מוק' מונדיאל 2014 - שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by cazzo, Jun 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הכל בתיאוריה ושום דבר לא סגור, בטח לא במשחק מכריע של מכסיקו שיכול או להלחיץ אותה עוד יותר או להתפוצץ על הפנמים המסכנים. אני חושב שמכסיקו תנצח את פנמה ותאבד נקודות בקוסטה ריקה, מה שישאיר אותה רביעית נגד ניו זילנד ומשם למונדיאל. הרגשה שלי. אל תשכח שצ'פו לא יאמן אותם במשחק המכריע ובד"כ יש את "אפקט המאמן החדש" שיכול להציל למכסיקו את המונדיאל.

לגבי בדוז'ה ואגודלו, הלוואי שנוגרל לאותו בית במונדיאל כדי ש-1. ננקום בכם על 1994 ו-2. אגודלו ובדוז'ה ימכרו את המשחק מולנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ובהזדמנות זו, מברוק על ההעפלה הצפויה שלכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. Landon Donovan Member

תודה תודה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מאמן חדש (בהנחה שהם לא ישאירו את טנה בתור מאמן) בהחלט עשוי לעשות את השינוי. אם כי אני הייתי סומך יותר על "אפקט קרלוס ולה".

אה, והגול הראשון של גבי טורס מול הונדורס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. GentlePunter Member

טרגדיה... היום מודיעה פיפ"א כי היא משעה את כף ורדה מהפלייאוף עקב שיתוף שחקן אסור בנצחון בטוניסיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

טוניסיה תשתתף בהגרלה במקומה.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

פשוט מפגרים...עד שהם עושים כזו היסטוריה, הם נופלים על כזו שטות. גם אתיופיה כמעט איבדה את מקומה בגלל טימטום דומה. מצד שני, נורא מעניין אותי לדעת עם פיפ"א היתה עם כזו יד קלה על ההדק במידה והיה מדובר בנבחרת גדולה.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אם סופרים את הנקודות בבית הזה בלי כל הנצחונות הטכנים:

תוניסיה 12
    קאבו ורדה 9
    סיירה לאון 8
    גינאה המשוונית 5

הנבחרות שקיבלו עונשים בדמות הפסד טכני עד כה היו: אתיופיה, גינאה המשוונית, קאבו ורדה, סודאן, גאבון, בורקינה פאסו וטוגו. יותר מדי, אני חושב שהיד צריכה להיות קשה עם כולם, בלי קשר למסורת ולכסף, מבחינתי אפשר להחשיב את בורקינה, את סודאן ואת אתיופיה כנבחרות גדולות.

אם אני מבין נכון, תוניסיה דוחקת את מצרים לחמישיה הלא מדורגת?

Last edited: Sep 12, 2013
  6. Landon Donovan Member

לא. גם כף ורדה (44) מדורגת מל מצרים (50), כך שנצרים בכל מקרה לא היתה מדורגת.

חבל על כף ורדה, שהיא נבחרת עם סיפור מעניין, אבל על טעויות משלמים. אני רק מקווה שמצרים תקבל את טוניסיה, שהיא בפער הנבחרת המדורגל החלשה ביותר.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא דיברנו על כך שמכסיקו ממנה מאמן שלישי בשבוע, ויקטור מנואל ווצ'טיך. האיש שיציל את הטרי? הלוואי ואתבדה, אבל הייתי בסרט הזה יותר מדי פעמים ולמרות שמכסיקו נראית גרוע ולמרות שלהוציא מהם נקודות בקמפיין הזה לא מדובר בסיפור גדול, עדיין קשה לי להאמין שהם יתנו לצ'אנס הזה לחמוק מהם מול הקהל הביתי. ובכל מקרה, לא רואה את ניו זילנד עוברת כל נבחרת מבין מכסיקו, פנמה והונדוראס.

Last edited: Sep 15, 2013
  8. Landon Donovan Member

ווצ'טיך מאמן טוב, אבל אני לא בטוח שהוא האיש הנכון למשימה הספציפית הזאת, הוא מאמן שכשנותנים לו זמן מסוגל לבנות קבוצה טובה מאוד, אבל אין לו כמעט זמן לפני המשחק מול פנמה לגבש אפילו שיטת משחק. השמועות אומרות שהליגה המכסיקנית תשחרר לו את השחקנים שבועיים לפני המשחק ואפילו יותר, אולי זה יעזור, אבל יהיה להם קשה מאוד להתמודד עם הנבחרת הממושמעת של דלי ואלדס, ואח"כ מצפה להם משחק בקוסטה ריקה. ככל שאוקטובר מתקרב אני יותר ויותר מאמין שזאת תהיה פנמה שתסיים רביעית.

9. GentlePunter Member

תוצאות הגרלת הפלייאוף האפריקאי:

(First leg: 11-15 October, 2013)

(Second leg: 15-19 November, 2013)

Cote d'Ivoire VS Senegal

Ethiopia VS Nigeria

Tunisia VS Cameroon

Ghana VS Egypt

Burkina Faso VS Algeria

מלחמה קשה בין חוף השנהב וסנגל. האתיופים יזדקקו לנס מול ניגריה. הטוניסאים יכולים לפנטז על להמשיך ליהנות מן ההפקר מול קמרון המסוכסכת. המצרים נכנסים לסרט מצרי מול גאנה. בורקינה פאסו יכולה להפתיע את אלג'יריה.

10. בונקר מפואר Member

היום נערכה ההגרלה של השלב השלישי והאחרון במוקדמות המונדיאל באפריקה. המפגשים הראשונים יתקיימו בין 11-15 באוקטובר, ומשחקי הגומלין בין 15-19 בנובמבר (עדיין לא נקבעו התאריכים המדויקים).

חוף השנהב - סנגל
    אתיופיה - ניגריה
    תוניסיה - קמרון
    גאנה - מצרים
    אלג'יריה - בורקינה פאסו
    (הנבחרות מצד ימין יארחו במשחק הראשון)

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלה קשה למצרים, אבל זה היה צפוי נוכח העובדה שלא היו מדורגים
    מקווה שהפעם כשהם באים כאנדרדוג הם יוכלו למרות כל מה שקורה במדינה שלהם להתעלות וסוף סוף למחוק את תדמית הלוזרים שלא מסוגלים לעלות למונדיאל ולעשות את זה סוף סוף

Last edited: Sep 16, 2013
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תרשמו: חוף השנהב, ניגריה, קאמרון, גאנה ובורקינה פאסו.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לקראת השלבים המכריעים, אחרי שכבר החליפו מאמן, מזמנים במקסיקו עוד מתאזרח שאולי יביא את הישועה המיוחלת למשחק ההתקפה האנמי של הטריקולור. לוקאס לובוס הארגנטינאי, שחקנה של טיגרס מאז 2008 והקפטן שלה מזה זמן מה, יזומן לנבחרת מקסיקו.

כמו במקרה של צ'אקו חימנס גם פה מדובר באחד מהשחקנים הבולטים בליגה בעונות האחרונות, שלרוב מציג יכולת גבוהה מאוד ולמיטב ידיעתי מאוד מאוד מוערך על ידי האוהדים, אבל כמו צ'אקו גם לובוס מעבר לגיל 30 וללא ניסיון בינ"ל מזומן כאורה על מנת להציל את הנבחרת כשכל השאר נכשל.

14. Landon Donovan Member

"מהשחקנים הבולטים" זה אנדרסטייטמנט. מדובר בשחקן הכי טוב במכסיקו בשנים האחרונות מלבד צ'וצ'ו בניטז ז"ל, ובמכסיקו קוראים לזימונו כבר חודשים. השאלה היא אם הוא יוכל להשפיע על הנבחרת בזמן כל-כך קצר - צ'אקו חימנס לא הצליח, מצד שני צ'אקו גם שחקן פחות טוב ודומיננטי מלובוס.
    הזימון הבולט הנוסף הוא רפא מארקז, שנמצא בכושר נהדר בלאון ומוחזר ע"י המאמן החדש ווצ'יטיץ'. יחד איתו חוזר גם ג'וני מאגיון, שותפו להגנה הטובה בליגה. בהחלט צעד נכון, ההגנה של מכסיקו נראתה חסרת בטחון בשני המשחקים האחרונים שלה. מצד שני, ווצ'יטיץ' משאיר בנבחרת את סאלסידו הנוראי וטוראדו המביך, צעד שבהחלט מעלה סימני שאלה. אולי כשיצטרפו האירופאים לסגל הם ינופו.

15. Landon Donovan Member

קרלוס ולה יחזור לנבחרת מכסיקו לקראת המשחקים הגורליים מול פנמה וקוסטה ריקה באוקטובר. גם ממו אוצ'ואה יחזור יחד איתו.
    עד עכשיו חשבתי שלפנמה יש סיכוי לא רע להפתיע באצטקה, אבל ולה הוא שובר שיוויון די רציני ועכשיו אני נוטה להאמין שבסופו של דבר מכסיקו יסיימו במקום הרביעי ויסעו לניו זילנד.

Thread Status:
Not open for further replies.