מוק' מונדיאל 2010:שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Oct 12, 2007.

1. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

benos, דרך איפה מצאת שהדרג שרשמתי באמת יהיה הדרג הסופי?

2. benos Member

מה סופי? הדרג הראשון או כולם?

3. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

4. benos Member

אם אתה מתבסס על השיטה של המונדיאל הקודם אז אתה לא נראה לי טועה, השאלה היא איזה שיטה תהיה עכשיו ואם היא השתנתה משמעותית.

הדירוג של המונדיאל הקודם התבסס על 50 אחוז מתוצאות שני המונדיאלים הקודמים ו-50 אחוז מהדירוג העולמי בדצמבר של שלוש שנים קודמות.

5. 亚历山大帕托 Member

החגיגות בפריז אחרי העלייה למונדיאל: http://www.youtube.com/watch?v=xQgiRpa5wOA.

למה זה כאן? כי לא חוגגים את ההעפלה של צרפת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הדיווחים המקומיים בהולנד הכתומים מדורגים בדרג השני.

הנה מה שמצאתי בתקשורת ההולנדית (הדרוג לפי העיתון הספרדי 'מארקה')
    דרג א':
    דרום אפריקה, ברזיל, ספרד, איטליה, גרמניה, ארגנטינה, אנגליה, צרפת

דרג ב':
    הולנד, פורטוגל, סלובניה, שווייץ, יוון, סרביה, דנמרק, סלובקיה

דרג ג':
    חוף השנהב, גאנה, קמרון, ניגריה, אלג'יריה, פארגוואי, צ'ילה, אורוגוואי

דרג ד':
    יפן, דרום קוריאה, צפון קוריאה, אוסטרליה, ניו זילנד, ארה"ב, מקסיקו, הונדורס

כמובן שאפשר לשים את הולנד במקום ארגנטינה בדרג השני בטח אחרי שלב המוקדמות לטורניר הזה, אבל אלה ויכוחים אינסופיים. מה שלא ברור לי אם הדיווח ב'מארקה' נכון איך סלובקיה וסלובניה נוחתות למשל בדרג השני, אלג'יריה בשלישי וארה"ב ומקסיקו ברביעי.

קשה לי להאמין שלא נראה שינויים קטנים כי מדינה כמו סלובקיה לעולם לא הופיעה בטורניר גדול!?! אז איך היא מגיעה לדרג השני?

7. SeRgInHo Member

אני כמעט בטוח שזה יחולק לפי אזורים, כדי למנוע מצב שיצא בית של שלוש נבחרות מאותו איזור (בעיקר מאירופה).

8. Y4K91 Member

לי נראה מוזר שכל נבחרות אירופה נמצאות בדרג 1 או 2

דנמרק ושוויץ מעל גאנה וחוף השנהב?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסוף בגלל כל החישובים האלה כבר לא צריך לעשות הגרלה...מבחינתי היו עושים ראשי בתים ושאר הנבחרות ביחד, בלי פוליטיקה ודברים שלא שייכים. ברור שבלאטר יעשה הכל בשביל לפטם את החברים שלו ממדינות העולם השלישי ולכן כבר נראה הגרלה כמעט מכורה מראש.

מבחינתי הולנד תקבל בית קשה כי זה רק יעזור לנבחרת שגם ככה מעולם לא הצטיינה מבחינה מנטלית...עדיף לי לקבל בית מוות, לעוף עם 3 הפסדים מאשר לקבל בית נוח ואיכשהו לעלות לסיבוב הבא בדקה ה-91 כדי שבשמינית הגמר נעוף למשל נגד גרמניה...(התסריט הזה התרחש במונדיאל 1990)

דבר אחד כבר די בטוח שברזיל תקבל בית קל...אני מוכן להתערב אתכם שבלאטר כבר יסדר להם בית קל. משהו כמו ברזיל, סלובקיה, אלג'יריה, ניו זילנד. אני כבר לא זוכר מתי לברזיל היתה בית מוות (לארגנטינה למשל כן לפני 4 שנים). אגב אותו תסריט אני מצפה בשביל פורטוגל כי בלאטר רוצה שרונאלדו יגיע הכי רחוק שאפשר...מה לעשות נשיא פיפ"א הפך את המשחק הנחמד הזה לדבר עסקי ופוליטי.

10. 亚历山大帕托 Member

אם כל זה לא מתקיים, אתה מבטיח לא לפצות פיך עם דיבורי הגרלות מכורות ושחיתות שוב?

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שי, גם לכם מסדרים יופי של הגרלות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx במוקדמות בד"כ אתם מקבלים את ההגרלות הכי קלות ושים לב מה היה לכם מ-1990:

1990- אנגליה, אירלנד (מונדיאל ראשון אי פעם), מצרים.
    1994- בלגיה (היריבה הניצחית שאתם קיבלתם כל טורניר דרך קבע), מרוקו וערב הסעודית.
    1998- בלגיה, מכסיקו, דרום קוריאה
    2002- לא עליתם
    2006- ארגנטינה, חוף השנהב וסרביה. זה באמת היה בית קשה.

בקיצור, הלוזריות של נבחרת האורנג' בד"כ היא זו שגוברת עליכם ומדיחה אתכם, לא ההגרלות. יופי של בית מוקדם נתתם ביורו 2008 רק כדי לעוף ע"י הרוסים בשלב שאחרי. רק ב-1998 באמת הוצאתם את המיץ והגעתם לחצי שכלל הפסד בפנדלים לבראזיל. מקווה בשבילך שתגיעו רחוק גם הפעם, למרות שאני לא ממסמפטי הנבחרת בכתום....תסלח לי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

Last edited: Nov 20, 2009
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדינות כמו שווייץ, יוון ואפילו פורטוגל צריכות להיות בדרג ג'. המדינה של רונאלדו ממש היתה זקוקה לכוחות נוספים בשביל להגיע למונדיאל הזה. צרפת אולי עמדה לפני 4 שנים בגמר הטורניר, אבל מאז היא נבחרת אפורה שצריכה המון מזל בשביל אפילו לעלות לטורניר הזה. היא לא צריכה לקבל פרס על זה שלמעשה שער פסול מנע אולי מאירלנד לעלות במקומה. בכל מקרה פורטוגל עוד יכולה להיות בדרג השני, אבל יוון, שווייץ, וסלובקיה ממש, אבל ממש לא. בכל מקרה מבחינתי גם ארגנטינה לא בדרג א'.

בקיצור כמו שאני אומר, הכל פוליטיקה...

13. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

שוב אני אומר!
    דרגים 2-4 זה לא לפי הרמה של הנבחרות, אלא לפי איזורים.
    האירופאיות בדרג 2, דרום אמריקה ואפריקה ב3, צפון/מרכז אמריקה, אסיה ואוקיאנה ב4.
    באותה מידה דרום אמריקה ואפריקה היו יכולות להיות בדרג 2, או 4, זה לא משנה.

הדרג הרלוונטי הוא הדרג הראשון שכולל את דרא"פ המארחת + 7 הנבחרות הגדולות.

חוץ מבאירופה, כאמור, אסור מפגש של 2 מדינות מאותה יבשת.
    מה שאומר, בעצם, שאורוגוואי/פרגוואי/צ'ילה יהיו בבית 1 עם דרא"פ המארחת, וש2 מתוך 5 האפריקאיות יהיו עם ברזיל וארגנטינה.

14. benos Member

הדירוגים אחרי הדרג הראשון הולכים לפי יבשות ככה שזה לא משנה איזה מקום אתה מדורג אחרי הדרג הראשון.

הדירוגים מורכבים מ-50 אחוז הדירוג של פיפ"א ו-50 אחוז לפי המקום שסיימת בשני מנדיאלים קודמים, לטעמי זה שיטה הוגנת. מה שלא הוגן זה שמסדרים לנבחרת הביתית דירוג ראשון אוטומטי וזה דופק את האחרות, עוד דבר שלא הוגן זה שבטח לברזיל יהיה בית קייטנה.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, אני לא מתלונן, דווקא בפעמים שהיו לנו הגרלה קשה שיחקנו כדורגל הרבה יותר טוב. המונדיאלים של 1990 ו-1994 היו מבחינת כדורגל על הפנים. אני עוד זוכר היטב איך באיטליה 90' המדינה שלי הגיעה כפייבוריטית גדולה, אבל תככים הולנדים אופיניים גרמו לבושות גדולות. משחק נוראי נגד מצרים , המון מזל מול אנגליה (כבשה שער לפני הסוף, אבל בגלל שהשופט הורה על בעיטה לא ישירה והשער נכבש בנגיעה אחת האוראנג' יצאה עם נקודה) ותיקו נוסף מול אייר נתנו לנו 3 נקודות בשביל לעלות אולי אפילו מהמקום השלישי (את זה אני צריך לבדוק)

4 שנים אחרי זה התמונה לא בדיוק היתה יותר טובה. נבחרת לא פחות טובה מזו של לפני 4 שנים הגיעה לחופי ארה"ב, אבל שוב הנבחרת כשלה. למרות שהגיעה עד לרבע הגמר ועפה נגד ברזיל שזכתה אז באליפות (השער הראשון של בבטו היה לא חוקי, רומאריו היה בנבדל. נבדל פאסיבי נדמה לי אז עוד לא ממש היה) שלב הבתים היה נורא.

משחק עלוב באמצע הלילה נגד ערב הסעודית (מי עוד זוכר שגאסטון טאומנט כבש את שער הניצחון...), הפסד בדרבי נגד בלגיה (המשחק נערך אז בחום אימים של 40 מעלות) ולסיום ניצחון מינימלי מול מרוקו (או היה זה תיקו?) הספיקו לנו בשביל מפגש בשמינית הגמר מול אייר. פאשלה גדולה של פאט בונר השוער האירי הססגוני עזרה לנו אז מאד. בשביל נבחרת עם דניס ברחקאמפ, רונאלד קומאן בסוף הקריירה הבינלאומית שלו, ווים יונק, ארון ווינטר וחבר'ה צעירים וטובים אחרים הנבחרת הזאת לא ממש הרשימה.

בצרפת הגענו עד לחצי הגמר, אבל הכדורגל שראיתי היה הרבה יותר טוב. דרום קוריאה הושפלה, המשחק של מכסיקו משום מה נעלם לי מהזכרון, ושוב פעם בלגיה עשתה לנו צרות. קלייברט הורחק אז אחרי שהוא חבט בנדמה לי פיליפ אלבר שהתגרה בו במשך כל המשחק בגלל פרשת האונס שקלייברט זוכה בו.

בהמשך הדרך הולנד שיחקה מול נבחרות יותר טובות כשהיא הציגה בעיקר מול ארגנטינה ברבע הגמר משחק טוב. בשלב לפני זה אדגר דווידס היה זה שהעלה אותנו לשלב הבא. בחצי הגמר כבר הפסדנו לברזיל (שוב...) בפנדלים.

לפני 4 שנים הצגנו לדעתי כדורגל די בינוני, אבל התוצאות כן היו טובות, בטח בבית המוקדם. שתי נצחונות על סרביה (גם התנהל בחום רציני), וחוף השנהב הביאו אותנו לשלב הבא. אני כן זוכר היטב שהנצחונות הושגו בלי כדורגל גדול ובעיקר חוף השנהב קיבלה פחות מדי.

אחרי זה כבר עפנו במשחק ה'בושידו' מול פורטוגל. הרוסי איבאנוב איבד לגמרי את השליטה והוציא נדמה לי 11 צהובים ולפחות 2 אדומים. אני זוכר היטב שהיו אלה דווקא הכתומים שהתחילו עם האלימות. שתי עבירות קשות של ואן בומל וה'קניבל' חאליד בולארוז דאגו להעיף את כריסטיאנו רונאלדו מהמשחק...אנחנו התחלנו עם האלימות ואולי בצדק גם עפנו למרות שבמחצית השנייה אני זוכר היטב איך החמצנו (משקוף של קוקו).

אז אני בעד בית רציני להולנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx