיא הכושר( לפחות מאמצע העונה, ועד האמצע גם יכולת בינונית כמו עכשיו תספיק)....
    נראה לכם שברסה יכולה להמשיך בבינונית הזאתי לאורך זמן?
    דבר טוב הוא שאתלטיקו סוף סוף מראה שיש לה את זה ואולי תיכנס למאבק, את ריאל אני גם מסרב להספיד,
    האם אתלטיקו סוף סוף יכולה לחזור לפסגת הכדורגל הספרדי, וני מתכוון לקרם דה לה קרם?
    האם ריאל תהפוך לקבוצה בינונית?
    מה קורה לצוללת הצהובה, היא מזייפת מתחילת העונה, האם העונה שעברה הייתה משהו חד פעמי?
    האם בטיס תוציא החוצה את הפוטנציאל שטמון בה?
    מה קורה לסביליה, הקבוצה שכ"כ נהננו לראות בעונה שעברה, האם בפטיסטה היה באמת כזה חשוב לקבוצה? ( ולמה הארנבון לא משחק, האם סביולה גמר את הסוס?)

הרבה שאלות, אני מקווה שעד בואו של סנטה קלאוס שעל חלקם נתחיל לקבל תשובות ..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/9/05
  11. eman Member

טוב גם קבוצות גדולות עוברות משברים,זה לא אומר שהם גמורות...אם הם יתאוששו מהר וישתקמו אתה יכול לראות בריאל קבוצה ענקית...בקיצור,ימים ידברו,נצטרך לחכות ולראות.

12. Yeste Member

סרחיו סאנצ'ס,הבלם של אספניול בן ה-17 שמשחק בנבחרת הצעירה,ביקש מדיויד בקאהם להחליף חולצה כשהשחקנים נכנסו לחדרי ההלבשה,בתגובה , בקאהם נתן לו אגרוף וקילל אותו.
    לגבי סביולה ,הוא פצוע בחודש הקרוב.
    הבעיה של סביליה היא בכיבוש שערים ,בינתיים מאוד מאוכזבים שמה מק'פה וקאנוטה,שני חלוצים שלפחות לפי הפוטנציאל ,צריכים לחורר רשתות.קנוטה בכלל קטסטרופה עד עכשיו ,ק'פה ,שבסביליה מתעקשים שהוא הדבר הבא אחרי רייס ,נאבס וראמוס ,לא ממש מוצא את עצמו מאז השער מול ראסינג.
    אני מאמין שכשסביולה יחזור ולואיס פאבינו יתעקלם ,ההתקפה של סביליה תחזור להיות קטלנית.
    ויאריאל פתחה גרועה ,אבל צריך לקחת בחשבון שבשני המשחקים האחרונים שלהם הם שיחקו בהרכב ה -2.
    בילבאו קטסטרופה אתמול מול מאלגה,אבל המשחק הבא בברנבאו ,כך שאפשר להיות אופטימים! :aaarse:

13. יואית Member

הבעיה של ריאל שהשחקנים שלהם לא מחוברים בכלל. כל אחד מקבל כדור חייב להרגיש אותו שעה במקום למסור מהר.
    אני חושבת שעוד כמה משחקים ביחד כקבוצה יהיה יותר טוב...
    בכל מיקרה, תמיד לריאל קשה נגד הקבוצות הקטנות. זה היה ככה גם שנה שעברה... מישום מה כל הקבוצות תופסות ימים טובים נגד ריאל.

העברה של בטיסטה הייתה כל כך מיותרת איך התעצבנתי!!!! מי עושה עברה כזו בתוספת זמן??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

14. Bensh Member

פשוט גועל נפש...

15. Yeste Member

אחרי קריאה בפעם השנייה ,אני לא סגורעל הסיבה, הוא טוען שהתקרית קרתה כתוצאה מקללה שסינן אליו בקאהם בזמן אחת מבעיטות הקרן שלו כשסאנצ'ס התחמם מחוץ לקווים.מה שבטוח זה שבתום המשחק ,בחדרי ההלבשה של הקבוצות ,בקאהם קילל אותו ונתן לו אגרוף. אפס !

http://marca.com/edicion/marca/futbol/1a_d...llo/560427.html

שימו לב ללוח המשחקים של ריאל עד למחזור ה -12 (בארסה):
    בילבאו בבית -על פניו נראה כמשחק שריאל חייבת לנצח ,אבל אף אחד לא שוכח את ה 2-0(3-0) שבילבאו נתנה לריאל בברנבאו בעונה שעברה.
    אלבאס בחוץ-בארסה לא ניצחה שם ,גם ריאל לא תנצח.
    מאיורקה בית-לא סגור על זה.ריאל חייבת לנצח,אבל מול סוסיאדד, מאיורקה הוכיחה שבהרכב נכון היא מסוגלת לנצח כול קבוצה.

ומהמחזור ה -7 : אתלטיקו בחוץ , ולנסיה בבית, בטיס בחוץ, סארגוסה בבית ,דפור' בחוץ ו...בארסה בברנבאו.
    צריך נס כדי שלושמבורגו ישרוד בתפקיד עד למשחק מול בארסה .