מוקדמות גביע העולם 2010 באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏6/9/08.

1. 亚历山大帕托 Member

שנתיים הוא חזר מפציעה? כי המשחקים שלו תחת לאונרדו בכלל לא נחשבים בעיניי כשאני מדבר על הכושר המזעזע שלו במילאן, זה רק חלק קטן.
    מה אני אמור לראות אצל זמברוטה? אין לי טענות אליו אצלנו והיום הוא לא משחק שונה בהרבה, פשוט יש קבוצה טובה סביבו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/10/09
  2. Ariel Member

שוויץ עולה בסטייל מחזור לפני הסיום, כשהיא מאבדת בדרך 3 נקודות בטוחות מלוקסמבורג. ואם שואלים אותי? דווקא בגלל ההפסד הזה שוויץ עלתה בסטייל. ההלם היה חזק מדי עבורה והיא ניצחה פעמיים את יוון ובכך הבטיחה את הבכורה (עוד הוכחה שבכדורגל לא רק היכולת חשובה- אלא גם מה שיש לשחקנים בראש).

אוטמאר היצפלד גאון- אומנם מוגזם יהיה לחשוב שהוא "תכנן" את ההפסד ללוקמסבורג, אך לא אתפלא לרגע אם הבחור היה רגוע מאוד כשראה את קבוצתו בדרך להפסיד. האיש עתיר החוכמה והניסיון היה גם עושה על זה קופה אילו היה בעל מוסר מחורבן.

3. 亚历山大帕托 Member

לגרוטליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx. הקפיטנו חסר.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. REAL MADRID Member

מעניין לראות שהקהל הפורטוגלי ליווה את רונאלדו החוצה במחיאות כפיים. רונאלדו הגיע פצוע למשחק ולאחר שפורטוגל עלתה ליתרון (בסביבות הדקה ה-20) רונאלדו החליט שהוא לא יכול להמשיך, העיר את סרט הקפטן לסימאו וירד מהמגרש.

אני בכל אופן מרוצה מאוד מההחלטה שלו.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Raulito Madridista

לפחות מבחינת התוצאה, צרפת חזרה לימיה הגדולים. אני זוכר איך בקמפיין המוקדמות של מונדיאל 2006, צרפת בקושי ניצחה את איי-פארו החלשה. בכל-מקרה, גם החמישייה הזאת, שבקלות יכלה להיות עשירייה, לא מספיקה לצרפת והיא תיאלץ להתמודד בפלייאוף. החלוץ החדש מטולוז בהחלט הפתיע. השער הראשון שלו היה דרדרלה, אבל הגול השני היה יפה מאוד - בעיטה חדה מזווית קשה. אם הנרי היה כובש את הרביעי ולא אנלקה, השער היה יותר יפה, כי בנזמה והנרי עשו מהלך גדול יחד. וכמובן שאני שמח על השער של בנזמה, למרות שהוא קיבל יותר מידי חופש משחקני ההגנה, כמו החלוץ של טולוז בגול השני. זה גול קלאסי של בנזמה מימיו בליגה הצרפתית - צעד ימינה ובעיטה חדה לפינה הרחוקה. אני מרוצה מכך שלאס ספג את הצהוב לקראת הסיום. שינוח לקראת המשך הדרך במדי ריאל מדריד, גם ככה המשחק נגד אוסטריה מיותר.

גרמניה ראויה לסיים במקום הראשון בביתה. במשחק הבית שלה נגד רוסיה זה לא היה כוחות, וגם היום היא הצליחה לנצח, למרות שנשארה בעשרה שחקנים כחצי שעה. בואטנג לא יזכור את הופעת הבכורה שלו בנבחרת לחיוב. בכל מקרה, שער הניצחון של גרמניה היה יפה מאוד. אוזיל בישל כמו גדול אחרי שקיבל מסירה טובה מפודולסקי. אוזיל עוד יתרום הרבה לנבחרת הבוגרת של גרמניה. לפי התקציר גם אדלר היה טוב עם שתי הצלות לא רעות בכלל. לפי מה שהבנתי, באלאק היה בעל הבית במרכז השדה וזה מעודד עבור הגרמנים שהוא נמצא שם גם ברגעים החשובים, לפחות בינתיים.

דרמה גדולה במשחק בין אירלנד לאיטליה - ג'ילארדינו משווה בדקה התשעים ושולח את איטליה למונדיאל. חבל, רציתי הכרעה במחזור האחרון בבית הזה.
    פורטוגל מבטיחה את הניצחון על הונגירה עם השער השני. אני מקווה שהפציעה של רונאלדו לא רצינית. בדקות ששיחק הוא היה בסדר וגם היה מעורב בשער, למרות שיש לציין כי השוער ההונגרי הדף בצורה רעה מאוד ולקח לו יותר מידי זמן לקום.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליידסון מעלה כרגע את פורטוגל כנראה לפלייאוף. השער שנוי במחלוקת כי יש חשש שהכדור לא עבר את הקו, אבל לדעתי השופט צדק. בכל מקרה הונגריה לא עושה דבר והמקומיים יכולים לחגוג. סביר להניח שבפלייאוף פורטוגל כבר מקבלת יריבה קלה על הנייר כי רונאלדו צריך להיות במונדיאל, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. SeRgInHo Member

כמו שזה נראה כרגע, אלה הם הנבחרות שיהיו בפלייאוף:
    פורטוגל, יוון, סלובקיה, רוסיה, בוסניה, אוקראינה, צרפת ואירלנד.

איך יחלקו את המדורגות והלא מדורגות? לפי הדירוג האחרון של פיפ"א?

9. אלי מתחן Member

שער של ליידסון שנוי במחלוקת כי הוא היה בנבדל, הכדור עבר את הקו בודאות.

עריכה: טעות שלי, לא היה נבדל.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיזה שידור(נראה לי סרביה-צרפת) אמרו שהפעם אין דירוג וההגרלה עיוורת...קשה לי להאמין שזה באמת נכון אבל אני מחכה למישהו שיודע יותר טוב ממני שיענה

11. Ariel Member

ארבעת הנבחרות המדורגות יקבעו עפ"י דירוג פיפ"א שיתפרסם בתאריך ה-16 לאוקטובר,ההגרלה תיערך שלושה ימים מאוחר יותר- ב-19 לאוקטובר בציריך.

אין קשר בין הנבחרות המדורגות/לא מדורגות למי תארח ראשונה/בגומלין. הכל יקבע בהגרלה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורטוגל, יוון, צרפת ורוסיה יהיו המדורגות ככל הנראה...

פרט ליוון כל השלושה האחרות תעלנה, אני מקווה לפחות שמי שתדיח את היוונים תהיה בוסניה, הם פשוט משחקים נהדר וחבל אם הם לא יהיו במונדיאל במיוחד כשהם הצליחו לטאטא נבחרת כמו טורקיה מהדרך...

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/09
  13. חל יל Member

רק אנחנו אשפח זבל
    באנקר הינו מדורגים בפליאוף הזה ועם קצת פוקס הינו מקבלים את סלובק מוצאיים 1-1 שם
    עושים 0-0 פה ונוסעים לדרבן

טוב כנראה שבאוקינוס ההודי כבר לא אטבול את גופי אז אני מכוון ל13.6.14, האוקיינוס האטלנטי של חופי ריו -הנה אני בא

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

סלובקיה יותר גרועה מישראל, אתה מתכוון?

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לתקן אותך טורקיה דפקה את עצמה בקפמיין הזה...וכרגיל אחרי טורניר מוצלח הם לא מעפילים (בדיוק כמו אחרי מקום 3 במונדיאל 02 לא עלו ליורו שאחריו) טורקיה הוציאה 4 נק' מבוסניה פשוט דפקה את עצמה נגד בלגיה ותיקו ביתי נגד ארמניה אם אני לא טועה או נבחרת בסגנון.... ככה שבוסניה לא ממש "טיטאה" אותה