הסקוטים הם ללא ספק ההפתעה הכי גדולה עד עכשיו,הם נותנים קמפיין אדיר,מעל ומעבר לסגל שלהם לדעתי.... אני חייב גם להסכים שלהגיד שאוקראינה היא 3 נקודות בטוחות זה באמת שטות מוחלטת...
אוקראינה היום באחד המשחקים הכי טובים שלהם בחמש השנים האחרונות, ממש העליימו לגמרי את האיטלקים. שבה טיפה יותר חד והמשחק הזה היה נגמר כבר ממזמן לטובת הצהובים. איטליה ממצב אחד עשו שני גולים, בדיוק כמו שהם רגילים.
כמובן שצרפת לא הפסידה בכוונה אבל למרות שירדה למקום השלישי, הסיכוים שלה לעלות יותר גבוהים משל איטליה וסקוטלנד שישחקו בינהן. אוקראינה סיימה את דרכה לכן המשחקים נגדה יהיה קלים יותר. וכמובן שמגיע להם כל הכבוד על המשחק היום, הם לא נפלו מאיטליה ברוב דקות המשחק ואף היו טובים יותר.
ראיתי את התקציר ואני עדיין חושב שהיה משהו מסריח במשחק. ובכל זאת, לאוקראינה תאורתית יש עוד סיכוי: הם צריכים לנצח ב4 המשחקים הבאים שלהם כולל ניצחון 2-0על צרפת או יותר, ולקוות שאיטליה תנצח בסקוטלנד.
איזאקו, אתה מדבר שטויות. למה שנבחרת תפגע בסיכויים שלה לעלות למונדיאל בשביל 3 נקודות מחורבנות? די כבר, סקוטלנד עושים יופי של קמפיין, הגיעו מוכנים, תן כבוד למי שמגיע לו. למרות הכל אני בספק אם סקוטלנד חזקה מספיק להדיח נבחרת ברמה של איטליה או צרפת, בלתי יישים להערכתי. יש להם אמנם שני משחקי בית, אבל נגד אוקראינה ואיטליה שהן נבחרות טובות ממנה ומשחק חוץ בגרוזיה שהוא משוכה קשה מאוד במגרש ביתי מאוד.
גם לצערי בסופו של דבר הרמאים ואוכלי הצפרדעים יעלו... אני לא רואה את סקוטלנד מוציאה 4 נק' ומעלה מול אוקראינה ואיטליה. אני גם בספק אם הם ינצחו בגרוזיה. הלוואי ואני טועה. ובבית 1 פורטוגל פשוט מסתבכת סתם כך. למזלם כל המשחקים הקשים מאחוריהם ונשאר להם את אזרבז'אן וקזחסטאן (שלגמרי לא פראיירים) בחוץ וארמניה ופינלנד בבית. במחזור האחרון פורטוגל מארחת את פינלנד וסרביה את פולין. שני משחקים על כל הקופה.
אולג בלוחין סיכם את המשחק בצורה הכי טובה שיש: "לנבחרות ברמה של איטליה מספיקים שני חצאי מצבים בשביל להבקיע שני שערים. לנו לעומת זאת, גם כאשר אנחנו מגיעים לעשרה מצבים של מאה אחוז שער, זה לא מבטיח שום דבר." אהבתי. בלוחין ישר אומר את האמת בפרצוף בלי להיתחכם ובלי לתרץ. זה בניגוד לקשטן האידיוט שהנבחרת שלו עברה פעמיים את החצי מול אנגליה ולא בעטה אפילו פעם אחד לשער, והוא עם ה"היה נבדל בשער הראשון ועבירה על השוער בשער השלישי (תקנה משקפיים)". אידיוט כבר אמרנו?
חזרתי מארוחת החג והופתעתי מאוד מהתוצאה המדהימה של סקוטלנד בצרפת. ראיתי את התקצירים עכשיו וחייבים לציין את השוער של סקוטלנד, קרייג גורדון, שנתן כמה הצלות גדולות. בצד שני, לאנדרו פישל בפעם היחידה שבאמת היו צריכים אותו במשחק הזה. אם קצת יותר עירנות הוא היה מונע את השער היפה כשלעצמו של מקפאדן. למרות הכל, אני מקווה שאיטליה וצרפת כן יצליחו להעפיל יחד לאליפות אירופה כי עם כל הכבוד לסקוטלנד, לא מגיע לנו לראות נבחרת כזו בטורניר כל כך יוקרתי. אני מקווה שצרפת יצליחו לעלות, אבל שבאליפות אירופה עצמה יחוו קמפיין מחפיר בסגנון מונדיאל 2002. אין כמו לראות את הצרפתים סובלים... פורטוגל יכלה לעשות לעצמה חיים הרבה יותר קלים, אבל הצליחה להסתבך עם שתי תוצאות תיקו ביתיות. נקווה שהם יצליחו להתעשת ולהבטיח את המקום שלהם באליפות אירופה כמה שיותר מהר. לפחות צ'כיה סגרה אתמול את הסיפור בבית שלה, והיא וגרמניה כבר די בטוחות ביורו 08.
מה הבעייה שלך עם נבחרת סקוטלנד? נבחרת טובה מאוד, קהל נהדר, שחקנים מצויינים (דארן פלטצ'ר הגדול), תחשוב מה יקרה במצב של דרבי מול אנגליה. למה אתה מעדיף את איטליה והאין-קהל שלה? או צרפת? לגבי פורטוגל, אם הם לא יהיו ביורו ההנאה שלי מהטורניר תעלה בלא מעט אחוזים.
לא ייאמן איך נבחרת צרפת, אולי הנבחרת שמשחקת את הכדורגל הכי טוב ויפה בעולם, מאבדת שש נקודות ומפסידה פעמיים לסקוטלנד שהיא נבחרת בינונית ולא יעזור שום דבר. המשחק הבא של צרפת הוא קל מאוד, נגד איי-פארו ואני לא מאמין שצרפת לא תיהיה ביורו 2008, אבל חבל כל הבלאגן הזה בכלל, צרפת הוליכה את הבית במחזורים הראשונים והיא הנבחרת הטובה בבית ללא ספק. למרות שהכל הולך לאיטליה קשה והיא צולעת מאוד, היא תעפיל ליורו 2008 והיא השיגה אתמול ניצחון קשה מאוד על אוקראינה שהיא אחת הנבחרות הטובות מהדרג השני. פורטוגל של סקולארי סתם מסתבכת בבית שלה, היא הייתה צריכה לנצח את פולין במחזור שעבר, משהו לא דופק כמו שצריך בנבחרת הזו. אני צפיתי את הניצחון הקליל של אנגליה על רוסיה. המעמד של הסלקסיון משתפר במצב הבית, טוב מאוד, אסור שנבחרת כזו לא תיהיה ביורו! :aaa21:
אתה רואה את אליפות אירופה בשביל קהל או בשביל כדורגל טוב? אתה מעדיף את דארן פלצ'ר על פרנק ריברי? את ג'יימס מקפאדן על לוקה טוני? חוץ מזה מה הבעיה עם הקהל של איטליה? זה שהם לא קהל בסגנון האי הבריטי זה לא אומר שהם לא קהל.. יש חיים מחוץ לאי הזה שלכם... תסתפק בזה שאנגליה בפנים וישראל ורוסיה כבר איבדו כל סיכוי
אני מאמין שרוב אוהדי הכדורגל בעולם לא ירצו לראות את פלוצר וחבורת האנונימים של סקוטלנד על חשבון שחקנים כמו הנרי,פירלו,רונאלדו. למה נראה לך שאיטליה לא תמלא אצטדיונים בטורניר כל כך גדול? צרפת כמה שאני לא סובל אותה היא אחת הנבחרות הכי חזקות בעולם ותתן הרבה יותר איכות לטורניר מסקוטלנד. ולגבי פורטוגל, לדעתי יש לה את הדור הכי מוכשר שהיה לה בכל הזמנים. לסקוטלנד ואולי גם לאנגליה אין הרבה סיכוי נגד הנבחרות הענקיות האלה גם בזמנים הכי קשים שלהם.