מוקדמות גביע העולם 2010 באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏6/9/08.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעת פעם על גילרדינו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בתוך אוסף הצלילות וההצגות האלו אני רואה גם את רובן ורובין ואן פרסי שבהולנד גם ידועים כצוללנים. באייאקס משחק גם בחור אחד ששמו לואיס סוארס. הנה אחד הדוגמאות שלו(ויש עוד יותר).
    והנה עוד אוסף נחמד.

בסה"כ הגיע הזמן שפיפ"א תעניש שחקן שביצע צלילה ברורה. מצידי אפשר לתת 5 משחקים כששחקן מקבל פנדל או דואג להרחקת שחקן יריב כשלכולם ברור שראינו הצגה אחת גדולה. לפי הקליפים האלה לא חסרים דוגמאות...השופטים בני אדם ואני מאמין בתום לב שהשופטים אתמול לא ראו את הרמאות של הנרי. פשוט לא יכול להיות שבשלב כזה קריטי של הטורניר שום דבר לא נעשה נגד הרמאויות של השחקנים. אני חושב שעל זה אין לנו ויכוח כי ברור שבאמת כולם עושים את זה, שחקנים אהובים עליך ועליי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/09
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאס, זה מצדיק בעיניך נפילה תיאטרלית של במקרה הזה אנלקה? אני מוכן להשבע שתשעים אחוז מהפנדלים שנשרקים ממש לא פנדלים. לפי 'החוק היבש' אולי יש מגע, אבל השחקן לרב לא היה נופל כך אם זה היה סתם אימון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני רק מציין שהיה פנדל שלא נשרק לדעתי, אני גם לא צריך להצדיק נפילה תיאטרלית זאת או אחרת, ה- 90% פנדלים שנשרקים אחרי נפילות תיאטרליות (בערך על פי דברייך) מצדיקות את זה לבד..

4. 亚历山大帕托 Member

שחקנים אהובים עליי לא עושים את זה, תודה רבה.

עונשים כבדים על התחזות - כן, זה צריך. ובהמשך למה שאמרתי על כך שאני לא מאשים את ההתאחדות בנושא עזרה לשופטים, בנושא התחזויות אני כן מאשים על חוסר ענישה רטרוספקטיבית.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני רוצה להתמקד באלו (למרות שכמובן יש עוד). אלו מהדמויות היותר נערצות ונתמכות בעולם הכדורגל עלידי מרבית הגורמים (מהאוהדים דרך התקשורת ועד התאחדויות הכדורגל העולמיות). מה דפוק בנו, אוהדי הכדורגל או בכלל בני האדם, שאנחנו אוהבים את הרמאים, מעריצים אותם והופכים אותם לדמויות לחיקוי שלנו. כל כל נמוך ושפל, לא ברור.

6. Roma מנהלים

חלק אוהבים אותם אני לא! מראדונה תמיד שנאתי הוא שחצן ועלוב חסר כבוד,מסי קצת יותר נחמד אבל מאז המעשה המביש שלו גם ירדה החיבה כלפיו והנרי באמת אין מה להגיד.

הנרי אמר:"למען האמת, אכן היתה נגיעת יד,אבל אני לא השופט. הוא אישר את המהלך ואני המשכתי לשחק. צריך לשאול אותו למה השער אושר. סבלנו הרבה בשנתיים האחרונות, כמובן שהיה עדיף לעשות זאת אחרת, אבל שוב, אני לא השופט".
    נו באמת הנרי איזה עלוב אתה.

7. JR-Riquelme Member

למען השם יש שופט! מה אתם רוצים מהנרי אם השופט אישר את הגול?! שיבקש שיפסול את השער, במצב הזה?
    יא אללה תחשבו קצת מחוץ לקופסא הקטנה!

קודם כל גם בחתימה שלך מופיע שחקן מאוד מאוד מלוכלך.
    דבר שני, אני אישית אוהב שחקנים נועזים עם אומץ, יש כאלה שאוהבים אישיות משעממת.

עוד משהו - מודל לחיקוי? מי רואה בהם מודל לחיקוי? כל מה שאני רואה בהם זה שחקני כדורגל. על המגרש הם המודל לחיקוי שלי, מחוץ למגרש - אני בכלל לא מכיר אותם אז אין לי מושג אם הם מודל לחיקוי או לא.

ולראות שיש כאלה שמתחילים להפסיק להעריץ את הנרי בגלל המקרה של אתמול.. פשוט בדיחה! כאילו שלא ידעו מי זה הנרי לפני כן.
    תמימים. אין שום מילה אחרת.

8. Raulito Madridista

אתמול נשבר מיתוס לגבי האם הנרי שחקן הוגן או לא. באמת שחשבתי שהוא מזן אחר. אבל כנראה שהוא רק כדורגלן פנטסטי וספורטאי מדהים אי-אפשר לכנות אותו.
    אחרי המשחק הנרי אמר:"אמרתי לשופט שהשער לא חוקי כי נגעתי ביד, אבל הוא אמר לי שאני לא השופט אז המשכתי לשחק ואני שמח שעלינו למונדיאל".

בכל-מקרה, באמת שאני מרחם על אירלנד, נבחרת שדיי חיבבתי ולא הבנתי איך היא פיספסה שלושה טורנירים ברציפות. השחקנים האירים חזקים, מהירים, רעבים וגם כדורגל לא רע הם מציגים. ראיתי אתמול למשל את דמיאן דאף. הוא החמיץ מצב ענק, אבל סקורר גדול הוא מעולם לא היה. אני זוכר את דאף בימים שלו בצ'לסי שהוא היה עובר שחקנים כאילו הם אינם. תמיד התעניינתי לגבי הכושר שלו בניוקאסל וחבל שהוא עזב מהר מאוד את פיסגת הכדורגל. בכל-מקרה, בשני המשחקים הוא היה ענק. עשה בית-ספר לסאנייה והשאיר מאחור את כל מי שעמד בדרכו. לאירלנד הגיע לנצח אתמול ובמשחק הראשון הגיע לה לפחות תיקו, כמה הכדורגל לא צודק.

ומדהים איך נבחרת כמו צרפת, שאמורה להיות אחת הפייבוריטיות לזכייה(אחרי ספרד, ברזיל ואנגליה), נראית במשחק בית כמו כלום. נראה ששחקנים פשוט עצובים לעזוב את הקבוצות ולהגיע וללבוש את מדי הטריקולור. ריברי וגורקוף לא הראו עד עכשיו כלום בנבחרת וגם לא בנזמה(אני מדבר באופן כללי ולא על המשחק אתמול). אברה פחות פעיל, השוערים מאבדים ביטחון והנבחרת לא מחברת שני פסים. זה מוכיח כמה חשוב שמאמן בקבוצת כדורגל יהיה לפחות נורמלי. לדעתי נבחרת כמו צרפת חייבת מאמן ברמה, אחד שיתן ערך מוסף. את זה אין לה, אז לפחות שתמנה אחד סביר. דומאנק פשוט ליצן. לדעתי להתאחדות דווקא הגיע עוד טורניר מבוזבז והפעם עם השפלה גדולה יותר. לא ברור איך דומאנק נשאר בתפקיד אחרי הכישלון המזוויע ביורו. גם במונדיאל צרפת הייתה כושלת ללא סיום גדול של זידאן.

9. 亚历山大帕托 Member

שקר גס! ברגע ששחקן אומר משהו כזה לשופט, השער מתבטל.
    למען האמת, אני לא ראיתי ציטוט כזה, אז תציין את המקור אם אפשר.

10. xavi6 Member

אני זוכר מקרה שבו השחקנים וכולם אמרו שלא היה פנדל, השופט אמר שהיה. הקבוצה החטיאה את הפנדל בכוונה כי הייתה ספורטיבית. אם אינני טועה שאת הייתה אוסטרליה או משהו.
    חוץ מזה אתם נסחפים. ממש. ראיתי את היד, ורואים שזה היה מתוך אינסטינט של חצי שנייה. לא תגידו כמו מסי ומרדונה שפשוט היה להם זמן לתכנן את זה, הוא פשוט לדעתי עשה זאת מתוך אינסטנקט נטו, כמו ששחקנים לפעמים נוגעים ביד בקוו, בלי חשיבה. אינסטינקט. לא במכוון. אתה נסחפים, פשוט כאילו חיכיתם לזה. במיוחד אתה דור.

העיקר שווינר כמוהו במונדיאל.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר איך ערב היורו, פקפקתי בגדולתו של הידינק בכלל ובראש נבחרת רוסיה בפרט. רוסיה נתנה אז קמפיין מוקדמות חלש ביותר ועלתה רק בזכות התעלות אדירה של הקרואטים בוומבלי. שני משחקיה הראשונים ביורו לא הפריכו דבר ממה שאמרתי אך אז הגיעו שתי הצגות ענקיות, אין מה לומר, מול שבדיה והולנד שהשכיחו הכל. מה קרה אחר כך? הפסד בלי יותר מדי התנגדות לספרד, עוד קמפיין בינוני למדי בקדם המונדיאל והדחה מול נבחרת נחותה יותר אך, כפי שזה נראה אתמול, גם מאורגנת יותר, בדמות סלובניה. אז בינתיים אחרי ארבע שנים כמעט ראינו מרוסיה של הידינק נותנת שני משחקים טובים (ולא, בניצחון על אנגליה הם לא היו טובים).

אבל העיקר שהם פירקו את הולנד.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק שואן בומל זה סיפור אחר לגמרי. הוא לחלוטין לא מהטיפוסים כמו מסי או הנרי, לא וירטואוז כמו רונאלדו או מסי ולא יפה כמו בקאהם. אני אוהב אותו על עצם היותו קשוח, רוצה לראות אותו מרביץ, וגם רוצה לראות אותו נענש, זה לחלוטין מחושב ובטובת הקבוצה. רק שלהעזר ביד מעולם לא ראיתי אותו אפילו מעיז לנסות וגם לא לצילול ברחבה. יש טיפוסים קשוחים שיש להם אופי וכבוד עצמי ויודעים איפה הקו האדום ומה נחשב בגדר "חלק מהמשחק" בצורה לגיטימית ואיפה זה כבר מתחיל להסריח.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/09
  13. benos Member

מה אינסטינקט? לפתוח את הכף יד ולהכין לעצמו את הכדור באלגנטיות זה אינסטינקט? מעשה הנרי הוא בידיוק כמו מה שמראדונה ומסי עשו, לא אינסטינקט ולא נעליים.

14. Irons Member

אני זוכר איזה 3-0 על נבחרת פינית שבקושי עברה את החצי(סיימה במקום השלישי בבית)...
    אני מניח שתגיד שהיריבה הייתה חלשה, והאמת שזה נכון, אבל אם נוריד את כל היריבות החלשות כמה יישארו?
    ואל תשכח שאתה מדבר על רוסיה, כמה משחקים טובים היא נתנה לפני הידינק (והמשחקים ביורו היו לטעמי קצת יותר מסתם "טובים")?

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אינסטינקט? אין בעיה, שיבוא לשופט ויגיד סליחה טעיתי. בוא ברגע הוא היה בשבילי אגדת כדורגל.