אלכס צודק, מאז 99/00 ואם אני לא טועה זו אכן היתה דינאמו זאגרב... אודנסה עם BIG SHOCKER מה שנקרא...הפתעה גדולה בהחלט. הלוואי שיחזיקו מעמד בגוצלין! חיפה - גנק - בישראלי כתבתי בדיוק מה אני חושב על החרפה הבלגית. דינאמו זאגרב - מאלמו - HUGE VICTORY של הקרואטים אכן, מאלמו הפתיעה אותי עם ההתפרקות הזאת, חבל מבחינתם. באיירן - ציריך - WHO CARES? 2:0 ידוע מראש.
ראיתי חלקים נכבדים מהמשחק של ויאריאל בדנמרק. משחק לא גרוע במיוחד של הצוללת הצהובה, אבל לא מספיק. השוער דניאל וסלס היה שם תמיד כדי לקחת את ההזדמנויות הלא ממש מסוכנים של נילמאר, רוסי ובורחה שלא היו חדים מספיק ולכן הקלישאה "אם אתה לא מבקיע אתה סופג" יושמה גם פה. הרבה אחזקת כדור מצד הספרדים, שליטה רבה ומצד שני עמידה טובה של הדנים בהגנה, ככה אסכם את המשחק. סאפאטה הרכש מאודינזה קיבל כדור מדייגו לופס ולא ברור איך הוא איבד אותו (ככה האנס הנריק אנדראאסן כבש), טעות כל כך מיותרת של הקולומביאני שעלולה להיות קטלנית בצורה כלכלית.
מחר ערב משחקי הגומלין הראשון: גנק מארחת את מכבי חיפה אחרי 1:2 לירוקים בארץ במשחק הכי צמוד מבין כל 5 המשחקים. ויאריאל שהחמיצה המון בדנמרק תנסה להפוך את הקערה ולא לגרום לרעידות ססמיות באיזור המגרש שלה מול אודנסה אחרי הפסד 1:0 בחוץ באיירן מינכן תעשה טיול בלנצינגרוד של פ.צ. ציריך - מישהו באמת חושב שלשוויצרים יש סיכוי? ויסלה קראקוב עם מאור מליקסון ודודו ביטון (ואיביצה אלייאב לא נשכח אותו כמובן...) עם יתרון שברירי של 0:1 בניקוסיה מול אפואל. לזכותם של הקפריסאים עומדת העובדה המעניינת, לפני שנתיים כששיחקו בשלב הבתים של ליגת האלופות, כמובן גם בזכות השיטה, במוקדמות הם הפסידו לפ.צ. קופנהאגן 1:0 בחוץ, ובבית ניצחו 1:3 בקלות. מאלמו השוודית תנסה לחולל סנסציה אחרי ההפסד הכואב שנחלו בקרואטיה מול דינאמו זאגרב 1:4 שכנראה סגר את הסיפור.
גומז סוגר את הסיפור בשוויץ עם 1:0 בדקה ה-7....ברוכה השבה לליגת האלופות דרך המוקדמות באיירן מינכן. תיהי שם גם במשחק הסיום? מאלמו עדיין צריכה 3 שערים לשים לדינאמו זאגרב - אין שום סיכוי שהיא תעשה את זה, וסוף פסוק בדבר. אפואל ניקוסיה עם עזרה של חצי עצמי מובילה על מליקסון (פתח) וקראקוב (דודו ביטון בספסל). ויאריאל ואודנסה עדיין ב-0:0...מקווה שתהיה שם סנסציה!
ויסלה קראקוב, שוב הם לא מעפילים לשלב הבתים, ואחרי היתרון בייתי מבטיח, לוזרים. כואב לי על ביטון ומליקסון.
ממה שראיתי מסיכום המשחק של שליימה ועמיחי, לא הגיע לויסלה לעלות, שליימה הוא ליצן אז הסתמכתי על מה שעמיחי אומר כי הוא לפחות לא אינטרסנט נגוע ומדבר אובייקטיבי...(כבר בדקה 60 הוא בא בטענות למה ביטון לא על המגרש..כשאילייב גם יושב בחוץ)
משחק גדול ואווירה מדהימה של אפואל יכלו לתת חמישייה, פשוט מדהים איך קפריסין עם אוכלוסיה של 800 אלף איש התקדמה
מאלמו כמעט כמעט כמעט: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/...agreb-15313387/ 0-2..דקה 92 כל הקבוצה ברחבה, ורק כמעט.