מוק' מונדיאל 2014 - שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by cazzo, Jun 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Telkiyski Member

וואו, זה יהיה קצת הזוי שיהיה פליאוף בין ירדן לאורוגוואי (נניח)

2. GentlePunter Member

הזוי בערך כמו 3 עולות מתוך 6 בקונקאקאף פלוס קבוצה רביעית במבחנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

3. Landon Donovan Member

אמממ, איך הגעת ל-3 מתוך 6? 35 נבחרות משתתפות במוקדמות של צפון אמריקה.

4. GentlePunter Member

אההמממממ.... ארובה... מממהההאא... סיינט לוצ'יה.... בללללל.... מונטסראט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

דחילק.

5. Landon Donovan Member

סן מרינו, לוקסמבורג, אנדורה, וכו'... לכל יבשת יש את הנמושות שלה, מה הקשר? צפון אמריקה מקבלת שלוש נציגות ועוד אחת לפליי-אוף כי זה בדיוק מה שמגיע לה.

6. GentlePunter Member

ושוב פעם, דחילק.

איי טורקס וקאיקוס, איי הבתולה של ארה"ב, איי הבתולה של הממלכה המאוחדת, אנגווילה...

you can't be serious, בעולם שפוי, מקסימום שלוש עולות כולל מבחנים, גם אם זה לא כולל את USMNT.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רמי, אני לא מסכים. מה אסיה עשתה שאולי מגיע לה 4 כרטיסים אוטומטים ועוד חצי לפלייאוף? שום דבר. מה אפריקה עשתה שמגיע לה 5 כרטיסים? עזוב, החלוקה צודקת והוגנת.

8. Landon Donovan Member

די לקשקש. ארה"ב, מכסיקו, קוסטה ריקה, הונדורס, פנמה, נבחרת ראויות לא פחות מהנבחרות מאסיה, אפריקה או הדרג השני של אירופה. רוב העולם לא חי בזמן גריניץ', "דחילק".

Last edited: Sep 10, 2013
  9. GentlePunter Member

מי אמר שאין לי ביקורת על אסיה ואפריקה (למרות שעל אפריקה אני מוכן להתווכח, למרות שזה מסובך)?

הבאתי את קונקאקאף כדוגמא לחוסר ההגיון שבכללו הפרזה במספר הקבוצות המגיעות לטורניר, בדיוק כפי שיקרה החל מהיורו הבא, כמו שקרה כבר בליגת האלופות וכו') אשר מקורו (ברוב המקרים) במניעים כלכליים ותו לא.

10. Landon Donovan Member

בולשיט. זאת ההודעה הראשונה שבה אתה מדבר על הדברים האלו. ההודעות הקודמות שלך בדיון היו "יש שם המון נבחרות חלשות! איך הם מקבלים שלוש נציגות!"

11. GentlePunter Member

מה אתה אומר? ואתה זוכר למה הבאתי את הדוגמאות האלה? מי הליצן שנפנף בפני את עובדת קיומן של "35 נבחרות" בקונקאקאף? הכי אני אוהב את אלה שהולכים לאיבוד בים חוסר ההגיון ואפס היושר האינטלקטואלי של עצמם. מאד אמריקאי מצידך.

Last edited: Sep 10, 2013
  12. Landon Donovan Member

סליחה? אתה פתחת את הדיון הזה עם "הזוי בערך כמו 3 עולות מתוך 6 בקונקאקאף פלוס קבוצה רביעית במבחנים". שקר מוחלט, כמובן - יש 35 נבחרות בקונקאקאף. גם באירופה יש המון נבחרות שלא ראויות להתקרב למונדיאל, אז מה? מה הקשר בין מספר הנבחרות לבין העולות למונדיאל?
    ואתה עוד מאשים אותי ב"אפס יושר אינלקטואלי", האשמה יפה מצד מי ששינה את הטענה שלו תוך כדי תנועה.

13. GentlePunter Member

אם עוד לא הבנת, ה-3+1 מתוך 6 בא כביקורת על הסידור שמבטיח את העלייה של USMNT למונדיאל - משם התחלתי ולשם חזרתי. הדיון לקח קפנדריא כתוצאה מן הנסיון המביך שלך להגן על השיטה בקונקאקאף. זה שאתה לא מבין את זה - לא בעיה שלי.

לך חדד את העפרון שלך לפני שאתה משפריץ את חוסר ההבנה שלך בגסות לכל עבר ומביך את עצמך.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רמי, כשהמונדיאל מנה 24 נבחרות, החלוקה היתה בהתאם ועכשיו כשהוסיפו עוד 8 נבחרות, אני גם חושב שהחלוקה יחסית בסדר גמור.

15. GentlePunter Member

פה קבור הכלב!

שיחזרו ל-24, סה טו. אבל זה לא הולך לקרות, נכון? וכולנו מבינים למה.

המונדיאלים האחרונים הם בעיניי סיוט מתמשך, והרמה נפגעת ממניעים שלא קשורים למשחק נטו. עם זה אתה מסכים?

Thread Status:
Not open for further replies.