מוק' מונדיאל 2014 - שאר העולם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י cazzo, ‏15/6/11.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Landon Donovan Member

קשקשן, עכשיו זה פתאום קשור לארה"ב? הנה שתי ההודעות הראשונות שלך בדיון:
    שום רמז לארה"ב.
    אגב, משהמונדיאל הורחב ל-32 נבחרות: ב-1998 ארה"ב סיימה שנייה במוקדמות. ב-2002 ארה"ב הבטיחה את העלייה לפני המחזור האחרון, ולכן עלתה עם המחליפים, סיימה בתיקו מול טרינידד וירדה למקום השלישי. ב-2006 ארה"ב סיימה ראשונה, כנ"ל ב-2010. כלומר, ארה"ב לא צריכה שיהיו 4 נציגות לקונקאקא"ף בשביל לעלות למונדיאל. או בקיצור, הטענה שלך היא בולשיט טהור. אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם, כיאה ליורוסנוב טוב.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תראה, אם הבעיה שלך בזה שארה"ב עולה תמיד, זה לא משנה. גם עם 24 הם יעלו בכושרם הנוכחי. דבר שני, אי אפשר להתכחש שהיום שם המשחק זה כסף, אבל לא הבנתי מה הקונקאקאף אשמים. גם לכל האירופאיות שעולות אין מקום במונדיאל. בטח לא לחמש אסייתיות וחמש אפריקאיות. תבוא בטענות לפיפ"א. במצב הנוכחי, כל יבשת מקבלת חלוקה פחות או יותר הוגנת, למרות שלדעתי די הטיבו עם אסיה ואפריקה.

3. GentlePunter Member

תינוק. ניסיתי, בפעם הבאה אכתוב אליך ברמה שלך. רמת גן גדול עליך.

4. GentlePunter Member

אני אומר לך כבר שעה שאני בא בטענות לפיפ"א, וקונקאקאף היא דוגמא מצויינת. מה יקרה, דרך אגב, כשלארה"ב תהיה נבחרת קצת פחות טובה, או כשנבחרות אחרות יתחזקו? ניחשת נכון - ארה"ב עדיין תעלה בסבירות גבוהה מאד.

בקיצור, מה המונדיאל האחרון שבאמת נהנית ממנו?

5. Landon Donovan Member

ניסיון יפה, אבל לא. הראיתי פה שכל מילה שפלטת בדיון הזה היא שטות. במקום להגיב ולגבות את הטענות שלך - אתה כמובן לא יכול לעשות את זה, כי הם נעות בין מטומטמות לקונספירטיביות - אתה בוחר בטריק הידוע של "הדיון הזה מתחת לרמתי". אל תדאג, אתה לא עובד על אף אחד, כולם יכולים לראות שאין לך שום דרך לגבות את השטויות שכתבת.

אבל היי, אחלה של יכולת דיון, כמצופה ממנהל באייסוקר. ידעתי שיש סיבה שאני לא נכנס לפורום האנגלי.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אבל זה מה שגם אני מנסה להסביר לך שעה - אתה צריך לבוא בטענות לפיפ"א על הקאף וה-AFC לפני שאתה בא אליהם בטענות על הקונקאקאף. זה יותר הזוי שאסיה ודרום אמריקה מקבלות אותם כרטיסים (5 נציגות דרום אמריקה ברבע גמר 2010 לעומת 0 של אסיה) ואפריקה מקבלת 5 כרטיסים שלמים. על מה? ולגבי ארה"ב, עובדה שעד 1990 הם ממש לא היו עולים כל הזמן.למה אז לא באו לקראתם?

אני אישית נהניתי הכי מ-1990, לא בגלל רמת הכדורגל, אלא כי זה היה המונדיאל הראשון שראיתי ומשם גם התחלתי לאהוד את קולומביה. מבחינת הקפטרוס, זה גם היה המונדיאל הכי טוב שלהם. הלוואי שאני אשנה דעתי ב-2014.

ורמי, בוא בבקשה נשאר ברמת הדיון מבלי לרדת לפסים אישיים. לא מכבודך ולא מכבודו של עומרי. אפשר לנהל דיון תרבותי גם מבלי להסכים.

7. GentlePunter Member

הנקודה שלך ברורה, וגם לא חלקתי עליה (על אפריקה נדבר בהזדמנות) - ולא צריך להסכים על כל ניואנס.

לא שמתי לב לשאלה שלך לגבי ארה"ב, ידוע וברור שהעניין החל לקראת 1994 עם אירוח המונדיאל שם.

לעניין הפסים האישיים, הייתי מצפה שתפסיק את זה בפעם הראשונה או השנייה שהוא ניבל את פיו. בפעם הרביעית או החמישית, כבר לא יכולתי להתאפק.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/13
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אבל הוא לא ניבל את פיו אפילו פעם אחת...בכל מקרה, בואו נחזור לנושא ברמה יותר תרבותית בבקשה.

9. Landon Donovan Member

הטענה שלך, שהשיטה נועדה לאפשר את העפלתה של ארה"ב, היא גם קונספירטבית (אתה יכול לגבות אותה?) וגם מעוותת את המציאות (כמו שכבר הראיתי פה, ארה"ב לא צריכה את המקום השלישי בשביל לעלות למונדיאל).
    שוב פעם אתה משקר, לא ניבלתי את הפה אפילו פעם אחת, אלא אם לקרוא לבולשיט בשמו זה "לנבל את הפה". אם הייתי "מנבל את הפה" ועובר על חוקי הפורום, המנהלים ודאי היו עורכים את הודעותי - אבל ראה זה פלא, עידן לא חושב ש"ניבלתי את הפה". אגב, הראשון שבחר לפנות באופן אישי הוא כמובן אתה, כשכינית אותי "ליצן":
    ותקפת את "היושר האינטלקטואלי" שלי, הו, האירוניה.

ומעניין לעניין באותו עניין, עידן, תרשה לי להחליט מה מכבודי ומה לא מכבודי.

10. Hapoel_Tel_Aviv Member

צריך לשנות מאחד המונדיאלים הקרובים את שיטת המוקדמות לכל העולם, לעשות X בתים של X קבוצות (בהתאם לכמה שאמורים) או לחלק את זה ולתת לנבחרות החזקות יותר מנוחה ולהכנס בשלב מאוחר יותר למוקדמות.

החל מהמוקדמות הבאות יהיה משהו שנקרא "שבוע הכדורגל" (הצעה של אבי לוזון שנועדה למנוע את העובדה שישראל משחקת בשישי) שיפצל את המחזור הראשון בין: שני - שלישי - רביעי - חמישי. ואת השני בין: שישי - שבת - ראשון - שני.
    במקום הרבה משחקים ביום אחד, יהיה קצת משחקים בכל יום, זה גם יעזור להימורים בכל העולם.

11. Landon Donovan Member

Dos a Cero!
    טורניר מוקדמות רביעי ברציפות שאנחנו מנצחים את מכסיקו 2-0 בקולומבוס, וכנראה שזה תוצאה קבועה מראש, כי אפילו קלינט דמפזי לא הצליח להרוס אותה כשהחמיץ פנדל בדקה ה-94. נדיר לראות אוהדים שמחים כששחקן שלהם מחמיץ פנדל, אבל זה מה שקרה עכשיו בקולומבוס. הניצחון הזה גם כנראה מבטיח לנו את המקום בברזיל, אלא אם פנמה תעשה מהפך בהונדורס (1-0 במחצית), מה שלא סביר. אנחנו גם עולים למקום הראשון, כי קוסטה ריקה מסיימת בתיקו 1-1 בג'מייקה. גם במקרה של קוסטה ריקה, אם פנמה לא מנצחת הם במונדיאל. בסה"כ ערב מוצלח בקונקאקא"ף.
    USA! USA! USA! :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/13
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מכסיקו פשוט כורים את הקבר של עצמם. אני עדיין מסרב להאמין שהם לא יהיו בברזיל, אבל זה כבר ממש ממש רחוק מלהיות בכרטיס אוטומטי, זה ככל הנראה יהיה בפלייאוף מול ניו זילנד. פנמה נשארת בחיים עם התיקו היא מוציאה בהונדורס והמחזור הבא זה על החיים והמוות, באצטקה מול מכסיקו. אם מכסיקו לא מנצחת, אני לא רואה אותה מוציאה נקודות בקוסטה ריקה במחזור האחרון, למרות שהקוסטריקנים כבר עלו. קמפיין מחריד של הטרי.

13. Landon Donovan Member

וזה, במשפט אחד, כל הסיפור של מכסיקו. מאז יוני כולם אומרים - אין מצב שהם לא יעלו למונדיאל, יגיע הרגע שבו הם יהיו עם הגב לקיר, חייבים את הנקודות, ואז הם גם ינצחו. זה לא עובד ככה, מכסיקו כבשו ארבעה שערים בשמונה משחקים, רק אחד מהם בבית וגם זה במשחק הפסד, הם לא ניצחו באצטקה והניצחון היחיד שלהם היה בג'מייקה. באוקטובר פנמה מגיעה לאצטקה - למה שהיא תפסיד? הונדורס ניצחה שם, ארה"ב וקוסטה ריקה היו יותר טובות, ואפילו ג'מייקה היתה יותר קרובה מהמכסיקנים להבקיע. מכסיקו כרגע חמישית, אם היא לא מנצחת את פנמה היא תצטרך לנצח בקוסטה ריקה, ואני לא רואה את זה קורה. מישהו שם צריך להתעורר, להחזיר את ולה (ואולי גם את אוצ'ואה, כי חוזה קורונה היה נוראי בשני המשחקים האחרונים) ולהעיף חצי סגל הביתה (במיוחד את גווארדאדו).

כל הכבוד לפנמה שנשארת בתמונה, תיקו בהונדורס זה בטח לא תוצאה שאפשר לזלזל בה, אם הם רק היו מנצחים את ג'מייקה... טוב, ניצחון על מכסיקו זה לא בשמיים, הם כבר עשו זאת פעמיים השנה.

ומפה לשם, ג'מייקה עדיין לא הודחה סופית. מלחמת ההישרדות שלהם חסרת סיכוי, אבל ראויה למחמאות.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

את צודק, ועם היסטוריה לא הולכים למכולת ובכל זאת - ב-11.10.13 מכסיקו מארחת בביתה (שהוא ידוע כבית חם מאוד) את פנמה. עם כל הבעיות והכושר הגרוע ומה שלא תרצה, תסכים איתי שהיא עדיין פייבוריטית ברורה, למרות שאני לא רואה אותה משיגה את הכרטיס האוטומטי, אבל היא כן תצליח לגבור על ניו זילנד בפלייאוף. אני מבחינתי? הלוואי ופנמה יחוללו סנסציה. מגיע להם גביע העולם למרות איבוד הנקודות בבית. הם לא היו יותר גרועים ממכסיקו.

אגב, שני מאמנים קולומביאנים צפויים להיות במונדיאל. פינטו כבר הבטיח את מקומו עם קוסטה ריקה, לואיס סוארס קרוב לעשות זאת פעם שניה ברציפות עם הונדוראס. :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/13
  15. Landon Donovan Member

בית חם מאוד בתיאוריה, במציאות המאזן של מכסיקו שם זה שלוש תוצאות תיקו והפסד. במציאות של היום עדיף לפנמה לשחק שם, להסתגר ולצאת למתפרצות, מאשר בבית עם הלחץ מהקהל שלה. פחות אכפת לי מפנמה, אבל אני מאוד אשמח אם דלי ואלדס יגיע למונדיאל. הוא עשה הכל נכון בשנה האחרונה, ולמרות זאת במבחן התוצאה הוא לא הצליח. הוא התחיל את המוקדמות עם השחקנים הבכירים והותיקים, שאי אפשר לחלוק על זה שהם ללא ספק מהטופ של צפון אמריקה. כשזה לא עבד, הוא השאיר אותם בבית ועלה עם נבחרת צעירה ומלהיבה בגביע הזהב, והגיע עד לגמר. אז הוא המשיך עם ההרכב הזה למשחק מול ג'מייקה... וסיים בתיקו מול עשרה שחקנים. חבל, אבל אני לא יכול להצביע על פעם אחת שבה הוא טעה בניהול הנבחרת שלו. לפעמים דברים פשוט לא הולכים.

אני מבטיח שגם אנחנו נדאג לנציג קולומביאני במונדיאל (כנראה בדוז'ה, אגודלו לא ממש בתמונה כרגע).
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.