מוק' מונדיאל 2014 - שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by cazzo, Jun 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל מאוד שהשופט הכריע את תוצאת המשחק, אלג'יריה היתה הרבה יותר טובה, הגיעה למצבים מעולים ובניגוד לפנדל הראשון שהיה בספק הפנדל השני שהעניק להם בדקה ה85 לא היה ולא נברא, לא היה קרוב בכלל לפנדל וחבל שדבר כזה יכול להכריע מי תעלה למונדיאל... בא לי לראות אם ההתאחדות הרקובה תמנה שופט מרוקאי או טוניסאי לגומלין

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

חוויה לראות את המשחק עם השדרן האלג'יראי של אלג'זירה, חפיט' אלדראג'י, לא מכיר שדרן יותר סובייקטיבי ממנו. כמו אוהד שרוף שמשדר משחק של קבוצתו.

במשחקים כאלה צריך שופט פראנקופוני, בלי קשר למוצא שלו, שיש לך שופטים ממדינות דוברות אנגלית אולי זה יכול להיות בעייתי. יש צורך בתקשורת ראויה ונדמה לי לרגעים שהשופט מזמביה לא השתלט על האי סדר שנוצר בסוף המשחק עם העצירות הרבות.

אלג'יריה אכן יותר טובה מבורקינה פאסו, אבל לא בהרבה. ההגנה שהייתה לאלג'יריה במונדיאל הקודם עם בוגרה יותר בכושר, חאליש ויחיא הייתה מנוסה יותר וקשוחה יותר. ששחקן כמו פיטרואפה מפרפר בקלות שחקני הגנה כמו מהדי מצטפא וסעיד בלקלאם, ושאחר כמו דג'אקארידג'ה קונה לוקח כדור אוויר מיבדה והמגן מצטפא משאיר את האגף שלו חופשי, לא מפתיע שאלג'יריה סופגת שערים כאלה שאפשר למנוע. גם מבולחי לא שוער הכי טוב שאני מכיר מהאפריקאים, אבל אריסטיד באנסה בועט פנדלים נוראיים. המשחק במחצית השניה הפך להיות מבולגן וחסר איזון במחצית השניה, תיקו הייתה תוצאה הוגנת יותר, אבל אם אלג'יריה באמת רוצה להוכיח שגם הפעם היא שווה מונדיאל, היא חייבת לנצח במשחק הבא בנובמבר ולהיות יציבה גם בהגנה.

בינתיים סנגל מתפרקת באבידג'אן נגד חוף השנהב שמובילה 3-0. להזכירכם, סנגל "תארח" את הגומלין בקזבלנקה שבמרוקו עקב התפרעות אוהדיה במשחקים קודמים.

Last edited: Oct 12, 2013
  3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שאתה מכיר שדרים ככה שעם כל הכבוד לחפיז אילדראג'י הוא לא מתקרב לראוף חלייף בכללי וגם שמשדר את משחקי טוניסיה השדר הכי טוב באלג'זירה שאני רואה משחקים רק בשביל לשמוע אותו משדר..

ואני חולק עלייך, במחצית הראשונה המשחק היה שקול אבל במחצית השניה אלג'יריה הגיעה ל 3-4 מצבים של 100% גול ומנגד לבורקינאטים לא היתה שום החמצה במחצית השניה. ככה שאמנם המשחק היה מבולגן אבל עדיין לאלג'יריה אסור היה להפסיד והם גם לא היו מפסידים אלמלא טעות שיפוט נוראית, זה באמת בדיחה כמה זה ברור שזה בחיים לא פנדל

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גם את התוניסאי אני מכיר, אבל הוא הרבה יותר רשמי ומעונב מהאלג'יראי ומתאים גם להנחיית תוכניות.

אז מה? החוכמה היא לא לייצר כמות רבה של מצבים, אלא לנצל את מה שיש. כנראה לא סתם בורקינה פאסו הגיעה לגמר אליפות אפריקה, בכל זאת, למרות האיכות של אלג'יריה בהתקפה, ציפיתי ליותר מפגולי, הוא נתן משחק טוב בסך הכל, אמנם נכנס קצת מאוחר למשחק, אבל במקום לסיים מהלכים לבד, הוא יכל להשתמש בשיקול הדעת אחרי הפריצה המהירה שלו ולמסור לסודאני או לסלימאני שהיו במצב נוח לכבוש. נקודת התורפה של הבורקינאבה הם במצבים הנייחים, ועל זה אני חושב שחלילחודז'יץ' צריך להתמקד במשחק הבא בנוסף לאימון נוסף בהגנה. לפחות אנחנו מסכימים שלא היה פנדל.

Last edited: Oct 12, 2013
  5. בונקר מפואר Member

משחק מצויין היה לנו הערב בראדס, ללא ספק ה0-0 הכי טוב שראיתי לאחרונה. טוניסיה היו צריכים להבקיע לפחות שני שערים אבל איטנדג'ה היה פנומנלי בשער. גם קמרון הגיעו לכמה הזדמנויות טובות, בעיקר החמצה גדולה של וובו (נראה לי) מול שער ריק, אבל הם צריכים להיות מרוצים מהתוצאה הזאת.

Last edited: Oct 13, 2013
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

חשבתי שאני היחיד שראיתי את המשחקים היום מאפריקה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

המשחק שנגמר ללא שערים בהחלט היה איכותי, והופתעתי מהדקות המצויינות של התוניסאים בעיקר במחצית הראשונה, לחץ חכם והרבה התלהבות, אך סיומת לוקה מנעה שערים. הנבחרת הביתית קיבלה דחיפה מהקהל המצוין (למרות שלא היה מלא באצטדיון) ושמרה גם על קור רוח וריכוז ברוב המשחק, בניגוד לנבחרות אחרות שראיתי היום ואתמול, כמו אתיופיה למשל. באדיס אבבה, ניגריה ניצחה 2-1, האתיופים בהגנה היו מעופפים קצת כצפוי, עימנואל אמניקה כבש את שני השערים.

Last edited: Oct 13, 2013
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק ההגנה של האתיופים הוא חובבני, משחק ההתקפה שלהם טוב עד שהם מגיעים לרגע השולי הזה בו צריך באמת לשים את הכדור ברשת. מה שבאמצע זה החלק הטוב. לא רק הקישור, אלא כל מה שקשור לכדורגל והוא לא משחק ההגנה או כיבוש שערים. הסיפור כנראה גמור לסינדרלה החביבה אבל, כמו באליפות אפריקה האחרונה, אני בטוח שגם במוקדמות האלו הם קנו לעצמם כמה אוהדים עם הסגנון משחק שלהם והאצטדיון הביתי הנוראי אך המלא בקהל נרגש.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי לא ראיתי את המשחק של טוניסיה אתמול, רק ראיתי את הרבע שעה האחרונה. אני לא מופתע ממה שאני קורא, אמנם טוניסיה קרסה במשחק האחרון בבית המוקדם אבל עדיין יש שם נבחרת טובה שאמנם לקמרון יש שם יותר "גדול" והיא סומנה פייבוריטית ויוצאת עם תוצאה מצוינת לגומלין למרות ההחמצה הנוראית שראיתי בתקציר, אני עדיין דובק בהימור שלי (או יותר נכון ברצון שלי) וזה לראות שלוש נבחרות ערביות מעפילו מאפריקה למונדיאל (אלג'יריה,טוניסיה,מצרים)

מחר יערך המשחק הכי גדול בשלב הזה ללא ספק, שתי נבחרות שהם ברמה גבוהה, לשתיהן מגיע להיות במונדיאל. אני מקווה שלשם שינוי מצרים יוכלו להתעלות גם בפלייאוף מונדיאל ולא כמו תמיד לקרוס

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה באמת הזוי שבכל ההיסטוריה מצרים שיחקה רק פעם אחת במונדיאל, בטח בעשור האחרון שבו היא שלטה כמעט ללא עוררין באליפויות היבשת, אבל הפעם אני מאמין שהם לא יתנו להזדמנות לחמוק מהם.

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני מריח פטריוטיזם.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אגב, מצרים גם הופיעה במונדיאל 1934, אבל הפסידה במשחק היחיד שלה (בשמינית הגמר) לנבחרת ההונגריה 4-2.

Last edited: Oct 15, 2013
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהיעדר נבחרת שבאמת מייצגת אותי, אני תמיד תומך במדינות ערביות/איסלאמיות
    קבל סקופ, זה לא הכי מזהיר, עם כל הכבוד ללוזריות הישראלית זה עדיין לא מתקרב לרמת הלוזריות של הנבחרות הערביות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

13. בונקר מפואר Member

מה זה הדבר הזה? ההגנה המצרית מפורקת לגמרי

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית מזעזעת של ההגנה המצרית, המהירות של גאנה בהתקפה פעם אחר פעם גורמת לעוד ועוד טעויות מצד המצרים.. מצד אחד 1:3 זאת תוצאה צודקת במחצית וגאנה יכלה לכבוש (הרבה)יותר מצד שני כבר כבשת את השער המצמק והגעתם ל 1:2 דקה 40 דווקא בדקות הטובות וכשמצרים מגיעה למצבים היא מקבלת את השלישי

15. בונקר מפואר Member

תצוגת נפל של מצרים, גאנה במונדיאל.

Thread Status:
Not open for further replies.