רק שביינס בשמאל וריצ'ארדס בימין ורייט פיליפס בימין וקול במשאל (חרוז תפוז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx).
איפה מצאת את ההרכב אורי? למיטב הבנתי בארי במרכז ולא הארגו. טרי אמור להיות בחוץ עד כמה שאני יודע, ואם אני לא טועה גם ריו.
לא מצאתי אותו, זה ההימור האישי שלי. לפי מה שהבנתי, ריו טרי החלימו מהפציעות. הארגריבס לפי מה ששמעתי אמור לשחק והפציעה שלו בשבוע שעבר הייתה קלה בלבד.
טוב, מקווה שאתה צודק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ההימור שלי: קארסון ביינס - קמפבל - ריצ'ארדס - בראון קול - למפארד - בארי- ג'רארד - SWP קראוץ'
הייתי מעדיף לראות היום את הארגריבס במרכז. שקט יותר מבארי ועושה עבודה נקייה יותר (בלי להוריד מאומה מהמרכזי המצויין של וילה). קראוץ' לבד בחוד ? טעות איומה. מעדיף לראות לידו את בנט.
כמדומני ריו לא היה פצוע אלא מושעה וטרי ככל הנראה לא מספיק כשיר בכדי לשחק היום אחרי הכל, כך שהשילוב של ריו את קמבל נראה לי הכי הגיוני. הרגריבס לא היה בדיוק פצוע, אלא הקבוצה פשוט ביקשה לא לשתף אותו ביום שישי שכן לדעת הרופאים של יונייטד הוא לא מספיק כשיר לשחק שני משחקים בטווח של 5 ימים. לכן הוא פשוט נח והיום צפוי לחזור להרכב, למרות שאני מקווה שהוא לא ישחק כלל. אנחנו צריכים אותו ביום שבת וביום רביעי, ובארי כבר הוכיח שהוא מסוגל לספק את הסחורה לצד ג'רו. לדעתי ההרכב שרועי נתן יהיה בערך ההרכב שיפתח מינוס בראון, כשג'רארד לא ישחק באותו קו כמו למפארד ובארי אלא כשחקן חופשי מאחורי הארוך.
לגבי שבת-מסכים, יש משחק קשה וחשוב מול בולטון. אבל ביום שלישי (ולא רביעי)? מול ספורטינג בהחלט אפשר לתת לו מנוחה, ליגת האלופות הפכה החל מהניצחון על קייב ועד לסוף פברואר לחסרת חשיבות עבורנו.
3 מתוך ארבעת ראשי הבתים ביורו ידועות: 2 המארחות - שוויץ ואוסטריה, והאלופה יוון. הנבחרת האחרונה שתיקבע כראש בית תיהיה אחת מהנבחרות הבאות: הולנד, קרואטיה וגרמניה. המצב שנוצר עכשיו, הוא שאף אחת מהנבחרות האלה לא רוצה להיות ראש בית, כי ברצונה לקבל באותו בית ביורו את אחת מהנבחרות: יוון, אוסטריה ושוויץ, במקום לקבל את אחת מאריות היבשת. מה צריך לקרות כדי שהנבחרות הנ"ל יהיו ראש בית? *הולנד (המובילה מבין 3 הנבחרות): תיקו ומעלה במשחק החוץ נגד בלארוס. *קרואטיה: ניצחון על אנגליה, והפסד של הולנד לבלארוס. *גרמניה: ניצחון ביתי על ווילס, תיקו של קרואטיה נגד אנגליה, והפסד של הולנד לבלארוס.
וביינתים אנחנו עושים את שלנו עם פיגור 0-1 לבלארוס. אגב, רומניה סיימה קמפיין מוקדמות אדיר בראש בית 7 עם 29 נק', מאזן שערים 7-26 ומעל לכל כדורגל חיובי וטוב.