מוקדמות יורו 08': נסגרה רשימת העולות - אנגליה בחוץ

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Jun 2, 2007.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה חבל, מסתבר שתתבאס עוד יותר

2. JR-Riquelme Member

אהה ואנגליה משחקת יפה נכון?
    עזבו זה בדיחה להשוות את אנגליה, אחת הנבחרות הכי לוזריות בהסטוריה לנבחרת ענקית כמו איטליה. מבחינת כדורגל איטליה עולה עליה, מבחינת גדולה, ווינריות, והכל. אין מה להשוות.

3. Ribery 17 Member

נבחרת ענקית כמו איטליה אה ?
    מה שעושה אותה כול כך ענקית זה היכולת לשחק כול כך עלוב ,מגעיל ,מכוער ובסוף להצליח לגנוב איזה גול .

הצגות ,בזבוזיי זמן ,משחק מגעיל ומסריח בלי יצירתיות בלי כלום .

הניצחונות שלהם על אוקרינה והיום על סקוטלנד הם בושה לכדורגל , בושה שנבחרת כזאת שמשחקת ככה מצליחה לנצח שתיי נבחרות שהיו עדיפות עליה במשך 90 דקות .

לראות היום את המשחק של הסקוטים ולמחוא כפיים .
    עצוב לכדורגל שהם לא ניצחו היום .

4. JR-Riquelme Member

נו??? תגיד מה אתה שיכור? זאת נבחרת ענקית, ווינרית ומה שלא תרצה...תאכל תלב כמה שאתה רוצה, יש עובדות: איטליה נבחרת ענקית - אנגליה נבחרת לוזרית.

אבל רגע...מה אתה מעביר ביקורת על איטליה בזמן שאנגליה משחקים כמו הפועל בית שאן? למה לאנגליה לא חסרת יצירתיות? מי אלה בכלל אנגליה שאתה יכול לדבר? מה הם עשו בכל ההסטוריה שלהם? לקחו מונדיאל לפני 40 שנה?
    ועוד משהו: למה אתה לא מדבר על זה שלאיטליה נפסל שער חוקי לחלוטין ונתנו לסקוטלנד שער בנבדל?

Last edited: Nov 18, 2007
  5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי, נמאס כבר שבכל פעם אנחנו צריכים להצטדק בפני חצי עולם. כן אנחנו בונקריסטים, כן אנחנו מגעילים, כן אנחנו מושחתים, כן אנחנו מנצחים בזכות השופטים. עכשיו נרגעתם? אתם יותר ממוזמנים להמשיך ולאהוד את הנבחרות והקבוצות האטרקטיביות שלכם, אנחנו מעדיפים את ה"גועל נפש" שלנו. תעזבו אותנו כבר בשקט.

ואני מבקש רק לשים את עניין ה"ווינריות" של איטליה בפרופורציות: אנחנו עדיין מדברים פה על נבחרת שהפסידה את גמר 94 בפנדלים, עפה ברבע גמר 98 שוב בפנדלים, הפסידה בגמר יורו 2000 בהארכה, עפה בשמינית גמר 2002 מול דרום קוריאה. הזכייה במונדיאל האחרון בסך הכל סיימה רצף של אכזבות אדירות, ואני בספק אם אפשר להגדיר את עצמנו כרגע כ"ווינרים" (אם כי יש התקדמות גדולה-אין ספק).

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הקמפיין הנוראי ממשיך גם נגד לוקסמבורג.. בקושי 1-0 משער בדקה ה-43 של קוברמאנס. גאט דמט מה יהיה?

לא אהבתי לראות מה שראיתי, זה משחק נגד קבוצה שאין לה מה למכור מולך, אני לא מבין את זה.

שער פשוט, הגבהה, ודחיקה פנימה. אין הרבה מה לומר.

הולנד תנצח ותעלה אבל אם ניראה ככה ביורו... אבוי. (היום זה לא חדש, כל הקמפיין זה נראה ככה)

7. Ribery 17 Member

אני אומר לך שנבחרת איטליה מסריחה ואתה אומר לי "אז מה , מה אתה מדבר בכלל , האנגלים מסריחים לא פחות "

כדיי שאף אחד לא יזכר בטעות איך השופטים שלחו את מאמן רוסיה הנוכחי הבייתה .

8. איזאקו Member

איך נבחרת הנבחרת הרביעית שתהיה ראש בית (מלבד יוון האחופה ואוסטריה ושוויץ המארחות)?

9. Mehmet Member

מדהים איך טורקיה חוזרת להיות פייבוריטית לעליה אחרי ניצחון בחוץ על נורבגיה. עדיין המשימה שלהם לא גמורה-עליהם לנצח את בוסניה, כי אם לא יעשו זאת, נורבגיה תעלה כי לה יש את מלטה. וכמו שהטורקים בעטו בדלי בקמפיין הזה פעם אחר פעם, לא אתפלא אם זה יקרה שוב. המשחק בין טורקיה לבוסניה מבחינתי הוא המשחק המעניין ביותר ביום רביעי.

וכל הכבוד לסקוטלנד על קמפיין מצוין, חבל שלא העיפו את אחת מהנבחרות שאני כל כך שונא... ההפסד לגרוזיה די גמר אותם.

10. Gooner Member

איטליה אומנם לא משחקת כל כך מלהיב,אבל יש לה הרבה שחקנים איכותיים בהתקפה עם יכולת טכנית מרשימה ביותר,וזה יותר נעים לעין מהחורניות של ג'רארד ולמפרד.

11. yoni10 Member

מצחיק אותי שאוהדי אנגליה מקשקשים על זה שאיטליה משחקת מכוער, בונקריסטי, אנטי כדורגל וכו.. בעוד הנבחרת שלהם עושה תיקו עם מקדוניה בבית, תיקו נוסף עם ישראל ותקוותיה תלויות בעומר גולן אחד.

נבחרת אנגליה משחקת כדורגל מכוער ומגעיל. אני זוכר טוב מאד את המשחק ה"מעולה" של אנגליה נגד אקוודור, טרינידד (נראה לי) ופארגוואי.

איטליה ניצחה היום למרות שהשיפוט היה עוין לחלוטין. זה נקרא ווינריות.

12. Don Joan Roman Member

אנחנו האיטלקים נבחרת עלובה, חלשה, לוזרית, מגעילה, משוחטת וכל מה שתרצו אבל אנחנו גם הנבחרת שתמיד אבל תמיד תראה לכולם, איך זה לחיות בסבל וכאב, כ"כ הרבה שונאים אותנו סתם ואני שמח מאוד שאנחנו ממשיכים לספק להם סיבות עם ניצחונות כ"כ מתוקים בדקה ה-90 על הסקוטים, אז אתם תמשיכו לקשקש, אנחנו נבוא ליורו וגם שם נבוא כדי להזכיר לכם שכדורגל חיכול להיות מהנה אבל יכול להיות גם כואב, במיוחד לקנאים אנגלופילים.

פורצה אזורי!

Last edited by a moderator: Nov 18, 2007
  13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למחוק.

Last edited: Nov 19, 2007
  14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מה זה משנה אם אוהדי אנגליה אומרים שאיטליה משחקת מכוער או אוהדי טימבקטו אומרים שאיטליה משחקת מכוער? במיוחד כשמעולם אוהדי אנגליה לא הכחישו שאנגליה משחקת מכוער, אתם מקשיבים לעצמיכם בכלל?

15. Leicester Haifa Member

אפשר בבקשה תמונת מצב על העלות ליורו כרגע ? העולות הסופיות, ומה שקורה בשלב הבא. קצת מבלבל הכל. תודה.