מוק' מונדיאל 2014 - אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏5/9/12.

1. Echte Liebe Member

איזה התפוצצות מדהימה של נבחרת הולנד. בדרך כלל הנבחרות שחוטפות שמיניות ומעלה הן סן מרינו וכו', הונגריה נבחרת די יציבה ויצטרכו להסביר את ההפסד הגדול אתמול. ברכות לואן פרסי על שבירת השיא. ג'רמיין לנס מעלה בי געגועים, מה היה קורה אילו היה נשאר היום בפ.ס.וו. נקווה שעד 2014 נגלה כישרונות חדשים, הסגל יתחזק והאורנג' סוף סוף ישחזרו את ההישגים הגדולים.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאז הפריצה של ספרד ב-2008 איטליה שיחקה נגדה 4 משחקים רשמיים והפסידה רק פעם אחת. נגד גרמניה היא שיחקה משחק רשמי אחד וזה נגמר בנוקאאוט לאיטליה. אז לא, זה לא תקף לאיטליה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איסלנד נבחרת נהדרת. באמת.

ראיתי את ה-4:4 שלהם מול שוויץ בחוץ, איזה אופי לחזור מפיגור 1:4 כזה ועוד אחרי שהם הובילו 1:0 בפתיחה,

בכלל נבחרת איסלנד היא בהשתפרות מתמדת, אם מישהו מוצא את הסיבה לכך מבחינת הדברים שהם עושים במדינה זה יהיה מבורך. הנבחרות הצעירות שלהם טובות, ולמעשה אותי זה כלל לא מפתיע שהם ממוקמים במקום ה-2 בבית.

מוקדמות יורו 2015 - ממוקמת ראשונה עם 12 נק' מ-4 משחקים
    יורו 2011 דנמרק - עלתה לטורניר ניצחה את דנמרק במשחק האחרון אבל הודחה ממההמשך (וזה עוד אחרי שבמוקדמות היא סיימה שניה כשהיא מקדימה את גרמניה, עם 2:2 בחוץ ו-1:4 גדול בבית)
    גם הקבוצות האיסלנדיות משתפרות אט אט, השנה בריידבק העיפה את שטורם גראץ האוסטרית.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדרוג הוא אחד הדברים הכי הזויים שיש בכדורגל העולמי. איך בלגיה נמצאת במקום השישי?!? הנבחרת הזאת כבר שנים לא השתתפה בטורניר גדול ועכשיו תקבל דרוג של ראש בית במונדיאל. מיקומן של הולנד וצרפת לא ריאלית, אבל שיהיה.

אגב בלגיה, המאמן מרק וילמוטס מאמין שהנבחרת שלו יכולה להגיע לחצי גמר או אפילו גמר. מצטער לאכזב את השכנים שלי, אבל ברזיל, ספרד, גרמניה, איטליה, וארגנטינה כרגע נבחרות יותר טובות. ביום טוב גם צרפת ואפילו הולנד יכולים לנצח את בלגיה. לדעתי מקום ברבע הגמר יהיה הישג ומשם הם יכולים לבנות לטורניר הבא.

5. alexshw Member

כי נותנים שם ניקוד על משחקי ידידות. אני חושב שתיאורטית ישראל יכולה כל שנה לשחק משחקי ידידות רק נגד איי הבתולה וטהיטי ולעלות ככה לעשיריה השנייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אין ספק שלצורך ההגרלה צריך לקחת בחשבון רק משחקים תחרותיים X שנים אחורה.

6. חוצפן חיובי Member

לגבי בית המדורגות בהגרלת המונדיאל:

ברזיל, ספרד, ארגנטינה, גרמניה ובלגיה תהיינה מדורגות בוודאות. גם איטליה, קולומביה ואורוגוואי* תהיינה מדורגות אם תנצחנה ביום שלישי. אם אחת מהן תפסיד נקודות, אז ניצחון של שוויץ יכניס אותה לבית המדורגות. איבוד נקודות של שתיים מהארבע (לגבי איטליה אני לא סגור אם גם תיקו או רק הפסד) יכניס את הולנד אם תנצח. אנגליה צריכה ששלושה מארבעת האירועים הבאים יקרו, בנוסף לניצחון שלה על פולין: הפסד של קולומביה, הפסד של אורוגוואי, איבוד נקודות של הולנד ואיבוד נקודות של שוויץ. לשאר הנבחרות אין סיכוי ריאלי להיות מדורגות והן ישובצו בבתים איזוריים.

* בהנחה שאורוגוואי עולה למונדיאל. אם לא, זה מקפיץ את שוויץ, הולנד ואנגליה מקום אחד למעלה.

---

לגבי הפלייאוף באירופה של סגניות הבתים:

קודם כל אפשר להניח שהסגנית בבית B לא תעלה לפלייאוף. היחידה מהבית הזה שהיה לה סיכוי טוב להיכנס לפלייאוף היא ארמניה כי היא הפסידה למלטה והתוצאות נגד האחרונה נמחקות בטבלת הסגניות, אבל הסיכוי שלה לעלות הוא תאורטי בלבד (היא צריכה לנצח את איטליה בחוץ, שבולגריה לא תנצח את צ'כיה בבית ושדנמרק לא תנצח את מלטה בבית). תרחיש קלוש נוסף שבו הסגנית הגרועה לא מגיעה מבית B הוא שבולגריה מנצחת בשלושה שערים לפחות את צ'כיה, ובבית E איסלנד מפסידה בנורבגיה וסלובניה מוציאה תיקו בשוויץ, ואז סלובניה היא הסגנית הגרועה. יש עוד תרחישים שבהם הסגנית הגרועה לא מגיעה מבית B אבל הם כל כך מופרכים שאין טעם להתייחס אליהם.

לגבי המדורגות בפלייאוף, קצת קשה להעריך כי בערך ארבעה בתים לא סגורים.
    קרואטיה בוודאות בפלייאוף ומדורגת. אפשר להניח שגם פורטוגל בפלייאוף וגם היא מדורגת. יוון גם תהיה מדורגת אם תהיה בפלייאוף, אולי גם בוסניה אם תעשה תיקו בליטא ויוון תעבור אותה (אבל לא אם תפסיד). אם אנגליה מועדת מול פולין היא תהיה מדורגת בפלייאוף. אם לא, אז לשבדיה יש סיכוי אם תוציא משהו מול גרמניה, אחרת אוקריאנה כנראה תהיה מדורגת. איסלנד אם תעלה לא תהיה מדורגת, בתרחיש הלא סביר שסלובניה מנצחת בשוויץ ואיסלנד מאבדת נקודות אז סלובניה כנראה מדורגת (לפני אוקראינה וכנראה גם לפני שבדיה). לסגנית בבית E, טורקיה או רומניה, אין סיכוי להיות מדורגת. לצרפת כמעט אין סיכוי להיות מדורגת (היא צריכה הפסד של בוסניה, איבוד נקודות של סלובניה או ניצחון של איסלנד, הפסד של שבדיה, ואיבוד נקודות של אנגליה, בנוסף לניצחון שלה).

התרחיש הסביר: מדורגות - פורטוגל, קרואטיה, יוון, שבדיה/אוקראינה, לא מדורגות - אוקראינה/שבדיה, צרפת, איסלנד, רומניה/טורקיה. האמת ששני הדרגים שווים.

7. aloneli Member

הולנד נראית מדהים.כמו תמיד כדורגל איכותי והתקפי.אתמול היא ממש עלתה בטירוף ולא הפסיקה לתקוף.סטורמן אחלה שחקן הפך להיות באנקה בהרכב.גם לנס מעולה וכיף לצפות בו.ואן פרסי משתבח עם השנים.

אני יודע שזידאן הוא קדוש ואף אחד לא יסכים איתי.אבל אני לא חושב שהוא אי פעם היה טוב כמו שריברי בשנתיים האחרונות.אחד הגדולים שהיו בהיסטוריה של הכדורגל.לדעתי גדול לא פחות מזיזו.

8. Landon Donovan Member

בכל הנוגע לתארים והישגים זידאן עולה על ריברי משמעותית. מבחינת יכולת כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה ולהיות לא אובייקטיבי כאוות נפשו. באופן אישי ההערכה שלי לזידאן נמוכה משל רוב האנשים, ואני בהחלט חושב שהוא לא הראה יכולת כל כך טובה בצורה עקבית כמו ריברי בשנתיים האחרונות. מצד שני, לזידאן היו הרבה יותר רגעי התעלות מלכל שחקן אחר שאני זוכר.

ספציפית בנבחרת צרפת (בכל זאת אנחנו בדיון מוקדמות המונדיאל), ריברי לא ראוי לצחצח את נעליו של זיזו, ולא להיות מוזכר באותה נשימה איתו.

9. Telkiyski Member

אגב נבחרת צרפת (וזה לא קשור לריברי), פשוט הזוי שבגלל הבית הגמור מראש שלה עם 5 נבחרות, חותכים לכל שאר הסגניות את הנקודות מול הנבחרת האחרונה.

היה יותר חכם להחליט שלא מקזזים את הנקודות מול האחרונה בבית, אלא אם זה רלוונטי לגבי הסגנית שבאה מהבית של ה-5 נבחרות.

צרפת הייתה נכנסת לפליאוף עם ובלי ה"קיזוז" הזה (כי היא תסיים עם 17 נק'). זה פשוט דופק את דנמרק.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/13
  10. Landon Donovan Member

אבל בהרבה בתים הנבחרת השישית היא נמושה. במצב כמו שאתה מציע, הסגנית של הבית נדפקת כי יש לה שני משחקים פחות להשיג כמות נקודות שתספיק לה לא לסיים אחרונה בטבלת הסגניות. הפעם במקרה זאת צרפת שהיא מספיק טובה גם ככה, אבל לא בטוח שנבחרת אחרת היתה מצליחה לעשות את זה. דמיין את הבית הנוכחי של דנמרק בלי מלטה, עם אותן תוצאות בין שאר הנבחרות - ארמניה יכלה לסיים עם 12 נקודות לכל היותר, דנמרק ובולגריה עם 10, הן היו מסיימות אחרונות בטבלת הסגניות בפער ניכר.

11. Telkiyski Member

בגלל זה אמרתי שצריך היה להחליט שהנקודות מול הנמושה נספרות, *אלא אם* זה יהיה רלוונטי לגבי הנבחרת שבאה מהבית שיש בו 5 נבחרות.

במקרה של טורניר המוק' הנוכחי, ספירת הנקודות מול הנמושה לא היה רלוונטי כי צרפת בכל מקרה השיגה 17 נק', מה שהיה מפסיק לה להיות בפליאוף.

לצורך העניין, אם גיברלטר הייתה נהבחרת השישית בבית של צרפת, צרפת הייתה סגנית עם 23 נקודות והייתה נכנסת לפליאוף (בדיוק כמו עכשיו), אבל יחד עם דנמרק, ולא איסלנד.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/13
  12. Landon Donovan Member

אני חושב שדווקא נכון שיהיה קריטריון קבוע מראש ולא כזה שמשתנה בהתאם לתוצאות. השיטה הנוכחית מסובכת מספיק בלי להוסיף לה עוד משתנה.

13. Telkiyski Member

בבית של בוסניה יוון עולה ל1-0 מהיר על ליכטנשטיין ואחרי חצי שעה
    יוון ליכט' 0-1
    ליטא בוסניה 0-0

כרגע, יוון במונדיאל ובוסניה בפליאוף.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/13
  14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

15. Telkiyski Member

תודה.
    מחצית בליטא, 0-0.
    ממש מסכנים הבוסנים.
    איזה סבל. יוון הרי תנצח את ליכטנשטיין והמצב הוא שהם פשוט חייבים לנצח במוקש הזה בליטא וכרגע ממה שאני רואה הם לא ממש מגיעים למצבים מסוכנים מדי.

מקווה שבסוף הם ישימו את הגול שלהם ויעלו מהמקום הראשון, מגיע להם.