מוק' מונדיאל 2010:שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Oct 12, 2007.

1. אלי מתחן Member

מה שיפה בדרום אמריקה זה שכל הנבחרות טכניות ואם נוסיף לזה את המגרשים הסופר-ביתיים והשנאה בין הנבחרות נקבל מצב שבו כמעט כל המשחקים מותחים ותחרותיים.
    ארגנטינה לא מסוגלת בהרכב הנוכחי להתמודד מול פרגוואי שכבר שנים על תקן הנבחרת היותר "אירופאית" בדרא"מ. ורון לא מצליח להסתדר עם האגרסיביות בקישור ולא מצטרף קדימה. כבר 20 דקות שנבחרת שמחזיקה אצלה את שני השחקנים הקטלניים ביותר בעולם על הקרקע משחקת על כדורי גובה מההגנה, מתי דייגו יבין שהוא צריך מישהו שירגיע את הקישור?

והנה בזמן שאני כותב 1-0 שהיה אמור לבוא כבר מזמן. הולך להיות קשה בלי ארגנטינה במונדיאל.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני פשוא לא מאמין שנבחרת כמו ארגנטינה לקחה הימור על עמדת המאמן רק כדי לרצות את האוהדים שרצו לראות את האליל שלהם מאמן את הסלקסיון. לי לא אכפת שהאלביסלסטה לא יעלו, אבל יש גבול לביזיון. ארגנטינה פשוט נראית מעוררת רחמים כשבסגל שלה משחקים מסי, טבס, אגוארו, ורון... פשוט מדהים.

3. riquelme1 Member

כן חבל שאתם מופתעים, כי דייגו הפף את הנבחרת הזאת לבדיחה. 20 דקות שפראגוואי יושבת על ארגנטינה שפי לדעתי לא בעטה עוד בעיטה אחת לשער, מסי ואגוארו לא עושים כלום, ולצערי אפילו אין ליסנדרו לופז הלוץ שנמצ בכושר הכי טוב באירופה כרגע אפיל ולא יושב על הספסל.

הרכב בדיחה, מאמן בדיחה, ארגנטינה לא מגיעה להיות במונדיאל.

ואל תצפו שיפטרו את דיגו אחרי המשחק.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

זה ואלדס לפי דעתי, אם אני רואה ברור עם כל הלינקים האלה...

http://zip.4chan.org/sp/src/1252539281030.Xxx
    {קרדיט לAgent Orange}

Last edited: Sep 10, 2009
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אין בעייה של שוער, יש בעייה שלא נותנים לאחד מהשלושה המשכיות

אם אתה רואה את המשחק בוודאי שמת לב שורון בצד ימין וגאגו באמצע, ושאני אומר גאגו באמצע אני אכן מתכוון שהוא באמצע וזהו, פחות שחקן במגרש וזה מורגש במיוחד לאור היכולת החלשה של מסצ'ה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה פשוט מדהים איך מיליונים רבים של דולרים על כר הדשא נראים כקבוצה כל כך חסרת רצון, חסרת מנהיג, חסרת הגנה, חסרת הכל. מדהים לראות איך מסי מסתובב במגרש, איך שחקנים מוכשרים כמו אגוארו פשוט הולכים לאיבוד. אלמלא הכשרון ההתקפי האדיר של ארגנטינה הייתי אומר שפארגוואי מנצחת את המשחק הזה רק בגלל 200 אחוז ההשקעה והלחימה. לפעמים אני חושב שיש למארחת 22 שחקנים על המגרש, הם רצים כמו משוגעים ואם צריך אז לא מתביישים לכסח.

אני ממש לא ידעתי שאני מסוגל לרחם על ארגנטינה, אבל אני בהחלט עושה את זה. אפילו אם היא עולה למונדיאל הנבחרת לא תגיע לשום הישג. אפשר לשחק פעם אחד לא טוב, אבל האם במשחקי אמת ארגנטינה תחת מרדונה פעם שכנעה?

מדהים, באמת מדהים.

Last edited: Sep 10, 2009
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כל סימן לשיפור שהיה בחלק האחורי מול ברזיל נעלם כלא היה, ההחלטה להדיח דווקא את אוטמאנדי מההרכב לא הייתה נכונה ככל הנראה. העובדה שמסצ'ה חלש וגאגו הוא חור עוזרת לפאראגוואים לעשות צחוק מהחלק האחורי של ארגנטינה, מזל שרומרו היה שם להציל פעם אחת ולטרפד כמה מהלכים לפני שהם מתפתחים למשהו רע.

המשחק הגרוע ביותר עד כה בעידן מראדונה, גרוע ממשחקי הנפל הכי גרועים בעידן קוקו, נגד ברזיל הייתה התרוממות כלשהי וארגנטינה נופלת בחזרה, יותר מסירות לא מדוייקות ממדוייקות, יותר תאקלים שמפסידים מאשר שמנצחים וכו', בדיוק ההפך מהמשחק ברוסאריו.

לא בדקתי מי על הספסל אבל אני מקווה שסאלביו שם ושהוא יכנס במקום גאגו וורון יעבור לאמצע, העובדה שליצ'ה לא נמצא מטרפדת כל סיכוי לשיפור בחוד כשאגוארו כ"כ מסכן מול הפאראגוואים, ממש לא הנבחרת לשחק נגדה עם קון כחלוץ בודד.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שי פאראגוואי אפילו לא צריכים להתאמץ בצורה מיוחדת

רורמו ענה לך קצת למה אין בעייה ששוער מהליגה ההולנדית ישחק בנבחרת? אני סתם מעלה את זה, אני יודע כמה אתה מעריך אותו.

9. JR-Riquelme Member

באמת, באמת שלא ראיתי שחקן כל כך עלוב כמו היינצה...

10. riquelme1 Member

רק שמארדונה לא יזרוק עכשיו למערכה את פאלרמו, זה כבר יהיה באמת מביך.

מה שראית ברוסאריו היה מלחמה בלתי נגמרת של החשנקים בגלל שזה היה ברזיל, אבל שאין לך שיטה, ואין לך מאמן נורמאלי גם 200 אחוז לא יתנו לך כלום, מצטער אבל כדורגל זה הרבה יותר ממלחמה והקרבה. אם ההרכב והסגל הזה ארגנטינה לא תראה מצויין בשום מצב.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמעניין אותי האם בתקשורת הארגנטינאית יוצאים עכשיו בגלוי נגד מרדונה? סביר להניח שאוהדי ריבר 'חוגגים' עכשיו, אבל בכל זאת האם מרגישים בארגנטינה שבצורה הזאת אפילו אם הקבוצה עולה למונדיאל זכייה בגביע נראית רחוקה מתמיד? הרי ארגנטינה לא משתתפת בשביל ההנאה אלא היא רוצה לזכות בהכל. בשעה שברזיל משחקת על מתפרצות אני מניח שגם בשיטת המשחק של ארגנטינה כבר אין הרבה מאמינים. אם ברזיל כבר ותרה על הכדורגל היפה, אז לדעתי הביקורת מהבית על מרדונה באמת אמורה להיות קטלנית.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מצויין לא, אבל נראה לי שיסתפקו בטוב, גם עם מלחמה אפשר להגיע רחוק כמו שאורוגוואי מראה פעם אחר פעם עם שמינית מהכישרון של הנבחרות האחרות ביבשת. אין ספק שהבעייה היא גם של העדרו של מאמן רציני, אך לצד זה אי אפשר לנקות מאחריות את כל הפצ'וס פריוס שבסלקסיון, שחקן כמו גאגו היה מורחק מנבחרת אורוגוואי עוד לפני שהיה דורך על הדשא...

13. benos Member

על הספסל של ארגנטינה אין לא את ליצ'ה ולא את מיליטו לא את פאלרמו, אנדוחאר, בורדיסו, סקיאבי, .בולאטי, בראניה, לבאצי, פלרמו.
    אישית אני לא מבין מה עושים שם סקיאבי, בראנייה גם מוזר כשיש לך שלושה קשרים מרכזיים בהרכב.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש ביקורת על מראדונה אבל לא קשה כמצופה, מי שיושב בצד ומבסוט לדעתי זה גרונדונה שרואה איך הוא הצליח לשרוף את אחד מיריביו ומתנגדיו הגדולים. מהלך פוליטי גאוני נוסף של דון חוליו למנות את דיאגו לנבחרת.

אני מאמין שאחרי המשחק מראדונה יתפטר אם הוא אכן ימשיך כך, גרונדונה לדעתי לא יגע במראדונה אבל לך תדע מה הוא מתכנן

15. riquelme1 Member

לאיזה רחוק הם הגיעו? הם כל המלחמה הזאת גם הם הפסידו 4-0 לברזיל, ועוד בבית, ולא מעניין אותי שהם שלטו או לא, ארגנטינה שלטו גם נגד ברזיל וחטפו שלישייה, חביבי הכדורגל התקדם, אם כדורגל של לפני 20 שנה לא מגיעים רחוק. אוראגווי מקום 6 כרגע, אני לא רואה לאיזה רחוק הם מגיעים, וגם אם הם יגיעו למונדיאל הם לא יגיעו לכלום.

בדרו אמריקה יש כרג רק נבחרת אחת שיכולה לעשת משהו במונדיאל, כל השאר משחקות כדורגל מיושן ולא מודרני.