לשמחתי רוסיה בחוץ. גם ארשבין והידינק בבית זו מתנה בשבילי. הסלובנים היו לדעתי יותר טובים וניצלו את האווירה הביתית עד תום. ההרחקה הראשונה של הרוסים היתה לא ממש מוצדקת, אבל כדאי לציין שלפני ההרחקה הסלובנים הובילו בצדק. לי אין בעיה עם ההעפלה של סלובניה. צרפת עושה צחוק מעצמה, אבל מה חדש. אם יהיה צדק אז גם הם יישארו בבית. תודה לאל שנראה את פורטוגל במונדיאל כי אחרת בלאטר, הוועדה המארגנת ונייקי מאבדים הרבה מאד כסף...את המשחק לא ראיתי לכן אני לא יכול להגיד דבר על הניצחון. יוון? הלוואי שהולנד מקבלת אותה (למרות שבמשחק ידידות שני ברציפות הכתומים מסיימים בתיקו אפס משעמם). היוונים נבחרת משעממת, אבל ממושמעת. היא לא תעשה יותר מדי הפתעות אם הנבחרות הגדולות יגיעו לשחק כדורגל. מה שקרה בקיץ של 2004 לא תחזור בקיץ הבא.
אכזבה מבוסניה? על מה בדיוק? מי זאת נבחרת בוסניה? עם כל הכבוד ל-בוסניה, הם שיחקו מול נבחרת פורטוגל, עם או בלי רונאלדו, עם מאמן יותר מנוסה משלה, עם סגל שחקנים מנוסה במעמדים האלה, הנבחרת שהיתה צריכה לעלות עלתה. בוסניה אולי נבחרת מתפתחת, אבל להגיד שהיא אכזבה זה טעות כי היא ממש לא היתה פייבוריטית כאן. עם רונאלדו אצל הפורטוגלים אין לי ספק שהמשחק היום היה לפרוטוקול בלבד. ועדיין מול פורטוגל כל כך חסרת מחץ ותכליתיות, בוסניה לא הגיעה בקושי למצב.
הוא מתכוון כנראה לנבחרות אקס יוגוסלביות אגב לסלובניה מאזן מרשים של 3/4 במפגשי פליאוף אוקראינה, רומניה ועכשיו רוסיה נופלות מולה די מדהים לחשוב משני הבתים הכי חלשים במוק' המונדיאל באירופה עלו 4 נבחרות : יוון, שוויץ, סלובניה וסלובקיה. בכל מקרה הרוסים די הפתיעו אותי לרעה, לא ציפיתי שעם ארשבין, ביליאדיטינוב, קרז'קוב ועוד הם אשכרה לא יכבשו בסלובניה אגב סלובניה נבחרת די מוזרה, כל טורניר זה או שהם מגיעים לפליאוף ממקום שני או שהם פשוט מתרסקים לגבי יוון זה לא באמת מפתיע, לא היה משו שתפור על הנבחרת הזו יותר מה1-0 הקטן הזה באוקראינה היום
רק לפני כמה ימים אני אמרתי פה שהגיע הזמן שמצלמות יהיו חלק מהמשחק הזה ומה קורה עכשיו? שער צרפתי שפשוט היה צריך להפסל. קודם היה נבדל, אבל נגיעת היד של הנרי פשוט מרתיחה. למה אי אפשר להשתמש במצלמות בשביל לא לתת פרס לרמאות הזאת?
איזה בזיון! משחק על עליה למונדיאל זה פשוט מדהים איפה השופטים ה5 וה6 ?! למרות שבמשחקים של הפועל הם היו על תקן עציצים נראה לי שבמקרה הזה הם היו מועילים
אם צרפת תעלה למונדיאל בזכות השער הזה זה יהיה אחד האירועים הכי בזויים בספורט העולמי. הנרי עשה את זה בכזו חלקלקות, רמאות שזה מבזה לקרוא לו ספורטאי. לא בא לי להמשיך לראות את המשך ההארכה.
בושה בושה בושה רחמים על אירלנד המסכנים,הנרי תלמד מדה רוסי(תודה שנגעתה ביד) יבוגד מגעיל,אירלנד תילחמו הם צריכים גול ואז פנדלים או הם מנצחים כי מחשבים את זה כ2-1?
תוסיף לזה את הצלילה של אנלקה כמה דקות קודם לכן פשוט גועל נפש, כל החיבה העצומה שהייתה לי לצרפת בגלל זידאן נעלמת אחרי הרמאות הזאת, אם זה לא יד אז מה יד?!!! חבל על אירלנד, וכמובן חבל על גיבן שהיה היום נפלא, השופט פחדן ואפס מאופס.
ממשחק למשחק כל השחקנים מתגלים כרמאים, ותבינו כבר ש99% מהשחקנים בעולם יעשו הכל כדי לנצח כל עוד זה חשוב להם, תפסיקו כבר עם הנאיביות המעצבנת הזאת. חפשו הגינות ויושר בכדורעף. הנרי מלך!
אני לגמרי מסכים איתך כי כולם רמאים, אבל זה אומר שאנחנו צריכים לקבל את זה? אני אוהב את המשחק, הדרמה אפילו להפסיד בחוסר צדק, אבל רמאים אני לא סובל. רק לפני כמה ימים ראיתי איך אירוע דומה קרה במשחק ידידות בין איטליה להולנד, אז השופט הרביעי כנראה ראה בהילוך החוזר שפאציני הנחית את הכדור לרשת, למה אי אפשר לעצור את המשחק לדקה, לראות שהיתה יד ולהמשיך הלאה? אם השחקנים רמאים למה בלאטר ממשיך לכפות עליהם? ברגע שאני קורא כמה מיליונים אנשים היו מאבדים אילולא רונאלדו ופורטוגל היו מחוץ למונדיאל אני מצפה שפיפ"א גם תתחיל לשנות את החוקים בשביל המציאות של היום. כל השלטים, הילדים הנחמדים לפני המשחק שדוגלים ב-Fair play, אבל השחקנים צוללים, מרמים ומה לא בשביל להגיע לפסגה. אולי זה מאפיין את חיינו...