תראה, אם הם היו ווינריים, הם היו היום מוציאים לפחות נקודה. חסר לסקוטים את הווינריות שיש לאיטלקים. לא רואה אותם מנצחים במשחק על כל הקופה.
עם 60 אלף סקוטים פנאטיים שיכולים לעשות הכל בשביל ניצחון ביתי? אני דווקא הייתי נותן סיכויים גדולים לסקוטים...יתרון הביתיות כאן הוא גורם ענק. למרות שאיטליה זו הנבחרת הכי ווינרית בעולם, אני מתפלל לאיזה נס סקוטי.
תראה בקטע הזה אין וויכוח, האיטלקים יודעים להתעלות כשצריך, ואין ספק שהסקוטים הפסידו בענק בגרוזיה, איבוד נקודת קריטי שהם לא היו יכולים להרשות לעצמם, אבל תמיד יש פעם ראשונה(לאיטליה להיות לוזרים אני מתכוון)
והכי חשוב, נגמרו החששות: צרפת תעלה. אם נצא מנקודת הנחה שאיטליה תנצח את איי פארו, אז היא נקודה מעל צרפת ו-2 מעל סקוטלנד. אם סקטולנד מנצחת את איטליה, אז גם נקודה נגד אוקראינה תעלה אותה על חשבון איטליה בזכות הניצחון בצרפת, והתיקו המאופס באיטליה. אם התוצאה בסקוטלנד תסתיים בתיקו, אז צרפת תצטרך נקודה מאוקראינה. ולדעתי זה בדיוק מה שיקרה. בכל מקרה, נקודה של צרפת באוקראינה מעלה אותה. אבל בשביל מקום ראשון היא תצטרך ניצחון.
כמה חבל שהסקוטים לא ניצלו את ההזדמנות האדירה שנקרתה בדרכם... עכשיו נראה אותם מנצחים את איטליה כמו שניצחו את צרפת... ולצערי הרב יוון כנראה תגיע להגן על תוארה...
תצוגת נפל של הולנד, שמתווסף לאוסף המכובד במוקדמות יורו 2008. אני לא קולט איך נבחרת כזאת מוכשרת, עם קאדר התקפי פשוט מפחיד משחקת ככה. מה יהיה ואן באסטן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ואן פרסי נפצע בצורה לא נעימה, ונראה צולע בסיום
אכן, נקודה תספיק לצרפת ואני מצטער לומר שסקוטלנד לא תעלה מהבית הזה... כמה חבל, נבחרת שהפתיעה כל כך, הביאה כל כך הרבה קהל וגם למשחקי חוץ (היום בגאורגיה היו 15,000 ובצרפת הם הביאו המון צופים בניצחון הענק). אם איטליה אפילו תסיים בתיקו מול סקוטלנד, היא תעלה כי איי פארו לא תנצח באיטליה ובטח שלא תיקח שם נקודה... הייתי רוצה לראות את צרפת בחוץ כמובן, אבל את איטליה לא ועל כן אני מצטער שנבחרת מצויינת כמו סקוטלנד לא תבוא להפתיע גם ב-16 הגדולות של אירופה... לדעתי כך ייראה יורו 2008: שוויץ, אוסטריה, גרמניה, צ'כיה, יוון, רומניה (כבר עלו), קרואטיה, אנגליה (מהמר עליהם למרות ההפסד לרוסיה והעובדה שהכל תלוי ברוסים), פולין, פורטוגל, צרפת, איטליה, שבדיה, הולנד, ספרד ונורבגיה (המומנטום אצלם, הטורקים לא יעלו לדעתי) מברוק לתיירי על שבירת השיא של פלאטיני,
קזחסטן באמת נבחרת שאסור לזלזל בה לקראת העתיד ועשתה עד עכשיו כמה תוצאות מאוד מפתיעות, כולל להציק לפורטוגל, אבל מה נגיד על ליכטנשטיין? ניצחון שני בקמפיין ועוד בצורה משכנעת, 0-3 ביתי על איסלנד. צ'כיה הצטרפה לגרמניה והבטיחה את העלייה, שזה כבר טוב. גם רומניה ושבדיה ראויות להיות ביורו. הסקוטים בעטו בדלי ברגע האמת, די כצפוי, וישאירו את המקום לצרפת ואיטליה, לדעתי לפחות. אנגליה גם היא נחוצה מאוד לטורניר, אבל תודו שזה משעשע לראות את האנגלים מייחלים לניצחון ישראלי בנובמבר. אנגליה הגדולה והאימתנית צריכה את העזרה שלנו, כמה אירוני.
איך זה שכל פעם שליכטנשטיין כובשת, מריו פריק בין הכובשים? איפה זה ליכטנשטיין בכלל? בכל אופן כבר כמה שנים ברור שמבין הדרג האחרון של בשר התותחים הם הטובים ביותר. לגבי הקזחים, אני חושב שההישג הוא גדול יחסית לאור העובדה שהם באמת נותנים תצוגות מכובדות והם רק נכנסו לאירופה. אל תשכחו שגם ישראל בתחילת דרכה באירופה הייתה כזו.
מריו פריק תמיד כובש אצלהם כי הוא הכוכב שלהם. מדובר בחלוץ לא רע שמשחק בסיינה וכבש כבר לא מעט בליגה האיטלקית.
ונניח שננצח את הרוסים (די לחיות באשליות) כמובן זה עדיין לא אומר שאנגליה עלתה, יש לאנגלים משחק נגד קרואטיה בוומבלי, ולמרות שקרואטיה תבטיח עד אז את העלייה, אני מבטיח לכם שהיא לא תפסיד בוומבלי. גם אם יקרה נס והרוסים יפסידו ברמת גן קיימת אפשרות שהם יעלו, אז הכל יהיה תלוי בקרואטיה, שתצטרך לנצח בוומבלי כדי להעלות את הרוסים. תיקו בוומבלי בסיטואציה שכזו יעלה את אנגליה בגלל המאזן הטוב שלה עם רוסיה. בבית 1 לדעתי הכל כבר סגור. פולין תעלה ראשונה, פורטוגל שנייה. בבית 2 יש לי אמונה חזקה בסקוטים... הבעיה שכאן ניצבת הנבחרת שאני הכי אוהב באירופה (סקוואדרה) שתנסה למנוע מהם להעפיל ובכך למנוע מעצמה לעוף. הבעיה שהמשחק בגלאזגו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx אני מאמין בצרפת שתעפיל ומהמקום הראשון. לצערי הסקוטים יתנו את המלחמה שלהם ויעיפו את איטליה שלי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) בבית 3 יוון עלתה, והכל תלוי במשחק באוסלו. ניצחון של הנורבגים והם בפנים, הטורקים צריכים לקוות לניצחון בלבד. גם תיקו יכול לספק את הנורבגים. אני מאמין שהנורבגים יקחו, הטורקים כבר מזמן לא עם דור הזהב שלהם, אבל עם ההצלחות של פנרבחצ'ה באלופות, מי יודע... בית 4 סגור וגמור. בבית 6, צר לי, אבל לצפון אירלנד כבר נגמר הכוח. שוודיה עולה מהמקום הראשון, ספרד מהשני. בית 7 די סגור. הרומנים עלו, ההולנדים עם רגל וחצי. קשה לי להאמין שהם ימעדו נגד בלארוס (נבחרת שהפסידה ללוקסמבורג ושנראתה כלום נגד העגלות שנראו עוד יותר כלום אתמול). הבולגרים לדעתי כבר בחוץ, נו טוב, נקווה שברבאטוב לא יבוא עצבני לבלומפילד בעוד חודש נגד הפועל (לא שאני מתכוון כרגע לבוא למשחק לפי איך שהדברים נראים כרגע עם המחירים)
:aaa15: - מבחינת איטליה מצד אחד זה טוב שסקוטלנד הפסידו אבל מהצד השני זה לא טוב בכלל. כמובן שאני מצפה מאיטליה לנצח את איי פארו אבל אחרי המשחק הזה הם יהיו צרכים להבין שלא מצפה להם משימה קלה בכלל נגד סקוטלנד בחוץ. :aaa12: - לא האמנתי כאשר ראיתי את התוצאה ולדעתי אנגליה בספק גדול לקראת היורו. לא הם לא בספק אצלי בגלל שאני חושב שישראל לא תוכל להפתיע את רוסיה, אלה בגלל שאני לא מאמין שהם יצליחו לנצח את קרואטיה אפילו שהמשחק הוא בוומבלי.
יהיה מאכזב מאוד לראות את סקוטלנד לא עולה ליורו במקום צרפת/איטליה, אחרי הקמפיין הענק שלהם (ניצחון כפול על צרפת, ללא הפסד ב'המפדן פארק'). מקווה מאוד שהם יצליחו לנצח את איטליה, וזה לא יהיה פשוט, למרות שזה יהיה בבית שלהם. סקוטלנד יכולה לעלות גם אם תצא בתיקו נגד איטליה, ובמקרה כזה היא תצטרך ניצחון אוקראיני על צרפת. חוץ מהמשחק הגרולי בין איטליה לבין סקוטלנד, יהיה עוד משחק גורלי על הזכות להיות הקבוצה השניה שעולה מבית 3 - נורבגיה - טורקיה. נורבגיה נמצאים במקום השני עם 20 נק', 2 נק' יותר מלטורקיה השלישית. לדעתי תיקו יספיק לנורבגים, כי במשחק האחרון מחכה להם ניצחון חוץ כמעט ודאי על נבחרת מלטה. טורקיה פתח דווקא מצויין את הקמפיין, ואחרי הניצחון הענק 1:4 בחוץ על יוון, הם היו עם 12 נק' מ-12 אפשריות, ואחרי זה באה הירידה, תיקו ביתי נגד נורבגיה, הפסד חוץ לבוסניה, ותיקו חוץ נגד מלטה. העולות הכמעט ודאיות מבית' ו', עם שבדיה וספרד. לשבדיה יהיה מספיק תיקו נגד ספרד/לטביה, וכנ"ל לגבי ספרד שתשחק נגד שבדיה וצ. אירלנד. הולנד תצטרף לרומניה, כאשר היא תנצח את לוקסמבורג בביתה במחזור הבא.