לכל המבולבלים, מי שכבש את השער בנגיחה היה עימאד מותעב. בכל אופן, אני מקווה שביום רביעי תראו את אלג'יריה האמיתית, זאת שנותנת הצגות ומראה כדורגל התקפי וחכם. היום היא לא יכלה לתת כדורגל התקפי, זה היה ברור, עם כל העויונות והלהט שבאיצטדיון, אבל באומרדמאן אני מאמין שזה יקרה. אבל כרגע מצרים היא בעלת היתרון הפסיכולוגי, מכיוון שהם יבואו בתנופה אחרי זריקת המוראל הזאת. וזה בלי כל מיני זכוכיות לפדחת של חאלד למושיה...איש המשחק היה ללא ספק אל חאדארי השוער, שעם מנטליות אחרת היה מצליח באירופה, אבל ללא ספק אחד השוערים האפריקאים הכי טובים אם לא הכי טוב.
מה, אז סתם היללתי, שיבחתי ופיארתי את אבוטרקה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מסכים ב100 אחוז, מצרים תגיע עם יתרון פסיכולוגי עצום לקראת יום רביעי, אך קשה לי להאמין שבמשחק המכריע יתפתח כדורגל- אלו יהיו בעיקר גישושים שיתפרסו על פני 90 דקות (ואולי אף 120). שער מהיר יהיה אמצעי מניעה להתפתחות של משחק משעמם שידמה יותר קרב שח מכדורגל.
תגובה מפורטת תינתן אחרי אירלנד-צרפת. אבל אני חייב להגיד שריח רע מאוד עולה מכל תוספת הזמן ההזויה הזאת. לא הייתה סיבה לתת אפילו 3 דקות. איפה המשחק המכריע יהיה בסוף?
מפחיד. חושב שהילדים ייבהלו הרבה יותר מהצרחה הזאת של השדר מאשר המפלצות שמקפצות פתאום למסך בזמן שמראים משחק סנייק או סתם מוזיקה שקטה ומרגיעה.
http://up.damasgate.com/files/9at1fzw1wfxvybve6fd3.Xxx סביר להניח באיצטדיון של קבוצת אל-מריח' מהעיר אומדורמן, איצטדיון בגודל ובסטנדרטים של רמת גן.
גם כן אפורים הסודנים האלה, פלא שכולם בורחים משם? רעיון מוצלח היה לארח את המשחק הזה באיצטדיון טריפולי בלוב שגם נמצא במדינה החוצצת בין השתיים וגם איצטדיון רחב כפיים שיכול לארח קרוב ל-70 אלף צופים.
נו באמת מיכאל, עזוב את החילופים שלקחו זמן, היו רק במחצית השנייה כמות פאולים שלא מביישת משחקים שלמים במקומות מסויימים, כל עבירה זה זמן שירד מהשעון, בעיקר שאלג'יר הייתה צריכה לשחרר את הכדור. האלג'יראים משכו זמן החל מהדקה ה-60 בצורה מופגנת, כולל הכנסת כדור שני למגרש בכוונה על ידי הספסל כדי לעכב את המשחק. שלא לדבר על כל השחקנים שנזקקו לטיפול ואלונקה (אני זוכר שניים שעצרו את המשחק לפרק זמן משמעותי), באחד המקרים אפילו ראו את השופט מראה למצרים שהוא עצר את השעון אחרי ששחקן אלג'יראי נשכב על הדשא בזעקות אחרי שמתח\תפס את שריר המפשעה....
אוף! חבל לי על האלג'יראים, רציתי אותם במונדיאל... בכל מקרה נקווה שלא נקבל את השיעמומון היווני שם... צרפת עם 1:0 בדרך למונדיאל...לצערנו בוסניה או פורטוגל אחת מהן לא יהיו שם. חבל. אין פלייאוף הזדמנות שלישית ואחרונה?
ועדיין, בחיים לא 6 דקות. המשחק כולו התנהל בעצלתיים אבל לא היו משיכות זמן שהצדיקו תוספת כזאת. זה היה גם מפתיע כי אני לא יכול להגיד שהיה שיפוט ביתי לאורך המשחק, אבל בכל זאת. מה גם, שאני כמעט בטוח שהיה נבדל בשער השני, אפשר לראות בבירור שמותעב הולך כמה צעדים אחורה בזמן שהכדור מוגבה לפני שהוא נוגח אותו לרשת. הבעיה היא שהבמאי המצרי לא בחר לחזור על האירוע מהזוית הטובה יותר מדי.
ניסיתי ביו טיוב לבחון את הנבדל וגם לא הגעתי לתשובה ברורה בשל איכות האמצעים "שלי", אבל כמוך אני נוטה לחשוב שהיה נבדל. לגבי תוספת הזמן אני לא מתכוון לראות שוב את המחצית עם הסטופר ביד, אבל ההרגשה שלי היא שהיה ראוי להוסיף לפחות 4-6 דק', השופט הלך על הקצה שמתעדף את המקומיים באופן לא מפתיע. אולי אם האלג'יראים היו ממשיכים לשחק כמו שעשו ברוב המשחק, גם בחצי שעה האחרונה, השופט לא היה מוסיף כ"כ הרבה. כשאתה מתחיל לבזבז זמן אתה לוקח סיכון שזה יתנקם בך, גם אם דרך תוספת זמן מוגזמת, בטח שאתה עושה את זה במשחק חוץ כל כך טעון. בכל מקרה המומחים פה (יואב?) אומרים שאלג'ריה הייתה טובה יותר לאורך הקאמפיין הזה, אם כך הדבר אני לא רואה סיבה שבסודן הם לא ינצחו את הנבחרת המוכשרת אמנם, אך לא מרשימה, של מצרים. כי הגנה ראיתי שיש לירוקים, שחקנים מוכשרים גם ראינו היום במתפרצות, עכשיו חסר שישחקו בשביל לנצח.
אני עדיין מתקשה להאמין שמאמן שמרן כטאבארס יפתח עם ניקו הצעיר ובלי גרזן בקישור, אבל ע"פ התקשורת המקומית טאבארס אישר שזה אכן יהיה ההרכב. השאלה הגדולה היא המערך והתפקודים - כמו שזה רשום פה למעלה, 3-4-1-2, זו ההשערה הרווחת על פי אנשי התקשורת-מקצוע באורוגוואי, אך גם במערך הזה טאבארס יכול לשחק עם המיקומים של פרנאנדס וגונסאלס. במקרה הקיצוני, המערך הגמיש הזה יכול גם לעבור ל 4-4-2 אם ניקו ופריירה באגפים של הקישור. הרכב מוזר, גם לאור הנסיבות, אבל יש לו פונציאל. אני רק מקווה שהעדרו של גרזן לצד אגורן לא יפגע בקבוצה. הרופאים אומרים שגארגאנו כשיר אבל טאבארס כנראה לא מתכנן לפתוח איתו, משחק הבא הוא כבר יוכל לבחור בין גאראגנו לפרס. אני מקווה רק שהשיתוף של אל פלאקו פרנאנדס לא יפגע בסלסטה יותר מדי. בכלי התקשורת מחוץ לשתי המדינות הללו מתייחסים למשחק כאל קרב בין רואיס וסוארס, אני מאוד מקווה שהצוות המסייע האיכותי יותר של אורוגוואי יוכיח לתקשורת העולמית שאסור להתעלם ממנו. :aaa021: VAMOS CELESTE CARAJO :aaa021:
אני מקווה שקאסרס האהבל לא יפתח במשחק השני ויהרוס לאורוגוואי כמו שעשה מול ארגנטינה. חבל מבחינתי שאורוגוואי נדפקת כי אין לה אוכלוסייה גדולה בשביל שיהיה לה קאדר גדול יותר ממה שיש לה אבל זה מה יש. לטעמי טאבארז חייב לפתוח עם ג'רגאנו ואגוארן באמצע בשביל להיות בטוח, מה שטוב זה שלודיירו היותר מבריק יפתח במקומו של חורחה רודריגז.