מוק' מונדיאל 2010:שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Oct 12, 2007.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

0-0 בסיום המחצית הראשונה במדיין. אנחנו נראים מעט יותר טוב מאקואדור והיו לנו 2-3 מצבים טובים, אבל לא השכלנו לכבוש (כמה מפתיע). אין יותר מדי יצירתיות בשתי הנבחרות, האקואדוריאנים מתבססים בעיקר על אנטוניו ואלנסיה (מצויין) ועל התקפות מתפרצות. החדשה הרעה מבחינתנו: פביאן וארגאס שבר את רגלו לאחר שפאבלו פאלאסיוס תיקל אותו בחריפות מאחור ובמקום אדום מוצדק, פסוטה החליט להראות לו את הצהוב בלבד. חבל לי על פביאן, שרק עכשיו החל את הקריירה האירופאית שלו בספרד, מעניין כמה חודשים הוא ייעדר. ג'ון ויאפארה החליף אותו.
    נקווה למחצית שניה טובה יותר שלנו, ולאור התיקו בלימה, כדאי שננצל זאת וננצח.

Last edited: Sep 6, 2009
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כואב על וארגאס, שלא תגיד שלא אמרתי לך על פסוטה שהוא נוטה להתעלם מעבירות קשות...

התוצאה במדיין מתאימה לי, אבל אם הסלסטה לא כובשים בפרו זה לא שווה הרבה.

3. benos Member

לא מסכים איתך אליאס לגבי זה, אין לטאבארס הזדמנות לשחק עם צעירים, זה כאן ועכשיו ואורוגוואי צריכה נקודות כדי לעלות, אם זה אבראו אז שיהיה אבראו אני מצידי גם הייתי מחזיר את מונטרו, פרנצס'קולי ופונסקה אם זה יעזור לנבחרת שלי. אם הצעירים יותר טובים מאבראו אז שישחקו, אם לא אז לא ,הסלסטה צריכים ניצחון בלי לחשוב על העתיד אלא על עכשיו.

כאוהד כדורגל דרום אמריקאי אני רוצה שאורוגוואי תעלה כי היא נבחרת שיכולה לרוץ חזק במונדיאל, מלבד ארגנטינה וברזיל יש לה את הסגל הכי חזק על הנייר בדרום אמריקה ויש לה את המסורת והשיניים בשביל לנשוך נבחרות חזקות מאירופה, להבדיל מאקוואדור או פראגוואי שדיי התבטלו מול הגדולות של אירופה.

כואהד ארגנטינה זה כבר סיפור אחר עם הקמפיין המחורבן של הנבחרת....

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב באמת ובתמים שהצעירים קאבאני ופרנאנדס עדיפים בכמה רמות על אבראו של היום, כמובן שלא הייתי מבקש להשתש בצעירים רק על מנת לטפחם בשלב כ"כ גורלי, כנראה השימוש שלי במילה צעירים דווקא ולא בציון השמות של קאבאני ופרנאנדס גרם לכך שלא הובנתי כראוי.

החוד האידיאלי של אורוגוואי בסגל הנוכחי ללא פורלאן המוצהב הוא של סוארס וקאבאני לדעתי, כמו שסוארס נראה היום גם לפרנאנדס מגיעה הזדמנות אבל אני לא בטוח שהוא על הספסל בכלל.

וואו...מזל שהשופט עיוור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 6, 2009
  5. benos Member

נגיעת יד ברורה של לוגאנו, לא נשרק פנדל, ה-10 של הסלסטה בעט בשוער(לא בכוונה) והשופט לא שרק לפאוול... אלוהים אני מקווה שהשיפוט ברוסאריו יהיה בייתי...
    אליאס ע"פ espnsoccernet רודריגו לופז וסבסטיאן פרננדס על הספסל.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ועכשיו נזכה לראות את פרננדס משחק סוף סוף, הבחור בכושר מצויין ומדובר בתואם ברחסיו מבחינת הסגנון, שחקן שעובד קשה ואני מקווה מאוד שיצליח, חבל רק שאבראו נשאר במגרש. הנגיעת יד הייתה מול הפנים של השופט, לא ברור בכלל.

קאבאני לא על הספסל ולופס כן?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx לא מבין מה טאבארס חושב, עם כל הכבוד ללופס על הטורניר האחרון בארגנטינה לא מדובר בחלוץ לרמה הזאת ועקב גילו הוא גם לא תקווה לעתיד.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אה טאבארס הכניס את אלבארו פרנאנדס לאגף ולא את סבאסטיאן לחוד, חבל.

אבראו כ"כ חלש, פשוט לא תורם כלום למשחק, אם אבראו לא כובש ישחטו את טאבארס באורוגוואי מחר על ההחלטה לתת לו 90 דק'..

מוסיף בעריכה: די כבר, די למיתוס של אל לוקו, זה לא שחקן ל-90 דק', בטח שלא היום!!!

Last edited by a moderator: Sep 6, 2009
  8. benos Member

פרו מנצחת 1-0 על אורוגוואי, גודין מורחק, משחק הבא אין לאורוגוואי את לוגאנו וגדודין, אורוגוואי עכשיו עם הגב לקיר.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יש!!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ג'קסון ג'קסון ג'קסון!!! כמה זמן לא אהבתי שחקן של אינדפנדיינטה מדיין כמו שאני אוהב את ג'קסון מרטינס. מחצית שניה זוועתית שלנו, בלי יצירתיות בלי שום דבר שדומר לכדורגל, הפכנו להיות כמו אנגליה, שולחים כדורים למעלה. אבל ג'יובאני מורנו בשתי פעולות גדולות, אחת מהן מסירה לג'קסון מרטינס בדקה ה-82 כדי לשאול את סבאיוס לאיזו פינה הוא רוצה, והשניה בדקה ה-94 אחרי מבצע נהדר שטאו גוטיארס רק דוחק פנימה. 2-0 נהדר + הפסד לסלסטה!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx עכשיו רק צריך ניצחון בראזילאי (סליחה אליאס), ניצחון צ'ילאני ורצוי ניצחון בוליבאני.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם תגידו לי שלואיס סוארז עבר את המשחק הזה בשלום אני יכול לישון בשקט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ראיתי שקולומביה ניצחה והיא עוד באמת מתקרבת לארגנטינה אם זו מפסידה הלילה לברזיל. החבר'ה של מרדונה צריכים ביום רביעי לשחק בפארגוואי כך ששום דבר לא מבטיח לארגנטינה דבר. קולומביה יוצאת למשחק חוץ במונטבידאו.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ובהנחה שונצואלה מפסידה היום, תיקו יכולה להיות תוצאה טובה לנו במונטבידאו אם אקואדור יפסידו בלה-פאז (מה שיכול לקרות). אני עדיין רחוק מלהיות מרוצה מהסגנון משחק שלנו, אבל היום היו חשובות הנקודות והעיקר שלקחנו אותן. אחרי שאר המשחקים נדע איך להערך ליום רביעי. ניצחון באורוגואי יהיה דבר אדיר, אם כי קשה לי להאמין שנעשה זאת.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

היום יותר מתמיד אני חושב שעבר זמנו של טאבארס בסלקסיון של הסלסטה, להגנתו ראוי לציין כי לאורך כל הקאמפיין היה משבר אמון בין ההתאחדות לנבחרת ולשחקנים, משבר שהשפיע מאוד על האוירה בנבחרת. למרות זאת לאורך כל הקאמפיין ההתנהלות של טאבארס לא ברורה, השיא מבחינתי היה היום בהסתמכות העיורת על אבראו בחוד כשהוא משאיר את קאבאני מחוץ לסגל בכלל. גם החילופים היו רעים למדי כשכניסתו של אלבארו פרנאנדס בכלל לא הייתה ברורה כמו גם הוצאתו של מרטינס דווקא ולא סבוז'ה שלא פגע היום.

גם השחקנים לא נקיים מאשמה כשלהוציא את אבראו שהיה חלש מאוד אבל לא צופה ממנו לכלום, סבוז'ה איכזב בגדול ולא תרם כלום מלבד איבודי כדור, סוארס הראה ניצוצות אך מעל הכל אנוכיות מעצבנת, מרטינס ניסה אבל לא היה מדויק, גרגאנו ואגורן היו חלשים כשהראשון אשם בצורה ישירה בגול כששרף את האופסייד...אפשר להמשיך ולעבור שחקן שחקן אבל התמונה ברורה.

הניצחון של קולומביה משאיר תקווה במאבק על המקום ה-5, אבל כמו שהשחקנים נראים התקווה לא גדולה. במשחק הבא פורלאן כבר יחזור ואבראו ירד לספסל, אני מקווה שבמידה וסוארס יפגין שוב משחק חלש נראה את ס.פרנאנדס מקבל הזדמנות אבל טאבארס לא יעשה זאת לדעתי. בהגנה את גודין אפשר להחליף בקלות יחסית עם סקוטי או קאסרס (יהיה כשיר?) בעוד ללוגאנו אין מחליף. קצת עידוד אני שואב משובם של דיאגו פרס ומקסי פריירה שמוסיפים הרבה אופי, מצרך חשוב לקראת המשחקים המכריעים.

בלי קשר לאכזבה מהתוצאה היה משחק חלש למדי, מחמאות לסולאנו שבגילו נראה טוב מאוד.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עידן ברכות על הניצחון, כיף לראות שהגולים מגיעים מתוצרת הליגה המקומית. אני כמובן רציתי תיקו אבל אם כבר הכרעה הקפטרוס היו הצד שהעדפתי. מלחמת עולם תהייה במונטיבידאו השבוע, משחק פתוח לחלוטין ששום תוצאה לא תפתיע.

תעדכן לגבי וארגאס שיהיו חדשות

14. אלי מתחן Member

למרות השער של ברזיל, ארגנטינה פתחו מצויין, אני עדיין לא מבין למה אי אפשר לפתוח גם עם אגוארו בנוסף לטבז ומסי.
    בכל מקרה, הסתכלות של כמה שניות על ההתנהגות של מסי היום כמו בכל הזמן האחרון גרמה לי ללכת עם ברזיל במשחק הזה. התחיל לתפוס תחת הבחור.

15. benos Member

כמה צפוי, התקפה בלי מחץ, דאטולו אנמי, טבז לא חלוץ כמו אגוארו עם כל הכבוד ללחימה שלו. נקודות טובות זה ורון וטיפה מסי עם האגף הימני.
    איזה הגנה שערוריתית, 3 מצבים נייחים, 2 שערים והצלה של אנדוחאר.