מוק' מונדיאל 2010:שאר העולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Oct 12, 2007.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אליאס, הכל שטויות. במשפט אחד אמרת הכל: ונצואלה ניצחה בבוליביה, צ'ילה ניצחה בבוליביה, בוליביה כל הזמן שיחקה בלה-פאז ועלתה רק ב-1994 למונדיאל ולא רק זה, גם ברוב הפעמים היא מסיימת במקום אחרון. כששאר הנבחרות היו מפסידות אז אף אחד לא פצה פה וכארגנטינה או בראזיל הפסידו פתאום כל האוהדים קופצים שאי אפשר לשחק שם. אני בעד העובדה שכל נבחרת תארח היכן שהיא רוצה עם כל היתרונות שיש לה, כי פשוט לא נצא מזה אם יתחילו להגביל. אם אני לא טועה, מראדונה אפילו יצא גבר ולא האשים פעם אחת את הגובה בקיטו ובלה-פאז כי גם הוא יודע שמבחינת כישרון, הנבחרת שלו לא יכוולה להשתמש בגובה כתירוץ גם אם היא ממש רוצה.

לגבי קולומביה, כבר לא אכפת לי איך נעפיל רק שנעשה זאת כבר אחרי 12 שנים.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    אני גם מסכים איתך לגבי המשחק עם קשר יצירתי, אבל אני גם מבין את המאמנים שניסו את הרננדז ואת טורס מאז ימי ולדראמה וזה פשוט לא עובד איתם בנבחרת. מהרננדז כבר התייאשנו, מטורס עדיין לא.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עידן פספסת את כוונתי: אני בעד שישחקו שם לא טענתי אף פעם אחרת, אבל הגובה זה לא שטויות והוא כן מקשה יותר מגורמים אחרים של משחק חוץ.

אפילו בוליביה בתחילת המשחקים הכינו נבחרת למשחק הבית ואחרת לחוץ בשביל שהשחקנים לא יסבלו מהמעבר, ונצואלה עצמה הייתה בלה פאס הרבה לפני המשחק בו ניצחה בניגוד לארגנטינה שהגיעה ביום המשחק. זה לא שחור או לבן, כל אחת יכולה לנצח בגובה אבל עדיין זה קשה יותר.

מראדונה היה אחד מהלוחמים הכי גדולים נגד הנסיון של פיפ$$$א למנוע את המשחקים בגובה ועל כך התקבל בהערצה בבוליביה (באקוואדור היו קצת כפויי טובה אליו), הוא לא תירץ פעם אחת. חלק מהשחקנים אולי כן, אבל רובם אמרו שזה קשה לשחק בגובה אבל לא קבעו האם צריך או לא צריך לשחק שם.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אליאס, אני הבנתי שאתה בעד העניין של הגובה וככה לדעתי גם צריך וברור שיש לגובה השפעה. אבל אני לא מקבל את זה שברגע שנבחרת גדולה מפסידה שם, פתאום כל האוהדים של אותה נבחרת (בעיקר הישראלים) מאשימים את הגובה בהפסד, בלי לדעת כמה עובדות לפני שהם קופצים. מה שהתכוונתי זה שאני לא בעד לעשות שום שינוי גם אם קולומביה יפסידו עוד 20 פעם ברציפות בלה-פאס. לכל מדינה בעולם יש את היתרון שלה במקומות שהיא מעוניינת לארח ואם יגבילו חלק, זה יגרום לאי צדק.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://img222.imageshack.us/img222/8089/luisa35oh.Xxx

ככה זה כשאתה מבלה עם קולומביאניות עד השעות הקטנות של הלילה, אתה שוכח את עצמך במדיין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    הלוואי עלי....חחחחחח

6. חל יל Member

קוריאה משווה דקה 83 ומותירה תאיראנים מחוץ למקום השני [1-1]
    תיקו בהמשך הערב בין סעודיה לצפון קוראה או
    כל ניצ של סעודיה בגול ומעל 2-1 יותירו את הנבלות הללו בחוץ באופן רשמי

+1 לפארק גי סונג

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם סעודיה תנצח ביותר מגול איראן תהיה בפלייאוף...

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בחריין רחוקה 4 משחקים מהמונדיאל הראשון שלה. היום היא ניצחה את אוזבקיסטן בבית 1-0, מבעיטה חופשית מצויינת של מחמוד "רינגו" עבדו-א-רחמן בדקה ה75. האדומים מהאי הקטן במפרץ זקוקים לעבור את האחות הגדולה סעודיה בשביל להלחם עם ניו זילנד על מקום בדרום אפריקה בקיץ הבא.

Last edited: Jun 18, 2009
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

צפון קוראה חוזרת למונדיאל מאז אנגליה 1966, אחרי בונקר מול נבחרת סעודיה בבירת ריאד. זוהי ההופעה השנייה של הנבחרת האדומה אי פעם, אחרי 44 שנה. סעודיה תנסה להעיף את השכנה הקטנה בחריין כדי לפגוש את ניו זילנד. איראן בחוץ למונדיאל. כמו גם אוזבקיסטן, קטאר, ואיחוד האמירויות הערביות. זוועה, הכי פחות גרוע במונדיאל תהיה בחריין, כי סעודיה מגיעה למונדיאלים ועושה בושות, וניו זילנד נראת לא פחות רע.

המשחק הראשון יהיה באיצטדיון ריפה בבחריין ב5 בספטמבר, ומשחק הגומלין יהיה ארבעה ימים אחר כך, באיצטדיון המלך פהד בריאד. ב10 באוקטובר יהיה המשחק של הנבחרת הערבית מול האול בלאקס, ב14 בנובמבר משחק הגומלין המכריע כנראה באיצטדיון נורת' הארבור של אוקלנד.

Last edited: Jun 18, 2009
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי הקוריות במונדיאל, פעם ראשונה, טיפה מוזר, מקווה שצפון קוריאה ל תאיים בשיגור טילים אם ישרקו לרעתה במונדיאל.

אני דווקא הייתי רוצה לראות את בחריין עולה במקום ניו זילנד שנראית זוועה בקונפדרציות ובמקום ערב הסעודית שבאמת כמו שציינת לא מראה בכלל איזושהי סיבה למה היא עולה למונדיאל בכלל, זה כמו שישראל תהיה שם, בלי סיבה ממש.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שערב הסעודית תעשה בושות, כל עוד היא תנפק זכרון אחד גדול כמו ב-94 זה יותר מנבחרות אחרות גדולות יותר שמגיעות, מממ...סרביה לדוג' שמלבד לתרום לביטחון של הארגנטינאים לא סיפקה שום דבר מעניין בגרמניה.

איחוד האמירויות גם יכול להיות נחמד, אולי מס' 10 מהנבחרת הצעירה שהופיע בטורניר בטולון יוקפץ, כישרון ענק.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם כשהליגות המקומיות והגביעים האירופאים הסתיימו ואנו בעיצומה של אחת מהשנים המשעממות האלה בלי מונדיאל או יורו (גביע הקונפדרציות או U-21 זה נחמד, אבל לא הדבר האמיתי) הכדורגל מרגש ומגרה את השכל, והפעם ללא קשר לגול כזה או אחר. שחקני נבחרת איראן עלו היום למשחק מוקדמות המונדיאל בדרום קוריאה כשהם עונדים סרטים ירוקים על ידיהם כאות הזדהות עם המחנה הרפורמיסטי של מוסאווי ש"נחל תבוסה" בבחירות שהתקיימו ביום שישי. לפי החשד של כל גורם בעל שכל בעולם המערבי אחמדינג'אד זייף את הבחירות ועשה זאת בבוטות ברורה מדי (בטח לא תרמה האמירה של אחד משריו כי אם יידרש זיוף בבחירות לטובת המהפכה אז זה מה שיקרה...). כשכרטיסיאנו רונלדו נמכר ב-94 מיליון יורו ובכל אחד מימי חלון ההעברות שחקנים נסחרים כמו ירקות ומתמקחים על אלף יורו יותר או פחות ליום אימונים, הכדורגל שוב תופס את מקומו ככלי פוליטי שההשפעה התרבותית שלו והיכולת שלו להעביר מסרים, לייצג תרבויות הרבה יותר חשוב והרבה יותר אמיתי ושורשי משוק הבשר של הקיץ.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

האמירויות כבר בחוץ ממזמן. תקרא מה כתבתי.

ביום שבת יש {כמעט בטוח} צמד שידורים:
    מרוקו - טוגו ב20:00 בערוץ המרוקאי.
    טוניסיה - ניגריה ב21:10 בערוץ הטוניסאי.

אני עוד צריך לבדוק את השעות.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הייתי צריך להוסיף היה יכול להיות נחמד לראות את איחוד האמירויות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx