מוק' מונדיאל 2010:שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Oct 12, 2007.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תמיד אינטר - כל ארגנטינה הייתה גרועה נגד פרו, להוציא את אל צ'יקיטין אולי, די מריה וחונאס היו מהפחות רעים על פי דעתי, דעתו של בן אני רואה, ודעת רוב כלי התקשורת מסתבר. אבל יותר קל לתקוף שחקנים שכנראה לא ראית משחקים כמעט להוציא את הזוועתון בפרו + כמה משחקים נוספים בנבחרת (שלרוב הם מהטובים בה).

אבל זה מילא, להגיד על אוטאמנדי שאין לו מקום בסגל זה פשוט חוסר מוחלט של ידע לדעתי, או שאתה סתם זורק שמות בלי לדעת מי אלו? נכון להיום הוא הבלם הכי טוב בנבחרת לדעתי, וגם אם לא הוא עדיף על מרבית האחרים בסגל בוודאות. אתה רוצה את סמואל? סבבה, מה קשור אוטאמנדי למשוואה כשסקיאבי, פארחה ואחרים נמצאים שם לפניו?

בניגוד לבן אני חושב שהאשמה היא לא רק של מראדונה אלא גם של דור שחקנים בעייתי בעמדות מסויימות, אבל בכל מקרה שלושת השחקנים שציינת רחוקים מלהיות הבעייה. חונאס תרם הרבה יותר לסלקסיון מאשר שם גדול כמו מקסי לדוג', די מריה לא פחות טוב מאף קשר שמאלי שיש היום בארגנטינה ואוטאמנדי הוא אולי הדבר הכי טוב שיצא מהתקופה של דיאגו כמאמן.

סקיאבי בהרכב, דמיצ'ליס רק חזר מפציעה וכבר בהרכב ואתה נטפל לשלישיה הזאת? לעזאזל חונאס הוא אחד היחידים שמראה דם לשחק באלביסלסטה, הרבה יותר מכל מיני "כוכבים" שאם אני אזכיר פה את שמם יקפצו עלי על איך אני מעז להשוות. דיאגו וקוקו לפניו מזמנים לי אלף גמדים שישחקו את ה-9 בעוד אחד החלוצים הטובים בעולם (ליצ'ה) רעב להזדמנות ואתה מתלונן על די מריה וחונאס?

בן שאלה מיותרת משתי סיבות:
    א. אני די בטוח שהוא לא צופה
    ב. מספיק לראות את אוטאמנדי בנבחרת בשביל להבין מה הילד שווה.

Last edited by a moderator: Oct 15, 2009
  2. !Sempre Inter Member

קודם כל תצטרך לדבר איתי עברית כי אני מבולבל מכל הכינויים האלה...

את די מאריה ראיתי פה ושם וזה לא רק מול פרו, הוא יותר מתאים לנבחרת הצעירה של ארגנטינה יותר מאשר לבוגרת. גוטיירז ירד ליגה עם ניוקאסל ואפילו הצעה מקבוצה קקיונית בליגה הבכירה אין לו. ממש מציאה. גם אותו אני מכיר, שחקן פח וזו זכותי לומר זאת. יש כאלה שנקשרו לשחקנים כאלה ואחרים וקשה להם להודות, אז אני אעשה את זה כי אני אומר מה שעיניי רואות.

כמו גם במקרה של אוטמאנדי, שהיה עלוב מול ברזיל, כדורים עברו לו מתחת לתחת והוא לא טרח לעשות עבודה של בלם. ברמה הזו אתה כבר רואה שהוא מתקשה, אולי זה בגלל שהוא צעיר ואולי לא, אבל ממה שראיתי אז, התרשמתי שמדובר בפלופ רציני. במשחקים האחרים ששיחק היה סביר, אבל זה כי הנבחרות היו די חלשות, ולארגנטינה לא הייתה הרבה עבודה. היינצה עושה עבודה טובה בחלק ההגנתי, הוא בלם וכבלם הוא מצוין. סמואל לידו היה הרבה יותר מועיל.

לארגנטינה אין מגנים ברמה. כל משחק דייגו מחליף מגן שמאלי, לא לעניין. עוד בעיה שפוגעת באיכות של הנבחרת. לא מובן איך זנטי לא משחק בקביעות בהרכב באחד האגפים... אבל זה רק עוד מקרה מיני רבים שבהם אני פשוט לא מצליח להבין את מראדונה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קדימה אורוגוואי את אקוואדור! (הנבחרת האהובה עליי בדרא"מ!)

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חונאס ירד ליגה עם ניוקאסל אז הוא שחקן פח? או קי אז גם באטיסטוטה זבל, או איימאר או, טוב יש הרבה... (לחונאס היו הצעות אבל מה זה משנה).

די מריה שחקן לצעירה? מעניין אותי כמה משחקים ראית שלו בבנפיקה וברוסאריו סנטראל, עזוב בעצם לא כל כך. בכל מקרה על העמדה שלו אין הרבה אופציות להוציא את חונאס. על דאטולו, האחרון ששיחק בעמדה, נותר להגיד רק לא תודה.

אוטמאנדי היה חלש נגד ברזיל? הוא טעה פעם אחת בגול השלישי וזכה במרבית התיקולים האחרים, אבל גם אם לדעתך הוא היה חלש להגיד שהיינצה עדיף עליו זה עצוב לדעתי, ואתה לא צריך לספר לי שהיינצה בלם כי כבר דיברתי על זה אלף פעם, אני תוהה אם ראית את תצוגת הבלמות שלו במשחק האחרון של מארסיי?

הבנתי שכל ארגנטינאי של אינטר צריך להיות בנבחרת, אני אפילו מסכים איתך על חלקם ועל השאר אני חושב שזה עניין של דיעה (לא שולל), אבל נטפלת לשלושה הלא נכונים לדעתי.

סקיאבי בנבחרת ואתה מדבר על אוטאמנדי?!

Last edited by a moderator: Oct 15, 2009
  5. benos Member

אליאס אני לא אומר שרק האשמה היא במאמנים אלא רוב האשמה ואני חושב שיסכימו איתי רוב האנשים, בעית המגינים ואפשר גם לציין את השוערים היא גדולה אבל לטעמי יש לאלביסלסטה סגל מספיק טוב בשביל לזכות.

מה שאני לא מבין זה את הזלזול הזה בליגה הארגנטינאית ומהשחקנים שמזומנים ממנה, אמנם זאת לא ליגה איטלקית-ספרדית-אנגלית-גרמנית אבל בכל זאת מדובר בליגה תחרותית עם הרבה שחקנים איכותיים והכי חשוב ליגה עם דרמות ומתח, לכן לטעמי הזלזול הוא בעיקר בגלל שלא רואים אותם על המסך של ערוץ 5 ובגלל שאין הרבה "שמות".

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בן - אני חושב שהאשמה שווה, והייתי מוסיף כמובן את גרונדונה לרשימה, אבל בכל מקרה מצטער אם הובן מדבריי כי אתה חושב שזה רק קוקו ודיאגו.
    עניין הזלזול בשחקן רק בגלל שהוא מהליגות הדרא"מ אכן מגוכח, לראייה מסצ'ראנו שהגיע מברזיל למונדיאל 06 והיה המצטיין של האלביסלסטה, אבל ממי שלא רואה קשה לצפות למשהו אחר.

במקום אוהדי ארגנטינה הייתי מנצל את הזמן לא כדי להתלונן על מי שלא פה, אלא להתפלל שה-11 שפותחים יצליחו להפתיע בחוץ. להוציא את סקיאבי מדובר בשחקנים טובים, גם אם רבים מאיתנו, כולל אותי, חושבים שהם לא הכי טובים שיכלו להיות. על הנייר גם הסגל הזה יכול לנצח באורוגוואי ובטח שהיה צריך לנצח בקלות רבה יותר את פרו, ככה שמראדונה אשם בהרבה דברים וניהול המשחק שלו בזיוני עד לא קיים, אבל שהשחקנים לא ינסו לברוח מאחראיות.

טוב לצערי אני יוצא לראות את המשחק עם חבורה של ארגנטינאים, מישהו מכיר אורוגוואים בישראל?, לכן אם אורוגוואי מנצחת ואני לא חוזר להגיב בלילה תשלחו אחרי משטרה בבקשה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

:aaa021: :aaa021: VAMOS CELESTE CARAJO :aaa021: :aaa021:

7. !Sempre Inter Member

כנראה לא הובנתי נכון.. לא אמרתי שגוטיירז שחקן פח כי הוא ירד ליגה, גם מרטינס ירד ליגה והיום הוא מככב באלופת גרמניה. לא, זו לא הייתה הכוונה שלי. דיברתי על השחקן עצמו, על האיכות שלו ומה שהוא עשה בעונת הירידה הזו, 36 הופעות - 0 שערים, 4 בישולים ומעט מאוד יכולת טובה (יצא לי לראות הרבה מסיכומי המחזור אשתקד). הוא פשוט שחקן חלש, נקודה סוף פסוק.

לסמואל וזנטי אין מקום בנבחרת? בטח שיש, ולא הזכרתי את קמביאסו. זה לא שאני פנאט או משהו לא. מראדונה בוחר שחקנים לפי הקבוצות שלהם/חברות וכו' ולאו דווקא בשל יכולתם האישית באותו זמן נתון של משחק. וזה מה שמאכזב.

Last edited: Oct 15, 2009
  8. xeneize Member

איפה שאני גר יש רק אורוגואים, הקיר של הסלון שלי הוא קיר גם של שכנים אורוגואים שלי, הולך להיות היום בלגאן חח
    אני רואה את המשחק עם כל המשפחה ומקווה לטוב למרות שזה לא נראה לי יהיה כל כך טוב.
    הסתכלתי בכמה תגובות פה, וצחקתי ממי שאמר שחונאס שחקן פח ודי מריה גם לא משהו.
    אליאס לא צריך להתווכח איתו, הוא משחק פיפא ופיפא תמיד "צודק".

9. איגור .פ. Member

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה התחיל עם המון אדרנלין ועצבים שקשה למצוא באירופה הסטרלית. אני מאוד אוהב את מה שאני רואה. המשחק הבטיח ומקיים.

11. riquelme1 Member

והמשיך רע מאוד, אם כל הכבוד למלחמה על המגרש, זה פשוט לא כדורגל.

ראיתי את אוורגוואי כמה פעמיים, נבחרת נחמדה אבל בלי תכלס, כל ההתקפות שלהם כל כך שקופות ושבלוניות.

12. 亚历山大帕托 Member

אף אחד לא בא לראות כדורגל במשחק הזה. מבחינתי שיימשך 0:0 עד הדקה ה-80 ואז יתחיל מרחץ דמים.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע מה קיים.. כדורגל לא כל כך ראינו עד עכשיו... אורוגוואי לא סיכנה את ארגנטינה למעט הדקות הראשונות, ארגנטינה כנ"ל, לא הייתה קרובה להבקיע אבל עושה את שלה כל עוד אורוגוואי כל כך מבולגנת ולא מדוייקת, איבודי כדור יש במשחק הזה בשפע, שלא נדבר על שחקנים על הדשא. משחק מאוד עצבני, כצפוי כמובן, אורוגוואי רוצה אבל לא מצליחה לעשות יותר מדי עד כה, מבחינת ארגנטינה כנראה לא צריך יותר מזה.
    אני מקווה שנראה יותר כדורגל בחצי השני.

שאני אומר כדורגל אגב אני לא מצפה להנעת כדור ובולשיט... מצבים... תנו לנו מצבים.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אורוגוואי פשוט מפחדת, במחצית השנייה היא תצטרך לקחת הרבה יותר סיכונים כי בצורה הזאת ארגנטינה עוד תכבוש ראשונה. את האמת, ארגנטינה משחקת ולמרות שלא ממש הגיעה להזדמנויות היא יכלה גם תשעים דקות לא לעבור את החצי.

ראיתי מדי פעם כמה שניות מהמשחק במקביל ואקוואדור פספסה דקה למחצית הזדמנות גדולה של אדיסון מנדז. אני רוצה להאמין שבשני המשחקים ייפלו שערים, בשבת התוצאות בהפסקה היו גם ברובם תיקו מאופסות.

15. SkiMan Member

לא מאמין שאני אומר את זה אבל ארגנטינה נראית טוב ועומדת מעולה על המגרש.
    אורוגוואי לעומת זאת חוץ מקצת התלהבות בהתחלה והרבה כיסוחים לא מציגה כלום. חייבים להעז במחצית השניה ישר כשהיא מתחילה או שהם נשארים בבית.

משחק בינוני מאד. עם כל הכבוד למלחמה ולכיסוחים לא היו שום מצבים וזה לא ממש כדורגל. מאכזב עד עכשיו.