מוקדמות גביע העולם 2010 באירופה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Claret&Blue, Sep 6, 2008.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנגליה טיילה ל-4:0 קליל מול הדייגים מקזחסטן

סלובקיה לא הקלה ראש בסן מרינו והמטירה עליהם שביעייה

נורבגיה ממשיכה להתבזות 0:0 בחוץ מול מקדוניה

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

החמצת השנה! זו8 החמצת השנה! לארסון!

מה יהיה עם פורטוגל מה יהיה? האם גם הם יילכו היום הביתה? כנראה שכן. 1:1 עם אלבניה בחוץ. יאללה הביתה, יאללה הביתה. בושה וחרפה! ישראל הגרועה יותר טובה ממנה במוקדמות הזאת, צריכים להתבייש שם כל שחקן ושחקן.

Last edited: Jun 7, 2009
  3. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

חחחח חכה חכה זאת מחצית ראשונה גם מילאן הובילו 0-3 במחצית על ליברפול.

מה שעוד לא הזכירו כאן זה שאוקראינה עושה מהפך בקרואטיה, ואחרי שהקרואטים כבר היו ביתרון 0-1 הגלגל מתהפך והאוקראינים ב1-2!

תתחילו לדמיין - מונדיאל שכנראה יהיה בלי פורטוגל, שבדיה וקרואטיה

Last edited: Jun 7, 2009
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנגליה נדמה לי היום עלתה לטורניר הגמר והולנד אם לא תעשה שטויות במחצית השנייה מצטרפת אליה. הצגה של הכתומים שכרגע נכנסו עם 2-0 לחדרי ההלבשה באיצטדיון באיסלנד. 2 קורות והחמצה רגילה של רובן יכלו בקלות להפוך את המשחק הזה לסיוט בשביל המארחת המסכנה.

5. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

דנמרק נצחה בשבדיה. אני לא רואה מצב שהם לא עולים למונדיאל מהמקום הראשון בבית, יש לי תחושה שהם יגיעו גם רחוק במונדיאל עצמו זה תלוי בהגרלה.

גם רומניה נצחה בליטא, אבל אני עדיין לא מאמין שהם יעלו...סרביה מובילה על אוסטריה ולצרפת עוד 2 משחקים חסרים מול איי פארו, יהיה להם קשה.

6. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021:

אין מאושר ממני אחרי ניצחון שכזה פשוט אין!!!! אחרי 90 דקות מורטות עצבים השגנו ניצחון סופר חשוב ומה שאפילו עוד יותר חשוב- הרחקנו את היריבה המושבעת מהמונדיאל!

נכון לא משחק גדול של הנבחרת, אבל הרבה אופי ולחימה וכמובן הפעם(כמו הרבה פעמים בקמפיין הזה) אלילת המזל הייתה לצדנו. סורנסון עם הצלת הפנדל המופלאה אחרי עבירה שטותית שגם במרכז המגרש יש שופטים שלא היו שורקים עליה. החמצות בלי סוף ממש ורומאהדאל פשוט הוריד לי כמה שנים מהחיים עם ההחמצה הזו מול שער חשוף ממש.

בסופו של יום המטרה מקדשת את האמצעים ואחרי שש שנים עקרות לא אכפת לי אם נשחק ככה כל קמפיין העיקר שנצליח. 7 נקודות מתוך 9 אפשריות במשחקי החוץ של הנבחרת מול אריות הבית(פורטוגל, שבדיה והונגריה). שכל אלו עוד צריכות לבוא לשחק בקופנהאגן בשלושת המשחקים האחרונים.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשדנמרק שיחקו נגד הנבחרת שלנו גם היית בעדה? : )

אם פורטוגל לא מנצחת היום את אלבניה, דנמרק מבטיחה את מקומה בדרום אפריקה 2010

8. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נולדתי בישראל, גדלתי בישראל וחונכתי בישראל אבל מעולם לא אהדתי את נבחרת ישראל. הרבה סיבות הבילו אותי לסלוד מהנבחרת הזאת(בוא נקרא לזה כך).

התחלתי לאהוד את דנמרק במונדיאל 1998 ואני עד היום זוכר את שמינית הגמר מול ניגריה, המשחק מול צרפת בשלב הבתים וכמובן השלושער של ריבאלדו ברבע הגמר שמנע מאיתנו את תואר הפתעת הטורניר לטובת הקרואטים. אז שדנמרק באו לפה בנובמבר 99' ונתנו לנבחרת של הערסים בראש לא היה מאושר ממני.

חלום המונדיאל חי ונושם רק שהדרך עוד ארוכה ארוכה מאוד אפילו. בינתיים נעבור את המשחק באלבניה ונקווה שהמזל יעמוד לצדנו, תן לי ללכת לבגרות בנ"ך מחר עם חיוך ובלי לשבור תראש על סיכויינו להעפיל לדרא"פ.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הולנד מנצחת 2-1 באיסלנד ועולה לטורניר הגמר בדרום אפריקה. הקבוצה הזאת כרגע נראית ברגעים טובים כמו הנבחרת עם אולי ההתקפה הטובה בעולם (או אחת מהן...), אבל מצד שני ההגנה בעיה רצינית.

אני אחזור עוד מעט.

10. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

יותר מזל משכל!!! 1-2 לפורטוגל בדקה ה93!!

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

להקיא על נבחרת פורטוגל הזאת שמנצחת בדקה 90 באלבניה ודוחה את החגיגות של דנמרק עד למשחק הבא.

12. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה קרוב- ככה רחוק. השער הזה של ברונו אלבס מרחיק את דנמרק מדרא"פ ומשאיר את המשרה של קרלוס קירוש בחיים. כואב מאוד לספוג שער שם, מה גם שבספטמבר דנמרק נוסעת לשם וראינו שקשה מאוד לשחק באלבניה. יש לי הרגשה שהמאבק הזה על הכרטיס הולך להיות צמוד מתמיד(הלוואי ואני אתבדה).

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לך מה להיות מודאג כל כך...אתם צריכים 3 נקודות בשביל להעפיל אני לא רואה מצב שתפספסו את זה.

אומנם הונגריה מובילה ב-4 נקודות על פורטוגל, אבל לדעתי איבוד נקודות נוסף של פורטוגל, לדוגמא בחוץ מול דנמרק או בבית מול מה שישאר מהנבחרת השוודית יגיד ביי ביי גם.

לדעתי דנמרק והונגריה יעלו עוד לפני המחזור האחרון.

14. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

טוב הסיכויים של פורטוגל להעפיל עכשיו לפלייאוף גבוהים.

כרגע המצב הוא שהפער בין פורטוגל להונגריה הוא 4 נקודות כשלשתיהן אותו מספר משחקים.

המשחק הבא של פורטוגל יהיה בדנמרק, כאשר גם אם פורטוגל תפסיד בו היא לא תגיד את המילה האחרונה גם כי להונגריה יצפה משחק ביתי לא קל מול שבדיה וגם בגלל המשחקים הבאים של שתיהן.

לאחר המשחקים מול הסקנדינביות, יחכו להם המפגשים המכריעים - צמד משחקים אחת מול השניה, כשהמשחק הראשון יהיה בהונגריה - כך שבמשחק השני, כשפורטוגל תדע יותר בוודאות מה המינימום שהיא צריכה לעשות כדי לעלות, יהיה לה את יתרון הביתיות.

אם זה לא יספיק לפורטוגלים, במחזור האחרון הם יארחו את מלטה כשההונגרים המסכנים יתארחו בדנמרק.

בקיצור, אני עוד איכשהו רואה בסוף את פורטוגל מגיעה למונדיאל.

15. avdz7 Member

WTF?
    אורוגוואי פשוט לא מכניסה את הכדור לשער... הזוי.
    זה מסוג המשחקים שהתוצאה לא משקפת בכלל את המשחק כשקבוצה אחת תוקפת אבל לא מכניסה, והשנייה במתפרצות עוקצת אותה וזה איכשהוא נגמר בתבוסה.

מסכנים אורוגוואי...