בדיוק בגלל זה מגיע לו הקרדיט. מאמן אחר היה מתרץ, הוא חיפש איך להוציא מים מהסלע בסיטואציה שנקלע אליה והצליח. אל תשכח שההדחה שלו הגיעה גם בגלל דו קרב פנדלים, לך תדע אם היה להם קצת יותר מזל או שהיה נשאר לו חילוף והיה אפשר להכניס את קרול לדו קרב ההוא...
שוב, זה שהוציא הרבה יותר ממה שהסגל הזה מסוגל אליו באמת, זה בלתי ניתן להכחשה. הנקודה שלי היא ש"מה הסגל הזה מסוגל אליו באמת" הוא לא "לסיים רביעית בבית שכולל את צ'כיה ואיסלנד", אלא יותר מזה. אבל הנסיבות, גם אלה שבאחריותינו וגם אלו שלא - מנעו מהסגל הזה להשיג את מה שהוא יכול.
@All_Hale_Conradinho אבל לא אמרתי מילה על הקמפיין הנוכחי, דיברתי בפוסט הראשון שלי כאן היום רק על ואן חאל, על מה הויכוח כאן בעצם? הסגל הוא כמעט אותו הסגל, אני לא חושב שיש מישהו כיום (ואפילו אז) שחושב שהולנד היא אחת מתוך 3 הנבחרות הכי טובות בעולם. אפילו אם הם היו נראים הרבה יותר טוב בקמפיין הזה מאיך שהם נראים.
כבר צצות טענות שמקום רביעי בבית שכולל את צ'כיה איסלנד וטורקיה זה מה שהולנד שווה והיה פה לפחות מישהו אחד שגם אם לא אמר את זה בפירוש רמז על זה, אולי לא בכוונה. לזה אני מתייחס. אף אחד לא טוען שהיא אחת מ-3 הנבחרות הטובות בעולם, אבל כן יש אנשים שטוענים שוואלה, היא באמת לא אחת מ-24 הנבחרות הטובות באירופה ולכן הגיוני שהם לא עולים. וזה, תסכים איתי, כבר מוגזם ולא נכון.
איסלנד ביורו, איסלנד ביורו, איסלנד ביורו. אחת העליות המרגשות והמדהימות שאני זוכר מנבחרת כלשהי לטורניר גדול. שאפו ענק!! וכל זאת, אם לרגע אנחנו מנסים להבין למה הם כן וישראל לא, כל זאת הם עושים מבית שבו הם דורגו חמישי, בית שכלל את הולנד, צ'כיה, טורקיה וגם לטביה היא לא נבחרת שמלקקים דבש מולה. פשוט חבורה של גברים למרות שאין להם אף שחקן בברייטון.
והנה השחקן שכבש את השער הראשון לזכות טורקיה נגד הולנד...איך שהגלגל מסתובב לו http://media1.turkiskfotboll.com/2010/06/OguzhanOzyakup_2369506.Xxx
יש מצב שפרננדו סנטוס הוא המאמן עם הכי הרבה תחת בכדורגל העולמי כיום (אפילו יותר מאברם)? הפסקתי לספור את כמות הפעמים שהנבחרות שלו הצליחו לגנוב ניצחון בשניה האחרונה של המשחק. בסוף פורטוגל עוד תיקח יורו עם המתכון הזה...
השער הראשון של סן מרינו בקמפיין וראשון שלה בחוץ מזה 14 שנים. הליטאים ניצחו בתוספת הזמן 2:1 רוסיה עוקפת את שוודיה ומעפילה למקום השני אחרי ניצחון חוץ 7:0 בליכטנשטיין - דזיובה כבש רביעיה. שוודיה הושפלה בביתה 4:1