צ'ילה באמת נבחרת עם הרבה כישרון ובעיקר הרבה עתיד, עם שחקנים כמו וידאל, מתיאס פרננדז, וילאנואבה וסאנצ'ז (כרגע פצוע, אבל בעיקרון שייך לסגל הנבחרת הבוגרת). ועדיין, אחרי ארגנטינה וברזיל יש את פראגוואי, שהיא הנבחרת השלישית ברמתה בדרום אמריקה. לפראגוואי יש את מה שאין לאקוואדור (שרבים ראו בה כ"ברזיל הקטנה" וכנבחרת השלישית בטיבה), לאורוגוואי ולצ'ילה - הגנת ברזל, אופי וחוסן קבוצתי. לדעתי פראגוואי תצטרף בקלות לשתי הגדולות, וצ'ילה תאבק עם אורוגוואי על המקום הרביעי והכרטיס לפלייאוף.
תחכה אחרי יום רביעי ואז זה יהיה מעודכן. כי ישראל כרגע בדרג 4, אבל אם היא תשיג לפחות נקודה מול מקדוניה היא תעלה לדרג 3.
עוד מעט מתחיל המפגש המעניין בין ארגנטינה לקולומביה , אמנם ההרכב עוד לא אושר אבל ככל הנראה ארגנטינה תחזור למערך הרגיל כאשר אגאורו יפנה את מקומו לקשר נוסף (מקסי?) ברגעים אלו מתקרב לסיומו מפגש מרתק בין ונצואלה לבוליביה כאשר 5 דק' לסיום התוצאה היא 3-3
הסתיים 5-3 מטורף כאשר ג'יאנקרלו מלדונאדו מפגיז פעמיים בשתי הדקות האחרונות כדי להביא לונצואלה ניצחון שני במוקדמות, לבסס אולי סופית את בוליביה כנבחרת ה-basketcase החדשה של דרום אמריקה ולעלות זמנית את מי שעד לא מזמן הייתה שק החבטות של היבשת למקום הרביעי! http://www.fifa.com/mm/photo/tournament/competition/trmvd482406%5f28087%5ffull-lnd.Xxx כובש הצמד המאוחר מלדונאדו אחרי השער הרביעי של נבחרתו. וארגנטינה דווקא נחלה הפסד ראשון במוקדמות, 2-1 בבוגוטה. מסי העלה ליתרון במחצית הראשונה, הקולומביאנים ביצעו מהפך. לפתוח עם 4 נקודות ביתיות מברזיל וארגנטינה זה לא רע בכלל, כל משב רוח מרענן מדרום אמריקה בדמות נציגות חדשות במונדיאל יתקבל בברכה, מה גם שחשוב לזכור שהפעם יש באופן כמעט ודאי 5 עולות, אלא אם לניו זילנד יש תוכנית אחרות. http://www.fifa.com/mm/photo/tournament/competition/trwas1149635%5f28102%5ffull-lnd.Xxx דאיירו מורנו חוגג את שער הניצחון מול ארגנטינה.
משחק פשוט עלוב. ריקלמה במשחק נוראי,האדום המטופש של טבז הרס אותנו, ולמה לעזאזל במצב של 1-1 הקרפדה מכניס בלם?? בשביל מה?? למה הוא משאיר 3 קשרים אחוריים ו2 התקפיים? במקום שיכניס כבר חלוץ טבעי כמו אגוארו...למעט מיליטו ודמיקליס ואולי גאגו, כל ארגנטינה הייתה פשוט חושך, על הפנים. ידעתי לפני המשחק שיהיה קשה ואמרתי שאני לא יהיה מופתע אם נפסיד, אבל ככה?
המשחק לא היה כזה עלוב, פשוט השטות של טבס שינתה את הכל לארגנטינה ולמעשה חיסלה את המשחק. חבל שטבס לא לומד וממשיך להיגרר לפרובוקציות. מרגע ההרחקה כל השיטה של באסילה נהרסה כי מסי לא יכול להיות השחקן הקדמי היחיד, ובמצב של נחיתות ריקלמה מאבד מהערך שלו כשהוא צריך לרדוף אחרי קשרים של היריבה. באסילה היה צריך להכניס את קרספו במקום ריקלמה ולסמוך על ההברקות של מסי והיכולת שלו לנצל חלוץ כמו קרספו. אבל זה לא קרה. רובן דאריו בוסטוס, המגן הימני של קולומביה, הצליח גם להוציא את טבס מהמשחק וגם לכבוש שער גדול בבעיטה חופשית, בדיוק כמו שעשה מול ונצואלה בשבת. השער הזה הגיע כמה דקות אחרי שמסי הגיע למצב מצוין, טוב יותר מהמצב ממנו הוא הבקיע, אבל הפעם הכדור הלך ליד קורה ומשם הכל היסטוריה. את העבירה לפני אותו שער של בוסטוס ביצע דמיקליס, אבל למרות זאת הוא היה הטוב בארגנטינה, יחד עם מסי. רק לסיום, שוב על השידור: כמה הילוכים חוזרים צריך הפרשן אייל לחמן על מנת להבין שהשער השני של קולומביה היה חוקי לגמרי? אולי זה בגלל השעה המאוחרת, אבל אם רק אחרי ההילוך העשרים ומשהו הוא התחיל לחשוד שאולי השער בכל זאת כשר, אז אנחנו בבעיה. יותר נכון, הוא בבעיה.
ראיתי את ה-5 דקות האחרונות של המחצית הראשונה וכמו שזה נראה, ארגנטינה הייתה צריכה לסיים את המשחק הזה בדקות האלה. ריקלמה החטיא פעם אחת ולפניו עוד שחקן לא זוכר מי זה היה. שער מדהים של מסי. מישהו יכול להביא איזה תקצירון? הפסדתי הרבה מהמשחק הזה...
אני לא מבין ממתי מסי וטבז חלוציים מרכזים??שניהים הם קיצוניים אולי טבז קצת יותר חלוץ אלב באמת שניהים חייב את אגוארו או קרספו בהרכב!!אני אם הייתי מאמן הייתי משחק ככה ----------------פאטו--------------------- זנטי------דמיקליס------מיליטו---------יברה ---------------גאגו--------קמביאסו-------- מסי--------------------ריקלמה---------------טבז----- ---------------------------אגוארו/קרספו------------------
זה מגרש שמותר לאבד בו נקודות , אך עדיין הנבחרת ממשיכה להפסיד במשחקים הקשים יותר , הדבר שהכי לא הבנתי היה שיתופו של גאגו , בתור קשר אחורי הוא שתי רמות מתחת למסצ'ראנו (לדעתי) ומסצ'ראנו בתור קשר ימני (לשם הוסט עקב שיתופו של גאגו) שתי רמות מתחת למקסי , באסילה בעצם איבד פה יכולת בשתי עמדות. משחק ענק לדמיצ'ליס , למרות הגול , נקווה שמיליטו יתחיל להתאפס על עצמו בנבחרת וביחד יהיה צמד מצוין. ולתלונה הקבועה שלי (אחת מהן) למה קאמביאסו?!?!?! גם אם הוא השחקן הכי טוב באינטר , גם אם הוא בכושר מצוין באינטר , גם אם באירופה חולים עליו... בנבחרת הוא לא נתן משחק טוב (אפילו בקופה המוצלח יחסית) כבר שנים!!! BASTA DE JODER COCO !!!! האמת די צפוי ההפסד , נקווה שלא נסבול את קוקו (ואת קוצ'ו) גם במונדיאל...
Nחצית במשחק בין אורגוואי לברזיל,והתוצאה שם 1-1 שמאוד מקפחת את האורגוואים שהגיעו לאינספור מצבים והצליחו להחמיץ.
מה יהיה עם הברזילאים האלה. בנתיים הם בדרך לסיים בתיקו שלישי מתוך 4 משחקים, והיכולת - עדיף שלא נדבר עליה. גם בקופה היכולת של ברזיל היתה חלשה. רק לפרקים מסויימים בגמר נגד ארגנטינה, הם הציגו יכולת טובה.
למי איכפת מהברזילאים??אני רואה את אורוגוואי פשוט תענוג..משחקים ממש ממש טוב..וברזיל ממשיכים להיות שכונה.
האמת היא ששמעתי שהניצחון האחרון של ברזיל על אורוגוואי היה במילניום הקודם. אז לצפות שדווקא הנבחרת הלא מתפקדת של דונגה תביא את השינוי?
פשוט להקיא על המשחק הזה, אורוגוואי פראיירים שלא נראו כמותם, שלטו שליטה מוחלטת על ברזיל במורמבי, רק שוער אדיר וחוסר מזל מנעו מהם לתת 4 לברזיל. התרשמתי מהמגן השמאלי של אורוגוואי, והקשר האחורי וולטר גארגנו שגם מנאפולי ראיתי אותו והתלהבתי, וכמובן לואיס סוארז שחקנה של אייאקס, איזה כישרון ענק!!!
לואיס פביאנו פשוט בכושר הבקעה רצחני. מלך השערים הזמני בליגה הספרדית עם 8 שערים, ועכשיו הצמד נגד אורוגוואי. תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה המשחק הראשון של בנבחרת מאז הקופה ב-2004 לא?