מוק' יורו 2012 - הפלייאוף: הושלמה תמונת העולות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏1/9/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שזאת ההגרלה...רציתי לראות את טורקיה מול אירנלד/צ'כיה ובמקום זה קיבלו את קרואטיה שלדעתי יותר טובה אבל עדיין זאת התמודדות שקולה...

רציתי שפורטוגל יקבלו את אסטוניה אבל במקום זה שוב נראה פורטוגל-בוסניה וחבל שאחת משתי הנבחרות האלה לא יהיו ביורו כי שתיהן יכולות לעשות צרות לכל נבחרת וקיוויתי לראות את שתי הנבחרות האלה ביורו

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

פיצוי על מה שקרה בצרפת, או שנראה סנסציה? טראפטוני את טארדלי אחרי ג'ק צ'רלטון, ביורו אחרי 24 שנה? אסטוניה נבחרת די אפורה, אז אני צופה צמד משחקים צפויים למדי. הדבר המשעשע שהם יצטרכו לבטל/לדחות משחק ידידות שהם קבעו עם ליכטנשטיין.

הדבר היחיד שאני לוקח מאירלנד אלו האוהדים הנפלאים שבטוח אחד מהם יידרס לאחר כמה כוסות בירה זולה. אולי נוציא איזה תאוריה מופרכת ונגיד שהעסקנים רצו שאירלנד תגיע בכל מחיר מכיוון שהם יגיעו בהמוניהם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני מתבאס על מונטנגרו וגם על בוסניה ששוב מקבלת את פורטוגל לאחר שנתיים.

3. Telkiyski Member

דווקא למונטנגרו יש סיכוי סביר מול צ'כיה
    זה משהו כמו 60-40 לצ'כים
    מונטנגרו נצחה בבולגריה והוציאה 0-0 בוומבלי, היא מסוגלת לא להפסיד גם בצ'כיה, ואצלה בבית היא לא הפסידה הרי קמפיין שלם.

לפני המפגש בין בוסניה לפורטוגל במוק' 2010 הימרתי על בוסניה ולצערי טעיתי, אז הפעם אני אחסוך את זה.

לגבי האירים, אני לא מאמין שיש מישהו שיהמר נגדם. הם מבחינתם ינפצו את החלום כנראה של שתי הסינדרלות של המוקדמות האלה, ארמניה ואסטוניה
    האסטונים מבחינתם כבר דפקו פעמייםאת צפון אירלנד, אז אולי יש להם סיבה לאופטימיות, אחרי הכל הייתי אומר שגם הם קיבלו את ההגרלה הכי נוחה שהיו יכולים לקוות לה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/11
  4. johnnie walker Member

חבל שבוסניה שוב פעם תראה את הטורניר מהבית, מגיע להם לעלות ומגיע לנו להנות מנבחרת שמשחקת כדורגל אמיתי ומהנה עם שחקנים נפלאים, במקום זה נקבל שוב נבחרות שמוציאות את החשק לראות כדורגל כמו יוון ואירלנד.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאירנלד מרוצים מההגרלה אני בטוח שגם האסטונים די מאושרים ממה שקיבלו... אירלנד היא הנבחרת הכי פחות חזקה ממה שיכלו לקבל ויודעת איך לפקשש ולהרוס לעצמה ככה שגם בצד השני של ההתמודדות מבסוטים

6. המבין Member

חבל שפורטוגל ובוסניה ישחקו אחת נגד השניה כיוון שלשתיהן יש מקום ביורו. יש לי תחושה שמונטנגרו תפתיע את הצ'כים (לא יודע כמה זה הפתעה) ויעלו ליורו. המפגש בין קרואטיה לטורקיה זה המפגש הכי פתוח ולדעתי הסיכויים פה הם 50-50. לגבי אירלנד ואסטוניה, זה פשוט בדיחה שאחת מהנבחרות האלה תהיה ביורו.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי לפחות נעשה צדק בהגרלה שאירלנד תפגוש על הנייר את הנבחרת הכי חלשה. אולי איתי צודק, אבל מבחינתם העוול שנעשתה באותו המשחק מול צרפת עדיין לא נמחק. אני חושב שהם כרגע כבר עכשיו חולמים לקבל את הצרפתים ביורו הבא...

לדעתי במפגש של טורקיה מול קרואטיה הטורקים עדיפים, אבל שתי הנבחרות מאד לא יציבות, בעיקר הטורקים לא. העובדה שהם ניצחו רק 1-0 ביתי את אזרבאייזאן יעודד כמובן את קרואטיה. אני בעד קרואטיה רק בגלל שהידינק יעזוב אז את טורקיה ויגיע לאמסטרדם כדי לחזק את קרויף באייאקס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

פורטוגל נגד בוסניה. שוב, פורטוגל פייבוריטית בגלל שמה וכוכביה כמו רונאלדו, אבל לדזקו וחבריו יש לבטח תכניות אחרות. אנחנו ראינו כבר מספיק פעמים שבקרבות כאלו הנבחרת היותר טובה עולה, לאו דווקא הנבחרת עם יותר הכשרון! אני מקווה שפורטוגל עפה כי כהולנדי יש לי יותר מדי סיוטים מהנבחרת הזאת. גם עם הקבוצות שלנו פורטוגל עושה לנו בשנים האחרונות ממש קרקס...

צ'כיה מול מונטנגרו. אם מישהו יכול למנות לנו מכל נבחרת 3 שחקנים הוא גאון כדורגל...לדעתי בקרב הזה הכל פתוח, אין פייבוריטים. מונטנגרו הצליחה פעמיים לסיים בתיקו עם אנגליה, אבל האנגלים הגיעו למשחקים האלה כפייבוריטים ברורים. מבחינת שם, שחקנים ויכולת (ואולי מנטליות?) הצ'כים לא דומים לחבר'ה מאנגליה...

8. M_T_A Member

בהחלט הגרלה מעניינת. יש למה לחכות.
    רק חבל לי מאוד על השיחזור של פלייאוף המונדיאל בין בוסניה לפורטוגל. בוסניה נבחרת נפלאה שמשחקת כדורגל מצוין. פשוט חבל על הטעות הקשה של הקפטן שלהם שגרמה לפנדל ובגללה הם ייאלצו לעבור את פורטוגל. כבר בניתי על מדוניאנין ביורו..
    ועדיין, לפורטגול המאכזבת בכלל לא הולך להיות קל. זה הולך להיות מפגש שקול שיתן לנו הרבה כדורגל טוב. לדעתי ניצחון של בוסניה לא יהיה הפתעה גדולה כל כך.

טורקיה-קרואטיה מפגש מסקרן ופתוח אבל כנראה שלא יהיה שם כדורגל גדול במיוחד. קרואטיה אחרי טורניר מוקדמות חלש מאוד בסטנדרטים שהתרגלו אליהם שם. הנבחרת הזאת עדיין נמצאת בירידה מאז היורו האחרון. טורקיה גם לא הלהיבה במיוחד, אבל היא נראית לי כמו פייבוריטית קלה במפגש הזה.

לגבי אירלנד אסטוניה יהיה מעניין אם אסטוניה תצליח להמשיך את הרצף של ההופעות המרשימות והתוצאות המפתיעות מהבתים. ומול היריבה הזאת אני לא אפול מהכיסא אם כן.

צ'כיה-מונטנגרו פתוח לגמרי. אני לא רואה עדיפות אפילו קלה לצ'כים. סך הכל מונטנגרו נבחרת צעירה ורעבה ולא הכי מוכרת שנתנה טורניר מוקדמות מצוין, וצ'כיה נבחרת די בינונית שנמצאת הרבה אחרי דור הזהב של 2004 עם נדבד, קולר, בארוש, רוזיצקי וכל השאר.
    הימור שלי: פורטוגל, טורקיה, אירלנד, מונטנגרו

9. riquelme1 Member

לא יודע איפה לרשום, אבל כרגע מתקימיים משחקי הפליאוף של היורו.

טורקיה כרגע בפיגור בבית 2-0 לקוראטיה שעושה לה בית ספר, טורקיה נראת פשוט איום ונורא, בדיוק כמו שהיא נראתה במוקדמות, הידניק פשוט לא מוצא את עצמו בבית משוגעים הטורקי שם והוא מקבל 6 מיליון יורו לעונה(ופה מדברים על כשלון).

אוליץ' ומאנזוקיץ' כובשים לקרואטיה ונותנים לה שתי שערי חוץ שאמורים להספיק.

טורקיה לא הגיע למצב ב30 דקות בבית, נורא ואיום.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

4-0 לאירים בטאלין, אפשר כבר להתכונן לשובם של האירים לטורנירים הגדולים אחרי עשור, דווקא כשיש להם סגל פחות נוצץ מבעבר. מעורר השראה לראות איך רובי קין, אחרי הנפילה הגדולה בקריירה והמעבר לאמריקה, עדיין עושה את העבודה עבור הנבחרת.

אסטוניה הפתיעה אותי לרעה, אחרי שכמעט כל התחזיות שראיתי הימרו עליהם חשבתי שאולי יש לזה בסיס אבל הם הראו הופעה חלשה, מלאת טעויות מטופשות, אופיינית לנבחרת חסרת ניסיון.

11. riquelme1 Member

באמת ציפית למשהו מאסטוניה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ישראל למשל, 10 דרגות מעלייה.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא הכרתי את הנבחרת הזאת ממש, אבל ראיתי שכולם אומרים "אל תזלזלו בהם, הם טובים, הולכת להיות הפתעה" אז חשבתי שאולי הם יודעים על מה הם מדברים.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אירלנד נבחרת טובה יותר מאסטוניה זה ברור (בטח שגם מישראל) וזה היה צפוי, במיוחד כשהמארחת ב-10 שחקנים מדקה 34 ואחרי זה ב-9 שחקנים. מה שכן, יואב אמר את זה, בעמוד הקודם, אני שמח שהקהל שלהם יחזור ליורו, כי הוא יצבע את פולין ואוקראינה בהמונים, במיוחד כשהפעם האחרונה היתה כהייתי בן שנה, ב-88.
    ב. קרואטיה עשתה בית ספר לטורקיה, בית ספר. ההבדל ביניהם לבינינו זה שאנחנו היינו אלה שאוכלים גול אחרי דקה, בהר געש, עלי סמי יין 2, ונראים כמו סחבות.
    ג. חבל לי על מונטנגרו, אבל צ'כיה פשוט יותר טובה, הגול הראשון שלהם בבעיטה מרחוק, גול נפלא.
    ד. לא רואה את בוסניה מפתיעה בפורטוגל, ה-0:0 זה נחמד ובפעם הקודמת הם הפסידו 1:0 אבל פורטוגל הרבה יותר טובה, אם הם לא יעלו זה יהיה הפתעה מרעישה.

14. nadav dashti Member

גם בסארייבו זה לא היה נראה שבוסניה רוצים לנצח, הם באו קודם כל לא לספוג, אי אפשר להאשים אותם שבצד השני יש שחקנים כמו נאני ורונאלדו. בליסבון הסיפור יהיה שונה, יהיה קשה לבוסניה להחזיק 120 דק' לשחק מאחורי כדור. מצד שני הם היו מרחק רבע שעה ניצחון מלנצח את צרפת ולהמנע מהפלייאוף אז אולי הברקה אחת של דזקו יכולה להביא אותם ליורו.

איזה החמצות של איביסביץ...

15. alexshw Member

המשחק בטאלין מוכיח למה לא צריך להגדיל את כמות הנבחרות ביורו ל - 24.