ההגנה היא בהחלט בעיה בהולנד הנוכחית, אבל ממש לא היחידה לדעתי גם לא העיקרית. הפעם היחידה שבאמת ההגנה נראתה רע בקמפיין הזה הייתה נגד צ'כיה. מאיסלנד וקזחסטן חטפנו רק במצבים נייחים והתקפות שדה ידענו לעצור בלי יותר מדי בעיות. הפרובלמה הקריטית היא יותר בקישור לדעתי. אתמול הוא היה רך מדי ונתנו ללטביה להניע כדור במרכז המגרש הרבה מעבר לגבול הטעם הטוב, למעשה זאת נבחרת מהסוג שאנחנו צריכים להתייחס ליותר מפס אחד שהיריבה מבצעת כאילו קיבלנו ממנה גול, ודבר דומה קרה נגד שאר הנבחרות ששיחקנו נגדן, בעיקר מול איסלנד בחוץ שעדיין היה המשחק היחיד בו באמת היינו outclassed לכל אורכו. אם הידינק, שהוא לדעתי אחראי הרבה יותר גדול לכישלון בקמפיין הזה מאשר יכולת של השחקנים (אבל דיון מורחב על הדור הנוכחי של הולנד זה כבר אוף טופיק לזמן אחר), יישאר, הוא חייב למצוא דרך לתקן את זה עד ספטמבר. הוא נכשל בתחום הזה הרבה יותר מדי. הוא צריך להחזיר את סניידר לעמדה הטבעית שלו (שבמשחקים האחרונים ואן פרסי שיחק בה. ואני חשבתי שביום שבו ואן פרסי יתופקד כפליימייקר, חזירים יתחילו לעוף), ולנסות להכניס גם קשרים שהם אשכרה טובים מאחוריו. אני מת על דיילי בלינד ואני בהחלט חושב שהוא יגיע יום אחד לרמה גבוהה, אבל היום הזה עדיין לא הגיע. קלאסי עדיף עליו כרגע, ואפילו ואן חינקל שלאט לאט מתאושש מהפציעה והיה מצויין במילאן בשבועות האחרונים, מה שכמובן לא הספיק להידינק כדי להזמין אותו לסגל המורחב. רגע מה? וכמובן שהכי טוב לנבחרת יהיה אם סטרוטמן יחזור מהפציעה למספיק זמן כדי שהיכולת המוכרת שלו תשוב אליו. זה יפתור בעצם אחוז נכבד, ואולי אפילו את רוב הבעיות שיש לנו כרגע, גם בתחום המקצועי וגם במנטלי - אין כמו מנהיג אמיתי שלומד מדה רוסי וטוטי שאולי ינענע את הנבחרת האימפוטנטית הזאת. אני גורס שכל הקמפיין הזה היה נראה אחרת לגמרי אם הוא היה כשיר. לצד רובן הוא האקס פקטור האמיתי של הנבחרת, לא סתם ההיעדרות שלו מהמונדיאל גרמה לכך ששיחקנו בשיטה הזויה ומאולתרת.
-נוהגים להסתלבט על פורטוגל ורונאלדו לא מעט. אבל הנבחרת עולה באופן קבוע לכל טורניר גדול ובדרך לעלות גם ליורו הבא. רונאלדו כבר עם 5 שערים. -מציע לפולנים להתמוגג מהנבחרת הנוכחית כמה שיותר. לא כל דור יהיה להם חלוץ בבאיירן מינכן.
כן הכי מהיר, רק בשנה שעברה רובי קין קבע את השיא מול גיברלטר Rapid Keane hat-trick helps Ireland thrash Gibraltar 7-0| Reuters
אפשר לחשוב ששרלה משחק בליגה ג' כאן בארץ. נכון, הוא לא בשיאו ומאז המונדיאל הוא לא מתפקד. יוגי לאורך השנים די האמין בו והוא לחלוטין מתחבר אליו. אפשר גם להבין למה, מעבר לזה שמדובר בשחקן טוב מאוד הוא גם קורע את התחת על המגרש ומוסיף אלמנט של אגרסיביות לחלק ההתקפי. דווקא נחמד לראות שהוא ממשיך לתת בו אמון.
ב-1974 היתה להם נבחרת אפילו עוד יותר טובה, סיימה מקום 3 במונדיאל כשהיא מנצחת את שוודיה, יוגוסלביה, ארגנטינה ואיטליה...מפסידה רק לגרמניה שזכתה בתואר.
הוא פותח איתו כי הוא "נתן למולר לנוח". מישהו צריך לספר לו שגרמניה לא הבטיחה את העליה והיא כרגע מקום שלישי. אני לא אומר שגרמניה לא עדיפה כרגע, אבל ה-3 נקודות האלה חשובות מאד לה והייתי מצפה שתעלה עם כל הכלים שלה(חוץ מזה זה לא שלגרמניה יש עוד שבוע משחק נגד אירלנד שהיא צריכה לשמור על מולר)
באמת לא מובן למה לא זימנו סגל שלם שמבוסס על שחקנים שהם לא הסטארים מה שנקרא, בהחלט ביזבוז. ביינתיים שווינשטייגר עם פנדל מזלזל מחמיץ, וליאם ווקר מיודעינו היה קרוב לכיבוש, ועכשיו בעיטה חופשית לידיים של ווידנפלר, זו כבר בעיטה 3 לשער של הגיברלטרים. דקה 22, עדיין 0:0.
ויוון כמו יוון, מפסידה לאיי פארו בחוץ. חברים מצאנו נבחרת יותר גרועה מאיתנו בקמפיין הזה, אבל כשהיתה צריכה לשחק מולנו, ניצחה אותנו בקלילות, אם התוצאה הזאת תישמר עד לסיום איי פארו כבר רביעית בבית שלה!