זלצבורג ממשיכה במפחי הנפש שלה...נראה שהשנה גם מוקדמות האלופות פגעה בה באירופאית, כי נראה שהיא לא תהיה בבתים השנה. הפסד מפתיע בחוץ 2:0 לדינאמו מינסק! שמאז צמד המשחקים מול מכבי חיפה שהכניסו אותה לתודעה, משתפרת משנה לשנה. האם היא סוף סוף תפתיע גם את באטה בוריסוב ותיקח אליפות?
מה שעוד יותר מוזר זה שרד בול זלצבורג שהיא אימת מוקדמות הצמפיונס במסלול האלופות הולכת לעוף לדינמו מינסק הבלארוסית, אחרי הפסד הערב 2-0 בבלארוס. וכן, זה שעברתם לפני שנתיים את אסטרה זה היה הישג רציני.
לא רק זה, הם גם העיפו בסיבוב הקודם את פ.צ ציריך ונתנו לפני כן 4-0 לצ'רנו מורה ורנה הבולגרית. הם קבוצה לא רעה בכלל.
עוד תוצאה מעניינת : מולדה מוליכה 2-0 בבית על סטנדרד ליאז'. אלטאך האוסטרית שהעיפה בסיבוב הקודם את גימארייש הפורטוגלית, שוב תפגוש קבוצת סתם מפורטוגל, הפעם את בלננשש. האם הם יעשו דאבל?
דינמו מינסק מועדון עם מסורת שלקח אליפות ברה"מ ב 82 ובכלל בשנות השמונים הם היו קבוצה חזקה מאוד עם אלייניקוב. פירוק ברה"מ ריסק אותם. לא מזמן הם ניצחו את באטה בחוץ אבל נראה שזה לא יספיק לאליפות
לא מעט תוצאות מעניינות ומפתיעות חלקן הערב: גאבאלה (אזרבייג'אן) - פאנאתנייקוס - 0:0 - סיום פאוק סלוניקי בדרך לבתים עם 0:3 מהדהד על ברונדבי הדניתץ מחצית שניה
קבאלה העיפה סיבוב שעבר את אפולון לימסול. הליגה האזרית משתפרת מאוד. סלטיק בקושי עברה את קראבך. ה3-0 של פאוק די מפתיע אותי האמת. יש לי הרגשה שתהיה היום הפתעה בבורדו שמארחת את קאירט אלמטי. ספרטה פראג אגב עשתה מהפך והיא מוליכה על תון 2-1. יבלונץ בפיגור 1-0 נגד איאקס בחוץ, ליברץ 0-0 בבית עם היידוק ועוד מעט ויקי פלזן נגד וויוודינה ששמו לסמפדוריה 4-0.
יש שידור של אייאקס נגד יאבלונץ' בספורט1HD מיד אחרי שהמשחק הזה מסתיים באותו ערוץ יש סאות'המפטון נגד מייטלאנד הדנית וב-21:25 יש אוד מנורבגיה נגד דורמונד בספורט2
וואו מה קורה בנורבגיה!!! אוד 0:2 על דורטמונד. אחרי 16 שניות דפקו להם אחד, עכשיו במתפרצת קטלנית. וואו!!! 20 דקות, 0:2. לא ייאמן.
החיים בלי גולסה יפים. פאוק עם חמישיה על ברונדבי שנראה לי לא אכלה תבוסה כזו באירופה מאז המפגשים מול יונייטד ב 98
וואו, 0:3 איזה גול!!! לא ייאמן! אוד 3, דורטמונד 0, דקה 23! אני חוזר על זה: אוד 3, דורטמונד 0! דקה 23!
לא מפתיע שת'ון מפסידה ככה. ספרטה פראג כבר שנים קבוצה יציבה. יריבות כמו הקבוצה השוויצרית היא מנצחת די בקלות. מה שכן, השוויצרים הבקיעו בחוץ. ספרטה צריכה להזהר. דורטמונד עולה ליתרון 4-3 אחרי 0-3 פיגור. משהו כמו מכבי חיפה מול אקטובה?