מוקדמות יורו 08': נסגרה רשימת העולות - אנגליה בחוץ

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Jun 2, 2007.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רוסיה לא איבדה סיכוי, בחודש הבא הם מארחים אותנו במוסקבה, אם הם מנצחים הם עולים ליורו.

הקהל של איטליה מעולה במשחקי בית, אבל הוא פשוט לא נוסע לטורנירים. תיזכר בכמות הזעומה של האיטלקים במונדיאל או ביורו 2004.

צרפת ואיטליה הן אכן נבחרות יותר איכותיות מסקוטלנד, אבל אני בעד גיוון. נבחרת סקוטלנד נראית מעולה לאורך כל הקמפיין הזה, איטליה וצרפת לא, אני לא מתנגד לראות את הסקוטים במקום אחת מהן.

2. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבית 6 צפון אירלנד פשוט בועט בדלי אותו מלאה. שני ההפסדים האחרונים יעלו לנבחרת הזו ביוקר, כאשר היא הייתה כבר רגל וחצי בתוך האליפות, אחרי ניצחון על ספרד ושוודיה ותיקו עם הדנים בבלפסט, היא מפסידה לאיסלנד ולטביה הנחותות ממנה בהרבה, פשוט לא להאמין ולחשוב רק שאם היא הייתה מנצחת את שתי המשחקים הללו, כפי שהיה צפוי לקרות היא הייתה שלוש נקודות מספרד, שעוד מצפה לה משחק לא פשוט בקופנהאגן מול דנמרק שעושה קולות של קאמבק.

על כל פנים, ההתרחשויות בבית הזה, צפויות להשמר עד הרגע האחרון, ואני מאמין שלא נדע את זהות העולות לטורניר מהבית הזה עד נובמבר.

3. תומר22 Member

אין לי בעיה עם סקוטלנד, אם הם היו בבית אחר לא היה מפריע לי שיעלו. יש לי בעיה עם טורניר היורו: גם ככה אין בו את ברזיל וארגנטינה, את מקסיקו, או את האפריקאיות, אז לפחות שתהיה בו איכות ורמה גבוהה. אני לא רוצה עוד נבחרות כמו יוון של יורו 2004 כי זה מדכא. אם כבר טורניר כזה מצומצם, אז שיהיה איכותי וגדול(מבחינת רמה ושחקנים) ככל שניתן, כולל נבחרות כמו צרפת ואיטליה, גם אם אני לא התומך הכי נלהב שלהן. כל נבחרת גדולה שנופלת זה אבידה מבחינת הטורניר ומבחינתנו כצופים, גם ככה כבר יש לנו בטורניר הזה את אוסטריה ושוויץ(שהיא דווקא נבחרת לא רעה בכלל) כמארחות, כשלפחות אוסטריה תופסת מקום שהיא בחיים לא הייתה משיגה דרך המוקדמות.

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין חושב שהיורו איכותי בהרבה על המונדיאל, אף על פי חסרונם הבלתי מורגש של ברזיל וארגנטינה, הייתי מוותר על כל הקרנבל הדרום אמריקאי הזה. כל מעצמות אירופה בזירה אחת, כך שנוצר מצב שצ'כיה, הולנד וגרמניה בבית אחד. איפה תראו דברים כאלה במונדיאל? גם היורו האחרון לדעתי היה אמנם חלש בהשוואה לטורנירי יורו אחרים כמו שהיינו רגילים בין השנים 1980 עד 2000. אבל אם אנחנו משווים אותו לרמה ולטורניר של מונדיאל 2002, לדעתי צ'כיה-הולנד היה משחק גדול יותר מכל משחק שהיה באותו טורניר.

5. תומר22 Member

אין לי בעיה עם מה שאתה אומר, אופיר. היורו הוא איכותי ומצוין ואני נהנה ממנו תמיד. רק אמרתי שגם ככה חסרות פה נבחרות שהיו מוסיפות המון מבחינת איכות, ולכן אסור שיפלו נבחרות גדולות בדרך. אני רוצה שפורטוגל יהיו וכך גם הולנד, אנגליה, ספרד, איטליה, גרמניה וצרפת. זה טורניר של 16 קבוצות וכדאי שיהיו כמה שיותר נבחרות גדולות כדי שיהיו משחקים טובים גם בשלב הבתים ובעיקר בשלבים המאוחרים. לא עוד יוון!!!

6. Engonga Member

מבחינתי בית ב' ביינתים הוא הבית הכי מעניין במוקדמות.
    יש שם קרב אדיר בין צרפת, איטליה, סקוטלנד ואוקראינה הנהדרת(למרות שהסיכויים קלושים לעלות נבחרת שכיף לראות) ושום דבר לא סגור שם.
    אישית אני מעדיף שאיטליה ואוקראינה יעלו, אבל כנראה שצרפת בסופו של דבר תהיה העולה ביחד עם איטליה.
    בית נהדר..
    לגבי בית ו' ספרד עם ניצחון ביתי חשוב מאד בעקבות ההפסד של הצפון אירלנדים שמפתיעים אותי לרעה..כנראה שמהבית הזה ספרד ושבדיה יהיו העולות, אבל עם ספרד הבלתי צפוייה אי אפשר לדעת.

7. XabiAlonso Member

אני מקווה מאוד שאיטליה וסקוטלנד יעלו על חשבון הצרפתים.
    לסקוטלנד יש את אחד הקהלים הטובים ביבשת, ומלבד זאת הנבחרת משחקת כדורגל לא רע בכלל, ועוד יותר טוב דפקו את צרפת בחוץ, ככה שהייתי רוצה לראות אותם עולים.

8. Football God Member

איזה כדוגל טוב?אתמול ראיתי את המשמעות של המילה "בונקר",צרפת פשוט לא הצליחו לפרוץ אותם.

9. road runner Member

הנה האגרוף (יותר נסיון לאגרוף.. לא ממש הצליח לפגוע)
    http://www.youtube.com/watch?v=l4QAxGI9-yw&NR=1

והנה טעות שיפוט איומה מהמשחק של טורקיה נגד הונגריה - כרטיס צהוב (שני, ולכן גם אדום) על התחזות במקום פנדל, במצב של 0-0. טורקיה נצחה 0-3 בסופו של דבר:
    http://www.youtube.com/watch?v=3pAImAWPYyg

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו יודע עם כבר יש החלטה לגבי עונשו של סקולארי?

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גדולה ככל שתהיה, פורטוגל לא תגיע לכלום בלי חלוץ מטרה - שאין לה.

12. תומר22 Member

זה נכון, בלי חלוץ נורמלי פורטוגל לא תזכה בתואר גדול, אבל זה לא משנה את העובדה שמדובר בנבחרת סופר מוכשרת שחייבת להגיע ליורו הקרוב וגם אנחנו כצופים חייבים שהיא תהיה שם. גם ביורו הקודם, שהיה אצלהם בבית, הם שיחקו ללא חלוץ שנותן תרומה משמעותית. הרי פאולטה תמיד נעלם ברגעים החשובים, נונו גומש היה צריך לפרוש בשיא אחרי התהילה של יורו 2000(מאז הוא הפך לבדיחה) והלדר פוסטיגה הוא ליצן. אולי עכשיו יצליחו לעשות משהו עם הוגו אלמיידה, שנראה כתקווה היחידה לפתור את הבעיה הזו בהתקפה.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חייב כלום. אחרי ההצגות המבישות של שחקניה ברבע וחצי גמר המונדיאל, ששברו את כל השיאים נגד גרמניה בהם כל שחקן ובפרט רונאלדו פשוט השליך את עצמו ברגע ששחקן גרמני התקרב אליו, אני בהחלט לא אצטער אם פורטוגל תישאר בבית.

14. תומר22 Member

אם זה אכן כך, אז אני מקווה שהם יעלו וכריסטיאנו רונאלדו ייתקל באיזה גאטוסו שיכנס לו ברגליים וילמד אותו לקח. בכל מקרה, נבחרת עם מסורת התקפית ושחקנים כאלה איכותיים חייבת להיות בטורניר. ואם אתם לא אוהבים אותה, אז לפחות יהיה לכם עוד נבחרת לשנוא. גם זה חלק מהכיף.

15. השולס עולה Member

מה פתאום
    כבר שיחקנו במוסקבה והוצאנו תיקו
    הם צריכים לבוא לר''ג ב13.11