אל תסכים עם משהו שלא אמרתי. לא היה שום אדום, לא לסלובני ולא לארשבין. זה מקסימום צהוב לשניהם, ובתכלס צהוב רק לסלובני. ארשבין התנער ממנו והסלובני נפל כאילו הרגו אותו. תראה הילוך חוזר.
לא יודע מה איתכם לא ראיתי שום כרטיס אדום באיך שארשבין הגיב..המקסימום שהיה זה צהוב השחקן הסלובני הגזים שמה בתגובה ארשבין פשוט הסתובב ועם עצבים פגע עם היד בחזה שלו גם לסלובני הגיע לפחות כרטיס צהוב על עבירה שהוא עשה. ולמשחק...ז'ירקוב היה יכול לכבוש שער לא פחות יפה בדקה 13 אחרי שפרץ כמעט מאמצע מגרש חבל שהוא לא מסר לפאבליוצ'נקו שהיה חופשי,אחרי זה היה שעמום עד דקה 40 שבליאטדינוב עם שער יפה בסיבוב. מקווה לראות מחצית שניה עם לחץ יותר גדול של הרוסים על השאר הסלובני 0-1 לא יספיק.
הצלה של אקינביב לא הספיקה לרוסים 2-1 ועכשיו 1-0 בבית לסלובניה יספיק להם בשביל לעלות למונדיאל אבל זה כדורגל-הכל עדיין פתוח.
יוון שמרו על רשת נקייה בבית וב18 הם כנארה ינסו להשיג יתרון מוקדם ולשמור עליו במשך שאר המשחק. בנתיים בין אירלנד לצרפת אירלנד תוקפת בלי הפסקה וצרפת עדיין לא הגיעה למצבים בנתיים אבל תסמכו על הנרי ואלנקה-אני חושב שצרפת ישיגו כאן ניצחון חוץ חשוב.
יוון - אוקראינה המשחק הכי משעמם שראיתי בחמש השנים האחרונות. מצרים..אחח כמה רציתי שיכבשו את השני רק כדי לשמוע את הקהל ומעל לכל את השדר! אגב, 65 עבירות במשחק (!!), אין דברים כאלה.
חבל על זמן, מסוג המשחקים שצריך להגביל את שעת הצפייה בהם ל22:00 ומעלה. חושב שבוסניה תפתיע היום בפורטוגל, ש"התברכה" בנטייה למעוד מול קטנות ממנה. בד"כ הפורטוגלים ניצלים בדקות הסיום, אך לבוסניה יש את הכלים לנצל את החולשה הזו ולקחת את המתנה בשתי הידיים.
אם אנגליה לא היו פותחים רגליים קרואטיה הייתה נותנת לחברים הים תיכוניים שלנו איזה רביעייה. אני מאמין שכל אחת מהנבחרות שעלו להצלבה חוץ מאוקראינה מנצחת אותם.
האירים האלה נגרים שחבל על הזמן. אני ממש לא חסיד של הנבחרת הצרפתית אבל אסור שנבחרת כמו אירלנד תעלה על חשבון צרפת. חוץ מהקהל הנפלא שלהם אין להם שום דבר. אנלקה היה נפלא ממה שהספקתי לראות.
כואב כואב על אירלנד. משחק לא רע בכלל היה בדאבלין כאשר האירים שלטו אך הפסידו בסופו של דבר 1-0 קטן שכנראה יספיק לצרפת. הבעיה עם הצרפתים, היא שבמקרה של רוב הסגל מדובר באנשים-מכונות של ממש. כאלו שגם מקבלים את כל היתרון הגנטי של עצם היותם אפריקאים, וגם את כל היתרונות של צמיחה במדינה שהמציאה את טיפוח הכדורגלן מילדות לבגרות. הלחימה והרצון של האירים פשוט לא הספיקו, וחבל. היה היום משחק שבקלות יכל להיות גם שמינית הגמר בדרום אפריקה.
אם היה אפשר לעשות שיטה אחרת באירופה, כמו למשל בצפון אמריקה שהנמושות עפות מהר ואז יש תחרות בין הטובות יותר ביבשת זה היה מונע מצב כזה אולי.
לא הבנתי מה הקשר.. למעט הבית הישראלי החלש מאוד כל הבתים היו מאוזנים למדי. אם גם אפשר היה למנוע מצב שבו פיפ"א, שבוע לפני סוף המוקדמות מחליטה שיש שיטת דירוג בפלייאוף. אירלנד אולי הייתה עם סיכוי הרבה יותר טוב לעלות.
פערי האיכות בין אירלנד לצרפת ידועים,רק לחשוב שהחילוף הראשון של אירלנד היה בדמות בסט,אומנם שם של שחקן ענק אבל בסט הזה הוא לא גורג' אלא בסך הכל חלוצה של קובנטרי מהליגה הראשונה והקשר ההורס שלהם הוא אנדרוז,שחקן לא רע אבל הנסיון שלו הוא בקושי של עונה בפריימיר ליג כשלפני זה שיחק בליגה הנמוכה במדי מ.ק.דונס עד שפול אינס לקח אותו יחד איתו לבלקבורן בקיץ שעבר וזה בעצם מספר הכל, ובכל זאת טראפטוני הוציא מים מהסלע בכל הנוגע לסגל הזה של אירלנד,מעט מדי שחקני איכות אמיתיים(מגיידי שנכנס מחליף לקראת הסוף,יהלום אמיתי)יותר אפורים,במיוחד בקטע ההגנתי אבל טאקטית הוא העמיד אותם נכון לאורך כל הקמפיין, הנאיביות תמיד מפילה אותם,כמו נגד איטליה,כמו היום,בשער של סתם ולאחר כמה החטאות מסמרות שיער, את התשוקה הנהדרת שלהם אף פעם אי אפשר יהיה לקחת וזה פלוס גדול,במיוחד במשחקי בית אבל בסופו של דבר צרפת לא מבריקה חוזרת הביתה עם ניצחון ושער חוץ. רק נס יהפוך את הקערה.
אתה טיפה משוחד מישה, רואים בבירור שהיית בעד הקלטים היום במשחק וזה מובן שמדובר במפגש נגד הנבחרת של האסטרולוג והמחזאי הקטלני הדגול. אבל עדיין, תראה את התקציר של פורטוגל - בוסניה ותבין עד כמה טראפטוני מוציא את המיץ מהנבחרת הכל כך אפורה הזאת, שזה מפחיד. מילא לאירלנד היה דז'קו, מיסימוביץ', רחימיץ', איבשביץ', מוסלימוביץ', אבל אפילו זה אין להם. כן, אני מבין שזה מרגיז שנבחרת מעאפנה שמפשלת מול אוסטריה וסרביה, אבל מה לעשות, ההבדל זה בילאל. העיקר במשרדי אדידס מרוצים...ראיתי את החצי שעה אחרונה בליז'בואה בין הבלקנים ללוזופונים, ואני חייב להגיד שלקיירוש יש הרבה הרבה הרבה מזל.